Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο theme! Thanks! 

Αυτό το key είναι για πολλούς χρήστες; 

για όλους είναι, αλλά για Ευρωπαϊκά account 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση γιατι ειμαι καινουργιος οτι retail δισκακι αγοραζω μεταχειρισμενο θα εχω κανα προβλημα να το παιξω singleplayer η μουλτι?δηλαδη μηπως εχει ηδη καταχυρωθει στον προηγουμενο λογαριασμο του χρηστη?

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση γιατι ειμαι καινουργιος οτι retail δισκακι αγοραζω μεταχειρισμενο θα εχω κανα προβλημα να το παιξω singleplayer η μουλτι?δηλαδη μηπως εχει ηδη καταχυρωθει στον προηγουμενο λογαριασμο του χρηστη?

κανενα προβλημα,αφου θα μπεις με δικο σου account...

Δημοσ.

Η γενια των Remastered και των Delays αυτη που ζουμε και δυστηχως το παραπανω αυτο επιβεβαιωνει.

Για να γινει η συγκεκριμενη κινηση απο πλευρας sony!!κατι μου λεει οτι δεν θα παει φετος ξανα τις εορταστικες αγορες χωρις μεγαλο αποκλειστικο τιτλο.Καθηστε να δουμε τη θα ανακοινωσουν την φετινη ε3 και αναλογως κρινουμε.

Δημοσ.

α δεν ειναι δηλαδη σαν το ps3?

Εχουν σταματήσει την πρακτική των online passes καιρό. Εχε υπόψη σου, όμως, ότι χρειάζεσαι Plus για να παίξεις multiplayer στο PS4.

Για να γινει η συγκεκριμενη κινηση απο πλευρας sony!!κατι μου λεει οτι δεν θα παει φετος ξανα τις εορταστικες αγορες χωρις μεγαλο αποκλειστικο τιτλο.Καθηστε να δουμε τη θα ανακοινωσουν την φετινη ε3 και αναλογως κρινουμε.

Last Guardian, έλα, θα γίνει, το νιώθω :D

• Like 2
Δημοσ.

Το πιο σημαντικο update επειτα απο την κυκλοφορια της κονσολας προ των πυλων:

http://blog.eu.playstation.com/2015/03/12/ps4-update-2-50-preview-suspendresume-remote-play-60fps/

Υ.γ: Πολυ μουγκα στη στρουγγα, περασε η ειδηση της αναβολης του Uncharted, περιμενα σφαγη...

Δημοσ.

Υ.γ: Πολυ μουγκα στη στρουγγα, περασε η ειδηση της αναβολης του Uncharted, περιμενα σφαγη...

δεν νομίζω να το περίμενε κανείς πραγματικά για το 2015

• Like 2
Δημοσ.

Το πιο σημαντικο update επειτα απο την κυκλοφορια της κονσολας προ των πυλων:

http://blog.eu.playstation.com/2015/03/12/ps4-update-2-50-preview-suspendresume-remote-play-60fps/

Tο update "takamuri" να δω πότε θα βγάλουνε γιατί μετά την αναβολή και του uncharted θα τους έρθει σίγουρα.

• Like 1
Δημοσ.

δεν νομίζω να το περίμενε κανείς πραγματικά για το 2015

Δεν εχεις αδικο, ισως λογω του οτι ειναι ναυαρχιδα, σε συνδυασμο με το οτι ενα Uncharted Bundle προ των Χριστουγεννων, θα προκαλουσε σεισμο, χαλαρωσαν λιγο τις αμφιβολιες μου για ενδεχομενο delay. Oχι οτι επεσα απο τα συννεφα φυσικα.  Δεν θυμαμαι μεγαλη κυκλοφορια, που να μην εχει παει πιο πισω σε αυτη τη γενια...

Δημοσ.

από την στιγμή που υπήρχαν πολύ λίγα γνωστά στοιχεία για το παιχνίδι, ήταν σχεδόν σίγουρο...αρχίζω και ανησυχώ και για delay στο Tomb Raider στο XBOX αφού και εκεί ακούμε λίγα πράγματα

Δημοσ.

Παλι συμφωνουμε. Ειδικα απο τη στιγμη, που πλεον δεν θα υπαρχει η πιεση της απευθειας εμπορικης αντιπαραθεσης με το Uncharted. Aν το προλαβουν παντως θα εχουν σοβαρο πλεονεκτημα ενοψει των εορτων οι της MS.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...