skanjos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 λέω δεν μπορούμε να ξέρουμε γιατί η τεχνολογία ανεβαίνει , μπορεί αργότερα να βγει μια engine η οποία χρησιμοποιεί λιγότερους πόρους για κάποια πράγματα, η εξέλιξη που είχαμε στο ps3 και γενικά σε όλες τις κονσόλες είναι για αυτόν τον λόγο,όχι οτι στην αρχή χρησιμοποιούν το 10% και μετά το 100% αλλα κάνουν καλύτερα optimize το υλικό με καινούριες μεθόδους. πιστέυω όλοι έπαθαν σοκ με την panda ray engine της capcom,τώρα είναι έτσι δεν είναι (μάλλον δεν είναι) . θέλω να δω και τι θα γίνει με τα Sports games στις νέες κονσόλες, για το pes γνωρίζουμε οτι το next gen game το δουλέυουν εδώ και 2 χρόνια στην engine του kojima,για το fifa τπτ ακόμα, πιστέυω όποιος βγάλει την καλύτερη βέρσιον απο fifa vs pes πέρνει και τα media μαζί και μετά δεν γυρνάει η μπάλα για όλη την γενιά. πάντως συνήθως αυτά τα games βγαίνουν οκτ,στάνταρ όμως θα έχουμε εκδώσεις για ps4-xbox. λίγο απο το mlb να πάρουν εγώ θα είμαι ευτυχισμένος,γενικά τα ποδοσφαιράκια είχαν μείνει πολύ πίσω και τώρα με τόση δύναμη είναι ευκαιρία να δουλέψουν και στο ai αλλα και σε άπειρους τομείς που υστερούν. 1
fearwhatnow Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 λέω δεν μπορούμε να ξέρουμε γιατί η τεχνολογία ανεβαίνει , μπορεί αργότερα να βγει μια engine η οποία χρησιμοποιεί λιγότερους πόρους για κάποια πράγματα, η εξέλιξη που είχαμε στο ps3 και γενικά σε όλες τις κονσόλες είναι για αυτόν τον λόγο,όχι οτι στην αρχή χρησιμοποιούν το 10% και μετά το 100% αλλα κάνουν καλύτερα optimize το υλικό με καινούριες μεθόδους. πιστέυω όλοι έπαθαν σοκ με την panda ray engine της capcom,τώρα είναι έτσι δεν είναι (μάλλον δεν είναι) . θέλω να δω και τι θα γίνει με τα Sports games στις νέες κονσόλες, για το pes γνωρίζουμε οτι το next gen game το δουλέυουν εδώ και 2 χρόνια στην engine του kojima,για το fifa τπτ ακόμα, πιστέυω όποιος βγάλει την καλύτερη βέρσιον απο fifa vs pes πέρνει και τα media μαζί και μετά δεν γυρνάει η μπάλα για όλη την γενιά. πάντως συνήθως αυτά τα games βγαίνουν οκτ,στάνταρ όμως θα έχουμε εκδώσεις για ps4-xbox. λίγο απο το mlb να πάρουν εγώ θα είμαι ευτυχισμένος,γενικά τα ποδοσφαιράκια είχαν μείνει πολύ πίσω και τώρα με τόση δύναμη είναι ευκαιρία να δουλέψουν και στο ai αλλα και σε άπειρους τομείς που υστερούν. Η ΑΙ στα sports games ειναι κυριως θεμα ταλεντου των προγραμματιστων αλλα και των γνωσεων τους στο αντικειμενο. Για αυτο το λογο η ΑΙ του pes υπερτερει της ΑΙ του fifa καθως οι της ΕΑ ειναι ολιγον δυσκοιλιοι στην φαντασια και προτιμουν να παρουσιαζουν ενα πιο μεθοδικο παιξιμο της ΑΙ που δυστυχως ακολουθει πολλα κοινοτοπα patterns. Παντως ακουγεται οτι η Fox θα παρουσιαστει πρωτα στο PES για PC απο την KONAMI τον Οκτωβριο και οι last-gen κονσολες θα παρουν μια πιο "πετσοκομμενη" εκδοση μεχρι να βγουν οι νεες.
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Naughty dogs και quantic dream εχουν να κανουν παπαδες με το ps4, θα τριβουμε τα ματακια μας. Νομιζω σε αυτο το σημειο κατι ξερουν παραπανω στην Crytek. Δεν πιστευω και εγω οτι το PS4 θα μπορει να σηκωσει maxed out το Crysis 3 με ολα τα φιλτρα σε 1080p. Yποθεσεις κανουμε, ειναι και θεμα devs οπως εχουμε πει. Επισης, το οτι εχουν βγει παιχνιδια με πανεμορφα γραφικα στο PS3 ειναι δεδομενο, ομως αποτελουν τις εξαιρεσεις και παλι καποιος που ψαχνεται και κοιταει τις λεπτομερειες θα χαλαστει με το aliasing κτλ. Για παραδειγμα τωρα παιζω το νεο The Show βελτιωσαν τα γραφικα, ειναι το πιο ομορφο sports game του PS3, προσπαθησαν να μειωσουν το aliasing αλλα και παλι υπαρχει σε σημειο που ενας φανατικος pc user/gamer μπορει μονο απο αυτο να χαλαστει. Ενας φανατικος pc gamer αν τον χαλαει τοσο να κατσει να παιξει στο pc του, αυτοι δεν παιζουν τα παιχνιδια επειδη ειναι gamer αλλα επειδη θελουν να δουν τι κανουν τα μηχανηματα που εχουν. 2
vfragos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Επίσης το aliasing σπάνια είναι πρόβλημα σε κάποιον που παίζει σε τηλεόραση σε μια λογική απόσταση για το μέγεθος της, όταν παίζεις σε pc monitor τα πράγματα είναι διαφορετικά αλλά και πάλι όπως είπατε πολύ pc gamers "ψειρίζουν πολύ την μαιμού" και στην ουσία χαλάνε την εμπειρία τους από μόνοι τους κολλώντας σε αυτό που τους χαλάει και χάνουν το δάσος (την υπόλοιπη εμπειρία του παιχνιδιού). 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Επίσης το aliasing σπάνια είναι πρόβλημα σε κάποιον που παίζει σε τηλεόραση σε μια λογική απόσταση για το μέγεθος τηςη "λογική" απόσταση είναι η σωστή ή η ό,τι να'ναι που έχει ο καθένας μας?
vfragos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 η "λογική" απόσταση είναι η σωστή ή η ό,τι να'ναι που έχει ο καθένας μας? Εάν ο άλλος παίζει στην 50άρα στο 1 μέτρο π.χ., υπάρχει θέμα..
fearwhatnow Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Εάν ο άλλος παίζει στην 50άρα στο 1 μέτρο π.χ., υπάρχει θέμα.. Παρα πολλοι αγνοουν την συναρτηση ιντσες τηλεορασης/αποσταση σε μετρα απο αυτη. Οπως πολλοι δεν γνωριζουν πως να ρυθμισουν σε expert control την tv τους για να παρουν το καλυτερο αποτελεσμα οπτικα στο ps3 τους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Εάν ο άλλος παίζει στην 50άρα στο 1 μέτρο π.χ., υπάρχει θέμα.. http://www.flatpanelshd.com/focus.php?subaction=showfull&id=1229341535 50" για 1080p υλικό, max sitting distance 2m...
fearwhatnow Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 http://www.flatpanelshd.com/focus.php?subaction=showfull&id=1229341535 50" για 1080p υλικό, max sitting distance 2m... Τοσο περιπου βγαινει. Το MLB 13 που τρεχει σε 720p στην 47αρα το παιζω σε αποσταση 3 μετρων περιπου και ακριβως βασει υπολογισμου βγαινει 2.8 μετρα. Οσο πιο κοντα πηγαινεις απο αυτο το νουμερο τοσο μεγαλυτερο το πιξελιασμα.
panther_512 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 To αυτό. Κάπως έτσι είναι και για μένα που παίζω σε 1360Χ768 σε 40 ίντζες στα 2.5 μέτρα απόσταση. Αν ανέβω ανάλυση, θα πρέπει ή να ανέβω σε ίντζες ή να μειώσω την απόσταση. Και ακριβώς για αυτό το λογο γλυκοκοιτάω τις 55-άρες και 60-άρες. Το μόνο εμπόδιο: Η γυναίκα μου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 To αυτό. Κάπως έτσι είναι και για μένα που παίζω σε 1360Χ768 σε 40 ίντζες στα 2.5 μέτρα απόσταση. Αν ανέβω ανάλυση, θα πρέπει ή να ανέβω σε ίντζες ή να μειώσω την απόσταση. Και ακριβώς για αυτό το λογο γλυκοκοιτάω τις 55-άρες και 60-άρες. Το μόνο εμπόδιο: Η γυναίκα μου και πάλι πολύ είσαι, μέχρι 2.2 είναι η σωστή
panther_512 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Όχι μέχρι 2.2 μέτρα Thresh. Από 2.2 μέτρα και μετά δεν βλέπεις pixels. Το 2.2 είναι το όριο. Το app πιό πάνω σου δείχνει τη μίνιμουμ απόσταση όπου δεν βλέπεις πίξελς. Αν πάς πιό κοντά αρχίζουν και ξεχωρίζουν. Οπότε αν είσαι πανθηρομάτης πάς 20-30 πόντους πιό πίσω και είσαι μιά χαρά Αστεία-αστεία νομίζω να φέρω το καναπέ λίγο πιό κοντά....
tiniakos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 http://www.dvd.co.uk/playstation4/pg828/ps4.htm?utm_id=NL03&utm_source=NL03&utm_medium=newsletter&utm_campaign=NL03&utm_campaign=11939110&utm_content=42251378693&utm_medium=email&utm_source=Emailvision Τζάμπα πράγμα. Βάλε 2-3 να χουμε.
kjtzemis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Αϊντε παλι με τις τιμες. Ρε παλικαρια, δεν ξερουμε ακομα τιμες, αφηστε τα καταστηματα να λενε οτι θελουνε...αυτοι κανουν απλα υποθεσεις, και το zavvi το εχει στις 500λιρες το ps4.Αυτο που δεν εχετε καταλαβει ακομα ειναι οτι η sony ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΜΕΣ ουτε κονσολας ουτε παιχνιδιων, αυτα θα τα μαθουμε στην Ε3. Βασικα για τις τιμες παιχνιδιων εχει πει οτι θα ξεκινανε απο 1-60Ε οποτε λογικα θα παιζουν στις τιμες των τωρινων κονσολων. 1
Federer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 http://www.dvd.co.uk/playstation4/pg828/ps4.htm?utm_id=NL03&utm_source=NL03&utm_medium=newsletter&utm_campaign=NL03&utm_campaign=11939110&utm_content=42251378693&utm_medium=email&utm_source=Emailvision Τζάμπα πράγμα. Βάλε 2-3 να χουμε. Εγω την παραγγελια μου παντως την εκανα...με Killzone, Watch Dogs και 2ο χειριστηριο! Λογικα Πεμπτη-Παρασκευη θα το εχω στα χερια μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις