Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και για το σημα που λες δεν θα ελεγα οτι φταιει εξ' ολοκληρου το ασυρματο μοδεμ του ps4.

Στο κινητο σου δηλαδη με ακριβως το ιδιο wifi τι σημα εχεις?

Επισης τσεκαρε λιγο καλυτερα το ποστ σου γιατι εχεις γραψει το ιδιο πραγμα δυο φορες.

Στο κινητό μου έχω πολύ καλό σήμα.

Για το μόντεμ τώρα. Πριν πάρω τον extender ανέβασα το ps4 στον τέταρτο σε απόσταση 5 μέτρα από το modem. Με αποτέλεσμα να βελτιωθούν η αριθμοί θεαματικά

Download 5,1-6,5 mbps.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι καθαρά θέμα γούστου το ποιό χειριστήριο είναι καλύτερο ή πιο βολικό για τον καθένα..

Εγώ μεγαλωμένος με τα χειριστήρια τις sony (ps1,ps2) όταν το 2009 πήρα xbox 360, το χειριστήριο της Microsoft μου φαινόταν χάλι μαύρο αλλά με το πέρασμα του καιρού το συνήθισα σε βαθμό που το προτιμούσα από αυτό της sony.

Με την μετάβαση τώρα πλέον σε ds4, αν και είναι πραγματικά ένα εκπληκτικό χειριστήριο, μου φαίνεται λίγο πιο άβολο σε σχέση με αυτό που είχα στο xbox αλλά είναι θέμα χρόνου μέχρι να το συνηθίσω και αυτό. Το μόνο που με έχει προβληματίσει λίγο μέχρι τώρα είναι η ποιότητα κατασκευής του επειδή χωρίς ιδιαίτερα επίπονη χρήση έχουν αρχίσει να τρίζουν λίγο οι σκανδάλες.. θα φανεί σε 2-3 χρόνια πόσο ποιοτικό χειριστήριο είναι.

Χειριστήριο xbox one δεν έχω πιάσει ακόμη στα χέρια μου αλλά δεν αμφιβάλω οτι και αυτό θα είναι ένα φοβερό χειρηστήριο με τα "ελαττωματάκια" του κι αυτό βέβαια..

• Like 1

εμενα ετριζε τις πρωτες 3 μερες στις σκανδαλες...εριξα wd 40 προσεκτικα και εδω και κοντα ενα χρονο δεν ξανα κανανε κιχ...Το βαζεις με δικη σου ευθυυνη αν θελεις... :D οσον αφορα τον xone μοχλο, εχω να πω οτι και παλι ειναι πολυ μπροστα (ασχετα αν στα ps360 προτιμουσα τον ds3..)...

• Like 1

εμενα ετριζε τις πρωτες 3 μερες στις σκανδαλες...εριξα wd 40 προσεκτικα και εδω και κοντα ενα χρονο δεν ξανα κανανε κιχ...Το βαζεις με δικη σου ευθυυνη αν θελεις... :D οσον αφορα τον xone μοχλο, εχω να πω οτι και παλι ειναι πολυ μπροστα (ασχετα αν στα ps360 προτιμουσα τον ds3..)...

Γιατί οι σκανδάλες του που είναι για σεμινάριο που το πας; 

ρε παιδια στο assasin creed  black flag δεν μου πιανει το 1 Viewpoint,ενω το παιιρνω μου λεει παλι 1/2 ...γιατι αυτο?επισεις καποιες φορες οταν παιζω σαν να κρασαρι ετσι για ελαχιστα δευτερολεπτα,σπανια αλλα το κανει,υπαρχει καποια επιλογη σαν ανασυγκροτηση κατι,εννοειται χωρις να χασω τα games που εχω τερματισει

Ps4 antialiasing πρόβλημα

Καλημέρα παιδιά πήρα χθες Ps4 και έχω διαπιστώσει οτι εχει σοβαρό θέμα με antialiasing, μήπως υπαρχει καμία ρύθμιση στο Ps4 ή στην τηλεόραση; Έχω την Samsung ue40c6000. Μήπως φταίει η τηλεόραση; Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει...

Καλημέρα παιδιά πήρα χθες Ps4 και έχω διαπιστώσει οτι εχει σοβαρό θέμα με antialiasing, μήπως υπαρχει καμία ρύθμιση στο Ps4 ή στην τηλεόραση; Έχω την Samsung ue40c6000. Μήπως φταίει η τηλεόραση; Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει...

Bλέπεις jaggies τα κοινώς ''ψαροκόκκαλα'' δηλαδή;  Αυτό εννοείς ; Ή μήπως βλέπεις aliasing που είναι αυτό με το ψιλό (σαν) χιονάκι;

Πες και σε ποιό game το βλέπεις. Αν είναι ένα από τα δυο(ή και τα δυο)  δεν διορθώνεται από κάπου αυτό.

Είσαι σίγουρος ότι το ps4 είναι ρυθμισμένο σε 1080p ; Μήπως το έχεις σε μικρότερη ανάλυση;

Η πλάκα είναι ότι στη TV τόσο οι κονσόλες, όσο και τα PC δείχνουν καλύτερα αφού οι ατέλειες δεν είναι τόσο ευδιάκριτες όσο σε ένα Monitor.

Παιδιά στο Drive club το παρατηρώ αλλά και στο xmb(η όπως λέγεται στο ps4) το sharpness αν το κατεβάσω τέρμα είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα άλλα έχει χάλια εικόνα! οπότε το έχω στο 50, ρωτάω γιατί και στο ps3 το ίδιο θέμα είχα, υπάρχει περίπτωση αν αλλάξω tv να μην έχει καθόλου?

Το πιο πιθανο ειναι να μην εχεις την τηλεοραση σε 4:4:4 subsampling. Στις Samsung πρεπει να μετονομασεις την θυρα HDMI στην οποια εχεις κουμπωμενο πανω το PS4. Επισης πιθανων να μην μπορεις να το κανεις αυτο σε ολες τις θυρες αλλα μονο σε αυτην που γραφει DVI. Στην δικια μου Samsung παταω το Source και μετα το Tools. Εκει πατας Edit name και το μετονομαζεις σε "PC". 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...