Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή δεν μπορώ να το βρω (ηλικιά; :lol: ) πώς στο καλό αλλάζεις στο 2.50 την επιλογή για το κλείσιμο του μηχανήματος;

Αντί να σου βγάζει στο μενού "enter standby mode" να σου έχει εκεί το POWER OFF και όχι να χρειάζεται να πας κάθε φορά στα "power options" και να το διαλέγεις από εκεί... γίνεται αυτό; το standby το χρησιμοποιώ σπάνια - μόνο όταν είναι για κατέβασμα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πριν το 2,50 update εβγαζε 2 σχετικες επιλογες.1)Enter rest mode και 2)Turn off PS4.

Μετα το update υπαρχει το Power options που πρεπει να το επιλεξεις για να εμφανισει τις αλλες 2 επιλογες που ειναι η rest mode η turn off.

Δηλαδη 1 "κλικ" παραπανω.

Ας εχει και 10 υπομενου που λεει ο λογος.Το οτι η κονσολα αναβαθμιζεται συνεχως ειναι θετικο.Οταν κυκλοφορησε δεν ειχε τιποτα.

• Like 2

Αν κάνουμε delete απο το αρχικό μενού ενα παιχνίδι τα saves μένουνε? Και αν ναι που αποθηκεύονται τα saves

Ta saves μένουν στην κονσόλα ακόμα και αν σβήσεις το game από το κεντρικό μενού.

Στα settings στο system storage management /application saved data είναι τα αρχεία. Είναι σε διαφορετικό μέρος δηλαδή οι εφαρμογές και τα saves τους.

Thanks! Μέχρι να πάρω άλλο σκληρό είναι ένα θέμα με τοσα mb που πιάνουν τα παιχνίδια. Αυτό που μου άρεσε στο xbox πολύ είναι οτι παίζει και απο εξωτερικό σκληρό καλό θα ήτανε να το έκαναν και στη Σόνυ αυτό...

Thanks! Μέχρι να πάρω άλλο σκληρό είναι ένα θέμα με τοσα mb που πιάνουν τα παιχνίδια. Αυτό που μου άρεσε στο xbox πολύ είναι οτι παίζει και απο εξωτερικό σκληρό καλό θα ήτανε να το έκαναν και στη Σόνυ αυτό...

Αν δεν κάνω λάθος με το τελευταίο update κάτι τέτοιο γίνεται. Δεν είμαι σίγουρος όμως. Ρίξε και εσύ ένα ψάξιμο στο google να δεις τι γίνεται με αυτό.

Μα δεν υπαρχει λογος να κανουν κατι τετοιο αφου στη κονσολα της sony ps4 μπορεις να αλλαξεις σκληρο δισκο ανετοτατα και πριν το κανεις να κανεις backup ολα τα δεδομενα σου σε εναν εξωτερικο δισκο φορμαρισμενο σε fat32 κατι που στο xbox one δεν μπορεις να κανεις αφου ο δισκος ειναι εσωτερικος και δεν μπορεις να τον αλλαξεις χωρις να χασεις την εγγυηση της κονσολας.

έχω κατεβάσει κάποια παιχνίδια από ebay (primary accounts) κι ενώ μέχρι λίγο πριν τα έπαιζα κανονικά , τώρα δείχνουν κλειδωμένα και δε με αφήνει να τα παίξω... έχει κανεις καμια ιδέα γιατί και αν μπορώ να κάνω κάτι ?

Έχω ακούσει οτι πολλά από τα account που πωλούνται στο ebay έχουν αγορασμένα games με κλεμμένες πιστωτικές και γενικά όταν τα ανακαλύπτει η sony ρίχνει "μπάνια". Οπότε γενικά είναι καλό να αποφεύγονται τέτοιες αγορές..
Τώρα στη περίπτωσή σου, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι. Αν είσαι τυχερός θα το χεις γλιτώσει το ban...

• Like 1

To λουκέτο που ανέφερε ο φίλος δεν σημαίνει ότι έχει φάει κάποιο ban ο λογαριασμός αλλά το ότι δεν του βρίσκει τα licenses για να ανοίξει το game. Όταν τρως ban ή suspension στο λέει πεντακάθαρα πανω αριστερά.

Πέρα από αυτό, ναι αυτά τα accounts έχουν το ρίσκο τους και ανά πάσα στιγμή μπορεί να φάνε ban από την Sony.

Οπότε μην παίρνετε με αυτόν τον τρόπο games που πραγματικά σας ενδιαφέρουν και μην δίνετε πάνω από 15 ευρώ για secondary.

Προσωπικά το θεωρώ πολύ ποιο βολικό να παιρνει και εξωτερικό σκληρό. Παίρνεις έναν 3 tera και είσαι πένα. Βέβαια είναι γούστα αυτά...

Μα δεν υπαρχει λογος να κανουν κατι τετοιο αφου στη κονσολα της sony ps4 μπορεις να αλλαξεις σκληρο δισκο ανετοτατα και πριν το κανεις να κανεις backup ολα τα δεδομενα σου σε εναν εξωτερικο δισκο φορμαρισμενο σε fat32 κατι που στο xbox one δεν μπορεις να κανεις αφου ο δισκος ειναι εσωτερικος και δεν μπορεις να τον αλλαξεις χωρις να χασεις την εγγυηση της κονσολας.

• Like 1

Για εμενα προσωπικα ειναι κατι παντελως μα παντελως αχρηστο γιατι αν θες να μεταφερεις τη κονσολα θα πρεπει να μεταφερεις και το δισκο κ.τ.λ. ενω αν απλα της εχεις βαλει εναν εσωτερικο δισκο 2 ή 3 ή 4 tb καθαρισες.

Και ολα αυτα τα λεω γιατι ουτο σι αλλος θα πρεπει να κουβαλας πολλα πραγματα μαζι με τη κονσολα(Παιχνιδια, μοχλους κ.τ.λ.) δεν νομιζεις οτι το να προσθετεις κι αλλα ειναι παραπανω κοπος?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...