red1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μια απορία έχω ρε παιδιά. Τα ακουστικά για το ps4 επειδή ψάχνομαι να αγοράσω. Όλα αυτά που έχουν μικρόφωνο έχουν αναγκαστικά και 2 εξόδους 3,5 mm; ή δεν είναι απαραίτητο; διάβασα σε ένα σαιτ του εξωτερικού ότι είναι καλύτερα τα over ear gaming headset ; ισχύει; και τέλος έχετε να προτείνεται κάποια καλά gaming headset για το ps4 μέχρι 50 euro το πολύ; ευχαριστώ περιμένω απαντήσεις στης απορίες καθότι άσχετος περί θέματος headset και φυσικά προτάσεις προϊόντων. ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ "GAMING" ΗΕΑDSET - τέλος... Πεταμένα, άχρηστα λεφτά καθώς μπορείς να πάρεις κάτι ΠΟΛΥ καλύτερο με τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα...Επίσης, ξέχνα τα "surround" ακουστικά, είναι μούφα και ενα καλό stereo ακουστικό είναι πάντα προτιμότερο... Μακρυά απο Sony headset επίσης...ΔΕΝ θέλεις να μπλέξεις με την "τεχνική" (κλαίιιιιωωωω) "υποστήριξη" τους...Get this μάγκα, αμα σπάσουν σε σημείο που είναι πλαστικό (ολο το headset δλδ...τον ήπιες και θα λάβεις τα "3" της Sony)...μακράν η χειρότερη εμπειρία που είχα ποτέ, μην την πάτήσεις και εσύ (οπως και πολλοί άλλοι πλην εμένα)... Αυτή την στιγμή, για γενική χρήση (gaming/μουσική/ταινίες), τα Superlux HD Evo 681 αποτελούν απο τις καλύτερες επιλογές - και που είσαι, 35€... Δες τα review και θα καταλάβεις... Τα παρέλαβα χθές και...γι'αυτο που είναι και για την τιμή τους...απίθανα...Να ξέρεις, ο ήχος τους είναι λίγο flat και neutral αλλά αυτό προσωπικά το βρήκα καλό - δεν χρειάζεται τα πρίμα και τα μπάσα να σου ανατινάζουν τα τύμπανα συνέχεια. Φοβερά ακουστικά απο άποψη τιμής-ποιότητας και δεν χρειάζεσαι κάτι "καλυτερο" αυτη την στιγμή 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ "GAMING" ΗΕΑDSET - τέλος... Πεταμένα, άχρηστα λεφτά καθώς μπορείς να πάρεις κάτι ΠΟΛΥ καλύτερο με τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα...Επίσης, ξέχνα τα "surround" ακουστικά, είναι μούφα και ενα καλό stereo ακουστικό είναι πάντα προτιμότερο... Μακρυά απο Sony headset επίσης...ΔΕΝ θέλεις να μπλέξεις με την "τεχνική" (κλαίιιιιωωωω) "υποστήριξη" τους...Get this μάγκα, αμα σπάσουν σε σημείο που είναι πλαστικό (ολο το headset δλδ...τον ήπιες και θα λάβεις τα "3" της Sony)...μακράν η χειρότερη εμπειρία που είχα ποτέ, μην την πάτήσεις και εσύ (οπως και πολλοί άλλοι πλην εμένα)... Αυτή την στιγμή, για γενική χρήση (gaming/μουσική/ταινίες), τα Superlux HD Evo 681 αποτελούν απο τις καλύτερες επιλογές - και που είσαι, 35€... Δες τα review και θα καταλάβεις... Τα παρέλαβα χθές και...γι'αυτο που είναι και για την τιμή τους...απίθανα...Να ξέρεις, ο ήχος τους είναι λίγο flat και neutral αλλά αυτό προσωπικά το βρήκα καλό - δεν χρειάζεται τα πρίμα και τα μπάσα να σου ανατινάζουν τα τύμπανα συνέχεια. Φοβερά ακουστικά απο άποψη τιμής-ποιότητας και δεν χρειάζεσαι κάτι "καλυτερο" αυτη την στιγμή Καταρχήν σε ευχαριστώ για της πληροφορίες. Όσον αφορά την απορία μου περί 3,5 mm γνωρίζεις τη παίζει; ήσουν αναλυτικοτατος πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ "GAMING" ΗΕΑDSET - τέλος... Πεταμένα, άχρηστα λεφτά καθώς μπορείς να πάρεις κάτι ΠΟΛΥ καλύτερο με τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα...Επίσης, ξέχνα τα "surround" ακουστικά, είναι μούφα και ενα καλό stereo ακουστικό είναι πάντα προτιμότερο... Μακρυά απο Sony headset επίσης...ΔΕΝ θέλεις να μπλέξεις με την "τεχνική" (κλαίιιιιωωωω) "υποστήριξη" τους...Get this μάγκα, αμα σπάσουν σε σημείο που είναι πλαστικό (ολο το headset δλδ...τον ήπιες και θα λάβεις τα "3" της Sony)...μακράν η χειρότερη εμπειρία που είχα ποτέ, μην την πάτήσεις και εσύ (οπως και πολλοί άλλοι πλην εμένα)... Αυτή την στιγμή, για γενική χρήση (gaming/μουσική/ταινίες), τα Superlux HD Evo 681 αποτελούν απο τις καλύτερες επιλογές - και που είσαι, 35€... Δες τα review και θα καταλάβεις... Τα παρέλαβα χθές και...γι'αυτο που είναι και για την τιμή τους...απίθανα...Να ξέρεις, ο ήχος τους είναι λίγο flat και neutral αλλά αυτό προσωπικά το βρήκα καλό - δεν χρειάζεται τα πρίμα και τα μπάσα να σου ανατινάζουν τα τύμπανα συνέχεια. Φοβερά ακουστικά απο άποψη τιμής-ποιότητας και δεν χρειάζεσαι κάτι "καλυτερο" αυτη την στιγμή Τα Superlux ειναι οντως πολυ καλα για τα χρηματα τους,και μιλαω μιας και ειχα δοκιμασει τα 668B. Το προβλημα ομως που εχουν και αυτα που αναφερω και τα παραπανω ειναι οτι δεν εχουν μικροφωνο μιας και μιλαμε για Ps4. Μια απορία έχω ρε παιδιά. Τα ακουστικά για το ps4 επειδή ψάχνομαι να αγοράσω. Όλα αυτά που έχουν μικρόφωνο έχουν αναγκαστικά και 2 εξόδους 3,5 mm; ή δεν είναι απαραίτητο; διάβασα σε ένα σαιτ του εξωτερικού ότι είναι καλύτερα τα over ear gaming headset ; ισχύει; και τέλος έχετε να προτείνεται κάποια καλά gaming headset για το ps4 μέχρι 50 euro το πολύ; ευχαριστώ περιμένω απαντήσεις στης απορίες καθότι άσχετος περί θέματος headset και φυσικά προτάσεις προϊόντων. Η απαντηση ειναι προφανως και οχι. Υπαρχουν ακουστικα με μικροφωνο που ειναι USB πχ http://www.skroutz.gr/s/5271724/Razer-Kraken-USB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Η απαντηση ειναι προφανως και οχι. Υπαρχουν ακουστικα με μικροφωνο που ειναι USB πχ http://www.skroutz.gr/s/5271724/Razer-Kraken-USB.html Δηλαδή όλα αυτά που είναι για ps4 έχουν αναγκαστικά 2 εξόδους; sorry πρέπει να μην κατάλαβα καλά. Προφανώς αυτά που προτείνεις δεν κάνουν για την κονσόλα έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Καταρχήν σε ευχαριστώ για της πληροφορίες. Όσον αφορά την απορία μου περί 3,5 mm γνωρίζεις τη παίζει; ήσουν αναλυτικοτατος πάντως. Νομίζω πως χρειάζεσαι κάτι τέτοιο: http://www.ebay.com/itm/3-5mm-Audio-Jack-to-Headphone-Microphone-Splitter-Converter-Adaptor-Mobile-Tab-/271800410623?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item3f489121ff Headset που να βγάζει ήχο και μικρόφωνο σε ένα βίσμα δεν ξέρω αν υπάρχει... Εγώ πάντως έχω πάρει ένα headset Natec από τα crazy sundays 10 ευρώ και είναι μια χαρά ο ήχος του.. Το μόνο του αρνητικό είναι οτι άμα παίζεις συνεχόμενα για κανα 2ωρο μπορεί να σε πονέσει λίγο το κεφάλι εκεί που στερεώνει το headset (επειδή δεν έχουν και τον καλύτερο εργονομικό σχεδιασμό) αλλά εγώ κάνω συχνά διαλείμματα όταν παίζω οπότε δεν μου είναι πρόβλημα. Κατά τ' άλλα είναι σούπερ! Στα προτείνω αν θες να δόσεις λίγα χρήματα και να έχεις ένα ικανοποιητικότατο headset για οχι-hardcore gaming. Το headset που σου προτείνει ο red παραπάνω είναι σαφώς ανώτερο και ίσως να αξίζει περισσότερο από άποψη value-for-money... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Καταρχήν σε ευχαριστώ για της πληροφορίες. Όσον αφορά την απορία μου περί 3,5 mm γνωρίζεις τη παίζει; ήσουν αναλυτικοτατος πάντως. Τεο, 2 πραγματακια : Πως θα τα χρησιμοποιησεις ? Τι εξοδους/εισοδους έχεις ? Που θα τα "κουμπώσεις" ? Πληροφοριακα, αμα πας να τα κοτσάρεις στην 3.5αρα εισοδο του DS4..."you're doing it wrong" φίλε Ουτε το joypad θα μπορει να σου δώσει το αναλογο output, και την μπαταρια του θα τελειώνεις πιο γρηγορα... Απο που ακους τωρα ηχο ? TV ? ΑV ενισχυτή ? Tα Superlux εχουν 3.5αρι jack και ενα extra 4.5mm jack μεσα στο πακετο για σύνδεση σε AV receiver. Οπως είσαι, πας και τα αγοραζεις, θα στο ξαναπω, δες κριτικες για τα συγκεκριμένα ακουστικά και θα καταλάβεις Για το θεμα του μικροφωνου...θα βαλεις την π@παρια που ερχεται μαζι με το PS4 και θα το φοράς μεσα απο το ακουστικο - ετσι για να βολευτείς απλά... Δεν ειναι ιδανικό αλλά...1000 φορες να έχεις ΚΑΛΟ ηχο για τα ΠΑΝΤΑ (gaming/μουσική/ταινίες) παρα να τα σταξεις 2πλα/3πλα χρήματα σε..."gaming" ακουστικά λόγω του οτι φέρουν και ενσωματωμένο μικρόφωνο για να μιλάς οταν παίζεις online...Εμπιστέψου με σε αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Τεο, 2 πραγματακια : Πως θα τα χρησιμοποιησεις ? Τι εξοδους/εισοδους έχεις ? Που θα τα "κουμπώσεις" ? Πληροφοριακα, αμα πας να τα κοτσάρεις στην 3.5αρα εισοδο του DS4..."you're doing it wrong" φίλε Ουτε το joypad θα μπορει να σου δώσει το αναλογο output, και την μπαταρια του θα τελειώνεις πιο γρηγορα... Απο που ακους τωρα ηχο ? TV ? ΑV ενισχυτή ? Tα Superlux εχουν 3.5αρι jack και ενα extra 4.5mm jack μεσα στο πακετο για σύνδεση σε AV receiver. Οπως είσαι, πας και τα αγοραζεις, θα στο ξαναπω, δες κριτικες για τα συγκεκριμένα ακουστικά και θα καταλάβεις Για το θεμα του μικροφωνου...θα βαλεις την π@παρια που ερχεται μαζι με το PS4 και θα το φοράς μεσα απο το ακουστικο - ετσι για να βολευτείς απλά... Δεν ειναι ιδανικό αλλά...1000 φορες να έχεις ΚΑΛΟ ηχο για τα ΠΑΝΤΑ (gaming/μουσική/ταινίες) παρα να τα σταξεις 2πλα/3πλα χρήματα σε..."gaming" ακουστικά λόγω του οτι φέρουν και ενσωματωμένο μικρόφωνο για να μιλάς οταν παίζεις online...Εμπιστέψου με σε αυτό Αυτήν την στιγμή βγάζω ήχο από 1 Samsung 40d7000 full HD. Να σου πω την αλήθεια από το 3,5mm έξοδο που έχει στο duallshock σκεφτόμουν να βγάλω τον ήχο στα ακουστικά. Είμαι λίγο άσχετος σε θέματα ήχου είναι αλήθεια. Τα είδα τα review είναι πολύ καλά έχεις δίκιο. Όσον αφορά την άνεση που προσφέρουν όσον αφορά την μεγάλη χρήση τη έχεις να αναφέρεις από την εμπειρία χρήσεις που έχεις κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Αυτήν την στιγμή βγάζω ήχο από 1 Samsung 40d7000 full HD. Να σου πω την αλήθεια από το 3,5mm έξοδο που έχει στο duallshock σκεφτόμουν να βγάλω τον ήχο στα ακουστικά. Είμαι λίγο άσχετος σε θέματα ήχου είναι αλήθεια. Τα είδα τα review είναι πολύ καλά έχεις δίκιο. Όσον αφορά την άνεση που προσφέρουν όσον αφορά την μεγάλη χρήση τη έχεις να αναφέρεις από την εμπειρία χρήσεις που έχεις κάνει; Teo, ξέχνα την είσοδο του DS4 - καλη, χρυσή για casual καταστάσεις οπου, π.χ, κοτσάρεις στο πατ-κιουτ ψείρες απο κινητό κτλπ σε περίπτωση που ενοχλείς γυναίκα/γκόμενα κτλπ αλλά...οταν θέλεις να παίξεις κανονικά και να "βυθιστείς" στο παιχνιδι...ειναι αστεία φάση...Δεν μπορεί να δώσει κατάλληλη ένταση επίσης - κοινώς, και τα καλυτερότερα ακουστικά να έχεις (Sennheiser/Audio Technica/AKG κτλπ κτλπ) των 1000€...παλι δεν θα δεις διαφορά καθώς...το joypad ΔΕΝ μπορεί να "δώσει" ήχο/ένταση...Στα λέω πολύ απλά και γενικευμένα αλλά ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τι λέω. Στην περίπτωση σου, τα ακουστικά θα τα συνδέσεις στην TV με το 3.5αρι jack, θα παιξεις και λίγο με τα πρίμα/μπάσα στις επιλογές ήχου της TV σου και θα είσαι άρχοντας... Απο βολικότητα...είναι απίστευτα, δεν το περίμενα...σαν να φοράς..."αέρα" φίλε Και καλύπτουν ΟΛΟ το αφτί, και πανάλαφρα είναι, και τα μαξιλαράκια είναι καλά (btw, έχουν και 2ο set μαξιλαρακίων στο κουτί). Χθες έπαιξα Bloodborne κανα' 4ωρο και...ηταν σαν να μην τα φορούσα...Σε σχέση ιδίως με τα κωλο-Sony (MDR-V55) που είχα πρίν οπου ηταν σαν να φοράς μέγγενη στο κεφάλι σου...ΚΑΜΙΑ σχέση Επίσης, ως semi-open τυπου ακουστικά το soundstage τους είναι ωραίο - πολύ χρήσιμο για gaming... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Teo, ξέχνα την είσοδο του DS4 - καλη, χρυσή για casual καταστάσεις οπου, π.χ, κοτσάρεις στο πατ-κιουτ ψείρες απο κινητό κτλπ σε περίπτωση που ενοχλείς γυναίκα/γκόμενα κτλπ αλλά...οταν θέλεις να παίξεις κανονικά και να "βυθιστείς" στο παιχνιδι...ειναι αστεία φάση...Δεν μπορεί να δώσει κατάλληλη ένταση επίσης - κοινώς, και τα καλυτερότερα ακουστικά να έχεις (Seinheiser/Audio Technica/AKG κτλπ κτλπ) των 1000€...παλι δεν θα δεις διαφορά καθώς...το joypad ΔΕΝ μπορεί να "δώσει" ήχο/ένταση...Στα λέω πολύ απλά και γενικευμένα αλλά ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τι λέω. Στην περίπτωση σου, τα ακουστικά θα τα συνδέσεις στην TV με το 3.5αρι jack, θα παιξεις και λίγο με τα πρίμα/μπάσα στις επιλογές ήχου της TV σου και θα είσαι άρχοντας... Απο βολικότητα...είναι απίστευτα, δεν το περίμενα...σαν να φοράς..."αέρα" φίλε Και καλύπτουν ΟΛΟ το αφτί, και πανάλαφρα είναι, και τα μαξιλαράκια είναι καλά (btw, έχουν και 2ο set μαξιλαρακίων στο κουτί). Χθες έπαιξα Bloodborne κανα' 4ωρο και...ηταν σαν να μην τα φορούσα...Σε σχέση ιδίως με τα κωλο-Sony (MDR-V55) που είχα πρίν οπου ηταν σαν να φοράς μέγγενη στο κεφάλι σου...ΚΑΜΙΑ σχέση Με επεισες. Το καλώδιο είναι αρκετά μακρύ; επειδή έχω μια απόσταση από την τηλεόραση περίπου 2,5 μέτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Με επεισες. Το καλώδιο είναι αρκετά μακρύ; επειδή έχω μια απόσταση από την τηλεόραση περίπου 2,5 μέτρα. To κουτι έρχεται με ενα καλώδιο του 1m και μια προέκταση 3m = 4m, μια χαρά θα είσαι Στην τελική αμα θελήσεις να παίξεις απο ακόμα πιο μακρυά...πας στο Plaisio π.χ και αγοράζεις ακόμα μεγαλύτερη/μακρύτερη προέκταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 To κουτι έρχεται με ενα καλώδιο του 1m και μια προέκταση 3m = 4m, μια χαρά θα είσαι Στην τελική αμα θελήσεις να παίξεις απο ακόμα πιο μακρυά...πας στο Plaisio π.χ και αγοράζεις ακόμα μεγαλύτερη/μακρύτερη προέκταση Τα βρήκα σε ελληνικό κατάστημα περίπου 31,7 βέβαια είμαι από Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω αν τα έχει κάποιο κατάστημα εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Τα βρήκα σε ελληνικό κατάστημα περίπου 31,7 βέβαια είμαι από Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω αν τα έχει κάποιο κατάστημα εδώ. Eλα, καρντάση και εσύ ? :mrgreen: Και εγώ απο Θεσ/νικη και τα παραγγείλαμε με εναν κολλητό απο "εκείνο" το μαγαζί (δεν τα έχει και άλλος) προχθες και τα παραλάβαμε χθές... 35€ μας βγήκε έκαστος μαζί με τα μεταφορικά... Να ξέρεις, του έμειναν πολύ λίγα κομμάτια όπότε...πρόλαβε γιατί μετά...μονο απο Thomann (Γερμανία) ο οποίος ναι μεν τα εχει στα 28€ αλλά...τα μεταφορικά του ειναι αλλα 20€ οπότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Eλα, καρντάση και εσύ ? :mrgreen: Και εγώ απο Θεσ/νικη και τα παραγγείλαμε με εναν κολλητό απο "εκείνο" το μαγαζί (δεν τα έχει και άλλος) προχθες και τα παραλάβαμε χθές... 35€ μας βγήκε έκαστος μαζί με τα μεταφορικά... Να ξέρεις, του έμειναν πολύ λίγα κομμάτια όπότε...πρόλαβε γιατί μετά...μονο απο Thomann (Γερμανία) ο οποίος ναι μεν τα εχει στα 28€ αλλά...τα μεταφορικά του ειναι αλλα 20€ οπότε... Ωραία ευχαριστώ για της πληροφορίες. Θα κάνω την παραγγελία. Ωραία ευχαριστώ για της πληροφορίες. Θα κάνω την παραγγελία. Είμαι σίγουρος για 35 ευρώ; πάω να κάνω παραγγελία και μου λέει 40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Παρε τους τηλ.Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό γλυτώνεις μερικά €...αυτα της αντικαταβολής...Εμείς σπάσαμε και τα μεταφορικά προφανώς οπότε μας βγήκαν ακομα φτηνότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Παρε τους τηλ. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό γλυτώνεις μερικά €...αυτα της αντικαταβολής... Εμείς σπάσαμε και τα μεταφορικά προφανώς οπότε μας βγήκαν ακομα φτηνότερα Ναι δίκιο έχεις ευχαριστώ για όλες της πληροφορίες ρε καρνταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις