Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εξωτερικός σκληρός usb που θα τον χρησιμοποιεί το μηχάνημα για install/παιχνίδια θα ήταν τρομερό χαρακτηριστικό όντως. Όπως κάνεις στο 360 που μέχρι και flashάκι μπορείς να έχεις για δίσκο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να ρωτησω κατι θελω να παρω ενα game απο το store και λεει

PES 2015 Pro Evolution Soccer - Digital Exclusive Pack

εγω να φανταστω δεν θα εχω cd μεσα προφανως θα μου εγκαταστειση στο account μου το Game..2on θα εχω ολα οσα περιλαμβανει το Cd 3ον θα ειναι ελληνικη η περιγραφη η οχι?

ta παιχνίδια δηλ. που πωλούνται στο ebay και εδώ me secondary είναι πιο ασφαλή και δεν κινδυνεύεις να banαριστεις ή να τα χάσεις ?

Γιατί δεν τα προτιμάνε οι περισσότεροι ?

ta παιχνίδια δηλ. που πωλούνται στο ebay και εδώ me secondary είναι πιο ασφαλή και δεν κινδυνεύεις να banαριστεις ή να τα χάσεις ?

Γιατί δεν τα προτιμάνε οι περισσότεροι ?

Τα secondary δεν τα προτιμάνε λόγω achievement hunting και ότι οι περισσότεροι θέλουν να παίζουν με τo δικό τους προφίλ/account.

Και βέβαια υπάρχει η πιθανότητα να ban-αριστει το account οπως μου έχει συμβεί άλλωστε.

Αν δεν κάνω λάθος μπορεί και αυτός που στο κάνει share να το πάρει πίσω με κάποιο τρόπο οπότε ναι ισχύει, υπάρχει ρίσκο, κυρίως προς την μεριά του αγοραστή.

Για αυτό 15ευρώ(και λιγότερα )και όχι παραπάνω για secondary σε games που δεν είστε τόσο σίγουροι στο αν αξίζουν, στα δικά σας πάντα δεδομένα.

Games που γουστάρετε μην τα παίρνετε σε accounts, αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα παραμείνουν δικά σας. Εκτός αν αυτός που το μοιράζεστε είναι συγγενής ή πολύ καλός φίλος.

εγω να φανταστω δεν θα εχω cd μεσα προφανως θα μου εγκαταστειση στο account μου το Game..2on θα εχω ολα οσα περιλαμβανει το Cd 3ον θα ειναι ελληνικη η περιγραφη η οχι?

Ότι αγοράζεις απ το store είναι σε ψηφιακή μορφή, εγκαθίσταται δηλαδή αυτόματα στον σκληρό της κονσόλας σου και παίζεις από εκεί το παιχνίδι, χωρίς δισκάκι. Το παιχνίδι είναι ίδιο με αυτό που παίζεις αν έχεις αγοράσει το παιχνίδι σε δισκάκι, δεν έχει τίποτα λιγότερο. Αν το αγοράσεις από το Ελληνικό ps store λογικά θα χει και την ελληνική γλώσσα.

Σε περιπτωση Ban,Alex21121988,    

banαρετε η κονσολα ή ο λογαριασμος;;;

Λογικά μόνο ο λογαριασμός...

Μου φαίνεται πολύ cruel να τρώει ban ολόκληρη κονσόλα για ένα τέτοιο πράγμα.

Αν δηλαδή εσένα σε ξεγέλασαν και σου πούλησαν account με games από κλεμμένες κάρτες, θα ήταν πολύ τραβηγμένο να χάσεις ολόκληρη την κονσόλα ενώ στην ουσία είσαι και εσύ θύμα.

Λογικά μόνο ο λογαριασμός...

Μου φαίνεται πολύ cruel να τρώει ban ολόκληρη κονσόλα για ένα τέτοιο πράγμα.

Αν δηλαδή εσένα σε ξεγέλασαν και σου πούλησαν account με games από κλεμμένες κάρτες, θα ήταν πολύ τραβηγμένο να χάσεις ολόκληρη την κονσόλα ενώ στην ουσία είσαι και εσύ θύμα.

Kι εγω με τον ιδιο ακριβως τροπο τα ερμηνευω τα πραγματα και θα μας τα επιβεβαιωσει ο Αλεξ..

Ότι αγοράζεις απ το store είναι σε ψηφιακή μορφή, εγκαθίσταται δηλαδή αυτόματα στον σκληρό της κονσόλας σου και παίζεις από εκεί το παιχνίδι, χωρίς δισκάκι. Το παιχνίδι είναι ίδιο με αυτό που παίζεις αν έχεις αγοράσει το παιχνίδι σε δισκάκι, δεν έχει τίποτα λιγότερο. Αν το αγοράσεις από το Ελληνικό ps store λογικά θα χει και την ελληνική γλώσσα.

https://store.playstation.com/#!/en-gr/home/games?smcid=pdc:gb-en:pdc-buy-playstation-store-cm077:shop%20now:null:nullαυτο ειναι ελληνικο store δηλαδη?

Ναι, αλλά έτσι κι αλλιώς, σε όποιο store κι αν βρίσκεσαι, αν κάνεις login με το ελληνικό account σου θα σε κάνει αυτόματα redirect στο ελληνικό store.

κατεβασα το havoc (dlc απο cod advance warfare) ήταν τρία αρχεία το ένα έγινε install κανονικά τα άλλα δύο γράφει waiting to Install... έκανα επανεκκίνηση μπας και ξεκολλήσει αλλά τίποτα, τι μπορεί να φταίει. Στο παιχνίδι παίζω κανονικά τις extra πίστες και το zombie mode.. έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...