Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατεβασα το havoc (dlc απο cod advance warfare) ήταν τρία αρχεία το ένα έγινε install κανονικά τα άλλα δύο γράφει waiting to Install... έκανα επανεκκίνηση μπας και ξεκολλήσει αλλά τίποτα, τι μπορεί να φταίει. Στο παιχνίδι παίζω κανονικά τις extra πίστες και το zombie mode.. έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο?

το εχει παρουσιασει κ σε μενα,κ μαλιστα κ σε αλλα παιχνιδια.

αν σου παιζουν ολα οσα εχεις κατεβασει,τα waiting to install καντα delete/mark as read

καποιο bug/κολλημα ειναι,δεν ξερω λεπτομερειες...

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σκεφτομαι να παρω το Dragon Age.Οι 2 εκδοσεις εχουν διαφορα τιμης 20€.Απλη και Deluxe.Στο Πλαισιο εχει την Deluxe ιδια τιμη με την απλη.

Η Deluxe δινει καποια εξτρα και γραφουν οτι το περιεχομενο που θα βγει μελλοντικα θα το εχει δωρεαν οποιος εχει την Deluxe.

Σε μεταχειρισμενο εχει 35€.Το Deluxe σε ψηφιακο απο store εχει 10€.Οποτε αν το παρω μεταχειρισμενο(Σε cd) και παρω απο store το Deluxe(DLC) βγαινει 35+10=45€.

Δημοσ.

χαιρεται,πηρα για τον ανηψιο μου μια 3μηνη συνδρομη για το ps4,ξερει καποιος που μπινει ο κωδικος για να γινει εξαργυρωση;

ευχαριστω

Δημοσ.

^ ανοίγεις το PLAYSTATION STORE εικονίδιο και διαλέγεις από το μενού στα αριστερά την επιλογή "Redeem Codes" , είναι στο τέλος.

366541.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Σκεφτομαι να παρω το Dragon Age.Οι 2 εκδοσεις εχουν διαφορα τιμης 20€.Απλη και Deluxe.Στο Πλαισιο εχει την Deluxe ιδια τιμη με την απλη.

Η Deluxe δινει καποια εξτρα και γραφουν οτι το περιεχομενο που θα βγει μελλοντικα θα το εχει δωρεαν οποιος εχει την Deluxe.

Σε μεταχειρισμενο εχει 35€.Το Deluxe σε ψηφιακο απο store εχει 10€.Οποτε αν το παρω μεταχειρισμενο(Σε cd) και παρω απο store το Deluxe(DLC) βγαινει 35+10=45€.

Απ' όσο θυμάμαι, η deluxe έχει κάτι έξτρα πράγματα άνευ σημασίας (ένα θρόνο και κάτι άλλα τέτοια). Αμφιβάλλω ότι εννοούν μελλοντικά DLC στο έξτρα περιεχόμενο που θα περιέχει. Μπορεί και να κάνω λάθος, βέβαια, οπότε ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος.

Δημοσ.

Απ' όσο θυμάμαι, η deluxe έχει κάτι έξτρα πράγματα άνευ σημασίας (ένα θρόνο και κάτι άλλα τέτοια). Αμφιβάλλω ότι εννοούν μελλοντικά DLC στο έξτρα περιεχόμενο που θα περιέχει. Μπορεί και να κάνω λάθος, βέβαια, οπότε ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος.

Και οι 2 εκδοσεις:

http://www.skroutz.gr/c/1413/playstation_4_games.html?from=catspan&keyphrase=dragon+age+inquisition

Η Deluxe:

http://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-paixnidia-games/EA-Dragon-Age-Inquisition-Deluxe-Edition-PS4-PS4X-0041.htm

Απ'οτι διαβασα προκειται να βγαλουν 1 συγκεκριμενο DLC:

http://www.gamespot.com/articles/dragon-age-inquisition-dlc-hits-ps4-and-last-gen-c/1100-6426264/

Προς το παρον κατεβασα το Lords Of The Ring-War Of The North στο PS3 που ειναι στα 5€ απο 20€ σε προσφορα.

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά είχα αγοράσει πριν πέντε μήνες περίπου κάτι παιχνίδια από ebay. Το ξέρω ότι δεν ότι καλύτερο αλλά είχαν 15 ευρώ μόνον. Συγκεκριμένα το Advanced warfare και το gta σε διαφορετικά primary account. Πριν δύο μέρες κλείδωσαν και τα δύο για κάποιο λόγο ενώ ήταν από διαφορετικό πωλητή . Ξέρετε μήπως τίποτα που μπορώ να κάνω. Ένα ακόμα που έχω σε primary πάλι δουλευει μια χαρά

Δημοσ.

Shadow of the Beast - Pre-Alpha Gameplay - 1080p 60fps PS4

πωπω ιστορικες στιγμες της amiga ......φοβερη παιχνιδαρα για εκεινη την εποχη στο φoβερο μηχανημα της amiga 

• Like 1
Δημοσ.

Γειά σας παιδιά είχα αγοράσει πριν πέντε μήνες περίπου κάτι παιχνίδια από ebay. Το ξέρω ότι δεν ότι καλύτερο αλλά είχαν 15 ευρώ μόνον. Συγκεκριμένα το Advanced warfare και το gta σε διαφορετικά primary account. Πριν δύο μέρες κλείδωσαν και τα δύο για κάποιο λόγο ενώ ήταν από διαφορετικό πωλητή . Ξέρετε μήπως τίποτα που μπορώ να κάνω. Ένα ακόμα που έχω σε primary πάλι δουλευει μια χαρά

Αρχισαν να τα κλειδωνουν οπως ειχε πει και ο Ελληνας εκπρόσωπός της σονυ και στο facebook.Οποτε χανονται εκτος και αν αλλαξει κατι

Δημοσ.

Για κατι τετοιοες περιπτωσεις λεμε οτι καλυτερα ειναι να αγοραζετε τα παιχνιδια σε φυσικη κατασταση με δισκακια και οχι ψηφιακα.

Δημοσ.

Για κατι τετοιοες περιπτωσεις λεμε οτι καλυτερα ειναι να αγοραζετε τα παιχνιδια σε φυσικη κατασταση με δισκακια και οχι ψηφιακα.

Καμία σχέση, βασικά. Αλλο αγοράζω ψηφιακό παιχνίδι, άλλο αγοράζω λογαριασμό από το ebay που περιέχει παιχνίδι.

• Like 3
Δημοσ.

Κυκλοφορει ηδη σε Γερμανια, Ιταλια και Βελγιο 480 με 500 ευρω

ps4_player_bundle.jpg

στη τιμη που το δινουν δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...