ultralisk Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Σιγα ρε παιδια δεν κανανε και τιποτα το σπουδαιο ποια στο 2.50 system update. Και κατα τη ταπεινη μου γνωμη το suspend των παιχνιδιων ειναι μια παντελως αχρηστη λειτουργια αφου στην ουσια αντε να γκλειτωνεις 5 λεπτα απο το φορτωμα του οποιου παιχνιδιου. Για να μην πω την εννοια μου για corrupted save files. οτιδήποτε επιπλέον σαν επιλογή καλό είναι...άχρηστο για σένα χρήσιμο σε άλλους 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Και στο Le Mans όταν με το καλό βγει το Project Cars μια χαρά χρήσιμο θα είναι Είμαι πολύ περίεργος για το project cars μετά από εμπειρία με της σειρές forza είμαι περίεργος να δω πως θα είναι το παιχνίδι και αν θα περάσει τους βασιλιάδες του simulation racing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ο εξωτερικός δίσκος για να κανεις backup , τι format πρέπει να είναι ? FAT32, NTFS ή κάτι αλλο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δυστυχως fat32. Σε αυτο το ζητημα η sony ειναι κολυμενη στο παρελθον γιατι και στο ps3 σε fat32 πρεπει να ειναι και δεν μπορω να καταλαβω το λογο που δεν υποστηριζουν ntfs που και μια χαρα καλυτερα θα ητανε και εννοειτε οτι υποστηριζει μεγαλυτερης χωρητικοτητας αρχειας και οχι μεχρι 4gb που ειναι το fat32. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ok, ευχαριστώ. Αυτό είναι όντως ένα θέμα, γιατί όλοι μου οι δίσκοι είναι NTFS πια. Πρέπει να έχεις έναν δίσκο αποκλειστικά για το PS4... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Καταλαβες τι ακριβως κανει η επιλογη backup? Δεν ειναι για να μπορεις να εγκαθιστας παιχνιδια σε εξωτερικο δισκο usb ετσι. Ειναι απλα για να κανεις backup οτιδηποτε εχεις στον εσωτερικο δισκο της κονσολας σε εναν εξωτερικο usb δισκο fat32 ωστε να αλλαξεις εσωτερικο σκληρο δισκο και να κανεις επαναφορα οτι ειχες στο παλιο εσωτερικο δισκο στο νεο εσωτερικο δισκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ναι, έχεις δίκιο. Οποτε μπορείς απλα να φορμάρεις σε ΦΑΤ32 έναν δίσκο, να κανεις τη δουλεια σου και μετά τον ξαναπάς σε ΝΤΦΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Κύριοι, χρειάζομαι βοήθεια :Φίλος θέλει να πάρει ΤΩΡΑ PS4 (αυτο το διαολεμένο το Bloodborne έχει κάνει ζημιά στον κόσμο ) και ενδιαφέρεται γι'αυτο το πακέτο.Η ερώτησή μου είναι, τι παρτίδα PS4 είναι ? Φρέσκια ? Το ρωτάω για να μην έχει πρόβλημα με ήχους βεντιλατέρ (που υπήρχε σε κάποιες παλιές παρτίδες) καθώς και με το υλικό των αναλογικών των joypad...Aν θυμάμαι σωστά, το PROEVOLUZIO bundle είχε βγεί Νοέμβριο, σωστά ? Μαζί με αυτά του Driveclub/GTA V ? Tέλος, Βloodborne επίσημο bundle δεν έχουμε βρει ακόμα εδώ, θα κυκλοφορήσει ή... ?Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Κύριοι, χρειάζομαι βοήθεια : Φίλος θέλει να πάρει ΤΩΡΑ PS4 (αυτο το διαολεμένο το Bloodborne έχει κάνει ζημιά στον κόσμο ) και ενδιαφέρεται γι'αυτο το πακέτο. Η ερώτησή μου είναι, τι παρτίδα PS4 είναι ? Φρέσκια ? Το ρωτάω για να μην έχει πρόβλημα με ήχους βεντιλατέρ (που υπήρχε σε κάποιες παλιές παρτίδες) καθώς και με το υλικό των αναλογικών των joypad... Aν θυμάμαι σωστά, το PROEVOLUZIO bundle είχε βγεί Νοέμβριο, σωστά ? Μαζί με αυτά του Driveclub/GTA V ? Tέλος, Βloodborne επίσημο bundle δεν έχουμε βρει ακόμα εδώ, θα κυκλοφορήσει ή... ? Thanks Πήρε πρόσφατα φιλαράκι ps4 και συγκεκριμένα το ίδιο bunduru από public. Μου πέταξε εμένα το mpro evoluzio και κράτησε το Bloodborne. (μέγα καθήκι) Ναι το mpro βγήκε τον Νοέμβριο. Δεν είχε κανένα θέμα η κονσόλα με θορύβους κτλ. Τώρα για το υλικό των αναλογικών, είμαι σίγουρος ότι είναι λίγο πιο σκληρή η υφή συγκριτικά με τα δικά μου αλλά φαίνονται να είναι το ίδιο πραγμα. Δεν νομίζω δηλαδή να μην του μείνουν στα χέρια αν δεν βάλει τα καποτάκια. Official bundle με το Bloodborne ήταν να βγει στις 25 Mαρτίου για την Ευρώπη και 27 για UK. Tώρα εμείς στο Ελλάντα δεν ξέρω πότε ακριβώς θα παραλάβουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Σ'ωραίος ρε Αλέξη, ευχαριστώ πολύ Οπότε του λέω να προχωρήσει, αν και, μου φαίνεται πως είναι προτιμότερο να πάρει το mega bundle που βγαίνει στα 420€ (LOU/LBP3/Driveclub) και να σπρώξει όποια θέλει απο αυτά...τέσπα, δικό του πορτοφόλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Σ'ωραίος ρε Αλέξη, ευχαριστώ πολύ Οπότε του λέω να προχωρήσει, αν και, μου φαίνεται πως είναι προτιμότερο να πάρει το mega bundle που βγαίνει στα 420€ (LOU/LBP3/Driveclub) και να σπρώξει όποια θέλει απο αυτά...τέσπα, δικό του πορτοφόλι Το bundle με τα 3 games στα 419 ευρά αξίζει περισσότερο από κάθε άλλο.. Εγώ πήρα το συγκεκριμένο bundle το Δεκέμβρη, πούλησα τα Driveclub και LBP3, που δεν με πολυενδιέφεραν, 70 ευρώ και τα 2 μαζί και στην ουσία κράτησα το ps4 με ΤLOU για την συλλογή μου με 350 συνολικό κόστος.. Όταν στα περισσότερα bundles που κυκλοφορούν σε χρεώνουν 399 για κονσόλα και ένα μόνο παιχνίδι. Πες του να πάρει το bundle με τα 3 games, ας πουλήσει όσα games απ αυτά τα 3 δεν τον νοιάζουν και με αυτά που θα πάρει πίσω ας τσιμπήσει και το bloodborne (στις αγγελίες το βρίσκεις 40-45 ευρώ εύκολα). Θα του βγει πολύ φθηνότερα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Τα παιχνίδια σε αυτά τα bundles είναι ψηφιακά ή physical copies; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Νομιζω φυσικες κοπιες αλλα ας με διορθωσει καποιος.. Πηρε φιλος προσφατα ενα bundle και ηταν φυσικες.. Στο xb1 που πηρα περισυ ομως το titanfall ηταν digital.. Στο ps4 δεν μου εδωσαν τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Νομιζω φυσικες κοπιες αλλα ας με διορθωσει καποιος.. Πηρε φιλος προσφατα ενα bundle και ηταν φυσικες.. Στο xb1 που πηρα περισυ ομως το titanfall ηταν digital.. Στο ps4 δεν μου εδωσαν τιποτα Ολλα τα πακετα του ps4 ερχονται μεσα με φυσικες κοπιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Με την μόνη διαφορά από τα υπόλοιπα retail games που αγοράζεις από ξεχωριστά από καταστήματα, οτι τα παιχνίδια που παίρνεις από τα bundles γράφουν πάνω στη θήκη τους "NOT TO BE SOLD SEPARATELY". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις