skanjos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 το τελευταίο πράγμα που μας ενδιαφέρει είναι αν θα τρέχει 4κ ταινίες.. σιγά, ποιός μέσα στα επόμενα 6-7 χρόνια θα έχει 4κ tv? ευτυχώς δεν μιλάμε πλέον για 3d καθόλου ,καλύτερα που την αφήσαμε αυτή τη μόδα πίσω, πραγματικά σε όλο το conference η λέξη 3d δεν ακούστηκε. λογικά σε καμιά 3-4 χρόνια ίσως δούμε 4κ tv στα 700ε. ίσως τότε 1ας στους 100 που θα έχει Ps4 να την πάρει . τα ποσοστά μου είναι σαν του barney stinson βασίζονται πάντα σε δεδομένα χαχαχα ωραία πράγματα να μπορείς να δεις την τεχνολογία του μέλλοντως ,κρίμα που δεν τα φτάνουμε ορισμένα πράγματα, είναι κάπως ακριβό σπορ το gaming, αλλα για κάποιον εκατομμυριούχο μπορεί να γίνει άνετα και ακόμα πιο ακριβό,οι προσθήκες είναι ατελείωτες που μπορείς να κάνεις. (και τι δεν θα έδινα να είχα σπίτι ένα coin-op mame arcade machine....τα καταραμένα είναι πανάκριβα...αυτοκίνητο πέρνεις χαχαχα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 λογικά σε καμιά 3-4 χρόνια ίσως δούμε 4κ tv στα 700ε.πολύ δύσκολα πιστεύω και ούτε για πλάκα για OLED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Ελα Κορταν σου δινω "φαγητο" προς σχολιασμο μας εφαγε το cd αλλα...... It is no secret that the PS4 will support 4K Video and Images, to accompany the PS4, Sony will be releasing a 4K Movie download version, here are some facts for those of you with plenty of money: Movies will be around 100GB. Movies will take from 1 day to 1 week to download, depending on your speed. The largest 4K TV is 152″ and costs £380,000. There is a smaller 4K TV, it is a 55″ model and costs £8000. Sharp have a 32″ 4K Model for around £2800 4K UHD is a resolution of 3840 pixels × 2160 pixels (8.3 megapixels, aspect ratio 16:9) and is one of the two resolutions of ultra high definition television, the other being 8K UHD which is 7680 pixels × 4320 pixels (33.2 megapixels). Both are aimed at consumer televisions. 4K UHD has twice the horizontal and vertical resolution of the 1080p HDTV format, with four times as many pixels overall.( Via Wikipedia ) http://www.theverge.com/2013/2/28/4040932/sony-4k-movie-service-will-work-with-ps4-require-100gb-plus-downloads Χαχαχαχαχαχαχαχαχα...! Με κανεις και γελαω man! Εγω δεν εχω καν 3D TV (που συμφωνα με επισημα χειλια της Sony δε θα ειναι πλεον στο επικεντρο τους - αυτο το 3D μια ζωη τα ιδια..), τι να μου πουν τα 4K movies? Δεν ξερω παιδια, να τις υποστηριζει κανενα προβλημα, εξαλλου αφορα το 0,0000...1 % της αγορας. Και για το CD mtzs μου φαινεται τοσο κουλη η κινηση της Sony και τοσο counter-productive (φαντασου πως το Bluray consortium συνιστα στους κατασκευαστες bluray να υποστηριζουν CD, οπως σχεδον ολα τα bluray players κανουν) που ισως ειναι και μακακιες. Ας δουμε Ε3. Αρνουμαι να πιστεψω πως το PS4 θα αφαιρεσει υποστηριξη ψηφιακου ηχου. Για σχολιο Τιτανομαχου και μπρελοκ PS4 ελιωσα στα γελια και εγω. Θελουμε Τιτανομαχο! Ο ανθρωπος προσφερει γελιο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Don't panic about The Hut's £70 PS4 game pricing because Sony hasn't set prices yet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Χαχαχαχαχαχαχαχαχα...! Με κανεις και γελαω man! ακριβως γι αυτο το εβαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Don't panic about The Hut's £70 PS4 game pricing because Sony hasn't set prices yet δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε τις τιμές του the hut, μην ξεχνάμε οτι ακούσαμε ήδη οτι οι τιμές στο ps4 θα είναι απο 0.99-60$ ,αλλα αυτό δεν μου λέει κάτι,γιατί? γιατί περιμένω να δω και free to play games στο ps4 με microtransactions ,οπότε δεν θα είναι απο 0.99 αλλα απο 0.00... με την αρχιτεκτονική που έχει το ps4 δεν υπάρχει λόγος να μην έρθουν κάποια mmo που είναι free στο pc, και παιχνίδια όπως το dragon nest της nexus είναι ταμαμ για το ps4. ίδια τιμή με λιγα λόγια με του ps3,απλά τα dlc θα skyrocket. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dante82 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Αυτο με το free to play ειναι ρισκο. Ναι μεν δοκιμαζεις το παινχιδι τσαμπα αλλα μπορει να χρειαστει να πληρωσεις εν τελει πανω απο 100 ευρω για να εχεις μια αξιοπρεπη εμπειρια.Τι εννοω?? Οτι οταν π.χ. σε ενα παιχνιδι απο το 1ο level μπορει ολοι να δωσουν 5 ευρα και να παρουν uber σφαιρες που τα διαλυουν ολα και εσυ πας με τον κανονικο ρυθμο χωρις λεφτα, ε μενεις πισω και εισαι συνεχως πεθαμενος.Το ιδιο αν γινει σε πολλαπλα στρατηγικα σημεια μεσα στο παιχνιδι, αναγκαζεσαι στο τελος(αν θες να παιζεις ευχαριστα) να πληρωνεις συνεχως για να κρατηθεις σε playable επιπεδο.Πολυ ρισκο το free to play. Το φοβαμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 μπορείς απλά να μην πάιξεις τέτοια games που δίνουν τέτοια προβαδίσματα, π.χ το league of legends ,μπορείς να αγοράσεις μόνο champions/skins/runes/boosts αλλα τπτ απο αυτά δεν σε κάνουν πιο δυνατό μέσα σε ένα παιχνίδι. κάτι ανάλογο δεν με ενοχλεί,αντίστοιχα το runes of magic για να το παίξεις σε αναγκάζει να πληρώσεις, το πρώτο πλάνο για μένα είναι και το καλύτερο και πραγματικά ο κόσμος ξοδέυει λεφτά και δεν τον ενοχλεί,ξοδέυει όσα θέλει, και εγώ παίζει να έχω δώσει τουλάχιστον 150ε στο lol,αλλα το παιχνίδι τα αξίζει και συνεχώς το δουλέυουν και μεγάλο ποσοστό των χρημάτων πάει στο παιχνίδι. είχαν βγει και κάτι φήμες για lol στις νέες κονσόλες αλλα δεν νομίζω η riot να θυσιάσει το momentum που έχει για να πάει στα ps4-xbox. για Ps4 ακούγονται planescape2/everquest 3 σαν wild rumors . είμαι σίγουρος οτι θα δούμε ένα καθαρά Multiplayer game στυλ warhawk στο ps4 ,και θα είναι free,αν όχι free τουλάχιστον πολύ φτηνό και θα τραβήξει πάρα πολύ κόσμο, και με το socializing του ps4 θα βλέπεις τα βίντεο να πέφτουν βροχή απο μάχες και ωραία σημεία . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 rune pages, όχι runes.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 GameStop: Just got back from Destination Playstation...#PS4 is clearly focused on developers & gamers. We have a lot of excitement ahead of us! ^CEO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ναι γιατί το προηγούμενο δεν εστίαζε στους gamers αλλά στην Θεία Μαριγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ναι γιατί το προηγούμενο δεν εστίαζε στους gamers αλλά στην Θεία Μαριγώ. έχει τώρα 5-10 χρόνια μας έχουν πρίξει για την κονσόλα του σαλωνιού ,το Multimedia center etc. είναι πάρα πολύ θετικό να ακούς οτι ο πυρήνας της κονσόλας είναι καθαρά το gaming πλέον.είναι κάτι που ζητούσαμε χρόνια,μια κονσόλα κονσόλα,όχι μια κονσόλα πολυμίξερ και να ψήνει και μπριζόλες. η εύκολη αρχιτεκτονική εμάς μας ενδιαφέρει σε σημείο του να βλέπουμε καλά games πιο έυκολα και περισσότερες συνεργασίες απο εκεί και πέρα το οτι είναι easy to dev δεν μας νοιάζει,gamers είμαστε δεν είμαστε devs,αλλα όλο το gaming community (εκτός απο καμμένους Pc fanboys)είναι χαρούμενοι με την στροφή που έκανε η σόνυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 έχει τώρα 5-10 χρόνια μας έχουν πρίξει για την κονσόλα του σαλωνιού ,το Multimedia center etc. είναι πάρα πολύ θετικό να ακούς οτι ο πυρήνας της κονσόλας είναι καθαρά το gaming πλέον.είναι κάτι που ζητούσαμε χρόνια,μια κονσόλα κονσόλα,όχι μια κονσόλα πολυμίξερ και να ψήνει και μπριζόλες. η εύκολη αρχιτεκτονική εμάς μας ενδιαφέρει σε σημείο του να βλέπουμε καλά games πιο έυκολα και περισσότερες συνεργασίες απο εκεί και πέρα το οτι είναι easy to dev δεν μας νοιάζει,gamers είμαστε δεν είμαστε devs,αλλα όλο το gaming community (εκτός απο καμμένους Pc fanboys)είναι χαρούμενοι με την στροφή που έκανε η σόνυ. Εγω ειμαι απο τους χαρουμενους. Πιστευω σε ενα μηνα λογω της αρχιτεκτονικης του θα ανοιξει σαν βενταλια το μηχανημα...Να δουμε τοτε τι θα κανει η $ony. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 μα βλέπεις παιχνίδια όπως το beyond ή το the last of us και το god of war ascention και κοιτάς τα specs του Ps3 και αναρωτιέσαι ... τι πρώκειται να δούμε στο ps4? λαγούς και πετραχύλια? εδώ παππάς εκεί παππάς? πραγματικά όμως τα όρια του ps4 το 2017-2018 τι γραφικά θα βγάζει ούτε μπορούμε να τα φανταστούμε και ας λένε κάποιοι (crytek)οτι το ps4 δεν θα φτάσει ποτέ γραφικά pc crysis 3, crytek επέτρεψε μου να διαφωνώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 μα βλέπεις παιχνίδια όπως το beyond ή το the last of us και το god of war ascention και κοιτάς τα specs του Ps3 και αναρωτιέσαι ... τι πρώκειται να δούμε στο ps4? λαγούς και πετραχύλια? εδώ παππάς εκεί παππάς? πραγματικά όμως τα όρια του ps4 το 2017-2018 τι γραφικά θα βγάζει ούτε μπορούμε να τα φανταστούμε και ας λένε κάποιοι (crytek)οτι το ps4 δεν θα φτάσει ποτέ γραφικά pc crysis 3, crytek επέτρεψε μου να διαφωνώ.. Νομιζω σε αυτο το σημειο κατι ξερουν παραπανω στην Crytek. Δεν πιστευω και εγω οτι το PS4 θα μπορει να σηκωσει maxed out το Crysis 3 με ολα τα φιλτρα σε 1080p. Yποθεσεις κανουμε, ειναι και θεμα devs οπως εχουμε πει. Επισης, το οτι εχουν βγει παιχνιδια με πανεμορφα γραφικα στο PS3 ειναι δεδομενο, ομως αποτελουν τις εξαιρεσεις και παλι καποιος που ψαχνεται και κοιταει τις λεπτομερειες θα χαλαστει με το aliasing κτλ. Για παραδειγμα τωρα παιζω το νεο The Show βελτιωσαν τα γραφικα, ειναι το πιο ομορφο sports game του PS3, προσπαθησαν να μειωσουν το aliasing αλλα και παλι υπαρχει σε σημειο που ενας φανατικος pc user/gamer μπορει μονο απο αυτο να χαλαστει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις