marios_geo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Για να κλείσω, το θέμα δεν είναι αν αρέσει σε κάποιον ή όχι ένα παιχνίδι. Ούτε χρειάζεται να επιχειρηματολογει, ένα forum είναι. Αλλά, ο μηδενισμος δεν είναι αποδεκτός και ο ευπρεπης τρόπος έκφρασης είναι δείγμα ευγένειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δυστυχως η σειρα εχει κανει μια μεγαλη στροφη στο Action κομματι γιατι οι νεωτερες γεννιες αυτο το στυλ προτιμουν και το κακο ειναι οτι η Capcom εχει πει απειρες φορες οτι κοιταει πωλησεις για να δει τι θα βγαλει, οποτε αν το REV δε παει καλα που υποτιθεται ειναι στροφη προς το Horror κομματι με λιγοτερα action στοιχεια δε παει καλα θα το σταυρωσει. Τουλαχιστον πηγε καλα το RE1. Βέβαια, αν είναι να "καταδείξουμε" ένα Resi γι' αυτό, αυτό είναι το 4. Οσο και να το αγαπούν όλοι, το παιχνίδι ήθελε ξεκάθαρα να είναι action game, όχι horror, και αυτό ήταν. Το ξανάπαιξα αυτό το μήνα, κυρίως επειδή παίζοντας το Evil Within είχε αρχίσει να μου δίνεται η εντύπωση ότι το TEW είναι πολύ καλύτερο RE από το RE 4 (ίσως και καλύτερο παιχνίδι, γενικά, από το RE 4), και ήθελα να δω αν θυμόμουν σωστά το 4. Για την εποχή του μια χαρά ήταν, αλλά τώρα νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο πως έκανε μεγάλη ζημιά στη σειρά. Εκανε κι ένα μεγάλο καλό με το να επιρρεάσει τόσο βαθιά τα Gears of War, βέβαια, οπότε εγώ, προσωπικά, το συγχωρώ Ξανα επιστρεφω μολις τερματσα το last of us Οντως παρα πολυ ωραιο παιχνιδι και γραφικα,αλλα σαν να μου φανηκε λιγο μικρο γενικα σαν ιστορια... ..το επομενο θα ειναι το evil within η εχετε κατι αλλο να προτεινετε?τα μονο που εχω παιξει ειναι assasin creed εμενα δεν μου αρεσε και last of us μακραν καλυτερο απο το assasin... Τι εννοείς; Σε διάρκεια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 To 4 πραγματι. Αν θυμαμαι καλα το 2 μισο κομματι του ηταν στροφη τελειως στο χαρακτηρα του παιχνιδιου, τιγκα action. TO Evil Within δε το εκτιμησα καθολου την πρωτη φορα που το παιξα γιατι ημουν προκατηλειμενος με τις μπαρες. Τωρα που το ξαναπιασα ειναι αλλη φαση, εχει φυσικα τα δικα του, αλλα overall το παιχνιδι ειναι πολυ καλοστημενο και βαδιζει νομιζω στο υφος πολυ ωραια μεταξυ Silent Hill και Resident. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Επαιξα λίγο το Rev 2 σήμερα. Μέχρι ένα σημείο ήμουν ΟΚ, ούτε κρύο ούτε ζέστη, δεν έκανε κάτι που να ξεχωρίζει ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Μέχρι που έφτασα σε ένα σημείο όπου έριξα τόσα μπινελίκια, που με δούλευαν όλοι μες στο σπίτι μετά. Απίστευτα κακό partner AI. Δε θα πω "εμετός", μην τον πιάσει καμιά ναυτία και τάση για εμετό τον vag ( αστειεύομαι, φυσικά ), αλλά ήταν τραγικό τουλάχιστον. Το παράτησα από την ξενέρα, πήγα κατέβασα το 5 στο PS3, το ξεκίνησα, δεν ήμουν σε φάση για αυτό το setting, και τώρα λέω να τσιμπήσω το Remake Remaster στο PS4 να ισιώσω λίγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
butcher13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Τελειωσα πριν 10 μερες το 1ο resident evil στο pc και μετα λυπης μου λεω ποσο εχουν πεσει στα ματια μου τα τελευταια χρονια η konami και κυριως η capcom. Τι αριστουργηματα βγαζανε οι ιαπωνες πριν καποια χρονια και τι μετριοτητες βγαζουν σημερα. Kojima κρατα τη σημαια ψηλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μπα κι αυτος εχει χαλασει αν λαβεις υποψιν οτι ζηταει 20-30 ευρω για ενα spin of παιχνιδι σαν το metal gear solid ground zeroes που για εμενα ειναι και αθλιο και τρομερα μα τρομερα μικρο σε διαρκεια για να ζηταει 20-30 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Παιζω σιγα-σιγα, το Evil Within, εχοντας φτασει στο 9ο κεφαλαιο. Να συμφωνησω κι εγω οτι ειναι πολυ πιο resi απο οσο θα μπορουσε ποτε να ειναι, το 5, το 6 ή και το 4 ακομα...Ουτε οι μπαρες με εχουν ενοχλησει, το σεναριο ξεδιπλωνεται σταδιακα και με ποικιλους τροπους, εχει τα θεματακια του λιγο με την καμερα και το framerate, ομως σαν εμπειρια και ατμοσφαιρα, το κατατασσω ψηλα. Πολυ ψηλα.. Πολυ old school, αγχωτικοτατο, παιχνιδουμπαρος με τα ολα του. Μετα απο αυτο δεν εχω υψηλες προσδοκιες, απο 2ο revelations. Ενα οκ, καλυτερο του resi 6, action horror περιμενω. Οταν κυκλοφορησουν ολα τα επεισοδια μαλιστα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Επαιξα λίγο το Rev 2 σήμερα. Μέχρι ένα σημείο ήμουν ΟΚ, ούτε κρύο ούτε ζέστη, δεν έκανε κάτι που να ξεχωρίζει ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Μέχρι που έφτασα σε ένα σημείο όπου έριξα τόσα μπινελίκια, που με δούλευαν όλοι μες στο σπίτι μετά. Απίστευτα κακό partner AI. Δε θα πω "εμετός", μην τον πιάσει καμιά ναυτία και τάση για εμετό τον vag ( αστειεύομαι, φυσικά ), αλλά ήταν τραγικό τουλάχιστον. Το παράτησα από την ξενέρα, πήγα κατέβασα το 5 στο PS3, το ξεκίνησα, δεν ήμουν σε φάση για αυτό το setting, και τώρα λέω να τσιμπήσω το Remake Remaster στο PS4 να ισιώσω λίγο Να σου πω την αληθεια δεν με πειραξε ποτε.οτι εγραψα το εγραψα για τους υπολοιπους που ισως να του ςπειραξε ο χαρακτηρισμος...να φανταστω εβρυζες στο σημειο που πρεπει να ανοιξεις την πορτα με το γραναζι που ερχονται της παναγιας τα ματια απο δα αυτους τους σαπιους??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Ναι, εκεί ακριβώς. Με το AI να κάθεται να κοιτάει τον τοίχο και να τις τρώει σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Να μην κάνει reload, να μην κουνιέται όταν του λες. Επαιξαν Last of Us στην Capcom και νόμισαν ότι μπορούσαν κι αυτοί, αλλά δεν... Θα το δοκιμάσω σε co-op κάποια στιγμή, επειδή μάλλον μόνο έτσι παίζεται χωρίς να σπάσει νεύρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 εκει εφαγα 40 λεπτα το παρατησα...Το πηρα απο την αρχη για να κανω και σωστο gameplay video... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Το παράτησα από την ξενέρα, πήγα κατέβασα το 5 στο PS3, το ξεκίνησα, δεν ήμουν σε φάση για αυτό το setting, και τώρα λέω να τσιμπήσω το Remake Remaster στο PS4 να ισιώσω λίγο όχι και το RE5 ρε Vole...τζίζας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 όχι και το RE5 ρε Vole...τζίζας E το πήγα με τη λογική ότι μετά το Rev 2 ίσως το εκτιμήσω παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 20.2 εκατομμύρια PS4 παγκοσμίως Έχει ξεφύγει εντελώς η πορεία της κονσόλας Σύμφωνα με ανακοίνωση της Sony, οι πωλήσεις του PlayStation 4 έφτασαν τα 20.2 εκατομμύρια τεμάχια, αύξηση ύψους 1.7 εκατομμυρίων από την τελευταία αναφορά της εταιρία τον Ιανουάριο. Μία σύντομη δήλωση του Andrew House, President και CEO της Sony Computer Entertainment: "Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την τεράστια υποστήριξη από τους PlayStation οπαδούς μας παγκοσμίως, και είμαστε επίσης ευγνώμονες πως οι gamers σε όλο τον κόσμο συνέχισαν να επιλέγουν το PS4 ως το καλύτερο μέρος για να παίζουν". Η ξέφρενη πορεία του PS4 συνεχίζεται... http://unboxholics.com/news/gaming/6404-20-2-ekatommuria-ps4-pagkosmiws http://www.gamespot.com/articles/ps4-sales-reach-20-2-million-units/1100-6425670/ http://www.eurogamer.net/articles/2015-03-04-ps4-sales-hit-20-2m Top factor driving PS4 purchases is "better resolution" - survey http://www.eurogamer.net/articles/2015-02-26-top-factor-driving-ps4-purchases-is-better-resolution-survey 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 20.2 εκατομμύρια PS4 παγκοσμίως Έχει ξεφύγει εντελώς η πορεία της κονσόλας Σύμφωνα με ανακοίνωση της Sony, οι πωλήσεις του PlayStation 4 έφτασαν τα 20.2 εκατομμύρια τεμάχια, αύξηση ύψους 1.7 εκατομμυρίων από την τελευταία αναφορά της εταιρία τον Ιανουάριο. Μία σύντομη δήλωση του Andrew House, President και CEO της Sony Computer Entertainment: "Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την τεράστια υποστήριξη από τους PlayStation οπαδούς μας παγκοσμίως, και είμαστε επίσης ευγνώμονες πως οι gamers σε όλο τον κόσμο συνέχισαν να επιλέγουν το PS4 ως το καλύτερο μέρος για να παίζουν". Η ξέφρενη πορεία του PS4 συνεχίζεται... http://unboxholics.com/news/gaming/6404-20-2-ekatommuria-ps4-pagkosmiws http://www.gamespot.com/articles/ps4-sales-reach-20-2-million-units/1100-6425670/ http://www.eurogamer.net/articles/2015-03-04-ps4-sales-hit-20-2m Top factor driving PS4 purchases is "better resolution" - survey http://www.eurogamer.net/articles/2015-02-26-top-factor-driving-ps4-purchases-is-better-resolution-survey Eιναι ξεκαθαρο εδω και αρκετο καιρο πως σε αυτη την γενια κονσολων τουλαχιστον το ps4 παιζει μπαλα μονο του . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konpat Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Εγώ φοβάμαι μη βάλει κανένα αυτογκολ! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις