ultralisk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ok δεν το σκεφτηκα αυτο θα το δοκιμασω, λογικα θεμα δισκου ειναι μετα ετσι? Παντως το κανει στο γρηγορο navigation πχ αν παω κατευθειαν στο library μπορει να κανει ενα πολυ μικρο stutter στην διαδρομη. Εκτος αυτου δεν ειναι smooth το flow ειναι άγαρμπο σαν κινητο με android. μην περιμένεις τπτ smoothness πάντως γενικά ...εντύπωση μου κάνει επίσης που όταν μου στέλνουν μηνύματα, έρχονται πρώτα στο app του κινητού και μετά από μισό λεπτό τα βλέπω στην κονσόλα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 κουτρα καλούδια :- Dynasty Warriors empires Free version (ή κατι τετοιο) (EU Store)- Bladestorm Nightmare DEMO (ΕU store) - Toukiden DEMO (US store αν και μαλλον θα μπει και στο EU σημερα) Free themes :- Final Fantasy realm reborn static theme (EU store) - Playstation Heroes Dynamic theme (US store) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 κουτρα καλούδια : - Dynasty Warriors empires Free version (ή κατι τετοιο) (EU Store) - Bladestorm Nightmare DEMO (ΕU store) - Toukiden DEMO (US store αν και μαλλον θα μπει και στο EU σημερα) Free themes : - Final Fantasy realm reborn static theme (EU store) - Playstation Heroes Dynamic theme (US store) Eγκρεμισθη καποιος φουρνος εις την αγαπημενη συμπρωτεουσα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Υποθετω το ξέρετε ολοι απλα να το αναφερω ξανα οτι το αμερικανικο και γιαπωνεζικο psn store ειναι απιστευτα ποιο πλουσιο απο το απλα πάμπτωχο ελληνικο psn store. Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω τα "thank you" μειλς καθε φορα που κατεβαζω κατι απο το psn store ελληνικο ή αμερικανικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Postmort3m Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Αν εννοεις οτι το one δεν εχει θεματα στο software κανεις πολυυυ μεγαλο λαθος. Γενικως το ps4 οσο αφορα το software & internet ειναι ακομα πολυ... μα παρα πολυ πισω και πρεπει να διορθώσει πολλα προβληματα(Βλεπε ps3 και ποτε τελικα εγινε σταθερο). Μπορει σε hardware να ειναι ανωτερο το ps4 εναντι του xbox one αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν χωλαινει υπερβολικα για κονσολα 1μιση χρονου. Κατι που στο αντιπαλο στρατοπεδο δεν υφιστατε(Αλλωστε η ms ειναι αρχικα εταιρια παραγωγης software). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 ναι ρε παιδια και το οne εχει τα θεματα του..ξερεται τι κοληματα εχω φαει εγω..5-6 φορες μου εχει κρασαρει παιχνιδι μονο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω τα "thank you" μειλς καθε φορα που κατεβαζω κατι απο το psn store ελληνικο ή αμερικανικο? ...αν αφορα καποιο purchase (δωρεαν/επι πληρωμη)...όχι δεν μπορεις να το απενεργοποιήσεις.Και πολύ καλα το κανει αυτό η Sony,το PayPal,κ.ο.κ για λογους ασφαλειας,ώστε σε περιπτωση οπου κλαπει καποιος λογαριασμος και γινει η παρανομη συναλλαγει να το δεις εσυ στα email σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Σύγκριση δικτυακού κομματιού ps4 xone <br />Το μόντεμ είναι στον τέταρτο όροφο και η κονσόλες είναι στον πρώτο. <br />Μετρήσεις WiFi <br />Signal strength 44-50% και στης 2<br />Down speed 200-450 kbps ps4 6,1-7 mbps xone <br />Up speed 150-250 ps4 250-600 xone η διαφορά στην ταχύτητα είναι τεράστια. Προσπαθώ να βρω λύση για να έρθει στα ίδια νούμερα το ps4 αλλά τίποτα ακόμη. Υποψιάζομαι βέβαια ότι το ποιο πιθανό είναι να φταίει το τραγικό modem που έβαλε η Sony στην κονσόλα όπου από ότι διαβάζω στο ίντερνετ είναι χειρότερο και από την προηγούμενη γενιά. Κρίμα για την Sony. Αν μου έχει κάποιος κάποια λύση για το θέμα. Περιμένω απόψεις.<br/> 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Περιμένω απόψεις. Τοσο στο Ps4 οσο και στο Xbox One η καλητερη συνδεση ιντερνετ είναι η wired κατά γενικη ομολογια και wifi στην εσχατη των περιπτωσεων...τωρα για το πρόβλημα σου διαβασε παρακατω....: More clear cut is the wireless connectivity situation. PS4 makes room for gigabit ethernet and 802.11 WiFi bands b/g/n, while Xbox One includes all of that plus the older 802.11a band. Xbox One also supports both the 2.4GHz and newer 5GHz channels that are compatible with dual band routers. PS4 limits connections to 2.4GHz, which is likely to have more interference ...εμενα θα με απασχολουσε αν ειχα διαφορα στην ταχυτητα σε σχεση με το PC μου και διαφορα δεν εχω καμια στα test.... με 1.2mb κατεβαζω στο Ps4 και με 1.2mb κατεβαζω στο PC τοσο με wifi(στον ιδιο οροφο) οσο και με wired.. Speed test PC Ps4 8.2Mbps Download speed 8.2Mbps Connection speed (Download) 0.54Mbps Upload Speed 562.9Kbps Connection speed (Upload) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Eγω το εχω wired προφανως για σταθεροτητα και για να μειωσω την πιθανοτητα οποιασδηποτε παρεμβολης στο wifi μεσω καποιας συσκευης που ενδεχεται να δημιουγησει θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Τοσο στο Ps4 οσο και στο Xbox One η καλητερη συνδεση ιντερνετ είναι η wired κατά γενικη ομολογια και wifi στην εσχατη των περιπτωσεων...τωρα για το πρόβλημα σου διαβασε παρακατω....: More clear cut is the wireless connectivity situation. PS4 makes room for gigabit ethernet and 802.11 WiFi bands b/g/n, while Xbox One includes all of that plus the older 802.11a band. Xbox One also supports both the 2.4GHz and newer 5GHz channels that are compatible with dual band routers. PS4 limits connections to 2.4GHz, which is likely to have more interference ακριβως αυτο το κειμενο διαβασα και εγω .δυστυχώς δεν υπαρχει τροπος να κατεβασω απο τον τεταρτο καλώδιο .αλλα με βαση τα αποτελεσματα μετρησεων φαινεται το upload να ειναι σχετικα παρομοιο και στης 2 και στο download φαινεται κατι να κοβει την ταχυτητα του ps4 .λετε να ειναι θεμα software η ειναι θεμα hardware κονσολων οπου εκει λογικα δεν μπορω να κανω κατι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 ακριβως αυτο το κειμενο διαβασα και εγω .δυστυχώς δεν υπαρχει τροπος να κατεβασω απο τον τεταρτο καλώδιο .αλλα με βαση τα αποτελεσματα μετρησεων φαινεται το upload να ειναι σχετικα παρομοιο και στης 2 και στο download φαινεται κατι να κοβει την ταχυτητα του ps4 .λετε να ειναι θεμα software η ειναι θεμα hardware κονσολων οπου εκει λογικα δεν μπορω να κανω κατι ? ....αν δεν μπορεις με καλωδιο η άλλη αξιοπιστη λυση είναι power line adapters ...δεν μπορεις να κανεις κατι τοσο στο softwear μιας και μονο η Sony με τα updates μπορει να κανει κατι, οσο και στο hardwear της κονσολας... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Οντως αυτο που λεει ποιο πανω ο ggramenos ισχυει αλλα πρεπει το ρευμα και των δυο οροφων να ειναι πανω στον ιδιο πινακα γιατι αν ειναι σε διαφορετικο πινακα δεν προκειτε να δουλεψει κανενα powerline. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Ps4 and Vita finally launched in China Εδώ το PS4 bundle με το King Of Wushu:.................. https://www.youtube.com/watch?v=ZaknHnr3hW4 ....................και εδώ οι πωλήτριες http://www.ign.com/boards/threads/ps4-and-vita-finally-launched-in-china.454427358/ Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2015 από ggramenos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις