gkalas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Και κοντά να ήταν και με ισοδυναμο μηχάνημα πάλι σκατα δουλειά θα έκανε η ea.Και εγώ το έπαιξα στο pc και δεν είναι κάτι το τρομερό που να δικαιολογεί πτώση στην ανάλυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 ειστε με τα καλα σας ωρε? κονσολα θα αγορασεις για να παιξεις το μουφο cod-battlefield?κονσολα αγοραζεις για να παιξεις αλλα παιχνιδια οχι fps του κιλου με χειριστηριο κιολας.... θα μου πειτε βεβαια αυτα πουλανε...οκ αυτα πουλανε γιαυτο εχει καταντισει το gaming εδω που ειναι σημερα απαντω εγω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μια χαρά παίζεις fps και με χειριστήριο. Χάνεις στην στόχευση (βασικοτατο) αλλά σε όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ καλύτερο το χειριστήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 δεν θα τα χαλασουμε εκει...εξαλλου δεν αλλαζει κατι απο το νοημα αυτου που εγραψα ακομη και να παιζεται μια χαρα (που δεν παιζεται κατα τι γνωμη μου αλλα ενταξει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 spacecowboy την απαντηση στην ερωτηση σου την εδωσες μονος σου, εγω μιλαω για τον μεσο ορο. Ασχετα αν συμφωνω μαζι σου , το δεδομενο ειναι αυτο..περαν της αλλης τα callofbattlefield πολυ σκληρος για 1080p νομιζω τα προτιμουν περσσοτερο στην κονσολα λογο ελλειψης cheat, αν κανω λαθος διορθωστε με... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 ειστε με τα καλα σας ωρε? κονσολα θα αγορασεις για να παιξεις το μουφο cod-battlefield?κονσολα αγοραζεις για να παιξεις αλλα παιχνιδια οχι fps του κιλου με χειριστηριο κιολας.... θα μου πειτε βεβαια αυτα πουλανε...οκ αυτα πουλανε γιαυτο εχει καταντισει το gaming εδω που ειναι σημερα απαντω εγω http://www.gamespot.com/articles/most-sold-games-of-2014-include-gta-v-call-of-duty/1100-6424680/ http://caas.raptr.com/the-raptr-awards-most-played-games-of-2013/Το θεμα ειναι οτι αυτα τα παιχνιδια εχουν το καλο οτι αν σου αρεσουν σου βγαζουν απειρες ωρες παιχνιδιου,κυριως λογω του Multiplayer οπως αλλωστε και τα αθλητικα παιχνιδια. Αλλα ακομα και τα Fps να βγαλεις απεξω οι πωλησεις στην Ελλαδα μιλανε απο μονες τους http://www.enternity.gr/Article/Games/Specials/GfK-Hellas-%CE%A0%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-games-%CE%99%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-2015/29064.html Προφανως και δεν συμφωνω με την παραπανω κατασταση αλλα ετσι εχουν τα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Postmort3m Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Έλεγα και εγώ διορθώθηκε η ΕΑ φέτος και θα βγάλει παιχνίδι της προκοπής? Μ' αρέσει που πριν 1-2 βδομάδες έλεγαν "είναι έτοιμο το παιχνίδι και περιμένουμε την κυκλοφορία του μόνο" αντί να τα ξύνουν στο μεσοδιάστημα δεν μπορούσαν να δουλέψουν την ανάλυση? Αλλά το 70άρι σταθερή αξία. Το θέμα είναι ότι αναγκαστικά και εγώ (και φαντάζομαι αρκετοί άλλοι) παρόλο που ξέρω ότι πρέπει να τιμωρηθούν για να μάθουν επιτέλους, το παιχνίδι θα το αγοράσω γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε multi να παίξεις αυτή την στιγμή. Τουλάχιστον από την beta φαίνεται ότι στο gameplay είναι καλύτερο από την πατάτα το 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ποιό Headset προτείνετε μέχρι 30 ευρώ για το PS4; Το Tritton Kama είναι καλό; Έχει βγάλει το κιτρινομάγαζο ένα Natec 7.1 στα 25 ευρώ; Αξίζει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Έλεγα και εγώ διορθώθηκε η ΕΑ φέτος και θα βγάλει παιχνίδι της προκοπής? Μ' αρέσει που πριν 1-2 βδομάδες έλεγαν "είναι έτοιμο το παιχνίδι και περιμένουμε την κυκλοφορία του μόνο" αντί να τα ξύνουν στο μεσοδιάστημα δεν μπορούσαν να δουλέψουν την ανάλυση? Αλλά το 70άρι σταθερή αξία. Το θέμα είναι ότι αναγκαστικά και εγώ (και φαντάζομαι αρκετοί άλλοι) παρόλο που ξέρω ότι πρέπει να τιμωρηθούν για να μάθουν επιτέλους, το παιχνίδι θα το αγοράσω γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε multi να παίξεις αυτή την στιγμή. Τουλάχιστον από την beta φαίνεται ότι στο gameplay είναι καλύτερο από την πατάτα το 4. Πως δεν υπαρχει αγαπητε???Call Of Duty και Battlefield 4 και εισαι αρχοντας. Εχει πεσει η τιμη τους κιολας και ειναι οτι πρεπει. Δεν καταλαβαινω αυτη τη λογικη του να πρεπει να σκασεις αναγκαστικα τα χρηματα λες και σου εχουν βαλει το πιστολι στον κροταφο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Γουστάρω αντίφαση πάντως "πρέπει να τιμωρηθούν να μάθουν, αλλά αναγκαστικά θα το αγοράσουμε όλοι" Να τους "τιμωρήσουμε" όλοι εμείς που δε θα το αγοράζαμε ούτως ή άλλως, ε; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Postmort3m Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Γιατί όπως είπα το BF4 είναι μεγάλη πατάτα ακόμα και τώρα μετά από τόσα update που έχουν καταφέρει να το κάνουν ακόμα χειρότερο. Εντάξει για call of duty δεν θα μπω στην διαδικασία να το σχολιάσω ούτε καν! Οπότε σε multi η μόνη επιλογή είναι το hardline μιας και δεν πρόκειται να βγει κατι καλό σε multiplayer απ' οτι βλέπω :/ Sent from my RM-937_eu_euro1_231 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Εγω παλι ακουσα χλιαρα σχολια για το hardline...τεσπα...θα δειξει ,οπως και να χει η κατασταση ειναι περιεργη με τα games που αποκομιζουν κερδη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Postmort3m Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Στην beta που έπαιξα ήταν αρκετά καλό και σίγουρα πολυ καλύτερο από το bf4.. Βέβαια περί ορέξεως.. Sent from my RM-937_eu_euro1_231 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 για μενα οι αλλαγες ειναι καλοδεχουμενες, μ αρεσει αυτο το στυλ κλεφτες και αστυνομοι σαν ιδεα, κοντα ειμαστε θα το δουμε στην πραξη.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Και εμενα το σκηνικο με κλεφτες αστυνομους μου αρεσε πολυ.Μακαρι να ειναι καλο το παιχνιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις