Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ποιος μιλησε για κοψιμο gameplay και τι σχεση εχει αυτο με τα frames?wtf? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ποιος μιλησε για κοψιμο gameplay και τι σχεση εχει αυτο με τα frames?wtf? Ειναι φυσικο επακολουθο της εμμονης στα φρου-φρου και αρωματα και του τρωμε αμασητα οτι παπαρια μας σερβιρουν M$,$ony,EA και λοιποι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δεν μιλαμε για τις τωρινες κονσολες αλλα για τις επικειμενες που θα εχουν και επεξεργαστικη ισχυ και επαρκη μνημη και καλη gpu. Απο τη στιγμη που καποιοι συνεχιζουν το τροπαριο "δωσε γραφικα-κοψε frames και gameplay" θα τα λουστουν συντομα με παιχνιδια 2ωρων της πλακας. Γιατί μπερδευεις τα frame με το gameplay δεν μπορώ να το καταλάβω και εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα 30 frame και μάλιστα και στο pc μου ακομα προτιμώ να μην έχω 60 frame σε κάποια παιχνίδια και να έχω full τα γραφικα, αυτο δεν σημαίνει ότι θέλω παιχνίδι των 2 ωρών, το αντίθετο. Ειναι φυσικο επακολουθο της εμμονης στα φρου-φρου και αρωματα και του τρωμε αμασητα οτι παπαρια μας σερβιρουν M$,$ony,EA και λοιποι. Κανείς λάθος, π.χ. Το crysis 3 που διαβάζω στο φόρουμ ότι έχει διάρκεια περίπου 5 ώρες, δεν μπήκα στον κόπο ούτε σπασμένο να το κατεβάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ειναι φυσικο επακολουθο της εμμονης στα φρου-φρου και αρωματα και του τρωμε αμασητα οτι παπαρια μας σερβιρουν M$,$ony,EA και λοιποι.Tελευταια φορα που ειδα εμμονη για φρου φρου και αρωματα ηταν σε posts των pc gamers. Το οτι εχουμε μικροτερα παιχνιδια εχει να κανει με αλλους λογους. Multiplayer,κοστος κτλ.(σιγουρα δεν εχει καμια σζεση το frame rate) Kαι για αυτα δεν ευθυνεται η sony.Ισα ισα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια μην ακουω αηδιες, την ωρα του gameplay τα 60 ιδανικα αντικειμενικα/ υποκειμενικα/ οτι γουσταρετε. Δεν μπορει να προτιμας τα 30-40-50. Ειναι αλλο το να μην σε πειραζει και ειναι αλλο το να ακουω οτι "προτιμω" τα τοσα. Μαλακιες, τα παιχνιδια δεν ειναι ταινιες. Την ωρα του gameplay θελω 60, παει και τελειωσε. Στα cut-scenes ή οτιδηποτε δεν με ενδιαφερει αν τρεχουν και στα 20. Μπορει να μην με πειραζουν τα 30 αλλα αν μπορουσα να ειχα την δυνατοτητα για 60 θα παρω τα 60 ακομα και αν χρειαστει να ριξω την ποιοτητα γραφικων στο μισο. Φυσικα αναλογα το παιχνιδι μπορω να κανω τον συμβιβασμο αλλα κατα 90% των παιχνιδιων που παιζω τα θελω 60 καρε. Για gameplay Μιλαμε παντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μιλας ομως για σενα οπως καταλαβαινεις στις τελευταιες 4 γραμμες και προσπαθεις να επιβαλεις οτι η δικη σου προτιμηση ειναι σωστη στις 2μιση πρωτες γραμμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Παλι τα ιδια, το ΠΣ4 τοπικ το καναμε θεμα battle Graphics vs FPS Και γω γουσταρω να βλεπω γραφικα αντι για 60αρια, αυτο με κανει λιγοτερο η περισσοτερο gamer απο αλλους; Καθε αποψη σεβαστη ειναι αλλα μη προσπαθει ο καθενας να την κανει με το ζορι αποδεκτη στους αλλους. Περι γουστων δεν υπαρχει σωστο η λαθος. Οπως την βρισκει ο καθενας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ισα ισα στις πρωτες γραμμες το βαζω σαν στανταρ οτι τα 60 ειναι καλυτερα απο τα 30 παντα και παντου σε ολα τα παιχνιδια και περιπτωσεις οταν μιλαμε για gameplay. Δεν τιθεται θεμα προτιμησεων σε αυτο. Επειτα εγραψα για την παρτυ μου. Δεν αλλαζει ομως το στανταρ που ισχυει για ολους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Αντικειμενικη γνωμη (και οχι γουστο): Φυσικα και τα 60 ειναι καλυτερα απο τα 30. Δε νομιζω να υπαρχει ουδεις να το αμφισβητει αυτο. Αποδεκτο απ ολους. Υποκειμενικη αποψη (γουστο): Αν εχει να κανει με frame drop προς οφελος Graphic Quality-Textures η και τοαντιθετο. Εγκειται στα γουστα του καθενος. Σεβαστο αλλα οχι αποδεκτο απ ολους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Το zavvi ξεκίνησε προ-παραγγελίες, τρέξτε όλοι, κερδίζετε 16 ολόκληρα ευρώ!! http://www.zavvi.com/ps4-hardware/ps4-new-sony-playstation-4/10765997.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Το zavvi ξεκίνησε προ-παραγγελίες, τρέξτε όλοι, κερδίζετε 16 ολόκληρα ευρώ!! http://www.zavvi.com/ps4-hardware/ps4-new-sony-playstation-4/10765997.html Και εδώ http://www.thehut.com/elysium.search?search=ps4 μπορείτε.... αλλά να κάνεις προ-παραγγελία από τώρα για κάτι που έχει Release Date: 31 December 2013 (unconfirmed βέβαια) .... Πάρτε μάτι πόσο κοστίζουν (μάλλον) και τα games για PS4 .... Με τέτοιες τιμές.... δύσκολα θα πιάσει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 PS4 APU “by far the most powerful” AMD has produced Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Σε αμεση συγκριση με το Trinity που ειναι το επομενο της APU σαφως και πιο δυνατο! Αυτο ελειπε... Σιγα την δυναμη, σιγά το APU, σιγα τα αυγά που παει με τα κλούβια να στηρίξει μια νεα γενιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Καλά εγώ θέλω το νέο Xbox να έχει χειρότερο Hardware, να δω τι θα λες.. Αν και πιστεύω στα ίδια θα κυμανθεί πάνω-κάτω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Σε αμεση συγκριση με το Trinity που ειναι το επομενο της APU σαφως και πιο δυνατο! Αυτο ελειπε... Σιγα την δυναμη, σιγά το APU, σιγα τα αυγά που παει με τα κλούβια να στηρίξει μια νεα γενιά! Περιμένω ακόμα να δω τιμή για Jaguar-based SoC που λεγες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις