AntiCambeR Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 1 χαρα πουλιουνται τα "Not to be sold separately".Ειχα αγορασει 1 μεταχειρισμενο και το πουλησα μετα σε καταστημα Public. +1 για το πακετο bundle με τα 3 games.Αν δεν ειχα παρει PS4 αυτο θα διαλεγα και θα πουλουσα οτι δεν με ενδιεφερε,οσο νωριτερα το κανει καποιος τοσο καλυτερα γιατι οι τιμες πεφτουν γρηγορα,ισως πιο γρηγορα στα παιχνιδια που ειναι bundle μαζι με τις κονσολες.
arxontas77 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Παιδια θα μου λυςετε ενα προβληματακι;εχω το the last of us σε ψηφιακη μορφη και εδωσα το στοιχεια μου στον ξαδερφο μου για να το κατεβασει. Μου εδωσε και εκεινος τα δικα του στοιχεια και εχουμε κανει στην δικη μου κονσολα το δικο μου προφιλ deactivate και στην δικη του κονσολα επισης deactivate το δικο του προφιλ. Κατεβασε το παιχνιδι κανονικα και παιζει. Απλα οταν μπαινω εγω στην δικια μου κονσολα με το δικο μου προφιλ και παω στα games του playstore μου βγαζει ενα μνμ και δεν μπορω να δω τα games. Η διαδικασια που εχουμε κανει ειναι οκ; Πρεπει να κανουμε κατι αλλο;δεν μπορω να βαλω activate την κονσολα μου στο δικο μου προφιλ και να μπορει να παιζει και ο ξαδερφος μου το παιχνιδι χωρις προβλημα;
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Εσυ πρεπει να κανεις primary το λογαριασμο του ξαδερφου σου και αυτος να κανει τον δικο σου λογαριασμο primary για να μπορειτε να παιζετε τα παιχνιδια που εχετε κατεβασει απο τον οποιο λογαριασμο και σε αλλους λογαριασμους που εχετε στις κονσολες σας. 2
arxontas77 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Αυτο εχουμε κανει απλα οταν παω εγω στην κονσολα μου στον δικο μου λογαριασμο που ειναι deactivate και θελω να κατεβασω ενα παιχνιδι απο το playstationstore δεν μπορω και μου βγαζει ενα μνμ που λεει "this content cannot be selected at this time.
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δοκιμασε να κανεις primary ολους τους λογαριασμους και τον δικο σου αλλα και του ξαδερφου σου στη καθε κονσολα. Λογικα θα γινεται αφου νομιζω μπορεις να εχεις μεχρι 16 primary λογαριασμους σε καθε κονσολα.
xavier Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 δεν γινεται να εχεις τον ιδιο account primary σε διαφορετικες κονσολες
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Αυτο εχουμε κανει απλα οταν παω εγω στην κονσολα μου στον δικο μου λογαριασμο που ειναι deactivate και θελω να κατεβασω ενα παιχνιδι απο το playstationstore δεν μπορω και μου βγαζει ενα μνμ που λεει "this content cannot be selected at this time. Αν το πρόβλημα είναι στο να κατεβάσεις παιχνίδια από το store κάτι άλλο παίζει, τότε. Αν δεν τα είχατε κάνει σωστά με τα προφίλ θα σου έβγαζε λουκέτο στα κατεβασμένα παιχνίδια απλώς και θα σου έλεγε ότι δεν είσαι eligible να τα τρέξεις ή, αν πήγαινες να κατεβάσεις παιχνίδι άλλου προφίλ μέσω του δικού σου από το library θα σε πήγαινε για αγορά στο store. Ποια είναι ακριβώς η διαδικασία που ακολουθείς και σου βγάζει αυτό το μήνυμα; Υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να έχει φάει κάνα άκυρο το store, και να μην έχετε κάνει εσείς κάτι λάθος. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2015 από Vole Maulder
arxontas77 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Εδωσα τα στοιχεια του προφιλ μου τα εβαλε στην κονσολα του εκανε primary εμενα και εγω εκανα ακριβως τα ιδια με το δικο του προφιλ. Το κατεβασε το παιχνιδι και παιζει με το δικο του προφιλ. Μηπως πρεπει να κανει primary το δικο του προφιλ πλεον και εγω το δικο μου ο καθενας μας στις δικια του κονσολα;
xavier Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 μηπως παιζει καμια παπαρια με τα regions? ειναι και οι 2 accounts στο ιδιο region?
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Εδωσα τα στοιχεια του προφιλ μου τα εβαλε στην κονσολα του εκανε primary εμενα και εγω εκανα ακριβως τα ιδια με το δικο του προφιλ. Το κατεβασε το παιχνιδι και παιζει με το δικο του προφιλ. Μηπως πρεπει να κανει primary το δικο του προφιλ πλεον και εγω το δικο μου ο καθενας μας στις δικια του κονσολα; ΟΚ, όλα σωστά ακούγονται ώς εδώ. Ετσι το κρατάτε. Τι παιχνίδι δε σε αφήνει να κατεβάσεις και με ποιο προφίλ; Και από πού; Από το library ή μέσα από το Store το ίδιο; 1
Drake27 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Παιδιά μπορείτε να μου εξηγήσετε κάτι?Αυτο το πραμα με τους secondery λογαριασμους και τα παιχνιδια πως γινετε?Δλδ βλεπω γενικα οτι πουλανε δευτερευων λογαριασμους με ενα παιχνιδι μεσα και το κατεβαζεις!! Μπορειτε να μου πειτε πως γινετε αυτο,γιατι οπου και να ψαξω θα πρεπει να δωσο ολα τα στοιχεια στον αλλον. Και οσο για το παιδι που δεν μπορει να μπει στην ενοτητα games στο psn,εχει καποιο προβλημα γιατι ουτε και εγω μπορω να μπω.
arxontas77 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Απο το μενου του store στην κατηγορια αριστερα games μου βγαζει αυτο το μνμ που εγραψα πιο πανω. Απο οτι εψαξα στο νετ υπαρχει θεμα γενικα στο ευρωπαικο store.
o.panos88 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Παιδιά γνωρίζει κανεις κανα κόλπο που να μπορώ να μεταφέρω ένα save data απο μια κονσόλα σε άλλη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις