Fulgore Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Ή ίσως η ανάπτυξη παιχνιδιών έχει γίνει πολύ περίπλοκη και απαιτητική (όχι ότι δεν ήταν, αλλά σε κάθε νέα γενιά αυξάνεται κατακόρυφα, ειδικά στην αρχή) και προκύπτουν θέματα που καθιστούν τις αρχικές προθεσμίες αδύνατες να επιτευχθούν. Δεν υπάρχουν παντού συνωμοσίες. http://www.gamespot.com/videos/the-point-where-are-all-the-great-console-games/2300-6423894/ Επισης δεν συμφωνω με το παραπανω περι περιπλοκοτητας γιατι αν ειναι ετσι να της βγαλουν αργοτερα. Και για ολα τα release που παλια υποτιθεται οτι ηταν και αυτα χαλια τις πρωτες μερες,υποτιθεται μαθαινεις απο αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Η κύρια διαφορά που βλέπω εγώ στην τρέχουσα γενιά είναι πως το ίντερνετ και το video content έχει αναπτυχθεί τόσο που έχει αλλάξει το μέγεθος που παίρνουν τα πράγματα. Το marketing γίνεται εν μέρει στο twitter και στο youtube και αν δεν υπάρχει συνεχής θόρυβος γύρω από ένα όνομα είναι πρόβλημα. Επίσης, κάτι που ο Ντάνι παρέλειψε στο βίντεο είναι πως η διαφορά με την τρέχουσα γενιά είναι πως πολλά μεγάλα στούντιο έφτιαχναν παιχνίδια για τις προηγούμενες κονσόλες μέχρι τελευταία στιγμή, ορισμένες φορές ακόμα και μετά την κυκλοφορία των νέων κονσολών. Οσο για το ότι δε συμφωνείς με το περί περιπλοκότητας, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Δεν εννοώ αυτό που λέει ο Ντάνι περί re-educating the workforce και να μάθουν τις νέες κονσόλες. Εννοώ ότι ανεβαίνει ο πήχης σε πολυπλοκότητα κόσμου, σε λεπτομέρεια σχεδιασμού, σε production values, δεν είναι αμελητέα πράγματα αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Eγω βλεπω οτι η βιομηχανια γιγαντωνεται, ναι εχει χασει για μενα προσωπικα την αιγλη του παρελθοντος, παρ'ολα αυτα ομως ολο και περισσοτερος κοσμος πλεον παιζει games οποτε οι απαιτησεις ειναι λογικο να ανεβαινουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Η κύρια διαφορά που βλέπω εγώ στην τρέχουσα γενιά είναι πως το ίντερνετ και το video content έχει αναπτυχθεί τόσο που έχει αλλάξει το μέγεθος που παίρνουν τα πράγματα. Το marketing γίνεται εν μέρει στο twitter και στο youtube και αν δεν υπάρχει συνεχής θόρυβος γύρω από ένα όνομα είναι πρόβλημα. Επίσης, κάτι που ο Ντάνι παρέλειψε στο βίντεο είναι πως η διαφορά με την τρέχουσα γενιά είναι πως πολλά μεγάλα στούντιο έφτιαχναν παιχνίδια για τις προηγούμενες κονσόλες μέχρι τελευταία στιγμή, ορισμένες φορές ακόμα και μετά την κυκλοφορία των νέων κονσολών. Οσο για το ότι δε συμφωνείς με το περί περιπλοκότητας, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Δεν εννοώ αυτό που λέει ο Ντάνι περί re-educating the workforce και να μάθουν τις νέες κονσόλες. Εννοώ ότι ανεβαίνει ο πήχης σε πολυπλοκότητα κόσμου, σε λεπτομέρεια σχεδιασμού, σε production values, δεν είναι αμελητέα πράγματα αυτά. Σε αυτο συμφωνω αλλα επρεπε να το εγραφες παραπανω μην λυπασαι να γραψεις τις 1-2 παραπανω γραμμες . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraken666 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Παιδια αυτη τη στιγμη στο ps4 εχει online-psn;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα. Εδώ και 2 μέρες κάτοχος ps4 μετά από όλες της κονσόλες της Microsoft. Λοιπόν από ότι φαίνεται η εμπειρία μου στον κόσμο της Sony δεν ξεκίνησε καλά. Εξηγουμε.<br /> Μεγάλη απογοήτευση από το psn και γενικά από το online κομμάτι. Όποιος έχει κάποια λύση για το θέμα να το αναφέρει. Με signal strength στο 48% download speed 25-150 max σε kbps upload 300-450 kbps τραγικά νούμερα. Το αποτέλεσμα είναι ότι σερνονται τα πάντα το psstore ακόμη δεν το είδα. Έχω ανοίξει του κόσμου της πόρτες με port forward, καμία βελτίωση. 2 μέρες ασχολούμαι με αυτό το θέμα δεν έχω παίξει ούτε ένα παιχνίδι. Πραγματικά οποίος έχει κάποια λύση για αυτό το θέμα ας βοηθήσει παιδιά επειδή έχουν σπασει τα νεύρα μου. Μετά από την εμπειρία μου από το online κομμάτι της Microsoft πραγματικά προσπαθώ να μην μετανιωσο την αγορά. Βοηθήστε. δυστυχώς φίλε μου η μόνη λύση είναι το ethernet...έχω και τις 3 κονσόλες wireless και η μόνη που ώρες ώρες σέρνεται στο PSN store και σε friend lists-messages -downloads είναι το PS4...άθλιο wireless Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 2 ερωτήσεις σχετικα συντομες οι οποιες μπορει να εχουν απαντηση στο google να εχουν απαντηθει σε προηγουμενες σελιδες κτλπ αλλα τα θελω ολα ετοιμα και περιληπτικά: 1.) Τι παιζει με τους λογαριασμους USA/Κινας κτλπ για φτηνα παιχνιδια απο το store? Πως το κανω και τι πρεπει να εχω(πχ US address)?? Επισης αν κανω USA πχ μπορω να παιξω με φιλους με EU account η παιζει προβλημα οπως και αλλα προβληματα συμβατοτητας? 2.) PS+ μπορω να αγορασω απο το store συνδρομη κατευθειαν πχ για 1 μηνα?, απο 3rd party site μεσω κωδικου? ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Όταν κάνεις US account σου ζητάει διεύθυνση, googlαρε μια και βάλε , εγώ αυτό έκανα Για να αγοράσεις θέλει όμως US paypal/credit οπότε τρως άκυρο... βάζεις όμως κάρτες US στο wallet ή έχεις κανα γνωστό και σου στέλνει. Το maxplay έχει IIRC, από εκεί πήρα 1 χρόνο plus και είναι υπερ-αξιόπιστο. 99,9% δεν έχεις θέμα να παίζεις eu/us , αλλά να γράψει κάποιος σίγουρα 100% μη σε πάρω στο λαιμό μου. Για άλλες χώρες τα ίδια είναι , το πακέτο είναι πώς να βάζεις funds στο wallet... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 2 ερωτήσεις σχετικα συντομες οι οποιες μπορει να εχουν απαντηση στο google να εχουν απαντηθει σε προηγουμενες σελιδες κτλπ αλλα τα θελω ολα ετοιμα και περιληπτικά: 1.) Τι παιζει με τους λογαριασμους USA/Κινας κτλπ για φτηνα παιχνιδια απο το store? Πως το κανω και τι πρεπει να εχω(πχ US address)?? Επισης αν κανω USA πχ μπορω να παιξω με φιλους με EU account η παιζει προβλημα οπως και αλλα προβληματα συμβατοτητας? 2.) PS+ μπορω να αγορασω απο το store συνδρομη κατευθειαν πχ για 1 μηνα?, απο 3rd party site μεσω κωδικου? ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος?? 1. Ο,τι σου είπε ο keropi για US. Αν και πλέον, με την ισοτιμία του δολαρίου εκεί όπου είναι, δεν έχει μεγάλη διαφορά. Παρόλα αυτά, το full price παραμένει $60, δεν έχει πάει στα 70 που είναι στα ευρώ. Επίσης, συνήθως παίζουν καλύτερες και συχνότερες προσφορές. Δεν υπάρχει - τουλάχιστον δεν έχω συναντήσει ποτέ, ούτε προσωπικά ούτε σε φόρουμ - πρόβλημα να παίζεις multiplayer με ευρωπαίους. 2. www.maxplay.gr, ο ίδιος που έχει το goldxbox.gr είναι, 100% αξιόπιστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ok thnx, δηλαδη για φτηνοτερα παιχνιδια μεσω US η αλλης χωρας θελω ειτε αντιστοιχο paypal απο αυτη τη χωρα ειτε προπληρωμενες καρτες τις οποιες μπορω φανταζομαι να αγορασω και απο EU οπως γινοταν και με τα ms points απο amazon/ebay πχ?? Βεβαια ασχημη εποχη διαλεξα ετσι οπως εχει γινει η ισοτιμια US dollar/Euro οποτε ισως δεν αξιζει τον κοπο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδες, φιλος πηρε και αυτος το ps4 και δυστυχώς δεν ξεκίνησε καθόλου καλα. Ανοίγει κονσόλα φτιαχνει ολες τις ρυθμίσεις, κανει full update την 2.01 έκδοση, βαζει την ps+ καρτα, βλεπει μερικα games τι παιζουν γενικά, και μετα ετοιμάζεται να το κλεισει, οποτε ηθελε να φορτισει το χειριστήριο και το βαζει REST MODE. Μετα απο μια ωρα, γυρνάει και παει να ανοίξει την κονσολα απο το χειριστήριο... Και του σβήνει και η κονσόλα και το χειριστήριο.. Μετα δεν ξανανοιξε. Δοκιμαζει μετα απο λιγη ώρα, άνοιξε η κονσόλα για 2seconds με μπλε ένδειξη, και ξανακλεισε. Απο κει και περα τι και αν εβγαλε ολα τα καλωδια, τι και αν πατησε παρατεταμενα το power button δεν ανοιγει με την καμια η κονσολα, 2seconds μια μπλε ένδειξη και μετα σβηνει. Εψαξα λιγο το προβλημα και ηταν πολυ συχνο φαινόμενο αυτο, αλλα στο 2.01 υπαρχει fix υποτίθεται αλλα @@ απο οτι φαινεται. Εχει αλλος καποια ιδεα πως αλλιως μπορει να γινει hard reset η κονσόλα? Bugarαρε τελειως και ετσι απλα πεθανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Να την πάει κατευθείαν πίσω για αντικατάσταση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d151 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ειχα ακριβως το ίδιο προβλημα και απεφάνθη οτι έφταιγε ο σκληρός δίσκος, ηταν προβληματικός. Τον άλλαξα και ηταν ολα κομπλε. Επιστροφή στο μαγαζι που το πήρε πες στο φίλο σου. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Καλως θα του το πω, να στε καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Βεβαια ασχημη εποχη διαλεξα ετσι οπως εχει γινει η ισοτιμια US dollar/Euro οποτε ισως δεν αξιζει τον κοπο.. ....αυτή την στιγμη λογο ισοτιμίας €1 = $1.06 από τα €1 = $1.36 οπου ηταν πριν, γενικα δεν αξιζει τον κοπο να αγορασει καποιος σε USD, ...αλλα θα (ξανα)φτιαξει(?)...εχει ξαναγινει το 2003...οι λογοι που συμβαινει κατι τετοιο ....εδώ..ημαστε και εμεις(Ελληνες) μεσα σε αυτους .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις