Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυκλοφορει ηδη σε Γερμανια, Ιταλια και Βελγιο 480 με 500 ευρω

ps4_player_bundle.jpg

Οντως σιγα το Bundle.

http://www.skroutz.gr/s/6223546/Sony-Playstation-4-PS4-500GB-The-Order-1886.html400ευρω απο Ελλαδα με το Order.

http://www.skroutz.gr/s/4723964/The-Last-of-Us-Remastered-PS4.html?keyphrase=the 35ευρω

http://www.skroutz.gr/s/5478845/Bloodborne-PS4.html55ευρω

Ιδια τιμη βγαινει ουτως ή αλλως ακομα και σε μας.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλα και το προηγουμενο players bundle ξεκινησε 479 και τελικα μετα απο λιγο καιρο πριν τα χριστουγεννα περιπου το εδιναν 420 ευρω.

Δημοσ.

Ναι αλλα και το προηγουμενο players bundle ξεκινησε 479 και τελικα μετα απο λιγο καιρο πριν τα χριστουγεννα περιπου το εδιναν 420 ευρω.

Το αν το παραπανω πεσει αντιστοιχα ή και χαμηλοτερα μεχρι τα Χριστουγεννα ουτε το γνωριζουμε ουτε μας ενδιαφερει κιολας για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα. Εμεις για τωρα μιλαμε και με βαση τις τωρινες τιμες δεν αξιζει το παραπανω Bundle.

Δημοσ.

Σκεφτομαι να παρω το Dragon Age.Οι 2 εκδοσεις εχουν διαφορα τιμης 20€.Απλη και Deluxe.Στο Πλαισιο εχει την Deluxe ιδια τιμη με την απλη.

Η Deluxe δινει καποια εξτρα και γραφουν οτι το περιεχομενο που θα βγει μελλοντικα θα το εχει δωρεαν οποιος εχει την Deluxe.

Σε μεταχειρισμενο εχει 35€.Το Deluxe σε ψηφιακο απο store εχει 10€.Οποτε αν το παρω μεταχειρισμενο(Σε cd) και παρω απο store το Deluxe(DLC) βγαινει 35+10=45€.

Εγώ πήρα την deluxe στο one και 1 dlc που είναι διαθέσιμο μου λεει να το αγοράσω, στα εξτρα είχε κατι παπαρίτσες..Πλέον απ' ότι έχω καταλάβει deluxe είναι κάποια επιπλέον πράγματα αλλά όχι dlc και ultimate είναι με season pass (δηλαδή dlc). Δεν παίρνω και όρκο αλλά σε όσα παιχνίδια έχω δει είναι έτσι. Καλύτερα να πάρεις την απλή και το παιχνίδι γαμάει, θα ασχοληθείς γύρω στις 90-100 ώρες για όλες τις αποστολές με ενα playthrough.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο site ελληνικό ή όχι με τρομερά εξευτελιστικες τιμές σε παιχνίδια ps4 digital ή retail disc κάτι σαν το Hubble bundle που είναι για pc GAMES.

Δημοσ.

Mε 1000-1200 (μαξ) ευρώ το βρίσκεις, αλλά είπαμε,  εδώ στο Ελλάντα 4 φορές πάνω επειδή μπορούμε. 

Ποιος θα το αγοράσει ήθελα να ξέρω στα 4000 ευρώ. Anw δικά του χρήματα είναι, αυτός κάνει τα κουμάντο του.

Δημοσ.

Ενα παλληκαρι ειχε αναρτησει στις δικες μας αγγελιες κατ' επαναληψη μια αγγελια πωλησης στα χιλια ευρω.  Δεν ξερω αν υφισταται ακομα, ομως η επαναληψιμοτητα υποβαλλει δυσκολια στην πωληση. Ποσω μαλλον στα 4000 λοιπον...

Δημοσ.

εγω απορώ πιος θα έδινε και τα 1000 απλά για ένα γκρί χρώμα.

ασε που το μαυρο ή λευκό ειναι πιο ωραίο.

αν ήμουν τόσο αισθηματίας θα πήγαινα να αγοράσω ένα psx used like new, και θα το κάρφωνα στον τοίχο να το κοιτάω.

• Like 1
Δημοσ.

Aν δεν το φυσας, δεν το συζητουμε ειναι παρανοϊκη ενεργεια. Τωρα που το ξανασκεφτομαι και να το φυσας, υπαρχει και η φιλανθρωπια και ενα σωρο αλλες οδοι εποικοδομητικης αξιοποιησης των οποιων αποθεματικων μας.. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά επειδή σύντομα θα πάρω το ps4 ποιος ειναι επίσημος προμηθευτής της sony για το ps4 στην ελλάδα , μπορούμε να το αγοράσουμε κατευθείαν απο εκει ?

Κυκλοφορει ηδη σε Γερμανια, Ιταλια και Βελγιο 480 με 500 ευρω

ps4_player_bundle.jpg

Που το βρίσκουμε αυτο το πακέτο για αγορα ?

Δημοσ.

Παιδιά επειδή σύντομα θα πάρω το ps4 ποιος ειναι επίσημος προμηθευτής της sony για το ps4 στην ελλάδα , μπορούμε να το αγοράσουμε κατευθείαν απο εκει ?

Που το βρίσκουμε αυτο το πακέτο για αγορα ?

Στην Ελλάδα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αλλά και όταν κυκλοφορήσει η τιμή του πιστεύω θα είναι εξευτελιστικά υψηλή για τα ελληνικά δεδομένα.. Με λίγα λόγια δεν θα σε συμφέρει να το αγοράσεις παρά μόνο αν το βγάλουν σε προσφορά όπως το προηγούμενο Player Bundle με τα 3 παιχνίδια που υπάρχει και τώρα στα μαγαζιά.

Επίσημος προμηθευτής για το ps4 στην Ελλάδα δεν ξέρω αν υπάρχει, φαντάζομαι οτι απ' όπου κι αν το αγοράσεις το ίδιο είναι.

Αν ρωτάς επειδή θες να το πάρεις από μαγαζί που να παρέχει το εξουσιοδοτημένο service της sony τότε απ' όπου κι αν το πάρεις το service είναι το ίδιο για τον 1ο χρόνο και το παρέχει δωρεάν προς όλους η cometron (http://cometron.gr/

Αν βέβαια πάρεις και επέκταση εγγύησης όπως αυτή που παρέχει ο Κωτσόβολος είναι άλλο θέμα..

Δημοσ.

Αυτή η cometron πουλάει κιόλας ξέρουμε ή είναι μονο για service ?

Γενικά προτιμώ να αγοράζω πράγματα όσο μπορώ απο την πηγή για αυτό ρωτάω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...