ggramenos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Suspend & Resume Mode, Button Remapping, 60fps Remote Play & 60 FPS SharePlay, External HDD and Trophy Guides For PS4 With 2.50 Firmware Update Leaks http://www.insideeddieshow.com/suspend-resume-mode-button-remapping-60fps-remote-play-60-fps-shareplay-for-ps4-with-2-50-firmware-update-leaks/ http://www.ign.com/articles/2015/03/06/app-suspension-button-mapping-reportedly-coming-with-next-ps4-update Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2015 από ggramenos 3
Vole Maulder Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Damn! Αν βάλουν button remapping σε επίπεδο συστήματος αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο. Οχι μόνο για να βολεύεται ο καθένας όπως θέλει, αλλά, κυρίως, για άτομα με κινητικές δυσκολίες θα είναι εξαιρετική συμπεριληπτική κίνηση.
Alex21121988 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Πολυ καλο. Θελω και αλλα τετοια απο την Sony. Eπισης θα ηθελα να μπορω να επιλεξω χρωμα στο lightbar μου χωρις να καθομαι να κανω sign σε αλλο προφιλ μεχρι να μου ερθει το χρωμα που επιθυμω. Ενα update ειναι και αυτο, δεν ειναι τιποτα το φοβερο.
Vole Maulder Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 To χρώμα, αν δεν κάνω λάθος, είναι και στην ευχέρεια των devs, οπότε αμφιβάλλω αν θα γίνει ποτέ αυτό που λες. Αν και θα μπορούσαν να έχουν επιλογή χρώματος για όταν είσαι στο dashboard μόνο και μετά να το κάνει override η εφαρμογή. Βέβαια, δεν ξέρω αν θα το έχει σκεφτεί κανείς άλλος πέρα από σένα από το θέμα
Alex21121988 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Ναι για το χρωμα του lightbar στο dashboard αναφερομαι. Στα games χρησιμοποιειται αλλιως, εκει δεν με πειραζει. Πρασινο για full health, πορτοκαλι προς το κοκκινο οταν εισαι ετοιμος να δεις τα ραδικια αναποδα Εμενα μου την σπαει απιστευτα επισης οταν πχ ερχεται φιλος παιρνει το δευτερο ds4 και μου παιρνει το προφιλ που ειναι συνδεμενο για το πρωτο(μεχει τοτε) χειριστηριο. Δεν θα επρεπε να μπορει να παρει τον ελεγχο ετσι απο το πρωτο χειριστηριο, το δευτερο. Δεν ξερω αν καταλαβαινετε αυτο που λεω.
Vole Maulder Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Αρχικά όποτε πατούσες το PS button για να ενεργοποιηθεί χειριστήριο (ενώ ήταν ανοιχτή η κονσόλα με συνδεμένο προφίλ) σε ρωτούσε πάντα "ποιος είσαι" κι επέλεγες προφίλ. Πολλοί γκρίνιαζαν γι' αυτό και τελικά το άλλαξαν. Δεν ξέρω αν υπάρχει επιλογή αυτή τη στιγμή να κάνει το πρώτο. Μάλλον αυτό θες, σωστά;
Alex21121988 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ε ναι. Ειναι σπαστικο ειδικα οταν ο αλλος δεν "νιωθει" και παταει οτι να ναι.
Socratis_g Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 το γυαλιστερό μέρος της κονσόλας όσο και να το προσέξεις κάτι ψιλά σιμαδάκια θα τα κάνει. θα πάρω να του βάλω κανενα αυτοκόλητο επάνω.
navouxodonosoras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Παιδια τα παιχνιδια που τρεχουν στα 60 fps ειναι συγκεκριμενα η μηπως ειναι θεμα ρυθμισης στο συστημα?
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 http://www.gamespot.com/articles/battlefield-hardline-900p-on-ps4-720p-on-xbox-one/1100-6425788/ Μας κανουν πλακα οι εταιριες δεν γινεται αλλιως.....
keropi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 tragic... και το 900Ρ και ακόμα χειρότερο το 720Ρ ... έλεος βέβαια και τα 2 μηχανήματα κοστίζουν όσο μια "καλή" gpu οπότε μην περιμένουμε και θαύματα
vag.patrick Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 για αυτο πρεπει να παιζει για χαρη τους ο θειος στην μεση στο pc για να δουν την γλυκα....αλλα οταν εχεις πιτσιρικαδες που περιμενουν χωρις να σεκφτονται συνεπειες(επειδη προφανως ακομα δεν εχουν μαθει πως βγαινουν τα λεφτα) , να αγοραζουν συνεχεια την καθε σαβουρα τι περιμενεις...?Τεσπα, εγω παλευω να μην ξανα πεσω στο τρυπακι του mutliplayer γιατι ειναι κολλημα...Την beta δεν την επαιξε κανεις?? εκει δηλαδη τι αναλυση ειχε??? Υ.γ : Θυμαμαι , οταν ανακοινωθηκαν οι κονσολες αυτες ( οι 2) και ειχαν πει οτι θα χουν αρχιτεκτονικη χ86 , ολοι ειχαν χεστει απο χαρα....Οριστε παλικαρια...γευτειτε το χ86 ...
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 για αυτο πρεπει να παιζει για χαρη τους ο θειος στην μεση στο pc για να δουν την γλυκα....αλλα οταν εχεις πιτσιρικαδες που περιμενουν χωρις να σεκφτονται συνεπειες(επειδη προφανως ακομα δεν εχουν μαθει πως βγαινουν τα λεφτα) , να αγοραζουν συνεχεια την καθε σαβουρα τι περιμενεις...?Τεσπα, εγω παλευω να μην ξανα πεσω στο τρυπακι του mutliplayer γιατι ειναι κολλημα...Την beta δεν την επαιξε κανεις?? εκει δηλαδη τι αναλυση ειχε??? Υ.γ : Θυμαμαι , οταν ανακοινωθηκαν οι κονσολες αυτες ( οι 2) και ειχαν πει οτι θα χουν αρχιτεκτονικη χ86 , ολοι ειχαν χεστει απο χαρα....Οριστε παλικαρια...γευτειτε το χ86 ... Κατα τα αλλα να παρουμε και τις 2 κονσολες για την απολυτη gaming εμπειρια..... Οσο για την Beta εγω που το δοκιμασα στο Pc δεν ειχε τιποτα το ιδιαιτερο απο πλευρας γραφικων...
vag.patrick Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 αστα να πανε fulgore....για κλαματα...το μονο που τους σωζει και θα πρεπε να γινει ετσι για να καταλαβει ο κοσμος οτι οι multiplatform τιτλοι ειναι κατα μεσο ορο αρμεγμα και τπτ αλλο οσον αφορα την δουλεια που κανουν και αν τα pc ειναι ports και ξερω γω, ειναι τα exclusives να ειναι χαρμα οφθαλμων...γιατι σε αυτην την γενια απο την αρχη δεν υπαρχει καν το χασμα διαφορας μεταξυ κονσολας/pc σε αποδοσεις οπως ηταν στην προηγουμενη και ετσι ο κοσμος θα αντιλειφθει τα πραγματα διαφορετικα(δλδ οπως ειναι) και δεν θα χει ενα καρο τιτλους να ασχοληθει για να μην δωσει σημασια...(μιλαμε για αυτους που πηραν αποφαση να διαθεσουν χρηματα για μια κονσολα και οχι για αυτους που εχουν και ενα καλο pc)...Αντε να δουμε..Παρολα αυτα .. offtopic mode on : Α, ρε νιντεντο....γιατι να μην εισαι κοντα στους 3rd parties να σκιζεις σε αυτην την γενια...γιατι να χεις region locked & japan only games...γιατι.... offtopic mode off..
Προτεινόμενες αναρτήσεις