Vole Maulder Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Νομίζω ότι το 14ήμερο δίνεται σε νέους χρήστες μόνο. Αν είχες ποτέ Plus στο παρελθόν δεν είναι διαθέσιμο το trial. Δεν είναι κωδικός μέσα στο πακέτο της κονσόλας, με άλλα λόγια. Οσο για τα αγορασμένα ψηφιακά παιχνίδια του 3, υπάρχουν κάποιες - πολύ λίγες - περιπτώσεις όπου υπάρχει cross-buy μεταξύ 3-4 ή/και Vita.
AntiCambeR Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Για να σου δωσει ομως τις 14ημερες Plus free ζηταει καταχωρηση πιστωτικης(credit card). Δεν εχω ομως δοκιμασει αν δεχεται και χρεωστικη(debit card).
thomason993 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Αν τύχει και ενεργοποιήσει κανείς το 14 days free trial στο ps plus, μην ξεχάσει μετά να απενεργοποιήσει και την αυτόματη ανανέωση.. Διαφορετικά όταν τελειώσει το trial θα του "φάει" αυτόματα 7 ευρώ από το wallet ή την κάρτα για να του ανανεώσει αυτόματα τη συνδρομή. Προσοχή γιατί δεν είναι λίγοι αυτοί που την έχουν πατήσει.. 2
SPANK Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Παιδιά το τσίμπησα το ps4 μαζι με bloodborne αλλα για καποιο λόγο κανει πολυ θόρυβος ο ανεμιστήρας του οσο παίζει , ειναι φυσιολογικό αυτό ?
metallica 13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 <p>Παιδιά το τσίμπησα το ps4 μαζι με bloodborne αλλα για καποιο λόγο κανει πολυ θόρυβος ο ανεμιστήρας του οσο παίζει , ειναι φυσιολογικό αυτό ?</p> Στο bloodborne ζοριζεται λιγο το ps4 ..και σε μενα κανει αλλα οχι τιποτα τρομερο!!
Alex21121988 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Όχι μόνο με το Bloodborne, γενικά όταν παίζεις αρκετές ώρες, το ps κάπως πρέπει να βγάλει την θερμότητα προς τα έξω, έτσι αρχίζει και δουλεύει το fan. Τίποτα το ανησυχητικό.
Socratis_g Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 100% αθόρυβο όπως το ΧΟΝΕ δεν είναι. οτι ακούγεται στα ζόρικα παιχνίδια ισχύει, αλλά σε βαθμό που το ανέχεσαι. δε σου παίρνει το κεφάλι. τσεκαρε και με την κονσόλα κανενος φίλου σου για να είσαι σίγουρος.
red1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Mάγκες, οσοι λέτε οτι το PS4 είναι θορυβώδες, ή δεν είχατε ποτέ Χ360 προ-jasper, ή το έχετε χώσει σε κανα' επιπλο μέσα και δεν αερίζεται ή έχετε ελαττωματικό κομμάτι ή καθεστε στο μισο μετρο απο το μηχανημα...H MONH περίπτωση που το έχω ακούσει (το οποίο πάλι ειναι ανεπαίσθητο) είναι μετα απο παίξιμο μερικών ωρών κάνοντας παράλληλα multi-tasking κιόλας (παιχνίδι στο background ενω ψαχουλεύω ιντερνετ μέσω browser ή τσεκάροντας το Live from playstation). SPANK, το μεΚανημα που τσίμπησες τι παρτίδα είναι ? Ειναι το καινούργιο, επίσημο BB bundle ή ενα PS4 με το BB κοτσαρισμένο στο πακέτο ?
Fulgore Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Mάγκες, οσοι λέτε οτι το PS4 είναι θορυβώδες, ή δεν είχατε ποτέ Χ360 προ-jasper, ή το έχετε χώσει σε κανα' επιπλο μέσα και δεν αερίζεται ή έχετε ελαττωματικό κομμάτι ή καθεστε στο μισο μετρο απο το μηχανημα... H MONH περίπτωση που το έχω ακούσει (το οποίο πάλι ειναι ανεπαίσθητο) είναι μετα απο παίξιμο μερικών ωρών κάνοντας παράλληλα multi-tasking κιόλας (παιχνίδι στο background ενω ψαχουλεύω ιντερνετ μέσω browser ή τσεκάροντας το Live from playstation). SPANK, το μεΚανημα που τσίμπησες τι παρτίδα είναι ? Ειναι το καινούργιο, επίσημο BB bundle ή ενα PS4 με το BB κοτσαρισμένο στο πακέτο ? http://www.skroutz.gr/c/108/game_consoles.html?from=catspan&keyphrase=playstation+4 Δεν βλεπω να εχει ερθει σε μας ακομα το Bundle,περιεργο γιατι εχει περασει και καιρος(σχετικα) απο τοτε που βγηκε το παιχνιδι.
gRim Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Το δικό μου πάντως συγκριτικά με το ps3 slim είναι πιο θορυβώδες και εννοείτε το έχω να αερίζεται αρκετά..
metallica 13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Mάγκες, οσοι λέτε οτι το PS4 είναι θορυβώδες, ή δεν είχατε ποτέ Χ360 προ-jasper, ή το έχετε χώσει σε κανα' επιπλο μέσα και δεν αερίζεται ή έχετε ελαττωματικό κομμάτι ή καθεστε στο μισο μετρο απο το μηχανημα... H MONH περίπτωση που το έχω ακούσει (το οποίο πάλι ειναι ανεπαίσθητο) είναι μετα απο παίξιμο μερικών ωρών κάνοντας παράλληλα multi-tasking κιόλας (παιχνίδι στο background ενω ψαχουλεύω ιντερνετ μέσω browser ή τσεκάροντας το Live from playstation). SPANK, το μεΚανημα που τσίμπησες τι παρτίδα είναι ? Ειναι το καινούργιο, επίσημο BB bundle ή ενα PS4 με το BB κοτσαρισμένο στο πακέτο ? νταξει εσυ εισαι και μεγαλος ανθρωπος δεν ακους καλα.... 2
red1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 νταξει εσυ εισαι και μεγαλος ανθρωπος δεν ακους καλα.... TIII EIIIIΠΕΣΣ ?? ΘΑ ΣΕ ΓΑΜ... :-D 'tali, πέρα απο την πλάκα φίλε, ειναι απο τα πιο αθόρυβα μηχανήματα που είχα ποτε, το οτι το ΧΟΝΕ ειναι ακομα πιο ήσυχο βεβαια το πιστεύω καθώς είναι και...αλλο ενα PS4 σε μέγεθος, λογικό Πάντως, απ'οτι φαίνεται έχει να κανει και με τις παρτιδες, δεν εχω διαβασει πολλα posts περι θορυβου απο τυπους που ειχαν μοντελο που βγηκε απο τον Οκτώβριο του '14 και μετα...τα περισσοτερα για καποιον λογο έχουν να κανουν η με launch μηχανήματα, η με παρτιδες παραγωγης πριν τον Σεπτεμβριο-Οκτωβριο του '14... 3
Alex21121988 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Εμένα αγοράστηκε τον Μάιο του 2014 και το μοναδικό πρόβλημα που μου έχει παρουσιαστεί είναι με το eject που κόλλαγε μια φορά τον μήνα. Το έλυσα με την γνωστή πατέντα βάζοντάς ένα πολυ λεπτό πανί κάτω από την κονσόλα (δεν πιάνει και σκονη πλέον από κάτω).Αλλοι βάζουν λαστιχένια ποδαράκια ή βιβλία, χαρτί και ότι άλλο σκεφτούν. Έκανε βλακεια η Sony σε αυτό με την ευαισθησία του eject. Πολλές παρτίδες έχουν παρόμοιο πρόβλημα το οποίο μπορεί να τύχει στον καθένα απο ότι διαβάζω γιατί έχει να κάνει με τις δονήσεις /κραδασμούς της κονσόλας καθώς και το βάρος που πέφτει εκεί.
thomason993 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Εγώ πάντως ακούω το ανεμιστηράκι της κονσόλας να "φορτσάρει" μόνο όποτε παίζω στο δωμάτιο μου που είναι στο 1-1.5 μέτρο από μένα η κονσόλα...Όταν παίζω στο σαλόνι που κάθομαι στο καναπέ 3-4 μέτρα μακριά δεν θυμάμαι να το χω ακούσει ποτέ..Συνήθως έχω και αρκετά δυνατή την ένταση οπότε το καλύπτει
Προτεινόμενες αναρτήσεις