SPANK Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Παιδιά οχι το απλό πήρα τελικά χωρίς παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Εγω το εχω απο τον Ιανουαριο του 14 και λειτουργει σχεδον αθορυβα. Καποιες φορες που ανεβαινουν οι στροφες των ανεμιστηρων ειναι φυσιολογικο.Λογω του οτι ανεβαζει θερμοκρασια,οταν η θερμοκρασια πεσει οι στροφες των ανεμιστηρων πεφτουν. Τωρα που η θερμοκρασια του περιβαλλοντος ανεβαινει οι ανεμιστηρες θα ανεβαζουν στροφες πιο συχνα. Με cd νομιζω οτι ζοριζεται παραπανω σε σχεση αν το παιχνιδι ειναι σε δισκο γιατι λειτουργει και ο μηχανισμος. Καποιοι κανουν το τραγικο λαθος να εχουν την κονσολα περιορισμενη μεσα σε καποιο επιπλο.Πρεπει αριστερα,δεξια και μπροστα να υπαρχει χωρος για να τραβαει αερα τον οποιο διωχνει απο το πισω μερος που και αυτο πρεπει να ειναι ελευθερο. Επισης οταν μετα απο κανα 2 χρονια(αναλογα με την χρηση και αφου θα εχει ληξει η εγγυηση) καλο θα ειναι να ανοιχτει για να καθαριστει και να αλλαχτουν παστες.Αλλιως απο καποια στιγμη και μετα θα ανεβαζει θερμοκρασιες πιο ευκολα σε σχεση με πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Εκπτώσεις στο αμερικλάνικο PS Store. Golden Week Sale:https://store.playst...GOLDENWEEKWEBLPMay the 4th (Star Wars): https://store.playst...-MAYTHE4THWEBLPΕπίσης το Millenium Falcon Theme δωρεάν για ps3/ps4:https://store.playst...MAYTHE4THTHEMES 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Icecut Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Καλησπέρα και απο εμένα...παρήγγειλα και θα παραλάβω αύριο ένα ps4,λευκό με ένα χειριστήριο απο την προσφορά του e-shop στα 338!δε ξέρω απο που να ξεκινήσω και έχω τόσα πολλά να ρωτήσω.Δεν είμαι φανατικός παίκτης,σίγουρα θα χρειαστώ ένα δεύτερο μοχλό,υπάρχει κάτι πέραν του αυθεντικού?Επίσης στα store,ps store αμερικάνικο πχ,μπορώ να αγοράσω games ενώ είμαι Ελλάδα?Υπάρχει κάπου να διαβάσω να ξεκινήσω να μπαίνω στο νόημα?763 σελίδες είναι πολλές...ευχαριστώ όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Εγω το εχω απο τον Ιανουαριο του 14 και λειτουργει σχεδον αθορυβα. Καποιες φορες που ανεβαινουν οι στροφες των ανεμιστηρων ειναι φυσιολογικο.Λογω του οτι ανεβαζει θερμοκρασια,οταν η θερμοκρασια πεσει οι στροφες των ανεμιστηρων πεφτουν. Τωρα που η θερμοκρασια του περιβαλλοντος ανεβαινει οι ανεμιστηρες θα ανεβαζουν στροφες πιο συχνα. Με cd νομιζω οτι ζοριζεται παραπανω σε σχεση αν το παιχνιδι ειναι σε δισκο γιατι λειτουργει και ο μηχανισμος. Καποιοι κανουν το τραγικο λαθος να εχουν την κονσολα περιορισμενη μεσα σε καποιο επιπλο.Πρεπει αριστερα,δεξια και μπροστα να υπαρχει χωρος για να τραβαει αερα τον οποιο διωχνει απο το πισω μερος που και αυτο πρεπει να ειναι ελευθερο. Επισης οταν μετα απο κανα 2 χρονια(αναλογα με την χρηση και αφου θα εχει ληξει η εγγυηση) καλο θα ειναι να ανοιχτει για να καθαριστει και να αλλαχτουν παστες.Αλλιως απο καποια στιγμη και μετα θα ανεβαζει θερμοκρασιες πιο ευκολα σε σχεση με πριν. Δεν έχει να κάνει από που τρέχει το game. Είτε το έχεις ψηφιακό είτε σε δισκάκι, τον ίδιο χώρο καταλαμβάνει και λειτουργεί από τον hdd της κονσόλας. Το disk περιέχει το license ουσιαστικά για να το διαβάσει το ps4 ώστε να το εγκαταστήσει στον hdd(ένα μέρος βάζει και μετά κάνει εγκατάσταση το υπόλοιπο από πίσω) και έπειτα να ανοίξει. Δεν είναι όπως το ps3 που σε κάποια games σε άφηνε να τα κάνεις installation για να διευκολύνεις λίγο την κονσόλα και να μειώσεις το loading time. Τα πιο πολλά games εκεί τα τρέχαμε μόνο από το δισκάκι. Aπό κάποιο σημείο όμως και έπειτα και στο ps3 τα περισσότερα επίσης έμπαιναν και αυτά στον hdd πχ το metal gear 4 όπου σου έκανε ξανά installation περίπου στα μέσα του story για να πας παρακάτω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Καλησπέρα και απο εμένα...παρήγγειλα και θα παραλάβω αύριο ένα ps4,λευκό με ένα χειριστήριο απο την προσφορά του e-shop στα 338!δε ξέρω απο που να ξεκινήσω και έχω τόσα πολλά να ρωτήσω.Δεν είμαι φανατικός παίκτης,σίγουρα θα χρειαστώ ένα δεύτερο μοχλό,υπάρχει κάτι πέραν του αυθεντικού?Επίσης στα store,ps store αμερικάνικο πχ,μπορώ να αγοράσω games ενώ είμαι Ελλάδα?Υπάρχει κάπου να διαβάσω να ξεκινήσω να μπαίνω στο νόημα?763 σελίδες είναι πολλές...ευχαριστώ όλους! 2o χειριστήριο θα χρειαστείς αν έχεις παιχνίδια που έχουν διπλό και κυρίως αν έχεις παρέα που μπορείτε να παίζετε συχνά διπλό.. διαφορετικά δεν σου χρειάζεται άμεσα 2ο χειριστήριο.. Προς το παρόν στην αγορά κυκλοφορούν μόνο τα αυθεντικά της sony, το βρίσκεις γύρω στο 50άρι καινούργιο ή γύρω στα 30-35 αμα ψάξεις μεταχειρισμένο. Ναι μπορείς να αγοράσεις από όποιο ps store θέλεις (ευρωπαϊκό, αμερικάνικο, honk kong, κ.α) αρκεί να έχεις ένα account σε κάθε region. Π.χ. για το αμερικάνικο store, μπαίνεις εδώ (https://store.playstation.com/#!/en-us/home/games) πατάς πάνω δεξιά "Create Account", φτιάχνεις έναν λογαριασμό στον οποίο όμως πρέπει να δηλώσεις διεύθυνση κατοικίας από Β. Αμερική (ψάξε στο google και βάλε μία στη τύχη, όλοι αυτό κάνουν) και είσαι έτοιμος. Επίσης, δεν μπορείς να συνδέσεις το αμερικάνικο account σου με πιστωτική/χρεωστική κάρτα από Ευρώπη (ούτε paypal με ευρωπαϊκά στοιχεία) για να κάνεις αγορές, μόνο στο Ευρωπαϊκό σου account μπορείς. Επομένως για να βάλεις χρήματα στον αμερικάνικο λογαριασμό σου αγοράζεις προπληρωμένες κάρτες των 10$, 20$ ή 50$ και τις κάνεις redeem μέσω του account. Τέτοιες κάρτες δεν πουλάνε στα ελληνικά μαγαζιά (plaisio, public,κτλ), θα τις βρεις μόνο μέσω internet. Ένα site πουλάει prepaid cards για αμερικάνικα account είναι αυτό: www.maxplay.gr αλλά μπορείς να βρεις και σε άλλα ξένα site, ίσως σε καλύτερες τιμές (ψάξε google). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 βασικά το θες το 2ο χειριστήριο γιατί με την μπαταρία που έχει θέλει συχνά φόρτιση...εκτός αν έχεις καλώδιο USB με επέκταση και δεν χρειάζεται να πηγαίνεις κοντά στην TV (αν παίζεις από απόσταση) εγώ προσωπικά δεν ξέρω τι θα έκανα αν με το λιώσιμο που έριξα στο Bloodborne δεν είχα καβάτζα το 2ο (περίμενα PS bundle με 2 controllers όπου και αγόρασα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Παντως το πρωτο fat που ελεγαν οτι ειχε προβλημα εμενα δουλευει ακομα και το ειχα παρει day 1 .Σε θεμα φορτισης υπαρχει και ενα ξεχωριστο charger που το αφηνεις και τα φορτιζει χωρις να το βαλεις στην κονσολα.Το ειχα παρει στο 3 και απο οτι βλεπω εχει βγει και στο 4.Τωρα μπερδευτηκα λιγο με αυτα που διαβαζω και δεν ξερω τι να κανω.Γενικα σαν κονσολα εχει βγαλει προβληματα η παιζει να ειχε βγαλει καποια ελαττωματικη παρτιδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green gordon Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Καλησπέρα και απο εμένα...παρήγγειλα και θα παραλάβω αύριο ένα ps4,λευκό με ένα χειριστήριο απο την προσφορά του e-shop στα 338!δε ξέρω απο που να ξεκινήσω και έχω τόσα πολλά να ρωτήσω.Δεν είμαι φανατικός παίκτης,σίγουρα θα χρειαστώ ένα δεύτερο μοχλό,υπάρχει κάτι πέραν του αυθεντικού?Επίσης στα store,ps store αμερικάνικο πχ,μπορώ να αγοράσω games ενώ είμαι Ελλάδα?Υπάρχει κάπου να διαβάσω να ξεκινήσω να μπαίνω στο νόημα?763 σελίδες είναι πολλές...ευχαριστώ όλους! Ποια προσφορα ειναι αυτη?μπηκα τωρα δεν υπαρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Εμένα σε γενικές γραμμές είναι αθόρυβο, αλλά σε ορισμένες φάσεις με το 2Κ15 μέσα γίνεται jet ο ανεμιστήρας στον μέγιστο βαθμό. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ούτε το 360 το Falcon που είχα, ούτε το PS3 Slim δεν ανέβασαν ποτέ το fan τους τόσο υψηλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Icecut Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ποια προσφορα ειναι αυτη?μπηκα τωρα δεν υπαρχει. Παιδιά δεν είναι προσφορά...είναι η τιμή απο το newsletter με ΦΠΑ 16%.Μυτιλήνη εδώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Προσπαθώ απο εχθες να κανω verify το account και η σελίδα της Sony δεν δουλεύει.Υπαρχει κάποια λύση?Δεν μπορω να κανω τίποτα στο online γιατι θέλει το verify.Απο δευτερα στο media markt το ps4 παρέα με το bloodborne στα 399 μου είπαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ηρθε και το Bloodborne bundle και στην Ελλαδα απο οτι βλεπω http://www.skroutz.gr/s/6589484/Sony-Playstation-4-PS4-500GB-Bloodborne.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Το πήρα εχθες με το bloodborne 399 αλλα εχω προβλημα με το verify acount γιατι η σελίδα ειναι κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δεν ξερω σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω ενα σετακι cpu-vga Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις