JohnVani18 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Νέο PS4 και είναι ματ!! Επιτέλους!! Αποκαλύφθηκε το νέο, ελαφρύτερο PlayStation 4 Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2015 από JohnVani18 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrobyr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Τωρα με το media player app ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να δει το ps4 τα αρχεια απο το pc μου? Βασικα βλεπει το pc αλλα δεν αφηνει να μπω,πρεπει να ειναι καποια ρυθμιση...το εχει δοκιμασει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 βρηκε κανεις το batman πουθενα ετοιμοπαραδοτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green gordon Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Αυριο η μεθαυριο παιζει να παρω ολο το πακετο της batκονσολας την εχω ηδη κανει κρατηση στο public. Περιμενω να δω αν θα βαρεσουμε κανονι σημερα,αν οχι θα την παρω οποτε κλειστο θα το δωσω το παιχνιδακι εννοειται πιο φθηνα απο οτι κοστιζει. Ακυρο τωρα ειδα οτι εισαι Σαλονικα ειμαι Αθηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 βρηκε κανεις το batman πουθενα ετοιμοπαραδοτο? Απο φίλο που δουλεύει MediaMarkt (Αθήνα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Απο φίλο που δουλεύει MediaMarkt (Αθήνα). Ο Vag patrick δεν ενοουσε μαλλον κονσολα,αλλα παιχνιδι αν υπαρχει πουθενα ετοιμοπαραδοτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Έλεγα για κονσόλα και παρασύρθηκα.. Απο public που πέρασα πάντως δεν είχε κάτι (και ούτε τους ενημέρωσαν για καθυστέρηση της συλλεκτικής). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Κοιτα σημερα ολοι παρελαβαν τις κονσολες κανονικα...παιχνιδι ηταν 50-50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 batman will find you.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μπορει να μου πει κανεις γιατι η κονσολα χωρις bundle κανει 409 ευρώ και τα bundles 399 ευρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green gordon Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Και γω ρωτησα ποιο πανω,ειναι ενα μυστηριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evo481 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Τωρα με το media player app ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να δει το ps4 τα αρχεια απο το pc μου? Βασικα βλεπει το pc αλλα δεν αφηνει να μπω,πρεπει να ειναι καποια ρυθμιση...το εχει δοκιμασει κανεις? δες απο control panel τα network settings μηπως δεν επιτρέπει την επικοινωνία των 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8-bitMUSIC Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 το matte ειναι πανεμορφο, ετσι μοιαζει ποιο πολυ με πολεμικο jet! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konpat Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 το matte ειναι πανεμορφο, ετσι μοιαζει ποιο πολυ με πολεμικο jet! Το δικό μου πάντως ακούγεται σαν πολεμικό jet με τη ζέστη που επικρατεί στο δωμάτιο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Το δικό μου πάντως ακούγεται σαν πολεμικό jet με τη ζέστη που επικρατεί στο δωμάτιο. Μια απο τα ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις