o.panos88 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Θα το δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι, αλλά δεν κατάλαβα αν μετονομασω την θύρα τι θα αλλάξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johngamer Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ετσι εχει κανει η Samsung τις τηλεορασεις της να αναγωνριζουν και να αναπαραγουν υλικο με 4:4:4 chroma subsampling. Θα δεις στην πραξη την διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o.panos88 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Κοιτα να δεις τι μαθαίνει κανεις!! Φιλε μου δούλεψε το κόλπο, μπορω να πω οτι εχει μεγάλη διαφορα, το μόνο κακό ειναι οτι τα χρώματα δεν ειναι τόσο έντονα όπως πριν αλλά δεν πειράζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johngamer Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δεν ειναι κακο αυτο. Τα χρωματα ειναι πιο ακριβη. Οπως ειναι πραγματικα. Απλα πρεπει να το ρυθμισεις απο την αρχη γιατι χανονται οι ρυθμισεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanofski Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Το πιο πιθανο ειναι να μην εχεις την τηλεοραση σε 4:4:4 subsampling. Στις Samsung πρεπει να μετονομασεις την θυρα HDMI στην οποια εχεις κουμπωμενο πανω το PS4. Επισης πιθανων να μην μπορεις να το κανεις αυτο σε ολες τις θυρες αλλα μονο σε αυτην που γραφει DVI. Στην δικια μου Samsung παταω το Source και μετα το Tools. Εκει πατας Edit name και το μετονομαζεις σε "PC". καλα κουφαθηκα....δοκιμασα την μετονομασια της θυρας σε pc και οντως υπαρχει διαφορα...βεβαια μου εμφανιστηκε ενα μαυρο πλαισιο περιπου ενα εκατοστο περιμετρικα.δεν ξερω αν φταιει το παιχνιδι...και σαν να βαρυναν λιγο τα χρωματα .... αλλα πραγματικα απο το πουθενα...χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johngamer Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ναι οι Samsung εχουν λιγο κουφο τροπο, σχεδον κρυφο. Στις Sony ειναι πιο ευκολο απλα τις βαζεις σε "game" ή "graphics" λειτουργια. Ξαναλεω τα χρωμτα θελουν ξανα ρυθμιση μην σας τρομαζουν στην αρχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanofski Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Στις ρυθμίσεις μιλάς κ για το πλαίσιο που μου εμφανίστηκε περιμετρικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johngamer Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Το πλαισιο λογικα δεν θα επρεπε να υπαρχει. Κοιταξε μηπως δεν εχεις 1080p αναλυση στο PS4 και μετα κοιταξε και στην τηλεοραση αν σου δινει ρυθμιση μεγεθους. Μπορει δηλαδη να το εχεις σε χαμηλοτερη αναλυση και η τηλεοραση να μην κανει upscale. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toykaki Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Bλέπεις jaggies τα κοινώς ''ψαροκόκκαλα'' δηλαδή; Αυτό εννοείς ; Ή μήπως βλέπεις aliasing που είναι αυτό με το ψιλό (σαν) χιονάκι; Πες και σε ποιό game το βλέπεις. Αν είναι ένα από τα δυο(ή και τα δυο) δεν διορθώνεται από κάπου αυτό. Οχι απλα σαν να κολλαει για ελαχιστα κλασματα πολυ ελαχιστα ομως φαντασου εγω το βλεπω μονο η κοπελα μου οχι,οχι συνεχεια βεβαια αλλα μια φορα στο τοσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Έχω την 40d7000 δεν το ήξερα αυτό το κολπάκι. Σε τη αποσκοπεί; μόλις έβαλα το ps4 στην θύρα dvi και έκανα μετονομασία χαμηλωσε των φωτισμό στην τηλεόραση. Το ps4 είναι ρυθμισμενο σε 1080p. Μόλις κάνω μετονομασία την θύρα σε παιχνίδι γίνονται ποιο φωτεινά τα χρώματα. Που είναι το ιδανικό να το αφήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o.panos88 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Φίλε αυτό που λες με το πλαίσιο το είχα και εγώ. Πάνε στο Ps4 settings/sound and screen/display area settings και κάνε με το αριστερό αναλογικό προς τα πάνω μέχρι να γεμίσει η οθόνη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HolyMan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Το πιο πιθανο ειναι να μην εχεις την τηλεοραση σε 4:4:4 subsampling. Στις Samsung πρεπει να μετονομασεις την θυρα HDMI στην οποια εχεις κουμπωμενο πανω το PS4. Επισης πιθανων να μην μπορεις να το κανεις αυτο σε ολες τις θυρες αλλα μονο σε αυτην που γραφει DVI. Στην δικια μου Samsung παταω το Source και μετα το Tools. Εκει πατας Edit name και το μετονομαζεις σε "PC". εισαι θεος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ...παιδια μια επιβεβαιωση θελω....αν τα DLCs από Canada Ps Store δουλευουν σε games αγορασμένα από το US PS store....καπου διαβασα ότι ανηκουν στο ιδιο Region και αν καποιος αγορασει πχ το game από US και τα add-ons από Canada δεν υπαρχει πρόβλημα....ισχύει αυτό?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ποτε αναμενουμε το νεο 2.05 system update που απ' οτι φαινετε θα εχει και το πληρες backup του δισκου σε περιπτωση που θελεις να αλλαξεις σκληρο δισκο στη κονσολα. Περα απο αυτο τα αλλα που προσθετει ειναι αχρηστα για εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ποτε αναμενουμε το νεο 2.05 system update που απ' οτι φαινετε θα εχει και το πληρες backup του δισκου σε περιπτωση που θελεις να αλλαξεις σκληρο δισκο στη κονσολα. Περα απο αυτο τα αλλα που προσθετει ειναι αχρηστα για εμενα. Συμφωνώ. Αντί να βάλουν ουσιαστικές διορθώσεις όπως το να ξανά ξεκινάει το download αυτοματα όταν πέφτει το δίκτυο χωρίς να χρειάζεται να αναψεις την κονσόλα. Αυτό το πρόβλημα στην ουσία αχρηστευει το rest Mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις