DTsuras Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, σκέφτομαι αγορά ps4 αλλα έχω μερικές απορείες. 1) Στο public εχει bundle ps4+Gta V στα 400 ευρω, αξιζει? ειναι σε προσφορα? αν οχι ποσα ειναι κανονικα? 2)Αν αγοράζω ΜΟΝΟ retail παιχνιδια τα 500GB του ps4 είναι αρκετά? 3)Αξιζει να περιμένω μεχρι τα Xmas για καλύτερα bundles? πχ 2 controllers+2 games κλτ.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) 3)Αξιζει να περιμένω μεχρι τα Xmas για καλύτερα bundles? πχ 2 controllers+2 games κλτ.? Καλύτερα για εσένα είναι να περιμένεις τα Χριστούγεννα του 2017, θα έχει πολύ καλή προσφορά. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2015 από marios_geo 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, σκέφτομαι αγορά ps4 αλλα έχω μερικές απορείες. 1) Στο public εχει bundle ps4+Gta V στα 400 ευρω, αξιζει? ειναι σε προσφορα? αν οχι ποσα ειναι κανονικα? 2)Αν αγοράζω ΜΟΝΟ retail παιχνιδια τα 500GB του ps4 είναι αρκετά? 3)Αξιζει να περιμένω μεχρι τα Xmas για καλύτερα bundles? πχ 2 controllers+2 games κλτ.? 1.προσφορα δεν την λες διοτι κερδιζεις 10 ευρω απο το bundle σε περιπτωση που τα παρεις ξεχωριστα.(360 ps4 +50 gtav=410) 2.μια χαρα ειναι ο 500αρης. 3.χαρας την υπομονη σου μεχρι τοτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Τελικα μεσα επεσα. 4ο σε πωλησεις το Bloodborne στην Ελλαδα για τον μηνα Μαρτιο Ντροπη και αισχος για αλλη μια φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Aφού πρώτο είναι το σζπρο εβολουζιο τι περίμενες για το καψερό το Bλαδβορδν xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 http://www.gameslife.gr/top-10-greek-videogames-sales-for-march-52967Ξεχασα να βαλω το Link. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Νέος διαγωνισμός από το site μας με δώρο ένα Retail Witcher 3 για PlayStation 4. http://www.vg24.gr/vg24-giveaway-the-witcher-3-wild-hunt-ps4/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Επειδή δεν είμαι πολύ ενημερωμένος, παίζει να βγει slim έκδοση του ps4 στα κοντά? Αν ναι τότε αξίζει να περιμένει κάποιος που θέλει ps4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 ειναι πολυ νωρις για slim εκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Eιναι πραγματι πολυ νωρις. Αν εισαι ψημενος να αγορασεις κονσολα και εχεις τα χρηματα,διαλεξε ενα απο τα πολλα διαθεσιμα bundle και χτυπα το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες 2-3 μέρες μου έχει καρφωθει η ιδέα και καλοβλεπω το λευκό ps4 με το gta v. Ψάχνω λίγο το θέμα στο Internet μιας και έχω καιρό να ασχοληθω με κονσόλες. Υποθέτω όλα πια είναι chassis B? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες 2-3 μέρες μου έχει καρφωθει η ιδέα και καλοβλεπω το λευκό ps4 με το gta v. Ψάχνω λίγο το θέμα στο Internet μιας και έχω καιρό να ασχοληθω με κονσόλες. Υποθέτω όλα πια είναι chassis B? Περιμενε μεχρι του χρονου αν μπορεις καλυτερα μηπως τοτε βγει Slim και κανενα αλλο αξιολογο exclusive εκτως του U4 που ειναι επιβεβαιωμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Παίδες, αν πάρω ένα κωδικό όπως αυτόν τον παρακάτω, http://www.marktplaats.nl/a/spelcomputers-en-games/games-sony-playstation-4/m926663799-ps4-borderlands-direct-digital-download-met-garantie.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr Τι πρόβλημα μπορώ να έχω; Δεν θέλω να μπλεξω με λογαριασμούς πρωτευον κτλ. Απλά πράγματα, ένα κωδικό να τον ενεργοποιήσω στο λογαριασμό μου μ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Νομίζω δεν θα 'χεις κανένα θέμα... Απλά πρέπει το account στο οποίο θα τον κάνεις redeem να είναι του ίδιου region με τον κωδικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Τελικά τον ρώτησα. Δίνει ένα λογαριασμό στον οποίο κανεις login και κατεβάζεις το παιχνίδι. Δηλαδή είναι κάτι σαν πρωτεύον - δευτερεύον λογαριασμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις