Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεωρω ψιλο-δεδομενο για τα Χριστουγεννα, σε αντισταθμιση της καθυστερημενης κυκλοφοριας του 4. Προσεχως στην Ε3...

Δημοσ.

Επειδή υπάρχει κόσμος όμως που δεν είχε ποτέ κονσόλα θα μπορούσαν να βγάλουν οτι έχει κυκλοφορήσει σε remastered. Δεν είναι λογική αυτή παίδες. Το έχουν κουράσει το θέμα.

• Like 2
Δημοσ.

Well, κατά έναν τρόπο το έκαναν και στην προηγούμενη γενιά αυτό, λίγο στο Live Arcade, λίγο με τα PS2 classics :P

Απλώς υποθέτω ότι τώρα είναι πιο εύκολο και φτηνό να κάνουν τα ports στις νέες κονσόλες απ' ό,τι ήταν στην προηγούμενη γενιά, γι' αυτό την έχουν βρει όλοι.

Δημοσ.

εχω αρχισει και τα παιρνω με το ps4.... πριν 2 3εις μηνες επαιζα wolfenstein πεταει εναν error χανω ολα τα saves,
σημερα επαιζα το guacamelee οπου για indie μου αρεσει ΠΟΛΥ!! παλι τα ιδια error και χανει τα saves!!!! @#$@%^@%@$@%

Αυριο τηλεφωνακι....και mail στη sony.

Δημοσ.

εχω αρχισει και τα παιρνω με το ps4.... πριν 2 3εις μηνες επαιζα wolfenstein πεταει εναν error χανω ολα τα saves,

σημερα επαιζα το guacamelee οπου για indie μου αρεσει ΠΟΛΥ!! παλι τα ιδια error και χανει τα saves!!!! @#$@%^@%@$@%

Αυριο τηλεφωνακι....και mail στη sony.

....γιατι δεν τα ξανακατεβάζεις από PS Plus...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κανείς οταν έχω συνδεδεμένο headset στο χειριστίριο του ps4, πως μπορώ να επιρεάζω την ενταση του ήχου απο το κοντρόλ της τηλεόρασης?

Επεξ/σία από Socratis_g
Δημοσ.

Επειδη ακουσα καλα λογια για το Dragon Age(πχ καλα γραφικα και πολλες ωρες παιχνιδιου)και ειδα απο καποια βιντεο πως ειναι το πηρα σημερα το πρωι μεταχειρισμενο αλλα δεν το εχω παιξει ακομα γιατι περιμενα να κατεβασει το update(καπου 3Gb) και οταν τελειωσε επρεπε να φυγω για δουλεια(σπασιμο).

Οσοι το εχετε παιξει πιστευετε οτι αξιζει?Εχει προβληματα μετα το update?Πχ drop frame?

Εκανα αναζητηση αλλα δεν υπαρχει θεμα για το συγκεκριμενο παιχνιδι.Μου κανει εντυπωση που δεν "ακουγεται" και δεν σχολιαζεται στο φορουμ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...