Vole Maulder Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 red, όντως αντιλαμβάνεσαι spatial placement με αυτά τα ακουστικά; Είμαι σίγουρος ότι για οτιδήποτε άλλο είναι χιλιόμετρα καλύτερα από gaming headset, αλλά, τουλάχιστον για παιχνίδια, τα Tritton 720 που έχω είναι πολύ καλύτερα από 2-3 στέρεο ακουστικά που έχω δοκιμάσει σε αυτό το θέμα, ασχέτως αν υστερούν σε πολλά άλλα πράγματα (ούτε για voice chat δεν κάνουν τη δουλειά τους σωστά, αλλά τέλος πάντων ). I mean, έχω διαβάσει κριτικές, έχω δει βίντεο, αλλά για κάποιο λόγο δεν πείθομαι (είμαι λίγο δύσπιστος, για να μην πω καχύποπτος, με enthusiasts, επειδή είναι λεπτή η γραμμή μεταξύ του enthusiast και του elitist σε αυτά τα πράγματα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 red, όντως αντιλαμβάνεσαι spatial placement με αυτά τα ακουστικά; Είμαι σίγουρος ότι για οτιδήποτε άλλο είναι χιλιόμετρα καλύτερα από gaming headset, αλλά, τουλάχιστον για παιχνίδια, τα Tritton 720 που έχω είναι πολύ καλύτερα από 2-3 στέρεο ακουστικά που έχω δοκιμάσει σε αυτό το θέμα, ασχέτως αν υστερούν σε πολλά άλλα πράγματα (ούτε για voice chat δεν κάνουν τη δουλειά τους σωστά, αλλά τέλος πάντων ). I mean, έχω διαβάσει κριτικές, έχω δει βίντεο, αλλά για κάποιο λόγο δεν πείθομαι (είμαι λίγο δύσπιστος, για να μην πω καχύποπτος, με enthusiasts, επειδή είναι λεπτή η γραμμή μεταξύ του enthusiast και του elitist σε αυτά τα πράγματα). Vole, αγαπώ σε αλλά για χάρη της συντομίας θα είμαι...σύντομος και θα τα πώ πολύ απλά : Η ολη φάση του "surround" στην πραγματική ζωή®/καθημερινότητα βασίζεται σε 2 γεγονότα : Α) τα αυτιά σου (το πως αντανακλάται ο ήχος στις καμπύλες αυτών) και Β) τον εγκέφαλό σου οπου και επεξεργάζεται τους συγκεκριμένους ήχους (απόσταση/χρόνος που διανύεται, απο την κατεύθυνση αυτών καθώς και πιο απο τα 2 αυτιά χτυπάει πρώτα) κτλπ κτλπ, έτσι καταλαβαίνεις ως άτομο απο ποια κατευθυνση έρχεται ενας ηχος, that's it, δεν έχεις μονίμως 5.1 τύπους να σου μιλάνε/κάνουν θόρυβο γύρω σου Τώρα, επειδή η ολη κατάσταση με τα ακουστικά/5.1 δεν λειτουργεί έτσι/απλά, μπαίνουν στην μέση και άλλα πράματα όπως επεξεργασία αυτού, φίλτρα, κωδικοποιηση κτλπ κτλπ...αμα αρχίσουμε να μιλάμε για όμως για binaural audio/κωδικοποιήσεις κτλπ κτλπ θα τελειώσουμε...αύριο Tα ακουστικά π.χ της Soony που πουλάνε για το PS4...stereo είναι απλά μέσω software δημιουργούν το surround τους. Τα δε 5.1 ακουστικά...εχουν μικρότερους οδηγούς μεσα στο κάθε ακουστικό αλλά...your mileage may vary που λένε και στο χωριό μου καθώς μπαίνουν στην μέση αυτά που γράφω στην 1η παράγραφο... Αμα η binaural ηχογράφηση ήχου αποτελούσε standard...δεν θα υπήρχε η ανάγκη για ολες αυτές τις "surround" κλαπ@ρχιδιές στον χώρο των ακουστικών... Βάλε την πηγή σου σε stereo, φόρεσε STEREO ακουστικά και παίξε αυτά τα βίντεΑ για να δεις το "σπέϊσιαλ αγουέρνεςς" (κάτι σαν το ΑνισοΤροπιΚ φίλΤερινΓκ είναι αυτό ?) : Oπως καταλαβαίνεις, ΜΠΟΡΕΙΣ να έχεις 3D ήχο ή "surround" με ΑΠΛΑ, STEREO ακουστικά Αυτιά... ΥΓ : @ρχ@δια σύντομος, πάλι σεντόνι έγραψα ο πστςςςς ΥΓ 2 : Οταν παίζετε φορώντας stereo ακουστικά, πάντα μα πάντα βάλτε/αλλάξτε την πηγή σας σε STEREO απο τις ρυθμίσεις ήχου της κονσόλας σας/κάρτας ήχου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Αμα η binaural ηχογράφηση ήχου αποτελούσε standard...δεν θα υπήρχε η ανάγκη για ολες αυτές τις "surround" κλαπ@ρχιδιές στον χώρο των ακουστικών... Δε διαφωνώ στα υπόλοιπα, αλλά εδώ νομίζω ότι είναι το ζουμί της υπόθεσης. Αν στη στέρεο επιλογή του παιχνιδιού έχουν πετάξει χύμα τα μισά κανάλια στο ένα και τα άλλα μισά στο άλλο, το αποτέλεσμα θα είναι χειρότερο, κι ας είναι, technically, βασισμένα σε εφέ τα surround (virtual or not) ακουστικά. Τουλάχιστον στο Black Flag, που είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα που έχω στο μυαλό μου, θυμάμαι να αλλάζουν πολύ απότομα κανάλι οι πηγές ήχου όταν γυρνούσα την κάμερα. Πάντως, χρειάζεται προσοχή με πολλά από τα reviews διάφορων gaming headsets, επειδή πολλές διαβάζονται σαν να είναι από άτομα που ο μόνος ήχος που είχαν ακούσει πριν ήταν από την τηλεόραση, οπότε παίρνουν ένα headset των 15 λιρών και ακούν τον θεό τον ίδιο. ΥΓ: Ατιμη ξενιτιά, με έχεις χωρίσει από το ηχοσύστημά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δε διαφωνώ στα υπόλοιπα, αλλά εδώ νομίζω ότι είναι το ζουμί της υπόθεσης. Αν στη στέρεο επιλογή του παιχνιδιού έχουν πετάξει χύμα τα μισά κανάλια στο ένα και τα άλλα μισά στο άλλο, το αποτέλεσμα θα είναι χειρότερο, κι ας είναι, technically, βασισμένα σε εφέ τα surround (virtual or not) ακουστικά. Εδώ ρε Nick σε 5.1 mix και ο ήχος είναι...οτι να'ναι σε μερικά παιχνίδια, στο stereo που θα παίζει και κανα' ηλίθιο downmix δεν θα είναι έτσι ? Σ'αυτό παίζει ΚΑΘΑΡΑ η δουλειά/παραγωγή της εκάστοτε εταιρίας - γιατί λένε όλοι πως το Alien Isolation π.χ έχει απο τις καλύτερες παραγωγές ήχου των τελευταίων ετών ? Btw, στο Alien Isolation μια χαρά καταλαβαίνεις απο το που σκάει το Alien με stereo ακουστικά, Φοβερή παραγωγή/μίξη ήχου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Τρου, ακόμα απορώ με τα αφτιά όποιου μίξαρε τον ήχο στο Witcher 2 στο 360 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Εγώ είμαι με τις ψείρες του s4 που έχουν και mic και λειτουργεί κανονικά. Και εγώ πιστεύω πως δεν αξίζει να σκάσεις πολλά χρήματα για headphones σε κονσόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Πραγματικά είμαι λίγο γκαντέμης. Όσο είχα το x360 η Sony έδινε καλύτερα παιχνίδια free κάθε μήνα από την ώρα που πήρα ps4 γίνεται τι αντίθετο χαχχαχαα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Πραγματικά είμαι λίγο γκαντέμης. Όσο είχα το x360 η Sony έδινε καλύτερα παιχνίδια free κάθε μήνα από την ώρα που πήρα ps4 γίνεται τι αντίθετο χαχχαχαα ειναι καλα παιχνιδια τα 2 της ubisoft που δινει η ΜΣ τους 2 τελευταιους μηνες αμα δεν τα εχεις παιξει, αλλα δεν νομιζω οτι τα της σονι υστερουν ουτε σε ποιοτητα ουτε σε ποσοτητα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 http://www.gameslife.gr/greek-sales-chart-top10-feb-2015 Εχε γουστο να μην ειναι καν στις 3 πρωτες θεσεις το Blooodborne τον Μαρτιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 http://www.gameslife.gr/greek-sales-chart-top10-feb-2015 Εχε γουστο να μην ειναι καν στις 3 πρωτες θεσεις το Blooodborne τον Μαρτιο Τεταρτο μπορει να ειναι, "προ βολουσιο" και "γκραν θεφτ οτο βε" δεν βγαινουν απο τις πρωτες θεσεις παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Καλησπέρα! Αν αγοράσω από ebay ένα παιχνίδι σε primary account το οποίο είναι αγορασμένο από store εκτός του ευρωπαϊκού θα μπορώ στο μέλλον να αγοράσω το dlc από τον ευρωπαϊκό μου λογαριασμό; Φαντάζομαι έχει να κάνει με τον θα είναι region locked το dlcq Σκέφτομαι να αγοράσω το bloodborne για αυτό ρωτάω.. Ζητάω συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά η συγκεκριμένη ερώτηση αλλά πραγματικά δε βρήκα κάτι να με βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί κόπτεστε για μια λίστα πωλήσεων στα ελληνικά καταστήματα. Πόσοι από εδώ μέσα αγοράζουμε από ξένα stores και, μάλιστα, προτείνουμε και σε κάθε νέο χρήστη να κάνει το ίδιο; Στην τελική, τι σημασία έχει όταν οι ψηφιακές αγορές δεν έχουν σύνορα και δε μετράνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί κόπτεστε για μια λίστα πωλήσεων στα ελληνικά καταστήματα. Πόσοι από εδώ μέσα αγοράζουμε από ξένα stores και, μάλιστα, προτείνουμε και σε κάθε νέο χρήστη να κάνει το ίδιο; Στην τελική, τι σημασία έχει όταν οι ψηφιακές αγορές δεν έχουν σύνορα και δε μετράνε; Γιατι δυστηχως αγαπητε εμεις εδω του Insomnia δεν αντιπροσωπευουμε κανενα μεγαλο μερος της αγορας στα παιχνιδια οσον αφορα προτιμησεις και σιγα που οι περισσοτεροι θα κατσουν να ασχοληθουν με Digital αγορες,secondary account κλπ...Εξου και γιατι καθε μηνα βλεπουμε τα ιδια και τα ιδια παιχνιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Ψηφοφορια αγαπημενου παιχνιδιου οπου εγινε στο Reddit. Συνολο ψηφων 630. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Στην εποχη μας παιζουν παιχνιδια απο απο 10 χρονων μεχρι 50 ισως και παραπανω. Τι νοημα εχουν οι ψηφοφοριες η οι πωλησεις παιχνιδιων. Εισαι πχ 50.Σε ενδιαφερει τι ψηφιζουν η τι αγοραζουν τα 10χρονα? Εισαι 10χρονο.Σε ενδιαφερει τι ψηφιζουν η τι αγοραζουν οι 50ρηδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις