Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλη μια ερώτηση αν χρησιμοποιήσουμε μεταχειρισμένα παιχνίδια μπορούμε να παίξουμε κανονικά online κτλπ ή κλειδώνει με καποιο τρόπο οτι έχει σχέση με το online τους απο οταν αγοράστηκε και εχει χρησιμοποιηθεί φυσικα ?

Δημοσ.

Άλλη μια ερώτηση αν χρησιμοποιήσουμε μεταχειρισμένα παιχνίδια μπορούμε να παίξουμε κανονικά online κτλπ ή κλειδώνει με καποιο τρόπο οτι έχει σχέση με το online τους απο οταν αγοράστηκε και εχει χρησιμοποιηθεί φυσικα ?

παιζεις κανονικοτατα,δεν εχεις κανενα θεμα με τα used games.

• Like 1
Δημοσ.

καλοριζικος και απο εμενα.

by the way,αν το παρηγγειλες απο το gameexplorers

το μαγαζι ειναι σουπερ,εχω ψωνισει αρκετες φορες.

Δημοσ.

Ναι απο εκεί έκανα προπαραγγελία εξάλλου δεν το βρίσκω πουθενά αλλου , πάντως η αλήθεια ειναι οτι ψηνόμουν να κάνω υπομονή και να κάνω καποια προπαραγγελία για αυτο http://www.game.co.uk/en/playstation-4-limited-edition-batman-arkham-knight-console-with-extra-dual-shock-4-555312?pageSize=40&categoryIdentifier=737200&catGroupId=ή ακόμα να πάρω το παραπάνω bundle που ανέφερε ενα παιδί απο βέλγιο αν δεν κάνω λάθος

Δημοσ.

Μετα απο 9 χρονια με το πρωτο fat θα προχωρησω στην αγορα του 4.Επειδη θα το δωσω σε ενα φιλο το 3 και εχω κατι παιχνιδια στο σκληρο απο το store θα μπορει να τα παιξει αυτα?Αυτα που ειχαμε αγορασει απο το store για το 3 θα παιζουν στο 4 η μονο στο 3?Αν δεν εχεις ps plus δεν μπορεις να κανεις update τα games?Eχει καποιο  δοκιμαστικο χρονο μεσα για το ps plus η πρεπει να παρω καρτα αμεσως?

Δημοσ.

Επειδη θα το δωσω σε ενα φιλο το 3 και εχω κατι παιχνιδια στο σκληρο απο το store θα μπορει να τα παιξει αυτα?

Ναι θα μπορει εαν τα εχεις ηδη ακομη μεσα στο σκληρο η εφοσον κανει login με το psn id σου ωστε να τα ξανακατεβασει. Αν τα εχεις αγορασει μια φορα μενουν για παντα bound στον λογαριασμο σου.

Αυτα που ειχαμε αγορασει απο το store για το 3 θα παιζουν στο 4 η μονο στο 3?

Μονο στο 3

Αν δεν εχεις ps plus δεν μπορεις να κανεις update τα games?

Ναι μπορεις. Επισης στο 3 μπορεις να τα παιζεις και online εαν το υποστηριζουν οι servers του παιχνιδιου (δηλαδη αν ειναι ακομη ανοιχτοι). Για να παιξεις online στο 4 θες οπωσδηποτε plus, updates ομως γινονται κανονικα ανεξαρτητα του αν εχεις η οχι plus

Eχει καποιο  δοκιμαστικο χρονο μεσα για το ps plus η πρεπει να παρω καρτα αμεσως?

Νομιζω δινει 14 μερες με την αγορα του PS4. Στις πρωτες παρτιδες ισχυε. Δε ξερω αν ισχυει ακομη αλλα κατα 90% νομιζω ναι

Δημοσ.

Στη δικη μου κονσολα,(αγορα 15-5-14),δεν ειχε δοκιμαστικη 14ημερη συνδρομη παντως,δεν γνωριζω τι ισχυει για μεταγενεστερης παραγωγης κονσολες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...