ADHD Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ποιοι δεν εχουν προβλημα με 0 ΑΑ?Αυτοι που παιζουν σε 1440p? Τι ειναι αυτα που λες? Το MLB 12 The Show που παιζω τωρα ειναι τιγκα στα jaggies. Ευτυχως παιζω 3 μετρα μακρια και γλυτωνω.. Σε 1600p παντα off το εχω το ΑΑ για να κερδιζω frames και σπανια ειχα προβλημα με jaggies αλλα οκ μπορει να ειναι just me αλλα θεωρω οτι πανω απο 1200p το ΑΑ αρχιζει να μην παιζει τοσο συμαντικο ρολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Εσενα μπορει να σου φαινεται αδιανοητο πως καποιον τον χαλασε μια εικονα(της ταινιας) που τρεχει στα διπλασια frames ,ΩΣ ΕΙΚΟΝΑ, αλλα υπηρχε κοσμος που τον χαλασε. Αυτο κρατα. η εικόνα ήταν κλάσης ανώτερη, η κίνηση ήταν που ήθελε να συνηθίσει το μάτι και πίστεψέ με μόλις συνηθίσει το οπτικό αποτέλεσμα είναι ανώτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Σε 1600p παντα off το εχω το ΑΑ για να κερδιζω frames και σπανια ειχα προβλημα με jaggies αλλα οκ μπορει να ειναι just me αλλα θεωρω οτι πανω απο 1200p το ΑΑ αρχιζει να μην παιζει τοσο συμαντικο ρολο. Αυτο ακριβως εγραψα. Δυστυχως σε 1920x1080 οποιαδηποτε μορφη ΑΑ ειναι απαραιτητη ειδικα οταν η αποσταση απο την οθονη ειναι σχετικα μικρη. PDS συνεχιζεις να συγκρινεις μια ταινια 3D με videogames. Δεν μπορω να μπω καν σε αυτη τη διαδικασια. Τεχνικα και μονο μιλαω. Αν τωρα οι περισσοτεροι console gamers αρκουνται σε οσα γραφεις τι να πω. Δεχομαι οσα λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Απο μια σκηνή στην έρημο στο tech demo του Uncharted 3 δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα για το πως ΘΑ ήταν το παιχνίδι, άν ήταν εξ' ολοκλήρου φτιαγμένο σε 60 fps. PDS φαντάζεσαι π.χ το Gran Turismo σε 30fps in-game; Εγώ θα το έβρισκα εφιαλτικό πάντως, εδώ τα replays του που είναι 30 μου φαίνονται ankward.Πολύ απλά δεν γίνεται να υποστηρίζετε τα 30 καρέ και να κάνετε damage control για μια κονσόλα με 8GB DDR5. Γιατί ως γνωστών περισσότερα καρέ, πιο responsive gameplay λόγω μικρότερου input lag στο χειριστήριο. Είναι απλά τα πράγματα, αντικειμενικά και υποκειμενικά τα 60 καρέ προσφέρουν την ιδανική εμπειρία. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Εχω διαβασει αποψεις και αποψεις.Αλλοι γουσταρουν 60 και τους χαλανε τα 30 πολυ.Αλλοι δεν εχουν προβλημα με τα 30 αλλα θελουν να μην βλεπουν jaggies.Αλλοι γουσταρουν χρωματα,αλλοι μουντο σκηνικο με λιγα χρωματα.Αλλοι το grain εφε,αλλοι οχι.Αλλοι το motion blur αλλοι οχι. Τοσα χρονια εχουμε δει ολες αυτες τις διαφορετικες αποψεις.Σε ολα τα παραπανω παραδειγματα συμμετειχα και ειχα την δικη μου αποψη.Υπαρχουν αλλα τοσα. η εικόνα ήταν κλάσης ανώτερη, η κίνηση ήταν που ήθελε να συνηθίσει το μάτι και πίστεψέ με μόλις συνηθίσει το οπτικό αποτέλεσμα είναι ανώτερο...Ενταξει μπορει να το δω και να σου πω οτι δεν μου αρεσε.Δεν το πιστευω αλλα λεμε τωρα.Δεν υπαρχει το απολυτα σωστο σε κατι. Δεν μπορω να μπω καν σε αυτη τη διαδικασια. Τεχνικα και μονο μιλαω. Αν τωρα οι περισσοτεροι console gamers αρκουνται σε οσα γραφεις τι να πω. Δεχομαι οσα λες.Οχι καποιοι console gamers δεν συμφωνουν με μενα.Οπως εγω δεν συμφωνω με σενα.Αλλα τουλαχιστον εγω δεχομαι αυτο που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 ναι γιατί μπορεί να μην συνήθισε το μάτι σου, όλες οι "ενστάσεις" για τα 48fps του Hobbit ήταν για την "αφύσικη" κίνηση, η ευκρίνεια όμως ήταν λες και τόσα χρόνια έβλεπες DVD και πήγες σε HD... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 PDS φαντάζεσαι π.χ το Gran Turismo σε 30fps in-game; Εγώ θα το έβρισκα εφιαλτικό πάντως, εδώ τα replays του που είναι 30 μου φαίνονται ankward. Πολύ απλά δεν γίνεται να υποστηρίζετε τα 30 καρέ και να κάνετε damage control για μια κονσόλα με 8GB DDR5. Για το πρωτο εχω απαντησει.Καποια παιχνιδια επιβαλεται να ειναι 60fps.Φυσικα και θα με χαλασει αν το GT6 ειναι 30. Το δευτερο που λες δεν ισχυει και ειναι το μεγαλυτερο των προβλημα των φορουμς.Οσες φορες και να γραψεις κατι,ο αλλος θα σου απαντησει σε αυτο που φανταζεται οτι εχεις πει Δες ποστ #1107 τα 1,2,3 ναι γιατί μπορεί να μην συνήθισε το μάτι σου, όλες οι "ενστάσεις" για τα 48fps του Hobbit ήταν για την "αφύσικη" κίνηση, η ευκρίνεια όμως ήταν λες και τόσα χρόνια έβλεπες DVD και πήγες σε HD...Αυτο ακριβως εχω διαβασει και εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Και σου λέω οτι τα καρέ δεν είναι θέματα προτίμησης ή όχι. To θέμα είναι καθαρά λειτουργικό. Δηλαδή αν μεθαύριο ανακοινώνονταν οτι όλοι οι τίτλοι του PS4 θα είναι 60fps θα διαμαρτυρόσουν; Είναι σαν να λες οτι έχεις προτίμηση στα sub-HD textures του PS2 ένα πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Επειδη βαρεθηκες να διαβασεις μονος σου το ποστ που ειχα κανει. copy-paste απο το ποστ 1107 ''2.Σου ξαναλεω οτι η προτιμηση μου ειναι τα 40-50 fps. 3.Σου ξαναλεω οτι δεν με χαλανε τα 30fps ,αλλα δεν τα προτιμω(βλεπε 2)''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ρε παιδιά γιατί χαλιέστε με τα frames? Είναι απλό. Οι κονσόλες της τωρινής γενιάς αναγκάστηκαν να πάνε σε 30fps (ιδανικά, γιατί πολλές φορές πέφτουν τα καρέ και στο 360 και στο PS3 - λίγο περισσότερο στο PS3) για να στοιβάξουν εφέ όπως motion blur, grain blur, particle effects, shadows, illuminations (ή όπως αλλιώς το λένε, μου διαφεύγει) κτλ. Το θέμα έχει δύο πλευρές. Από τη μία πέφτουν τα fps, κάτι που είναι άσχημο. Η μόνη εξαίρεση αποτελούν τα 30 fps capped όμως. (όχι 30 fps και που και που να πέφτει στα 23, 22 ή και 18 ή και 13). Από την άλλη, κάποαι παιχνίδια δίνουν την ευκαιρία στο δοσμένο hardware της κονσόλας να παράγεις γραφικά πολύ πιο όμορφα απ ό,τι τα πρώτα gen παιχνίδια της κονσόλας σου έδιναν την εντύπωση πως μπορούν να παραχθούν στις 2 κονσόλες. Π.χ. δείτε το COD 3 στο 360 και το Halo 4 (ή το Witcher 2). Ε αυτά τα γραφικά δεν ήταν δυνατό να παραχθούν με 60 fps. Αλλά π.χ. τα 30 fps του Halo 4 όπου το framerate είναι αρκετά consistent δεν χαλάει τόσο την εμπειρία. Φυσικά όλοι θα προτιμούσαμε 60 fps locked. Αλλά σε αυτές τις κονσόλες γραφικά Halo 4 ή Uncharted 3 ή Mass Effect 3 + τα 60 fps του COD δε γίνονται. Δε φτάνει η επεξεργαστική ισχύ. Άλλοι προτιμούν χειρότερα γραφικά και 60fps, άλλοι καλύτερα γραφικά και 30 fps. Οπότε μη χαλιέστε. Εγώ είμαι στο ενδιάμεσο, πάντα θα προτιμώ 60fps αλλά αν ένα παιχνίδι έχει consistent framerate στα 30 και μου προσφέρει ως αντάλλαγμα όμορφα γραφικά, δεν έχω πρόβλημα. Αυτό ίσως γιατί και ως PC gamer πολλές φορές έχω τρέξει παιχνίδια και σε λιγότερα fps, λόγω ανεπαρκούς hardware, αλλά την πάλευα. Φυσικά δε μου αρέσει, δεν το προτιμώ αλλά δε θα μου χαλάσει και την gaming εμπειρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Φυσικά όλοι θα προτιμούσαμε 60 fps locked. Αλλά σε αυτές τις κονσόλες γραφικά Halo 4 ή Uncharted 3 ή Mass Effect 3 + τα 60 fps του COD δε γίνονται. Δε φτάνει η επεξεργαστική ισχύ. Άλλοι προτιμούν χειρότερα γραφικά και 60fps, άλλοι καλύτερα γραφικά και 30 fps. Οπότε μη χαλιέστε.Kανω τιτανοτεραστια προσπαθεια σε τοσα ποστ να πω ακριβως αυτο.Το εχω γραψει πολλες φορες,αλλα ελπιζω να γινει περισσοτερο κατανοητο τωρα που το γραφει ενας ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Επειδη βαρεθηκες να διαβασεις μονος σου το ποστ που ειχα κανει. copy-paste απο το ποστ 1107 ''2.Σου ξαναλεω οτι η προτιμηση μου ειναι τα 40-50 fps. 3.Σου ξαναλεω οτι δεν με χαλανε τα 30fps ,αλλα δεν τα προτιμω(βλεπε 2)''. να αλλάξουμε το προτιμήση με το συνήθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Οχι Toυλαχιστον σε μενα ισχυει οτι ειναι προτιμηση.(για το μ.ο 45fps μιλαω παντα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 στη συγκεκριμένη περίπτωση, στις υπόλοιπες μια χαρά αλλάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Kανω τιτανοτεραστια προσπαθεια σε τοσα ποστ να πω ακριβως αυτο.Το εχω γραψει πολλες φορες,αλλα ελπιζω να γινει περισσοτερο κατανοητο τωρα που το γραφει ενας ακομα. Δεν μιλαμε για τις τωρινες κονσολες αλλα για τις επικειμενες που θα εχουν και επεξεργαστικη ισχυ και επαρκη μνημη και καλη gpu. Απο τη στιγμη που καποιοι συνεχιζουν το τροπαριο "δωσε γραφικα-κοψε frames και gameplay" θα τα λουστουν συντομα με παιχνιδια 2ωρων της πλακας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις