Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατι δυστηχως αγαπητε εμεις εδω του Insomnia δεν αντιπροσωπευουμε κανενα μεγαλο μερος της αγορας στα παιχνιδια οσον αφορα προτιμησεις και σιγα που οι περισσοτεροι θα κατσουν να ασχοληθουν με Digital αγορες,secondary account κλπ...Εξου και γιατι καθε μηνα βλεπουμε τα ιδια και τα ιδια παιχνιδια :P

Εχεις ένα point, δε λέω, αλλά ίσως υποτιμάς ή εγώ υπερεκτιμώ το πόσοι αγοράζουν ψηφιακά, έστω κι από το ελληνικό PS Store. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πααντως παιδια για εμενα δεν παιζει ρολο αν ειναι retail η ψηφιακο παντα ψαχνω προσφορες σε οποιαδηποτε μορφη . αυτην την περιοδο παιζω το dragon age inquisition και το απολαμβανω εκπληκτικο παιχνιδι 

Εχεις ένα point, δε λέω, αλλά ίσως υποτιμάς ή εγώ υπερεκτιμώ το πόσοι αγοράζουν ψηφιακά, έστω κι από το ελληνικό PS Store. 

........δεν υπερεκτιμάς τιποτα....και η Ελληνικη αγορα δεν αντικατοπτρίζει σε καμια περιπτωση την παγκοσμια αγορα....

SuperData begins coverage of digital console market with top 10 rankings

TopUSDigitalConsoleByWWRevenue-Jan20151.

With total worldwide earnings of $49 billion, the digital games market now constitutes the majority of revenues in interactive entertainment. As consumer spending continues to shift away from retail, the landscape of top performing games is shifting with it. For this reason, we have begun coverage of the digital console market.

http://www.superdataresearch.com/blog/top-10-digital-console-games/

Αν αγοράσω έναν primary αμερικάνικο account και παίζω από το profil μου που είναι ελληνικό θα μπορώ αργότερα να παίξω το dlc; Αν ναι θα πρέπει να το κατεβάσω από αμερικάνικο λογαριασμό; Έχω ακούσει ότι τα dlc παίζουν μόνο για τους λογαριασμούς που τα αγοράζουν..

Το dlc θα μπορείς να το παίξεις κανονικά αρκεί να το κατεβάσεις από το αμερικάνικο ps store (εφόσον και το account που περιέχει το παιχνίδι είναι αμερικάνικο).

Απ τη στιγμή που dlc και παιχνίδι είναι ίδιου region, θα μπορείς να τα παίξεις κανονικά είτε από το ελληνικό είτε από το αμερικάνικο account που θα χεις στη κονσόλα σου.

Το dlc θα μπορείς να το παίξεις κανονικά αρκεί να το κατεβάσεις από το αμερικάνικο ps store (εφόσον και το account που περιέχει το παιχνίδι είναι αμερικάνικο).

Απ τη στιγμή που dlc και παιχνίδι είναι ίδιου region, θα μπορείς να τα παίξεις κανονικά είτε από το ελληνικό είτε από το αμερικάνικο account που θα χεις στη κονσόλα σου.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Υποθέτω ότι το dlc θα μπορεί να αγοραστεί από οποιοδήποτε αμερικάνικο account. Ρωτάω διότι από την στιγμή που θα κάνω install το παιχνίδι δεν θα έχω ξανά πρόσβαση στον συγκεκριμένο λογαριασμό.

Επίσης διάβασα ότι τα save files είναι region locked αυτό δεν το περίμενα να πω την αλήθεια δηλαδή άμα αποφασίσω να αγοράσω κόπια σε δισκάκι δεν θα αναγνωρίζει τα saves μου..

Στην εποχη μας παιζουν παιχνιδια απο απο 10 χρονων μεχρι 50 ισως και παραπανω.

Τι νοημα εχουν οι ψηφοφοριες η οι πωλησεις παιχνιδιων.

Εισαι πχ 50.Σε ενδιαφερει τι ψηφιζουν η τι αγοραζουν τα 10χρονα?

Εισαι 10χρονο.Σε ενδιαφερει τι ψηφιζουν η τι αγοραζουν οι 50ρηδες?

εμένα με απασχολεί.

Γιατί λόγο των κακών ψήφων απ τις μικρές ηλικίες δεν έχουμε καλούς τίτλους όπως στο ps1, ps2.

Αν ψήφιζαν περισσότεροι 50άρηδες τα ίδια θα έλεγαν από την απέναντι όχθη οι νεαροί. Ολα θέμα οπτικής είναι.

Επίσης, μην είσαι τόσο σίγουρος για τα γούστα των μεγαλύτερων.

Ψηφοφορια αγαπημενου παιχνιδιου οπου εγινε στο Reddit. Συνολο ψηφων 630.

gExiqJ3.png

Εγω απο τα παραπανω κραταω ορισμενα παιχνιδια.

1) Ποσο ψηλα ειναι το Destiny

2)Ποσο χαμηλα ειναι το Spelunky και ειδικα το Evil Within

3)Πατος το Pro evolution soccer εκτος Ελλαδας,ενω το Fifa χτυπαει 5αδα(βεβαια ουτε αυτο ειναι καλο να ειναι τοσο ψηλα ετησιο παιχνιδι-ποδοσφαιρακι)

Φυσικα και αλλα πολλα(οπως το Walking Dead τοσο χαμηλα) απλα λυπαμαι με το παραπανω.

Εγω απο τα παραπανω κραταω ορισμενα παιχνιδια.

1) Ποσο ψηλα ειναι το Destiny

2)Ποσο χαμηλα ειναι το Spelunky και ειδικα το Evil Within

3)Πατος το Pro evolution soccer εκτος Ελλαδας,ενω το Fifa χτυπαει 5αδα(βεβαια ουτε αυτο ειναι καλο να ειναι τοσο ψηλα ετησιο παιχνιδι-ποδοσφαιρακι)

Φυσικα και αλλα πολλα(οπως το Walking Dead τοσο χαμηλα) απλα λυπαμαι με το παραπανω.

....κοιτα @Fulgore...αυτή ειναι μια ψηφοφορια της στιγμης και σε δειγμα ΜΟΝΟ 630 ψηφων και δειχνει ποσο διαφορετικη είναι η κατασταση σε σχεση με αυτή στο games life...και κατι αλλο...δεν εβαλαν αυτους τους 630 να παιξουν τα παραπανω παιχνίδια και να αποφασησουν ποια είναι τα καλητερα..., όπως και εσυ ειπες ότι κρατας ορισμένους τιτλους, ετσι και εδώ...αναλογα με την  προσωπικη βιβλιοθηκη του καθενος εγινε και η ψηφοφορία.....Και το Fifa δεν χτυπάει 5αδα.....ουτε καν στη 10αδα δεν είναι :-D(...13ο είναι).... 

• Like 1

Το εχω ξαναρωτησει αλλα δεν εχω λαβει ποτε μια σαφης απαντηση.

Πως μπορουμε να απενεργοποιήσουμε εντελως τα ευχαρηστηρια μειλ καθε φορα που αγοραζουμε κατι απο το psn store?

...@JUST-GAMER δεν μπορώ να σου κανω quote λόγο του ότι γράφω από κινητό ....δεν μπορείς να τα απενεργοποιησεις ...αυτο η Sony (...και όχι μόνο,αλλά από όπου και αγοράσεις online) το κάνει για επιβεβαίωση/τσεκαρισμα ώστε αν τυχόν πέσει κάποιος θύμα κλοπής και γίνει κάποια αγορά να το δει ο κάτοχος και να ενημερώσει σχετικά με την παράνομη συναλαγη που έγινε την εταιρεία..

• Like 1

Το εχω ξαναρωτησει αλλα δεν εχω λαβει ποτε μια σαφης απαντηση.

Πως μπορουμε να απενεργοποιήσουμε εντελως τα ευχαρηστηρια μειλ καθε φορα που αγοραζουμε κατι απο το psn store?

Το μόνο που μπορείς να κάνεις,αν και δεν είναι ότι καλύτερο, είναι να το μπλοκάρεις από το email σου ώστε να μην έχεις spam.

Όπως είπε και ο ggramenos όλο αυτό βέβαια βοηθάει στο αν κάποιος κάνει οποιαδήποτε ενέργεια από τον λογαριασμό σου. Καλό είναι απλά να το ανεχτεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...