vagos1983 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 αναμεικτα συναισθηματα απο εναν τρελο φαν του GOW...περιμενα να δω νεο GOW...1080p/60fps 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ps4 and Vita finally launched in China Εδώ το PS4 bundle με το King Of Wushu:.................. https://www.youtube.com/watch?v=ZaknHnr3hW4 ....................και εδώ οι πωλήτριες http://www.ign.com/boards/threads/ps4-and-vita-finally-launched-in-china.454427358/ Οταν ειδα στην αρχη τα παραπανω κουτια νομιζα οτι θα βγαζανε ,εστω για την Ιαπωνια μονο,νεο Onimusha αλλα που τετοια τυχη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 http://www.ign.com/articles/2015/03/20/resident-evil-revelations-2-patch-improves-frame-rate-on-ps4 Ερχεται και Update να βελτιωσει καπως το Performance του Revelations 2 για την εκδοση του Ps4(εμενα παλι η ολη κατασταση μου θυμιζει λιγο αυτα που κραζαμε παλια τα pc με τους Drivers αλλα anyway ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 http://www.ign.com/articles/2015/03/20/resident-evil-revelations-2-patch-improves-frame-rate-on-ps4 Ερχεται και Update να βελτιωσει καπως το Performance του Revelations 2 για την εκδοση του Ps4(εμενα παλι η ολη κατασταση μου θυμιζει λιγο αυτα που κραζαμε παλια τα pc με τους Drivers αλλα anyway ) Οχι, ρε, η κρυμμένη δύναμη του Χ1 είναι, είπαμε. Ο developer δεν παίζει ρόλο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 ....και το Dying Light επεισης,απεκτησε AF μετα το 1.05 update ... "Dying Light Graphics Improved In Latest Update On The PS4" http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=992156&page=25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 αναμεικτα συναισθηματα απο εναν τρελο φαν του GOW...περιμενα να δω νεο GOW... 1080p/60fps Μια χαρα ανακοινωση ειναι η ελευση του god of war 3 στο ps4.Μην ξεχναμε οτι εχει ερθει και πολυς κοσμος απο xbox360 μερια στην καινουργια κονσολα της sony. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariskard Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Το βλέπω να έρχεται.... (με καθαρά χιουμοριστική διάθεση ) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Οντως αυτο που λεει ποιο πανω ο ggramenos ισχυει αλλα πρεπει το ρευμα και των δυο οροφων να ειναι πανω στον ιδιο πινακα γιατι αν ειναι σε διαφορετικο πινακα δεν προκειτε να δουλεψει κανενα powerline. Δυστυχώς για αυτό το λόγο που αναφέρεις δεν μπορω να πάω σε τέτοια λύση. Πήρα αυτό https://www.skroutz.gr/s/408301/TP-LINK-TL-WA830RE.html?from=account_favorites Τελικά και φαίνεται να λύθηκε το πρόβλημα. Βέβαια ανακάλυψα άλλο θέμα. ΣΤην προηγούμενη γενιά όταν έβαζες κάποιο αρχείο να κατέβει έβαζες την κονσόλα σε rest Mode και ακόμη και αν έπεφτε το δίκτυο όταν επανερχοταν συνέχιζε το download κανονικά. Δεν γίνεται αυτό στο ps4 δυστυχώς εκτός και αν μου έχει ξεφύγει κάτι όσον αφορά της ρυθμίσεις που δεν νομίζω εφόσον κοίταξα τα πάντα.αν έχει βρει κάποιος κάποια λύση σε αυτό το θέμα ας το αναφέρει. Αλλιώς να ελπίζουμε σε κάποιο patch; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 ΣΤην προηγούμενη γενιά όταν έβαζες κάποιο αρχείο να κατέβει έβαζες την κονσόλα σε rest Mode και ακόμη και αν έπεφτε το δίκτυο όταν επανερχοταν συνέχιζε το download κανονικά. Δεν γίνεται αυτό στο ps4 δυστυχώς εκτός και αν μου έχει ξεφύγει κάτι όσον αφορά της ρυθμίσεις που δεν νομίζω εφόσον κοίταξα τα πάντα.αν έχει βρει κάποιος κάποια λύση σε αυτό το θέμα ας το αναφέρει. Αλλιώς να ελπίζουμε σε κάποιο patch; ...οντως ετσι είναι και ελπιζουμε σε καποιο μελλοντικο update.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δυστυχώς για αυτό το λόγο που αναφέρεις δεν μπορω να πάω σε τέτοια λύση. Πήρα αυτό https://www.skroutz.gr/s/408301/TP-LINK-TL-WA830RE.html?from=account_favorites Τελικά και φαίνεται να λύθηκε το πρόβλημα. Βέβαια ανακάλυψα άλλο θέμα. ΣΤην προηγούμενη γενιά όταν έβαζες κάποιο αρχείο να κατέβει έβαζες την κονσόλα σε rest Mode και ακόμη και αν έπεφτε το δίκτυο όταν επανερχοταν συνέχιζε το download κανονικά. Δεν γίνεται αυτό στο ps4 δυστυχώς εκτός και αν μου έχει ξεφύγει κάτι όσον αφορά της ρυθμίσεις που δεν νομίζω εφόσον κοίταξα τα πάντα.αν έχει βρει κάποιος κάποια λύση σε αυτό το θέμα ας το αναφέρει. Αλλιώς να ελπίζουμε σε κάποιο patch; Αυτο δεν ειναι λογο ρουτερ, ουτε λογο ιντερνετ. Αυτο γινεται λογο κονσολας ps4 γιατι δεν το εχουν διορθωσει ακομα οπως πλεον γινεται στο ps3. Οσο τωρα αφορα το repeater που πηρες σου ενισχυσε πραγματικα το wifi σημα? Δυσκολευτικες να το ρυθμίσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Αυτο δεν ειναι λογο ρουτερ, ουτε λογο ιντερνετ. Αυτο γινεται λογο κονσολας ps4 γιατι δεν το εχουν διορθωσει ακομα οπως πλεον γινεται στο ps3. Οσο τωρα αφορα το repeater που πηρες σου ενισχυσε πραγματικα το wifi σημα? Δυσκολευτικες να το ρυθμίσεις? Λόγο χαμηλής ποιότητας του modem στο ps4 σε σχέση με το χ1 ναι υπήρχε μεγάλη διαφορά ήρθε σχεδόν στα νούμερα του one όπου δεν χρειαζόταν range extender επειδή έχει πολύ καλύτερο modem. Χαρακτηριστικά ΤΤο μόντεμ στον 4ο όροφο η κονσόλες στον 1ο πριν πάρω range extender PS4 download 150-500 kbps One 5,1 - 7,1 maps!!!! Μετά την αγορά PS4 4,8-6,1mbps One στα ίδια επίπεδα Με λίγα λόγια αποδείχθηκε η αδυναμία στο modem του ps4. Η εγκατάσταση είναι πανευκολη σε οδηγεί βήμα βήμα στην επιλογή αν το θέλεις σαν range extender η σαν access point επέλεξα range extender. Τελικές εντυπώσεις Λοιπόν μετά από της κονσόλες Atari, nes, super nes, Nintendo 64,xbox, xbox 360, αποφάσισα για πρώτη φορά να μεταφερθω στην Sony και στο ps4. Η κονσόλα φαίνεται να είναι πολύ δυνατή και πιστεύω ότι θα δείξει ακόμη περισσότερα στο μέλλον το dualshock πολύ καλό βέβαια σε καμία περίπτωση καλύτερο από αυτό του x1. Στο δικτυακό κομμάτι χωλαινει φανερά και από θέμα hardware και από θέμα software. Σε αυτό το κομμάτι πάσχει φανερά σε σχέση με το x1. Το ποιο απλό παράδειγμα είναι αυτό όπου αν έχεις την κονσόλα σε rest Mode και έχεις για κάποιο λόγο αποσυνδεση δικτύου πρέπει να ανοίξεις την κονσόλα για να βάλεις το αρχείο να κατέβει ξανά άρα αυτομάτως αν έχει κάποιος αποσυνδεσεις δικτύου είναι άχρηστη η διαδικασία rest Mode. Πραγματικά άξιο απορίας αυτό το θέμα καθώς από την προηγούμενη γενιά είχε λυθεί. Βέβαια στο κομμάτι του οπτικού τεχνικού τομέα είμαι ευχαριστημένος και παραθέτω ένα παράδειγμα δανειστηκα για 3 μέρες ένα X1 για να δω τη γίνεται σε όλα τα σημεία. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που είδα στο the order δεν το είδα σε κανένα παιχνίδι του x1 εκεί έδειξε και τη μπορεί να κάνει η Sony στο μέλλον. Γενικά είμαι ευχαριστημένος αν λυθούν και τα παιδικά προβλήματα όπου έχει η κονσόλα στο δικτυακό κομμάτι με κάποια patch πιστεύω ότι θα γίνει η απόλυτη κονσόλα για αυτήν την γενιά. Τελικές εντυπώσεις Λοιπόν μετά από της κονσόλες Atari, nes, super nes, Nintendo 64,xbox, xbox 360, αποφάσισα για πρώτη φορά να μεταφερθω στην Sony και στο ps4. Η κονσόλα φαίνεται να είναι πολύ δυνατή και πιστεύω ότι θα δείξει ακόμη περισσότερα στο μέλλον το dualshock πολύ καλό βέβαια σε καμία περίπτωση καλύτερο από αυτό του x1. Στο δικτυακό κομμάτι χωλαινει φανερά και από θέμα hardware και από θέμα software. Σε αυτό το κομμάτι πάσχει φανερά σε σχέση με το x1. Το ποιο απλό παράδειγμα είναι αυτό όπου αν έχεις την κονσόλα σε rest Mode και έχεις για κάποιο λόγο αποσυνδεση δικτύου πρέπει να ανοίξεις την κονσόλα για να βάλεις το αρχείο να κατέβει ξανά άρα αυτομάτως αν έχει κάποιος αποσυνδεσεις δικτύου είναι άχρηστη η διαδικασία rest Mode. Πραγματικά άξιο απορίας αυτό το θέμα καθώς από την προηγούμενη γενιά είχε λυθεί. Βέβαια στο κομμάτι του οπτικού τεχνικού τομέα είμαι ευχαριστημένος και παραθέτω ένα παράδειγμα δανειστηκα για 3 μέρες ένα X1 για να δω τη γίνεται σε όλα τα σημεία. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που είδα στο the order δεν το είδα σε κανένα παιχνίδι του x1 εκεί έδειξε και τη μπορεί να κάνει η Sony στο μέλλον. Γενικά είμαι ευχαριστημένος αν λυθούν και τα παιδικά προβλήματα όπου έχει η κονσόλα στο δικτυακό κομμάτι με κάποια patch πιστεύω ότι θα γίνει η απόλυτη κονσόλα για αυτήν την γενιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Φιλε μου εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι λυπαμαι πραγματικα που εχασες τα PsX και Ps2 για χαρη του Xbox.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Λόγο χαμηλής ποιότητας του modem στο ps4 σε σχέση με το χ1 ναι υπήρχε μεγάλη διαφορά ήρθε σχεδόν στα νούμερα του one όπου δεν χρειαζόταν range extender επειδή έχει πολύ καλύτερο modem. Χαρακτηριστικά ΤΤο μόντεμ στον 4ο όροφο η κονσόλες στον 1ο πριν πάρω range extender PS4 download 150-500 kbps One 5,1 - 7,1 maps!!!! Μετά την αγορά PS4 4,8-6,1mbps One στα ίδια επίπεδα Με λίγα λόγια αποδείχθηκε η αδυναμία στο modem του ps4. Η εγκατάσταση είναι πανευκολη σε οδηγεί βήμα βήμα στην επιλογή αν το θέλεις σαν range extender η σαν access point επέλεξα range extender. Τελικές εντυπώσεις Λοιπόν μετά από της κονσόλες Atari, nes, super nes, Nintendo 64,xbox, xbox 360, αποφάσισα για πρώτη φορά να μεταφερθω στην Sony και στο ps4. Η κονσόλα φαίνεται να είναι πολύ δυνατή και πιστεύω ότι θα δείξει ακόμη περισσότερα στο μέλλον το dualshock πολύ καλό βέβαια σε καμία περίπτωση καλύτερο από αυτό του x1. Στο δικτυακό κομμάτι χωλαινει φανερά και από θέμα hardware και από θέμα software. Σε αυτό το κομμάτι πάσχει φανερά σε σχέση με το x1. Το ποιο απλό παράδειγμα είναι αυτό όπου αν έχεις την κονσόλα σε rest Mode και έχεις για κάποιο λόγο αποσυνδεση δικτύου πρέπει να ανοίξεις την κονσόλα για να βάλεις το αρχείο να κατέβει ξανά άρα αυτομάτως αν έχει κάποιος αποσυνδεσεις δικτύου είναι άχρηστη η διαδικασία rest Mode. Πραγματικά άξιο απορίας αυτό το θέμα καθώς από την προηγούμενη γενιά είχε λυθεί. Βέβαια στο κομμάτι του οπτικού τεχνικού τομέα είμαι ευχαριστημένος και παραθέτω ένα παράδειγμα δανειστηκα για 3 μέρες ένα X1 για να δω τη γίνεται σε όλα τα σημεία. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που είδα στο the order δεν το είδα σε κανένα παιχνίδι του x1 εκεί έδειξε και τη μπορεί να κάνει η Sony στο μέλλον. Γενικά είμαι ευχαριστημένος αν λυθούν και τα παιδικά προβλήματα όπου έχει η κονσόλα στο δικτυακό κομμάτι με κάποια patch πιστεύω ότι θα γίνει η απόλυτη κονσόλα για αυτήν την γενιά. Τελικές εντυπώσεις Λοιπόν μετά από της κονσόλες Atari, nes, super nes, Nintendo 64,xbox, xbox 360, αποφάσισα για πρώτη φορά να μεταφερθω στην Sony και στο ps4. Η κονσόλα φαίνεται να είναι πολύ δυνατή και πιστεύω ότι θα δείξει ακόμη περισσότερα στο μέλλον το dualshock πολύ καλό βέβαια σε καμία περίπτωση καλύτερο από αυτό του x1. Στο δικτυακό κομμάτι χωλαινει φανερά και από θέμα hardware και από θέμα software. Σε αυτό το κομμάτι πάσχει φανερά σε σχέση με το x1. Το ποιο απλό παράδειγμα είναι αυτό όπου αν έχεις την κονσόλα σε rest Mode και έχεις για κάποιο λόγο αποσυνδεση δικτύου πρέπει να ανοίξεις την κονσόλα για να βάλεις το αρχείο να κατέβει ξανά άρα αυτομάτως αν έχει κάποιος αποσυνδεσεις δικτύου είναι άχρηστη η διαδικασία rest Mode. Πραγματικά άξιο απορίας αυτό το θέμα καθώς από την προηγούμενη γενιά είχε λυθεί. Βέβαια στο κομμάτι του οπτικού τεχνικού τομέα είμαι ευχαριστημένος και παραθέτω ένα παράδειγμα δανειστηκα για 3 μέρες ένα X1 για να δω τη γίνεται σε όλα τα σημεία. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που είδα στο the order δεν το είδα σε κανένα παιχνίδι του x1 εκεί έδειξε και τη μπορεί να κάνει η Sony στο μέλλον. Γενικά είμαι ευχαριστημένος αν λυθούν και τα παιδικά προβλήματα όπου έχει η κονσόλα στο δικτυακό κομμάτι με κάποια patch πιστεύω ότι θα γίνει η απόλυτη κονσόλα για αυτήν την γενιά. Και για το σημα που λες δεν θα ελεγα οτι φταιει εξ' ολοκληρου το ασυρματο μοδεμ του ps4. Στο κινητο σου δηλαδη με ακριβως το ιδιο wifi τι σημα εχεις? Επισης τσεκαρε λιγο καλυτερα το ποστ σου γιατι εχεις γραψει το ιδιο πραγμα δυο φορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 ...το dualshock πολύ καλό βέβαια σε καμία περίπτωση καλύτερο από αυτό του x1. ...συγνωμη που θα διαφωνησω...αλλα και τα δυο είναι πιστευω εξισου καλα ...εγω λογο του PC ειχα συνηθίσει το layout του xbox...αλλα πηρε χρονο για να το συνιθησω γιατι παντα προτημουσα το layout του PS...ότι και να λεμε και να λενε καποιοι,με αυτό μεγαλωσαμε,και μολις βγηκαν και τα DS4Windows και http://ds4windows.com/ για το DS4 στο PC,από τοτε δεν εχω ξαναπιασει το Xbox 360... και τα δυο για μενα, είναι καταπληκτηκα controllers...ουτε είναι τυχαιο ότι το PC gamer θεωρει ότι DS4=XboxONE>Xbox 360 ... Εδώ και ένα exit poll......μπαινεις ψηφίζεις και βλεπεις...τα αποτελέσματα... The Big Question: DualShock 4 Or Xbox One Controller? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Κάπου διάβαζα ότι η Sony έχει βάλει bandwidth limit στο psn για το ps3 και καλά που ήταν δωρεάν το on-line κομμάτι και ότι είχε κάποια λογική στα free να έχει όριο αλλά στο PS4 που πληρώνουμε το on-line πρέπει να το βγάλει αυτό το limit και δεν το έχει βγάλει. Αλλού είδα ότι βάζεις manual dns 8.8.4.4 και 8.8.8.8 (δοκιμάζεις με την σειρά και όποιο πάει πιο καλά) και τρέχει κομπλέ! Προσωπικά στα 7,5mbps που πιάνω εδώ που μένω βλέπω ότι το τερματίζει στο download speed (Wifi σε 433/300Mbps AC/N router) οπότε δεν έχει νόημα να δοκιμάσω τα παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις