Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτως ή άλλως μπουκωμένη χρονια για όσους έχουν πάνω από ένα σύστημα. Καλύτερα να φάει delay παρα να βγει μισοτελειωμένο, η ND δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια.

Δημοσ.

Εγραψες τη μαγικη προταση. ''Για οσους εχουν πανω απο ενα συστημα''. Οσοι εχουν μονο το 4 μενουν με το πουλι στο χερι, τουλαχιστον σε οτι αφορα τα αποκλειστικα. Αλλά και στα multiplatform, δεν μιλουμε για καμια υπερπαραγωγη...

Σε καθε περιπτωση, in ND we trust..

Δημοσ.

Tο update "takamuri" να δω πότε θα βγάλουνε γιατί μετά την αναβολή και του uncharted θα τους έρθει σίγουρα.

προτείνω αυτή η εικόνα:

2uzynp1.jpg

να πάει στο Χ1 topic και να αρχίσει η ανάλυση περί cpu/gpu και δήθεν αρχιτεκτονικής , όχι γιατί ενδιαφέρει κάποιον εδώ αλλά για να ασχολείστε με κάτι οι φίλοι του Χ1 και να μη γράφετε τρολιές δεξιά και αριστερά.

Γράφεις στο παρόν topic για το Uncharted, πας και γράφεις και στο topic ερωτήσεων για την αγορά ps4... τραγικό. Είναι χρόνος που μπορεί να αναλωθεί στην δικαιολόγηση της 720p αγαπημένης σου κονσόλας, μη τον σπαταλάς άδικα σε topics για το ps4 ;)

Δημοσ.

keropi Anisotropic Filtering θα έχει ή ξέχασαν να βάλουν και σε αυτή την έκδοση; Γιατί και το evolve έχει μεγαλύτερη ανάλυση στο πς4 αλλά είναι χειρότερο οπτικά πες μου σε παρακαλώ πως γίνεται αυτό; Βρε αυτοί οι αριθμοί σε φάγανε και η μούγκα στη στρούγκα όπως είπε και ένας συμφορίτης χαρακτηριστικά γι αυτό θα παίζεις παιχνίδια σαν το the order και θα τρως αναβολές. Άσε εμένα λοιπόν και κοίτα να τα χώσεις εκεί που πρέπει  ;) 

Δημοσ.

ρε παιδια μονο εμενα μου αρεσε το order?μονο το οτι ηταν μικρο με χαλασε κατα τα αλλα μια χαρα παιχνιδακι ητανε!πανω κατω ενα ryse του ps4 μονο που το οrder ειναι αρκετα πιο προσεγμενο γενικα!τι χαιρεστε βρε fanboys για το οrder? το ryse αδικημενο το ανεβαζατε παιχνιδαρα το κατεβαζατε...και οντως μια χαρα ειναι το χαρηκα και αυτο!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

keropi Anisotropic Filtering θα έχει ή ξέχασαν να βάλουν και σε αυτή την έκδοση; Γιατί και το evolve έχει μεγαλύτερη ανάλυση στο πς4 αλλά είναι χειρότερο οπτικά πες μου σε παρακαλώ πως γίνεται αυτό;

...είναι λογο AF....και το ξερεις(?) πολύ καλα ότι είναι θεμα developers και με καμια δεν είναι θεμα Hardwear/SDK. Το πρόβλημα εχει εμφανιστεί σε συγκεκριμένα παιχνίδια και σε καποια εχει πλεον διορθωθεί...π.χ το Dying Light  μετα το  update 1.05.....περιεργο ετσι???Αυτό λεω και εγω......και το NeoGAF...

Τωρα σε γενικες γραμμες ....."Of the 25 games on this list, the Xbox One fails to hit 1080p 12 times (48%). In comparison, the PS4 only fails to hit the native resolution twice – in Assassin’s Creed Unity & Battlefield: Hardline."

Επεξ/σία από ggramenos
Δημοσ.

Επιτέλους πολύ καλά νέα ειδικά για τους κατόχους του πς4 μετά την χθεσινή κρυάδα! Δεν το συζητώ σίγουρη αγορά και το 2!

Δημοσ.

Για μένα πάντως είναι αδιάφορα νέα, και μπορώ να σου πω άλλους 10 κατόχους της κονσόλας στην ίδια φάση :P

Για όσους παίζουν CoD ίσως να είναι καλά νέα, αλλά αυτοί δεν είναι κι ότι δεν είχαν τι να παίξουν ώς τώρα, ανεξαρτήτως κονσόλας.

• Like 1
Δημοσ.

Για μένα πάντως είναι αδιάφορα νέα, και μπορώ να σου πω άλλους 10 κατόχους της κονσόλας στην ίδια φάση :P

Για όσους παίζουν CoD ίσως να είναι καλά νέα, αλλά αυτοί δεν είναι κι ότι δεν είχαν τι να παίξουν ώς τώρα, ανεξαρτήτως κονσόλας.

Καλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Σιγά μην δεν είχαν τι να παίξουν, εδώ υπάρχουν άνθρωποι που τους άρεσε το the order ή άλλοι που παίζουν το driveclub και μετά σου λένε ότι δεν έχουν ούτε έναν τίτλο να παίξουν στο one την ώρα που έχει τα καλύτερα του είδους που ασχολούνται όπως είναι το FH2, F5 και ανακοινώθηκε και το F6. Σεβαστή η άποψη σου αλλά ελπίζω με το "για όσους παίζουν cod" να εννοείς όσους παίζουν multiplayer fps παιχνίδια και όχι να αναπαράγεις την χαζομάρα ότι το titanfall είναι ένα cod με mechs. Υποθετικά μιλάω βέβαια. Γιατί το cod aw μπορεί να είναι ένα titanfall χωρίς mechs ή μάλλον προσπαθεί να γίνει αλλά με τίποτα το αντίθετο. Όπως και να χει πάντως ακόμα και για τις εξαιρέσεις που αναφέρεις που τους είναι αδιάφορο εγώ να πω είναι από τα λιγοστά παιχνίδια που άξιζε ο τόσος ντόρος που έγινε πριν κυκλοφορήσει. Φοβεροί μηχανισμοί gameplay, πρωτότυπο και εκρηκτικοί ρυθμοί. Όσοι δεν έχουν παίξει ακόμα το titanfall στο one ή στο pc, πρέπει να δοκιμάσουν οπωσδήποτε το 2 όταν βγει. Από τα πιο υποσχόμενα παιχνίδια που βγήκαν τελευταία. Επίσης μου κάνει φοβερή εντύπωση η προσπάθεια να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου, και τους αξίζουν πολλά μπράβο γι αυτό, κάνοντας στον τίτλο θαρραλέες εκπτώσεις ή δίνοντας όπως έκαναν προχθές όλα τα dlc δωρεάν.

Δημοσ.

Το driveclub μια χαρα game ειναι κατα την γνωμη μου. Επρεπε να βγει πιο μετα, γιατι μετα απο τοσο καιρο και τοσα updates βγηκε ολοκληρωμενο. Το καλο ειναι οτι δεν το αφησαν στην μοιρα του και ασχολουνται να το βελτιωνουν καθημερινα.

Απο εκει και περα θα ηθελα να μου απαντησεις ειλικρινα σε καποια πραγματακια Harrey..Αν θελεις φυσικα.

Αν βγει τιτλος που να σου αρεσει στο ps4 θα το παραδεχτεις;

Μην μου πεις το Bloodborne..

Ποιος δεν το θελει αυτο το game στην κονσολα του;

Σε βλεπω σε ολα τα σχολια σου να λες ποσα games εχεις να παιξεις εσυ στο one και ποσα games δεν παιζω εγω στο ps4 και πως οτι εχει βγει ειναι( κατα την δικη σου παντα αποψη) σαβουρα.

Δηλαδη εμενα που μου αρεσε το Driveclub, το Infamous και δεν μου αρεσε το Ryse και το Sunset Overdrive με κανει εμπαθη προς την κονσολα της ms;

Οπως εχω ξαναπει αν μου αρεσαν τα exclusives του one θα πηγαινα στην αγορα του. Εσυ θα εκανες το ιδιο με το ps4; Γιατι εγω διακρινω μια συνεχη εμπαθεια προς την Ιαπωνικη εταιρεια απο μερους σου.

Και στα λεω ολα αυτα γιατι αν καποιο μελος εγραφε ενα παρομοιο κειμενο με το δικο σου στο topic του one, θα πεφτατε να τον φατε, και οτι παει να το κανει vs και τα γνωστα.

Προσπαθειστε λιγο να μην λειτουργειτε και να μην αντιδρατε σαν μετοχοι της μιας ή της αλλης πλευρας.

Μια φιλικη συμβουλη.

• Like 15
Δημοσ.

Έλα να ξεσηκωνόμαστε, άλλη μια παιχνιδάρα για το πσ4 που θυμίζει metroid με ημερομηνία κυκλοφορίας στις 31 Μαρτίου! Σίγουρη αγορά!

+10% έκπτωση για όσους έχουν ps plus!

Δημοσ.

τρολαρεις που τρολαρεις συνεχως μαθε να το κανεις σωστα τουλαχιστον ρε φιλαρακι 

η ακομη καλυτερα πανε παιξε κανα παιχνιδακι στο one σου που δεν εχεις τι να πρωτοπαιξεις με τα πολλα και καταπληκτικα exclussive που εχει (this is how you do it right ;) )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...