Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τραγικα πραγματα, για το ds2 μιλαμε οχι για κανενα next gen, παντως και στο bloodborne σε μερικα chalice dungeon οταν η μαγισσα καλει mobs(συνηθισμένο για end game) το frame rate σε εμενα πεφτει στα 10 ανετα, προφανως το digital foundry δεν εφτασε μεχρι εκει οταν εκανε την αναλυση..

Πιο τραγικο ειναι το xbox ομως, βαλτε 900p και να τρεχει οπως πρεπει δεν καταλαβαινει κανεις διαφορα, ποτε θα μαθουν οτι η καλη εμπειρια βασίζεται στην ομαλοτητα και στην consistent καλη αποδοση οχι σε λιγο μεγαλυτερη αναλυση η ενα εφε παραπανω.

Θα το επαιρνα το scholar για ενα 40αρι(απλα και μονο για να παιξω με ατομα στο ps4) αλλα μπαινω και βλεπω 64e   :-(  Δισκακια ουτε και εγω θελω πλεον, τα θεωρω last gen και πιανουν και χωρο.. :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκτός θέματος:

Συμφωνώ στο οτι πιάνουν χώρο τα δισκάκια και είναι έξτρα βάρος αν μεταφέρεις τη κονσόλα (από σπίτι σε σπίτι π.χ.), ειδικά αν τα έχεις στις θήκες τους κιόλας που τις φοβάσαι μην πατηθούν και σπάσουν..

Αλλά όπως και να το κάνουμε, κατά τη γνώμη μου τα digital δεν πιάνουν τα retail στη καμία.. Η ρετρίλα και μόνο του να έχεις τα παιχνίδια σου σε δισκάκι με θηκούλα, manual, κτλ με πείθει να αγοράσω retail :P
Επίσης αγοράζοντας retail μπορείς να παίξεις το παιχνίδι και αν δεν σου αρέσει ή το τερματίσεις και δεν το χρειάζεσαι πλέον το πουλάς και παίρνεις ένα ποσό πίσω..

Ή ακόμα καλύτερα το κρατάς και το βάζεις στο ράφι για συλλογή ;)

• Like 3

Το κάθε ένα με τα θετικά/αρνητικά του είναι.

Είτε έχεις το retail είτε το έχεις digital πάλι τον ίδιο χώρο πιάνουν στον δίσκο πλέον. Δεν είναι όπως στο PS3.

Και εγώ κινούμαι πιο πολύ στο digital μέσω US store και HK store για τις τιμές.

Όπου όμως μπορώ δίνω και παίρνω για retail Πχ την ελληνική έκδοση του Last of us ήθελα να την υποστηρίξω.

Και γενικά games που αξίζουν τα χρήματα μου με το παραπάνω, τα παίρνω retail και δεν κοιτάω να γλιτώσω κάποια ευρώ.

Πχ το The Order ήθελα να το έχω στην κονσόλα μου αλλά ήξερα περί τίνος πρόκειται και το αγόρασα σε secondary account.

Με την ενοικίαση δεν τα πάω και τόσο καλά πλέον γιατί λόγω χρόνου παίζω με αρκετές διακοπές και δεν θα με συμφέρε οικονομικά να είμαι σε αυτή την φάση.

• Like 1

Η αλήθεια είναι οτι οι retail εκδόσεις έχουν γίνει πολύ "φτηνιάρικες" τα τελευταία χρόνια...

Θυμάμαι κάποτε που αγόραζες για ps2 Jak: The Precursor Legacy και μέσα στη θήκη, εκτός από το δισκάκι, σου έδινε manual 20κάτι σελίδων με όλο το lore, την ιστορία, τα controls κτλ του παιχνιδιού και μαζί έξτρα μία τεράστια αφίσα με όλο το world map του παιχνιδιού με τοποθεσίες, ονόματα, κτλ..
Και σήμερα στα retail του ps4 σου πετάνε μόνο ενα χαρτάκι 6x10 εκατοστά για να σου μάθουν Health and Safety Tips...

• Like 2

να ρωτησω κατι, ειχα σκοπο να αγορασω το bloodborne ψηφιακο, αλλα ο αδερφος μου το νοικιασε και δεν αντεξα να μην ασχοληθω...το προχωρησα αρκετα(προς την μεση με κοβω να ειμαι)

αν το αγορασω ψηφιακο τωρα, λογικα το save μου δεν θα ισχυει, ετσι δεν ειναι?

να ρωτησω κατι, ειχα σκοπο να αγορασω το bloodborne ψηφιακο, αλλα ο αδερφος μου το νοικιασε και δεν αντεξα να μην ασχοληθω...το προχωρησα αρκετα(προς την μεση με κοβω να ειμαι)

αν το αγορασω ψηφιακο τωρα, λογικα το save μου δεν θα ισχυει, ετσι δεν ειναι?

Θα ισχυει.

^ περιμένουν dx12 για να πούνε για το Χ1 ότι θα είναι 720Ρ  :lol:  :lol:  :lol:

...έχει να πέσει πολύ γέλιο με την απογοήτευση που θα προσφέρει το dx12/Χ1 στους κατόχους που περιμένουν εξωπραγματικά πράγματα γιατί νομίζουν ότι το Χ1 είναι κάτι σαν το pc που δεν έχει ήδη τέτοιου είδους low level API  :lol: .... και άντε σε ένα καλό pc έχεις ελεύθερο cpu time και θα δεις διαφορά, στο Χ1 να δω πού θα βρεθεί για να έχει ουσιαστική διαφορά   :mrgreen:

Η αλήθεια είναι οτι οι retail εκδόσεις έχουν γίνει πολύ "φτηνιάρικες" τα τελευταία χρόνια...

Θυμάμαι κάποτε που αγόραζες για ps2 Jak: The Precursor Legacy και μέσα στη θήκη, εκτός από το δισκάκι, σου έδινε manual 20κάτι σελίδων με όλο το lore, την ιστορία, τα controls κτλ του παιχνιδιού και μαζί έξτρα μία τεράστια αφίσα με όλο το world map του παιχνιδιού με τοποθεσίες, ονόματα, κτλ..

Και σήμερα στα retail του ps4 σου πετάνε μόνο ενα χαρτάκι 6x10 εκατοστά για να σου μάθουν Health and Safety Tips...

ΚΑΙ με έγχρωμο βιβλιαράκι παρακαλώ.

• Like 1

Πιο τραγικο ειναι το xbox ομως, βαλτε 900p και να τρεχει οπως πρεπει δεν καταλαβαινει κανεις διαφορα, ποτε θα μαθουν οτι η καλη εμπειρια βασίζεται στην ομαλοτητα και στην consistent καλη αποδοση οχι σε λιγο μεγαλυτερη αναλυση η ενα εφε παραπανω.

Το μόνο τραγικό της υπόθεσης είναι η engine που χρησιμοποιεί η from η οποία έτσι κι αλλιώς είναι για τα μπάζα και όχι η ανάλυση. Μη βλέπεις το Bloodborne, ήδη από την προηγούμενη γενιά τα souls ποτέ δεν δικαιολόγησαν το τραγικό framerate τους σε σχέση με τα γραφικά τους. Με άλλα λόγια, γραφικά κάτω του μετρίου με framerate που πήγαινε σέρνοντας.

Επίσης στην συγκεκριμένη περίπτωση μη ξεχνάτε ότι μιλάμε για Ιάπωνες devs. Δεν έχουν την τεχνογνωσία της δύσης για να μη πω ούτε καν τη θέληση (με εξαίρεση την Konami και την fox engine). 

Καλύτερα η from να δούλευε με μία καλά διαδεδομένη licenced engine (έστω UE3 ή Unity) και έτσι θα μπορούσε να είχε και την ανάλογη βοήθεια και υποστήριξη από τρίτους.

Με το Bloodborne φένεται ότι απλά φορτώνανε ότι μπορούσαν μέχρι να γωνατίσουν το μηχάνημα...  

Το μονο που επαιξα στην κονσολα ηταν το demons, δεν ξερω καλα γραφικα μου φανηκε να εχει για ps3 αλλα το frame rate κλασσικα χαλι μαυρο. Στο pc εκτος απο το φιασκο του ds1 το 2 ετρεχε αρκετα καλα μπορω να πω, αλλα οκ η from δεν φαινεται να τον κατεχει και τοσο τον τεχνικο τομεα. :P

Στο BB ενω στην αρχη δεν εδινα σημασια αρχιζει να με χαλαει και το stuttering πολυ, οχι τιποτα αλλο το ειχα στο pc σε αρκετα παιχνιδια λεω οκ στην κονσολα 30fps αλλα θα ειναι smooth τουλαχιστον οπως διαβαζα, εμ δε.. Αυτο και το loading πιστευω θα τα φτιαξουν τωρα τα drops δεν νομιζω.

Με το οπτικό αποτέλεσμα του 2 θα ήταν αμαρτία να μην έτρεχε καλά στο PC, ας μην ξεχνάμε ότι λείπουν και τα ragdoll physics στο 2 με τα οποια φαίνεται να έχει θέμα η from στο optimization.

Και του 1 το οπτικο αποτελεσμα δεν ηταν τιποτα αλλα ηταν σε 720p 30 frames locked στο pc η κατι τετοιο πριν το fix, :P αυτο που θελω να πω ειναι οτι εμαθαν καπως απο το 1 > 2 και εβγαλαν αρκετα καλο αποτελεσμα.

Μια απορία έχω ρε παιδιά. Τα ακουστικά για το ps4 επειδή ψάχνομαι να αγοράσω. Όλα αυτά που έχουν μικρόφωνο έχουν αναγκαστικά και 2 εξόδους 3,5 mm; ή δεν είναι απαραίτητο; διάβασα σε ένα σαιτ του εξωτερικού ότι είναι καλύτερα τα over ear gaming headset ; ισχύει; και τέλος έχετε να προτείνεται κάποια καλά gaming headset για το ps4 μέχρι 50 euro το πολύ; ευχαριστώ περιμένω απαντήσεις στης απορίες καθότι άσχετος περί θέματος headset και φυσικά προτάσεις προϊόντων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...