HarryGrey Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Πριν λίγες μέρες αγόρασα την τριλογία metroid για το wii u και εσύ μου λες ότι τρολάρω; Το παιχνίδι φαίνεται πολλά υποσχόμενο και θα παιχτεί σίγουρα από τους φαν του metroid και όχι μόνο. Τέσπα μην είστε τόσο προκατειλημμένοι κάποιοι.
spacecowboy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 να δω εγω ποτε θα το ξεκινησω..εχουν σειρα πρωτα τα super mario 3d world (ειμαι στη φαση που πρεπει να μαζεψω 210 αστερια) και το pikmin3... με το bloodborne να ερχετε σε 10 μερες δεν με βλεπω να το ξεκιναω συντομα 1
i_sinig Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 ωραίο παιχνίδι φίλος , σίγουρη αγορά και σε ανταγωνιστική τιμή .
HarryGrey Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 να δω εγω ποτε θα το ξεκινησω..εχουν σειρα πρωτα τα super mario 3d world (ειμαι στη φαση που πρεπει να μαζεψω 210 αστερια) και το pikmin3... με το bloodborne να ερχετε σε 10 μερες δεν με βλεπω να το ξεκιναω συντομα Κι εγώ δυστυχώς δεν το ξεκίνησα ακόμα αλλά στα 10κάτι ευρώ ήταν αδύνατο να αντισταθώ. Όπως και να χει, είναι παιχνίδι που θέλω να να δώσω το 100% και να μην παίζω άλλα ταυτόχρονα. Τώρα όσον αφορά το Axiom Verge, από αλλού περιμέναμε 2nd metroid από αλλου ήρθε. Ελπίζω να δούμε και κάτι ανάλογο στο μέλλον από Ν. Όπως και να χει πάντως το AV θα παιχτεί οπωσδήποτε.
ntin4 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 γεια χαρα,αγορασα προσφατα το ps4,πηρα ξανα κονσολα μετα απο πολλα χρονια,η προηγουμενη το πρωτο xbox,εχω καποιες αποριες σε σχεση με την εγγραφη στο PSN,αν κανω εγγραφη τι μου προσφερει;χρειαζεται καποια αναβαθμιση η κονσολα μου;μπορω να κανω αγορες απο εκει σε καλυτερες τιμες;ευχαριστω
teopanta1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα. Εδώ και 2 μέρες κάτοχος ps4 μετά από όλες της κονσόλες της Microsoft. Λοιπόν από ότι φαίνεται η εμπειρία μου στον κόσμο της Sony δεν ξεκίνησε καλά. Εξηγουμε.<br />Μεγάλη απογοήτευση από το psn και γενικά από το online κομμάτι. Όποιος έχει κάποια λύση για το θέμα να το αναφέρει. Με signal strength στο 48% download speed 25-150 max σε kbps upload 300-450 kbps τραγικά νούμερα. Το αποτέλεσμα είναι ότι σερνονται τα πάντα το psstore ακόμη δεν το είδα. Έχω ανοίξει του κόσμου της πόρτες με port forward, καμία βελτίωση. 2 μέρες ασχολούμαι με αυτό το θέμα δεν έχω παίξει ούτε ένα παιχνίδι. Πραγματικά οποίος έχει κάποια λύση για αυτό το θέμα ας βοηθήσει παιδιά επειδή έχουν σπασει τα νεύρα μου. Μετά από την εμπειρία μου από το online κομμάτι της Microsoft πραγματικά προσπαθώ να μην μετανιωσο την αγορά. Βοηθήστε.
thomason993 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 γεια χαρα,αγορασα προσφατα το ps4,πηρα ξανα κονσολα μετα απο πολλα χρονια,η προηγουμενη το πρωτο xbox,εχω καποιες αποριες σε σχεση με την εγγραφη στο PSN,αν κανω εγγραφη τι μου προσφερει;χρειαζεται καποια αναβαθμιση η κονσολα μου;μπορω να κανω αγορες απο εκει σε καλυτερες τιμες;ευχαριστω Στο psn γράφεσαι για να κάνεις account με το οποίο συνδέεσαι στην κονσόλα και μέσω αυτού παίζεις τα παιχνίδια. Δεν νομίζω πως κερδίζεις κάτι φτιάχνοντας account στο Psn, απλά είναι απαραίτητο αν έχεις κονσόλα. Η κονσόλα σου θα κάνει update αυτόματα μόλις φτιάξεις το account σου και συνδεθείς στο internet. Μέσω του account σου μπορείς να αγοράζεις παιχνίδια, dlc, κ.α. από το ps store σε ψηφιακή μορφή. Οι τιμές σε γενικές γραμμές είναι λίγο "τσιμπημένες" σε σχέση με τις τιμές που μπορείς να βρεις ένα παιχνίδι μεταχειρισμένο αλλά υπάρχουν σχεδόν πάντα και παιχνίδια που είναι σε έκπτωση. Επίσης υπάρχει και η συνδρομητική υπηρεσία ps plus, η οποία είναι ξεχωριστή από το psn account που θα φτιάξεις. Χοντρικά, σαν συνδρομητής ps plus μπορείς να κατεβάζεις δωρεάν κάθε μήνα 2-3 παιχνίδια για το ps4 (τα δωρεάν games ορίζονται από την sony, δεν τα διαλέγεις εσύ) τα οποία μπορείς να παίζεις για το χρονικό διάστημα που ισχύει η συνδρομή σου, μπορείς να παίζεις online multiplayer στα περισσότερα παιχνίδια (αν δεν έχεις ps plus συνδρομή στα περισσότερα games δεν μπορείς να παίξεις Online multiplayer) και επιπλέον σου δίνει εκτπώσεις σε ορισμένα παιχνίδια από το ps store τις οποίες εκτπώσεις δεν έχεις αν δεν είσαι συνδρομητής. Οι τιμές συνδρομής στο ps plus είναι 15 ευρώ οι 3 μήνες ή 45 ευρώ ο χρόνος, ωστόσο κάπου κάπου βγαίνουν και προσφορές με καλύτερες τιμές. Αν θες να βρεις περισσότερα για το ps plus --> google. Αυτά τα ολίγα. 1
Postmort3m Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Το driveclub μια χαρα game ειναι κατα την γνωμη μου. Επρεπε να βγει πιο μετα, γιατι μετα απο τοσο καιρο και τοσα updates βγηκε ολοκληρωμενο. Το καλο ειναι οτι δεν το αφησαν στην μοιρα του και ασχολουνται να το βελτιωνουν καθημερινα. Απο εκει και περα θα ηθελα να μου απαντησεις ειλικρινα σε καποια πραγματακια Harrey..Αν θελεις φυσικα. Αν βγει τιτλος που να σου αρεσει στο ps4 θα το παραδεχτεις; Μην μου πεις το Bloodborne.. Ποιος δεν το θελει αυτο το game στην κονσολα του; Σε βλεπω σε ολα τα σχολια σου να λες ποσα games εχεις να παιξεις εσυ στο one και ποσα games δεν παιζω εγω στο ps4 και πως οτι εχει βγει ειναι( κατα την δικη σου παντα αποψη) σαβουρα. Δηλαδη εμενα που μου αρεσε το Driveclub, το Infamous και δεν μου αρεσε το Ryse και το Sunset Overdrive με κανει εμπαθη προς την κονσολα της ms; Οπως εχω ξαναπει αν μου αρεσαν τα exclusives του one θα πηγαινα στην αγορα του. Εσυ θα εκανες το ιδιο με το ps4; Γιατι εγω διακρινω μια συνεχη εμπαθεια προς την Ιαπωνικη εταιρεια απο μερους σου. Και στα λεω ολα αυτα γιατι αν καποιο μελος εγραφε ενα παρομοιο κειμενο με το δικο σου στο topic του one, θα πεφτατε να τον φατε, και οτι παει να το κανει vs και τα γνωστα. Προσπαθειστε λιγο να μην λειτουργειτε και να μην αντιδρατε σαν μετοχοι της μιας ή της αλλης πλευρας. Μια φιλικη συμβουλη. Έγραψα εγω την άποψη μου για την κονσόλα στο θέμα του one και πέσανε να με φάνε ειδικά αυτός..Βέβαια εγώ δεν το έγραψα με το υφάκι του κολλημένου, απλά είπα την άποψη μου για κάποια θέματα που έχει η κονσόλα και κατά την γνώμη μου δεν θα έπρεπε να υπάρχουν μετά από 1,5 χρόνο. Δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύεις τον χρόνο σου άδικα με το να προσπαθείς να βρείς λογική στους φανατισμένους.. Όσον αφορά το titanfall είναι αρκετά καλό και πρωτότυπο , σίγουρα δεν codίζει αλλά του λείπει κάτι πολύ σημαντικό για παιχνίδια του είδους του: leaderboards. Αν είχαν βάλει leaderboards θα ασχολιόταν περισσότερος κόσμος μαζί του και για περισσότερο χρονικό διάστημα. Γι' αυτό και το έχουν βάλει τόσες φορές 12.50 με όλα τα dlc γιατί έχει πάει άπατο στις πωλήσεις και έχει ελάχιστο κόσμο που το παίζει από αυτούς που το αγόρασαν. Στο 360 είχε στα καλύτερα του 2000 κόσμο συνολικά. Το χαντακώσαν με κάποιες χαζές επιλογές που έκαναν κατά την γνώμη μου. Ελπιζω στο titanfall 2 να τα πάνε καλύτερα γιατί πραγματικά αξίζει. Καλησπέρα. Εδώ και 2 μέρες κάτοχος ps4 μετά από όλες της κονσόλες της Microsoft. Λοιπόν από ότι φαίνεται η εμπειρία μου στον κόσμο της Sony δεν ξεκίνησε καλά. Εξηγουμε.<br /> Μεγάλη απογοήτευση από το psn και γενικά από το online κομμάτι. Όποιος έχει κάποια λύση για το θέμα να το αναφέρει. Με signal strength στο 48% download speed 25-150 max σε kbps upload 300-450 kbps τραγικά νούμερα. Το αποτέλεσμα είναι ότι σερνονται τα πάντα το psstore ακόμη δεν το είδα. Έχω ανοίξει του κόσμου της πόρτες με port forward, καμία βελτίωση. 2 μέρες ασχολούμαι με αυτό το θέμα δεν έχω παίξει ούτε ένα παιχνίδι. Πραγματικά οποίος έχει κάποια λύση για αυτό το θέμα ας βοηθήσει παιδιά επειδή έχουν σπασει τα νεύρα μου. Μετά από την εμπειρία μου από το online κομμάτι της Microsoft πραγματικά προσπαθώ να μην μετανιωσο την αγορά. Βοηθήστε. Δεν έχω ps4 αλλά θα σου πρότεινα να συνδέσεις την κονσόλα με ethernet. Δεν υπάρχει σύγκριση με το wireless..
Vole Maulder Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Καλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Σιγά μην δεν είχαν τι να παίξουν, εδώ υπάρχουν άνθρωποι που τους άρεσε το the order ή άλλοι που παίζουν το driveclub και μετά σου λένε ότι δεν έχουν ούτε έναν τίτλο να παίξουν στο one την ώρα που έχει τα καλύτερα του είδους που ασχολούνται όπως είναι το FH2, F5 και ανακοινώθηκε και το F6. Σεβαστή η άποψη σου αλλά ελπίζω με το "για όσους παίζουν cod" να εννοείς όσους παίζουν multiplayer fps παιχνίδια και όχι να αναπαράγεις την χαζομάρα ότι το titanfall είναι ένα cod με mechs. Υποθετικά μιλάω βέβαια. Γιατί το cod aw μπορεί να είναι ένα titanfall χωρίς mechs ή μάλλον προσπαθεί να γίνει αλλά με τίποτα το αντίθετο. Όπως και να χει πάντως ακόμα και για τις εξαιρέσεις που αναφέρεις που τους είναι αδιάφορο εγώ να πω είναι από τα λιγοστά παιχνίδια που άξιζε ο τόσος ντόρος που έγινε πριν κυκλοφορήσει. Φοβεροί μηχανισμοί gameplay, πρωτότυπο και εκρηκτικοί ρυθμοί. Όσοι δεν έχουν παίξει ακόμα το titanfall στο one ή στο pc, πρέπει να δοκιμάσουν οπωσδήποτε το 2 όταν βγει. Από τα πιο υποσχόμενα παιχνίδια που βγήκαν τελευταία. Επίσης μου κάνει φοβερή εντύπωση η προσπάθεια να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου, και τους αξίζουν πολλά μπράβο γι αυτό, κάνοντας στον τίτλο θαρραλέες εκπτώσεις ή δίνοντας όπως έκαναν προχθές όλα τα dlc δωρεάν. Χμ... Θες να μας προσδιορίσεις λίγο τον "ντόρο", να καταλάβουμε για τι μιλάς; Επίσης, μια άλλη ανάγνωση των προσφορών και των δωρέαν DLC είναι πως το παιχνίδι δεν έχει την αναμενόμενη κίνηση και προσπαθούν να το κρατήσουν ζωντανό. Και όχι, μιλάω συγκεκριμένα για το CoD, όχι για όποιον παίζει multiplayer fps. Το στιλ του Titanfall είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό παρά σε οτιδήποτε άλλο από τα μεγάλα mp fps games (BF or CS, ας πούμε). Οσο για τις εξαιρέσεις, να κάνουμε κάτι πολύ απλό. Πόσοι από εδώ μέσα, εκτός από σένα και τον p3tran, έχουν αυτή την άποψη για το Titanfall; Απο περιέργεια. Για το DriveClub δεν μπαίνω στον κόπο να απαντήσω, με κάλυψε ο Αλεξ, και τα έχουμε ξαναπεί δεκάδες φορές.
teopanta1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Εχθές το άφησα σε rest Mode και όταν έπεσε το δίκτυο μετά από 30 λεπτά όμως την άνοιξα να δω τη γίνεται το αποτέλεσμα ήταν ότι είχε σταματήσει το download και χρειάστηκε να τα ξαναβάλω να κατέβουν. Δηλαδή αν φύγω από το σπίτι και πέσει το δίκτυο δεν ξεκινάει αυτόματα όταν επανέλθει; Περίεργο μου φαίνεται. Υπάρχει κάποια λύση;;;;<br/>
dolph Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Καλημέρα! Μια ερωτησούλα στα γρήγορα: Το PS4 που κυκλοφορεί είναι η αρχική έκδοση ή κυκλοφορεί νεότερη έκδοση με πιθανή επίλυση προβλημάτων στην πρώτη έκδοση; Με ενδιαφέρει να αγοράσω άμεσα, αλλά αν περιμένουμε κάποιο hardware upgrade, να περιμένω αντίστοιχα. BTW, έχω ένα PS3 - αξίζει η αναβάθμιση; Ευχαριστώ,
comfuzio Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Εγώ έχω το 1.1 ( Site: CUH-1116A )έχει λίγο πιο καλό wifi αλλά λένε ότι βγάλανε κάποιο/α mosfet για να κερδίζουν λεφτά από εκεί. Πιο καλό σε 1 πράγμα αλλά χάνει σε κάτι άλλο
Heatspreader Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Πάντως παιδιά με όλες αυτές τις καθυστερήσεις νομίζω πως πλέον είναι ξεκάθαρο ότι ποτέ δεν ήταν να κυκλοφορήσουν στην αρχική ημερομηνία που ανακοίνωναν. Το κάνουν επίτηδες για να πουλήσουν κονσόλες...
Fulgore Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Πάντως παιδιά με όλες αυτές τις καθυστερήσεις νομίζω πως πλέον είναι ξεκάθαρο ότι ποτέ δεν ήταν να κυκλοφορήσουν στην αρχική ημερομηνία που ανακοίνωναν. Το κάνουν επίτηδες για να πουλήσουν κονσόλες... Βασικα για το ακριβως αντιθετο το κανουν,δηλαδη για να μην πουλησει κοσμος τις κονσολες που εχει(εξου και η γνωστη ατακα που διαβαζεις ''μαζευει σκονη και καθεται'') 1
Vole Maulder Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Πάντως παιδιά με όλες αυτές τις καθυστερήσεις νομίζω πως πλέον είναι ξεκάθαρο ότι ποτέ δεν ήταν να κυκλοφορήσουν στην αρχική ημερομηνία που ανακοίνωναν. Το κάνουν επίτηδες για να πουλήσουν κονσόλες... Ή ίσως η ανάπτυξη παιχνιδιών έχει γίνει πολύ περίπλοκη και απαιτητική (όχι ότι δεν ήταν, αλλά σε κάθε νέα γενιά αυξάνεται κατακόρυφα, ειδικά στην αρχή) και προκύπτουν θέματα που καθιστούν τις αρχικές προθεσμίες αδύνατες να επιτευχθούν. Δεν υπάρχουν παντού συνωμοσίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις