Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Υπαρχει κανεις που να μην χρησιμοποιει και να μην θελει το mono ακουστικο που ερχοταν μαζι με το PS4 ?? Εχω χασει το δικο μου και το χρειαζομαι. Αν καποιος δεν το θελει το αγοραζω κιολας!! Δωσε λιγα χρηματα και αγορασε ενα αξιοπρεπες Headset,τι το θες το σαπιο headset του Ps4... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoGi Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δωσε λιγα χρηματα και αγορασε ενα αξιοπρεπες Headset,τι το θες το σαπιο headset του Ps4... Βασικα θελω in-ear... αλλα θα πρεπει να εχουν διακοπτη για το mute, αλλιως δεν λειτουργει. Και τετοια δεν υπαρχουν... μονο κατι για το PS-Vita εχουν βγει. Τα headset εχουν δυο βυσματα jack και θελει ανταπτορα για να μπει, και πανω στο DS4 ειναι αβολο και ασχημο. Αν υπαρχει headset με ενα jack και με διακοπτη mute, θα ηθελα να το δω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 προσφφορές οι οποίες διαρκούν μεχρι το τέλος του Σ/Κ.. στο ελληνικό δεν υπάρχουν, μόνο στο US.. Υπαρχουν διαφορες αναμεσα στο US & EU PSN. Υπαρχει γενικα μια διαφορετικη φιλοσοφια.... Να ξερεις οτι το US PSN εχει παντα περισσοτερες προσφορες απ'οτι εχει το δικο μας (και σε ευρος τιμων και σε αριθμο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Τα The Walking Dead, The Wolf Among Us και Trials Fusion, έχουν σημαντικές βελτιώσεις στο ps4 σε σχέση με τις εκδόσεις τους για ps3/xbox360?Αξίζουν γενικότερα σαν games στο ps4?Τα χει σε προσφορά με 4.80$ περίπου το καθένα και το σκέφτομαι.. να τα πάρω, να μην τα πάρω.. Μπορώ να τα παίξω και στο xbox 360 οπότε αν δεν έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά στο ps4 να μη τα πάρω τσάμπα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Βρε λές..? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Λεγε μου τέτοια. Που το βρήκες αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Απο ένα αγγλικό μαγαζί στο fb, GameSeek. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μακάρι να σκάσει στην e3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Κανένα remaster hd κτλ θα είναι...κλασικά πράγματα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δυστυχώς, το πιο πιθανό είναι να μιλάμε για remaster του remaster, μη βιαστείτε να χαρείτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desperados Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δεν νομίζω να χαλάσει κανέναν και remaster να είναι. Άμα είναι η τριλογία με γραφικά ps4 το έχω αγοράσει κατά 99%. Πάντως κάτω λέει naughty dog. Αν ισχύει, τότε επιτέλους πήρε πίσω τα δικαιώματα η Sony. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 ειχε που ειχε φοβερα γραφικα στο πσ3, φανταζομαι στο πσ4 πως θα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 PS4 Remastered έπρεπε να ονομαστεί η κονσόλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ακουγεται και τριλογια uncharted Remastered Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις