gildo Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Απο όσα διάβασα δεν υπαρχει κάποια λύση για το account verify.Το εχουν πολλά άτομα αυτο το προβλημα και δεν μπορούν να παίξουν online αλλα ουτε και να κανουν update τα games.Η σελίδα Sony network που πρέπει να πας για το κανεις βγάζει συνέχεια error.Δυστυχως ξενέρωσα και σκεφτομαι να το γυρίσω πίσω το μηχάνημα.Δεν μπορω να καταλάβω αφου υπαρχει το προβλημα εδω και καιρο γιατι δεν το διορθώνουν.Συγνωμη αν σας κούρασα με το προβλημα μου αλλα πραγματικά ρε παιδια αυτα δεν ειναι σοβαρά πράγματα για μια εταιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αφου ειναι σε εγγυηση πηγαινε την πισω να σου δωσουν αλλη και ολα καλα. Δηλαδη ενω εχεις εισαγει το μειλ που θες δεν κανει verify την κονσολα? Μηπως την αγορασες απο μαγαζι αμφιβολου προελευσεως με αποτελεσμα να σου εχει δωσει καμια μεταχηρισμενη ή καμια πειραγμενη κονσολα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δεν φταίει η κονσόλα αλλα η σελίδα της Sony που δεν ανοίγει για να κανει το verify.Μολις πήρα το ps4 πήγα να κανω login με το account και μου ζήτησε να το κανω verify.Μου έστειλαν Mail για verify αλλα η σελίδα τους δεν λειτουργεί και δεν μπορω να μπω online αν δεν κανει verify.Απλα λεω να το πάω πίσω γιατι τι να το κανω αν δεν μπορω να παιξω online η να κανω updates στα παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Εχεις το bloodborne σε δισκακι σωστα ? Σταματα τα automatic update και τρεχτο σε single player v 0.0 Εχεις 99% του game να δεις και να μαθεις. Αμαν πια με την every second online μανια των κ@λ@εταιριων . Να το εχεις update , να παιζεις το main story single player και να σε πεταει τελειως αν λιγο πεσει η συνδεση σου η αν το sony network εχει παλι DOS attack ειναι ξεφτιλα. Btw κανεις usa account ? Γιατι αυτο φαινεται να εχει προβλημα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Εδώ πάντως φαίνεται όλες οι υπηρεσίες του psn να λειτουργούν κανονικά: https://status.playstation.com/en-us/Περίεργο μου φαίνεται να μη σε αφήνει να κάνεις verify... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 http://www.reddit.com/r/PS4/comments/34htxj/ps4_lockout_psnow_beta_users_from_eu_having/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δεν φταίει η κονσόλα αλλα η σελίδα της Sony που δεν ανοίγει για να κανει το verify.Μολις πήρα το ps4 πήγα να κανω login με το account και μου ζήτησε να το κανω verify.Μου έστειλαν Mail για verify αλλα η σελίδα τους δεν λειτουργεί και δεν μπορω να μπω online αν δεν κανει verify.Απλα λεω να το πάω πίσω γιατι τι να το κανω αν δεν μπορω να παιξω online η να κανω updates στα παιχνιδια. Εγω απ' οτι θυμαμαι οταν εφτιαξα το psn id μου δεν χρειαστηκε καθολου υπολογιστης τα εκανα ολα απο τη κονσολα και δεν ειδα στη κονσολα να ανοιξε καποιον internet browser για να κανει verify. Εισαι απολυτως σιγουρος οτι τα εχεις κανει ολα σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ναι το ίδιο και σε εμένα που το πήρα πριν κατι μέρες δεν μου είπε να κάνω verify κάπου απλα μπήκα με το account μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Οταν είχα φτιάξει το I'd στο 3 δεν μου το είχε ζητήσει αυτο.Με το ίδιο I'd οταν μπήκα στο 4 μου το ζήτησε και δεν μπορω να κανω τίποτα στο ονλινε κομμάτι ουτε καν update στα παιχνιδια.Αν βάλετε Sony network accounts θα δείτε οτι η σελίδα δεν θα ανοίξει και θα βγάλει error.Αν δεν βαριέστε βάλτε να δείτε ps4 account verify problems και θα δείτε οτι το εχουν αρκετά άτομα το προβλημα.Αν κανω νεο account το πιο πιθανό ειναι να μου το ζητήσει ξανα.Το psn λειτουργεί κανονικά οταν ανοίγεις σελίδα στο pc αλλα η σελίδα με τα account δείχνει error.Το psn I'd το εχω απο τότε που βγήκε το 3 δεν έφτιαξα κάποιο καινούργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurora Borealis Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δεν φταίει η κονσόλα αλλα η σελίδα της Sony που δεν ανοίγει για να κανει το verify.Μολις πήρα το ps4 πήγα να κανω login με το account και μου ζήτησε να το κανω verify.Μου έστειλαν Mail για verify αλλα η σελίδα τους δεν λειτουργεί και δεν μπορω να μπω online αν δεν κανει verify.Απλα λεω να το πάω πίσω γιατι τι να το κανω αν δεν μπορω να παιξω online η να κανω updates στα παιχνιδια. Το ειχα και ακομα εχω αυτο το προβλημα που αναφερεις...Μονη λυση στην περιπτωση μου ειναι να μπω στην σελιδα μεσω VPN..δοκιμασε και πες μας αν επιασε..Εδω θα βρεις σχετικα γρηγορους servers για να κανεις την δουλεια σου...ειναι και free : http://www.softether.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αν φτιάξω νεο account το παιχνίδι που εχω αποθηκευμένο θα συνεχίσει κανονικά η θα μου πει ειναι σε αλλο account?Δηλαδη σου κλείδωνει κάποια game στο account η μονο αυτα που εχεις απο το store? Ευχαριστω φίλε θα το δοκιμάσω.Ποσο καιρο το εχεις αυτο το προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurora Borealis Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Απο τοτε που αλλαξα ISP, δηλαδη απο τον Δεκεμβρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Έβαλα ενα φιλο και μπήκε απο αλλο πάροχο και δούλεψε η σελίδα.Για δοκίμασε να μπεις απο κάποιου φίλου στη σελίδα μηπως δουλέψει.Σας ευχαριστω όλους για την βοήθεια και το ενδιαφέρον που δείξατε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurora Borealis Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Έβαλα ενα φιλο και μπήκε απο αλλο πάροχο και δούλεψε η σελίδα.Για δοκίμασε να μπεις απο κάποιου φίλου στη σελίδα μηπως δουλέψει.Σας ευχαριστω όλους για την βοήθεια και το ενδιαφέρον που δείξατε. Ειναι καθαρα θεμα δρομολογησης στην συγκεκριμενη σελιδα. Εχω επικοινωνησει με τον ISP μου και ειναι ενημεροι. Περιμενω να το φτιαξουν. Απλως, σου ηπα να χρησιμοποιησεις VPN, γιατι στην ουσια ειναι σαν να χρησιμοποηεις δικτυο αλλου ISP. Τελοςπαντων, χαιρομαι που ελυσες το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ευχαριστω φίλε μου.Ευχομαι να λυθεί σύντομα και το δικο σου προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις