Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The PlayStation 4 SoC uses a 256-bit wide GDDR5 memory interface, with a stellar memory bandwidth of 176 GB/s. That's over six times the memory bandwidth of an Intel Core i7 "Ivy Bridge" machine running dual-channel DDR3-1600 MHz.

Δημοσ.

Υπαρχει εστω και ενας που παιζει ακομη cd? 

¨οχι δεν είναι φαιλ ,φτάνει πια με τα media center, 

Παιδιά μην υποβιβάζετε  την έννοια του mcentrer. Έχω 2 φίλους με  ακριβά στερεοφωνικά -ηχεία  , που βάλανε το ps3 στο σαλόνι τους ακριβώς για αυτούς τους λόγους : streaming απο pc , bluray , ακρόαση cd , και περιστασιακό gaming.   Και αυτό είναι και η μαγκιά του ps3 , ότι το αγόρασε κόσμος που δεν θα αγόραζε ποτέ κονσόλα μόνο για gaming

Το να αντιμετωπίζεις τους παραπάνω με την λογική "Στα @@ μου πάρε κινέζικο player για τα cd"  δείχνει πλήρη άγνοια marketing.Σε  πληροφορώ ότι δεν θα αγγίξουν σύστημα που δεν παίζει cd.

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά μην υποβιβάζετε  την έννοια του mcentrer. Έχω 2 φίλους με  ακριβά στερεοφωνικά -ηχεία  , που βάλανε το ps3 στο σαλόνι τους ακριβώς για αυτούς τους λόγους : streaming απο pc , bluray , ακρόαση cd , και περιστασιακό gaming.   Και αυτό είναι και η μαγκιά του ps3 , ότι το αγόρασε κόσμος που δεν θα αγόραζε ποτέ κονσόλα μόνο για gaming

Το να αντιμετωπίζεις τους παραπάνω με την λογική "Στα @@ μου πάρε κινέζικο player για τα cd"  δείχνει πλήρη άγνοια marketing.Σε  πληροφορώ ότι δεν θα αγγίξουν σύστημα που δεν παίζει cd.

συμφωνώ και εγώ για media center και 3D blu ray το πήρα στην αρχή (έπαιζα μόνο σε pc) και μετά άρχισα να ασχολούμαι με παιχνίδια ps3

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι ρε παιδιά, έτσι είναι. Το PS3 για ήχο/ταινίες είναι πολύ ωραίο. Γιατί να μην το περάσουνε και στη νέα γενιά; Δε θα πέσουν τα frames.... :-)

Δημοσ.

απλά έχω την εντύπωση οτι όταν σου δίνει usb 3 ,dvd ,blueray είναι αστείο να κλαιγεσαι για το cd,επαναλαμβάνω ποτέ δεν έβαλα cd καν στο ps3, και έχω να χρησιμοποιήσω cd 5 χρόνια τουλάχιστον

Δημοσ.

The PlayStation 4 SoC uses a 256-bit wide GDDR5 memory interface, with a stellar memory bandwidth of 176 GB/s. That's over six times the memory bandwidth of an Intel Core i7 "Ivy Bridge" machine running dual-channel DDR3-1600 MHz.

Και σε τι χασουρα θα το πουλαει το Hardware αν μιλαμε οντως για 450ε και αν οντως ειναι οσο ακριβο νομιζω.?? Δεν νομιζω να την αντεχει και πολυ αν κρινω απο την οικονομικη της κατασταση γενικα..

Δημοσ.

<p>απλά έχω την εντύπωση οτι όταν σου δίνει usb 3 ,dvd ,blueray είναι αστείο να κλαιγεσαι για το cd,επαναλαμβάνω ποτέ δεν έβαλα cd καν στο ps3, και έχω να χρησιμοποιήσω cd 5 χρόνια τουλάχιστον</p>

Προφανώς όμως γιατί δεν ασχολείσαι...

Εγώ που είμαι συλλέκτης μουσικής και δεν εννοώ mp3 downloads... Θα με βόλευε πολύ να έχει και cd player. Δεν θα τα βάψω και μαύρα αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Λόγο του mp3 δεν καταργήθηκε η retail μορφή της μουσικής...

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είσαι πολύ πίσω pds ,φήμες λένε οτι το νέο ms xbox θα έχει και υποστίριξη δισκέτας 1,44 αλλα και της παλιάς της φλοπι της τεράστιας, κάτι ακούγεται οτι θα παίζει και βινίλια για να είναι φουλ media center, τόσος κόσμος μαζέυει βινίλια να μην το εκμεταλευτούν? :P

Xaxaxaxa! Ενταξει ρε skanjos, το μαμησες. Πολυ γελιο παντως ! :D

Αλλα η αποψη μου παραμενει πως επρεπε να παιζει μουσικα CD, γιατι εξαλλου το PS4 οπως και το PS3, θα το συνδεσει καποιος στον ενισχυτη του. Το βρισκω ιδιαιτερα βολικο να μπορεις μεσα απο την κονσολα να παιξεις και ηχο. Και μην ξεχνάτε πως παραδοσιακά οι κονσόλες της Sony έχουν καλά τσιπάκια ήχου.

Φέρνω ένα παράδειγμα: PSP. Φοράει ένα πολύ καλό τσιπ ήχου που ρίχνει κάτω πολλά smartphones του σήμερα.

Οπότε μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει και music player (εντάξει έχει άλλες αδυναμίες όπως στα ποια φορμα ήχου παίζει).

Ο ήχος δεν αναπτύσσεται με τους ρυθμούς των γραφικών ή των υπολοιπων media συστημάτων. Υπάρχει αναλογικός ήχος (και βινύλια) και ψηφιακός ήχος (CD). Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις τα βινύλια έχουν καλύτερο ήχο σε συνδυασμό με λαμπάτο ενισχυτή.

Νέα albums από μεγάλα συγκροτήματα βγαίνουν και σε βινύλιο. Ακόμα και σήμερα. Γιατί σε κάποια σημεία ο αναλογικός ήχος είναι καλύτερος από το ψηφιακό φορμά του CD.

Τα δε CD μας συνοδεύουν από τις αρχές του 90, ο όγκος των CD σε μουσική που υπάρχουν είναι τεράστιος και δε βρίσκω δικαιολογία για τη Sony, από τη στιγμή που έβαλε οπτικό μέσο στο PS4 να μην υποστηρίζει μουσικά CD. Και αν εσείς παιδιά δεν παίζετε CDάκια, OK πάω πάσο. Εγώ όμως που έχω ιδιαίτερη σχέση με τη μουσική, έχω συλλογή από CD (και SACD) και το PS3 μου με έχει καραβολέψει σε αναπαραγωγή ήχου μέσω της οπτικής θύρας.

Επεξ/σία από cortaN@
Δημοσ.

Αν θέλετε CD στο PS4 να τα ριπάρετε στο PC και τα κάνετε streaming στην κονσόλα όποτε θέλετε. Εγώ αυτο κάνω στο PS3, και δεν έχει χρειαστεί ποτέ να βάλω CD μουσικής μέσα. Θα μου πείτε χάνεις bitrate έτσι.. Ε εντάξει, η διαφορά στην ποιότητα είναι απειροελάχιστη και δεν γίνεται αντιληπτή απο το αυτί.

Δημοσ.

cortaN@ ενταξει οκ δεν υπαρχει λογος να μην υποστηριζει cd, αλλα ειναι κατι που δικαιολογημενα περασε στα ψηλα.

Σκαλωσα στο ''Και είχα φτιάξει hype για το PS4 πριν μαθω για την μη υποστηριξη cd.''

Δλδ αν σκασει ''βομβα'' η MS και υποστηριζει cd θα μπουμε στο ms hype train?Αυτο περιμενουμε?

:P:P:P

Ελα ρε pal, δεν το εγραψα ετσι και το ξερεις. Αν διαβασεις το post μου, γραφω πως εκει που με φτιαχνει η Sony, κανει μια μακακια και με ξενερωνει. Διαβασε και το ποστ μου στον mtzs για τους λογους για τους οποιους ειμαι hyped γενικα.

Για την MS, οπως εχω δηλωσει και στα προηγουμενα τρια ποστ μου ειμαι μεν επισης hyped (λιγοτερο απο το PS4 γιατι δεν εχουμε ξεκαθαρη εικονα του νεου xbox) αλλα ειμαι φιλε πολυ επιφυλακτικος. Απο τη μια το θεμα με το Live και με το always-on online, απο την αλλη με το Kinect που προσωπικα δε το εχω παρει με καλο ματι και για να πουμε την αληθεια δεν εχει προσφερει πολλά στο gaming (μαλλον το αντιθετο - η βασικά περισσότερα προσφέρει ως media interface της κονσόλας παρά ως είδους input controller) σκέφτομαι πως η MS έχει απομακρυνθεί αρκετά από τα γούστα μου. Παρόλο που η υποστήριξή της στο 360, για 8 χρόνια κονσόλα είναι υποδειγματική σε καθολικό επίπεδο (βλ. προηγούμενο ποστ μου), αν συνεχίσει το θέμα με τις casualies και τη stubborn στάση της στο Live, δεν ξέρω. Χλωμά τα βλέπω τα πράγματα.

Συμπερασματικά σε ποια κονσόλα θα έκλινα θα έχει να κάνει με πολλά. Π.χ. το νέο xbox αν έχει προς τα πίσω συμβατότητα με το 360, και με τους digital τίτλους, γεγονός που το θεωρώ πιθανό (ειδικά με τους digital), θα είναι ένας καλός λόγος. Μου αρέσει το continuation και το integration. Για τον ίδιο λόγο, αν π.χ. το νέο xbox είναι συμβατό και με τα χειριστήρια του παλιού, πιστεύω είναι ακόμα ένας λόγος αγοράς. Οι παραπάνω λόγοι δεν είναι πρωταρχικοί, ο πρωταρχικός θα είναι για μένα όπως πάντα ο λόγος απόδοση προς τιμή. Ποια κονσόλα σου δίνει τα περισσότερα ζητώντας τα λιγότερα λεφτά.

Από την άλλη αν δε σε αφήνει να παίζεις used games σε άλλη κονσόλα, είναι BIG NO. Δεν πρόκειται να αγράσω κονσόλα που να με υποχρεώνει να αγοράσω retail new τα παιχνίδια και όχι used. Γιατί με το 360 και το PS3 την έχω βγάλει με used games. Π.χ. σήμερα αγόρασα το FF XIII-2,  7 ευρώ για το PS3 και δώρο το βιβλιαράκι της συλλεκτικής έκδοσης. Και άλλα 7 ευρώ τη συλλογή Post Mortem + Still Life 1 + Still Life 2 για PC. Καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα used games για μένα.

Σε θέμα hardware πιστεύω πάνω-κάτω θα ισορροπούν οι δύο κονσόλες. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει λίγο τις ισορροπίες είναι κάποιο tech project. π.χ. το φημολογούμενο Project Fortaleza της MS.

Συμφωνω απολυτα. Και καπως ετσι εχω κανει και εγω.

Τελος παντων σε καθε περιπτωση, το θεμα για μενα ειναι πως απο κει που ειχαμε το πρωτο fat PS3 που επαιζε και CD και SACD, τωρα δε θα εχουμε καμια εκ των δυο επιλογων.

σοβαρά τώρα, μπαναρίσθηκε ο naruto14 που μόνο αυτός έγραφε καθημερινά και μένουν τα troll

είναι κρίμας δηλαδή να μην υπάρχει ένα καλό ελληνικό φόρουμ για παιχνίδια

Γιατι μπαναριστηκε ο Naruto ???

Δημοσ.

εντάξι το gaming έχει πάρει καλή φόρα, φανταστείτε τι θα κάνει η quantic dream στο ps4

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MgYj3AsP1eo

θέλω να δω naughty dog και game απο quantic dream που ίσως δεν μας δείξανε για να πουλήσει το beyond, μα τι παπάδες έχουν κάνει με το αρχαίο hardware του ps3....

• Like 1
Δημοσ.

Καλο ειναι παντως να κρατησουμε λιγο μικρο καλαθι.

Ναι ολα ωραια και καλα μας τα δειξε η Sony, και εγω ενθουσιαστηκα και λεω οτι ξεφευγει απο τα λαθη του παρελθοντος

αλλα στη πραξη και προπαντως στα χερια μας δεν ειδαμε τιποτα ακομη. Αλλιως ειναι να τα βλεπεις ολα αυτα σε ενα optimized conference που θες να τους αφησεις ολους με ανοιχτο lockjaw αλλα το ζητουμενο ειναι στο σπιτι μας πως θα λειτουργουνε αυτα.

Ενταξει ειδαμε και εικονες απο GUI. Ειδαμε ομως πως λειτουργει αυτο στη πραξη; αν αργει; αν εχει θεματα; αν ολα αυτα που λενε περι remote λειτουργουν και πως στις 12αρες-16αρες συνδεσεις μας; Με το lag τι γινεται; Ξερω υποσχεται πολλα το ονομα Gaikai αλλα και παλι στη πραξη ειναι αλλιως.

Το βασικοτερο ολων ειναι να μη βιαστουμε να βγαζουμε συμπερασματα γιατι δεν εχουμε δει καν την απαντηση της MS. Το μονο βεβαιο ειναι οτι θαναι USA oriented !!!

Xaxaxaxa! Ενταξει ρε skanjos, το μαμησες. Πολυ γελιο παντως ! :D

Τον Τιτανοτεραστιο Τιτανομαχο δεν μπορει να τον φτασει ομως με τιποτα. Εδωσε ρεστα παλι με το συλλεκτικο μπρελοκ ΠΣ4 - Ντουβαρι δε θα μεινει ορθιο

Αλλα η αποψη μου παραμενει πως επρεπε να παιζει μουσικα CD, γιατι εξαλλου το PS4 οπως και το PS3, θα το συνδεσει καποιος στον ενισχυτη του. Το βρισκω ιδιαιτερα βολικο να μπορεις μεσα απο την κονσολα να παιξεις και ηχο.

Τα δε CD μας συνοδεύουν από τις αρχές του 90, ο όγκος των CD σε μουσική που υπάρχουν είναι τεράστιος και δε βρίσκω δικαιολογία για τη Sony, από τη στιγμή που έβαλε οπτικό μέσο στο PS4 να μην υποστηρίζει μουσικά CD. Και αν εσείς παιδιά δεν παίζετε CDάκια, OK πάω πάσο. Εγώ όμως που έχω ιδιαίτερη σχέση με τη μουσική, έχω συλλογή από CD (και SACD) και το PS3 μου με έχει καραβολέψει σε αναπαραγωγή ήχου μέσω της οπτικής θύρας.

Εχεις τα δικια σου οπως και να εχει. Σιγουρα θα ηταν καλυτερα αν επαιζε και cd αλλα απ τη στιγμη που δεν παιζει δεν αποτελει ανασταλτικο παραγοντα αγορας κονσολας αντικειμενικα πιστευω.

Ειμαι περιεργος παντως γιατι το εκαναν και ποσο cost effective ειναι. Δεν μπορω να σκεφτω αλλο λογο.

• Like 1
Δημοσ.

εντάξι το gaming έχει πάρει καλή φόρα, φανταστείτε τι θα κάνει η quantic dream στο ps4

θέλω να δω naughty dog και game απο quantic dream που ίσως δεν μας δείξανε για να πουλήσει το beyond, μα τι παπάδες έχουν κάνει με το αρχαίο hardware του ps3....

Ωραίο αλλά όταν το μόνο που έχει να ασχοληθεί το μηχάνημα είναι τα γραφικά (0 ΑΙ) είναι λογικό να βλέπεις πολύ καλά αποτελέσματα. Δεν θα περίμενα κάτι λιγότερο από ένα τέτοιο παιχνίδι, ειδικά στα PS3.

Δημοσ.

Ελα Κορταν σου δινω "φαγητο" προς σχολιασμο

μας εφαγε το cd αλλα......

It is no secret that the PS4 will support 4K Video and Images, to accompany the PS4, Sony will be releasing a 4K Movie download version, here are some facts for those of you with plenty of money:

Movies will be around 100GB.
Movies will take from 1 day to 1 week to download, depending on your speed.
The largest 4K TV is 152″ and costs £380,000.
There is a smaller 4K TV, it is a 55″ model and costs £8000.
Sharp have a 32″ 4K Model for around £2800

4K UHD is a resolution of 3840 pixels × 2160 pixels (8.3 megapixels, aspect ratio 16:9) and is one of the two resolutions of ultra high definition television, the other being 8K UHD which is 7680 pixels × 4320 pixels (33.2 megapixels). Both are aimed at consumer televisions. 4K UHD has twice the horizontal and vertical resolution of the 1080p HDTV format, with four times as many pixels overall.( Via Wikipedia )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...