Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Νομιζα οτι τι DriveClub δεν αξιζει(?) οτι και καλα εχει προβληματα

Είχε πολλά θέματα στην αρχή όταν είχε κυκλοφορήσει. Εδώ και αρκετό καιρό το παιχνίδι είναι μια χαρά. Αρκετοί από εδώ μέσα το έχουμε λιώσει. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιός χέστηκε για τα 60fps και τα δεκάδες configuration που πρέπει να έχεις το νού σου για κάθε παιχνίδι, καθώς και το αν για κάθε νεο ΑΑΑ τίτλο θές αναβάθμιση.

Παίρνεις την κονσολίτσα σου και είσαι plug&play καθ' όλη τη διάρκεια της γενιάς χωρίς να σε νιάζει τίποτα άλλο πέρα απ' το παιχνίδι σου.

What? η παραπληροφορηση δινει και παιρνει

Επισης μη ξεχνας οτι τα 24 fps ειναι πιο κινηματογραφικα οπως δηλωσε η Ubisoft

• Like 1

Εχω μια απορια με τα DLC, πως ακριβως λειτουργουν?

Πχ. Παρω το Alien Isolation Nostormo Edition οπου εχει μονο 1 DLC, και βαλω τον κωδικο..μετα πεταω το χαρτακι ή θα το χρειαστω ξανα?

Για παραδειγμα ισως αν διαγραψω το game απο την κονσολα και το ξανα αποθηκευσω, αν ειναι προεγκαταστημενο το DLC ή θα πρεπει να ξανα γραψω τον κωδικο??θα λειτουργει ή θα πρεπει να παρω αλλο?

Πχ. Παω το game(disc) σε ενα φιλαρακι μου, και βαλω το game στην κονσολα του, θα εχουμε διαθεσιμο το DLC?και ας μην ειναι κονσολα φιλου ρε φιλε, ισως ειναι δικια σου διοτι για καποιο λογο εχεις δυο.

ΥΓ:Ειναι αληθεια οτι δεν μπορει να δανισεις τα xbox One games(retail) games σου?

παιδια μου ελειξε το ps plus το οποιο το ειχα αγορασει σε προσφορα 30 ευρω..., τωρα  υπαρχει περιπτωση να το ξανα βρω την συνδρομη του 1 ετους κανα 30αρι οπως βρισκω στο xbox?

γιατι οπου ψαχνω την εχουν στα 50 ευρω.... 

Ποιός χέστηκε για τα 60fps και τα δεκάδες configuration που πρέπει να έχεις το νού σου για κάθε παιχνίδι, καθώς και το αν για κάθε νεο ΑΑΑ τίτλο θές αναβάθμιση.

Παίρνεις την κονσολίτσα σου και είσαι plug&play καθ' όλη τη διάρκεια της γενιάς χωρίς να σε νιάζει τίποτα άλλο πέρα απ' το παιχνίδι σου.

Plug and play η κονσολιτσα οπως με το Lords of the fallen και το Unity???plug and play οπως μερικα παιχνιδια που εχουν θεματακια με frame drops,loading times κλπ.

ΕΠισης το ''θες αναβαθμιση με καθε νεο παιχνιδι'' δειχνει ποσο αγνοια υπαρχει περι υπολογιστων,απαιτησεων και τι γινεται στην πραξη.

Θες να παρεις μονο κονσολα γιατι ετσι το γουσταρεις οκ μαζι σου ειμαι,αλλα τουλαχιστον μην γραφουμε πραγματα που δεν ισχυουν και παραπληροφορουμε και τον κοσμο :)

Τελος δεν ξερω κατα ποσο θεωρειται Plug and play πλεον η κονσολα με τα Day One patch κλπ.

Οσον αφορα την 1tb εκδοση του ps4 ακουω οτι θα βγει στην Ελλαδα περιπου στις 15Ιουλιου.

παιδια μου ελειξε το ps plus το οποιο το ειχα αγορασει σε προσφορα 30 ευρω..., τωρα  υπαρχει περιπτωση να το ξανα βρω την συνδρομη του 1 ετους κανα 30αρι οπως βρισκω στο xbox?

γιατι οπου ψαχνω την εχουν στα 50 ευρω.... 

www.maxplay.gr 45E

Plug and play η κονσολιτσα οπως με το Lords of the fallen και το Unity???plug and play οπως μερικα παιχνιδια που εχουν θεματακια με frame drops,loading times κλπ.

Τι ειχε το Unity στη κονσολα;

Εγω στο PC με 3770K και 660GTX δε μπορουσα να τo παιξω καν. (Configuration ανωτερο απο την APU του PS4)

Στη κονσολιτσα μια χαρα τα τερματισα. Τα ιδια και το watchdogs παλαιοτερα με το PC. Τα ιδια και τωρα με το Arkham Knight στο PC. για το μελλον επιφυλασσομαι :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...