Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι το θεμα ειναι να εξηγουμε ομως στον αλλο γιατι πχ δεν μας αρεσε το Rev 2 σε σχεση πχ με το RE6 οχι να γραφουμε απλα ''μια αηδια και μιση ειναι και τελος'' συγνωμη κιολας...

11000817_10206138429124605_4633662739875

Οπως το βαλα το βγαλα. Το παιχνιδι ειναι εμετος και ο σχεδιασμος της Claire προσβολη του γυναικειου φιλου.

Επισης οπως εχουμε πει ολοι μπορει το παιχνιδι μετα να γινεται καλυτερο ή χειροτερο(ας βγει ομως πρωτα ολοκληρο να εχουμε καλυτερη γνωμη).

Καλυτερο απο το RE6 δεν ειναι σε καμμια περιπτωση.

Ειναι μια αρπαχτουλα της Capcom αρκετα ακριβη μαλιστα και δυστυχως πολυ χειροτερο απο το πρωτο.

*(κατα την γνωμη μου).

Γνωμη μου ειναι οτι οποιος ψηνεται να το παιξει να περιμενει ολο το πακετο γιατι αφενως το κεφαλαιο Penal Colony που ειναι το πρωτο επεισόδιο ειναι αδιαφορο απο ιστορία και αφετερου ειναι ξενερωμα αυτο το στυλ επεισοδιακού πλασαρισματος.

Το ακριβη αρπαχτη της Capcom πχ απο που προκυπτει παλι?? Δεν ηταν πχ αρπαχτη το RE6 ???Γιατι επειδη ειχε και καλα τα ''διαφορετικα'' Campaigns???

• Like 1
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγαπητέ fulgore, η χωρίς όριο απαξίωση σε αυτό το forum, δεν είναι νέο φαινόμενο.

Βγαίνεις ένας με εκφράσεις τύπου "εμετός" ή το "χ είναι έτη φωτός καλύτερο από το ψ". Δεν είναι για να το ψάχνεις ούτε να προσπαθείς για διάλογο. Απλά προσπερνας.

Υ. Γ.

Η αιτία που συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι ότι κάποιοι θέλουν να προκαλέσουν τη προσοχή. Attention whore που λέγανε στο χωριό.

Δημοσ.

18418-b7b6b817_680_400.jpg

The PS4 2.04 Firmware Update brought improvements to the performance of the PS4 SDK.

Tidux further adds that Sony has a complete list of features that gamers want from future PS4 Sony also has a list of planned features that users generally don't think about. That these features are part of firmware updates are usually not observed by a regular user.

http://www.redgamingtech.com/playstation-4-firmware-update-2-04-sdk-contains-improvements-for-developers-says-insider/

Next Major PS4 Firmware Update Rumored To Arrive On March 29th ..............

Δημοσ.

hollow στα λογια μου ερχεσαι που ελεγα πιο παλια...Πρεπει να γραφουμε εκθεσεις εδω μεσα για να ικανοποιησουμε το εγω του καθενος..Η Ελλαδα ηταν παραδειγμα - του οτι ψηφζεις εισαι - Αρα , οτι ζητας και απαιτεις (ο μεσος ορος) εισαι (οχι εσυ hollow-γενικα), μαλλον το χωρις να αμφισβητω κανεναν πηγε περιπατο, εχουμε την ιδια αποψη αυτη τη στιγμη, επειδη δλδ δε συμφωνουμε δε σημαινει οτι αυτο που πιστευουμε ειναι λαθος, απλα ειναι γουστα και αποψεις.Οταν βγηκε το 4 με φωναζαν ασχετο , οταν εγω το καραγουσταρα , τι να λεει...Τεσπα , εμενα μ αρεσει το Rev 2 οπως μ αρεσει και εν τελει το The order που ολοι εκραξαν κλπ κλπ...Γουστα ειναι αυτα και περιμενω πως και πως το sequel του.

Ολοι εκραξαν το The order ομως για συγκεκριμενο λογο που ξερεις ποιος ειναι και λιγο πιο πισω ειχες συμφωνησει και εσυ(διαρκεια και κοστος) :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

fulgore θυμαμαι τι ελεγα και πουυ συυμφωνησα ρε συ....αυτο δε σημαινει οτι δε μαρεσε κιολας....ειναι ενα καλο παιχνιδι....

Υ.γ : Σε οποιον θελει να ριξει μια ματια στο παιχνιδι μολις ανεβασα το 1ο μερος

Επεξ/σία από vag.patrick
  • Like 1
Δημοσ.

Πλακα εχουν τα αυτονομα quotes σε διαφορετικα ποστ για εξαγωγη βολικου συμπερασματος.

Το πρωτο μου ποστ δεν ειχε πουθενα καποια συγκριση με καποιο αλλο παιχνιδι και το επομενο ποστ απαντουσε σε μια αυθερετη συγκριση του REV με το RE6.

Εγω ας πουμε δε το θεωρω εμετικο το RE6, ναι ειναι κακο Resident, ναι εχει χαλια στορυ, οπως και τα περισσοτερα RE, αλλα σαν παιχνιδι TPS δε το βρηκα κακο οπως αντιστοιχα και το 5, φυσικα πολυ καλυτερο απο το 6 γιατι ειχε καλυτερη συνοχη. Δικια μου αποψη ειναι και οτι και να λενε στα φορουμ και το metacritic το παιχνιδι εκανε πανω απο 6εκ. πωλησεις.

Δυστυχως η σειρα εχει κανει μια μεγαλη στροφη στο Action κομματι γιατι οι νεωτερες γεννιες αυτο το στυλ προτιμουν και το κακο ειναι οτι η Capcom εχει πει απειρες φορες οτι κοιταει πωλησεις για να δει τι θα βγαλει, οποτε αν το REV δε παει καλα που υποτιθεται ειναι στροφη προς το Horror κομματι με λιγοτερα action στοιχεια δε παει καλα θα το σταυρωσει.

Τουλαχιστον πηγε καλα το RE1.

Δημοσ.

Πλακα εχουν τα αυτονομα quotes σε διαφορετικα ποστ για εξαγωγη βολικου συμπερασματος.

Αν πιστεύεις ότι η άποψη σου (εμετός κτλ) έχει κάποια ιδιαίτερη βαρύτητα, ώστε να ασχολούμαι εγώ (όπως και οι άλλοι) για να βγάλω βολικό συμπέρασμα, έχεις θέμα.

Να το πω απλά, δεν ενδιαφέρει κανέναν η άποψη σου (ούτε φυσικά η δική μου). Οι μηδενιστικες εκφράσεις (εμετός, αρπαχτη κτλ) είναι που εκνευρίζουν.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως και δεν ενδιαφερουν κανεναν οι αποψεις μας, τουλαχιστον αυτονομα, το συνολο τους μπορει και να βγαζει καποιο συμπερασμα ή νοημα. Δεν λεω αυτο απο πανω ομως.

Ειπα οτι τα αυτονομα quotes προτασεων ή διαφορετικων μη συνδεδεμενων ποστ δεν βγαζουν πουθενα και εξηγησα γιατι το λεω αυτο.

Να το πω ακομα πιο λιανα. Δεν εκανα συγκριση του REB με το RE6, απαντησα στον Fulgore που ειπε οτι το ΡΕ6 ειναι σιγουρα εμετος σε σχεση με το ΡΕΒ και 5 ποστ μετα λεει οτι τα συγκρινω χωρις επιχειρηματα.

Δημοσ.

Ρε παιδες "εμετος" εγινε να πρεπει του καθενος η αποψη για να γινει αποδεκτη να εχει καμια 5-10 επιχειρηματα βασει παιχνιδιου .Τιποτα αλλο. Δε κατηγορω κανεναν αυτο ειναι γενικο φαινομενο , δηλαδη αν πει καποιος μ αρεσει αυτο και οχι αυτο για αυτον τον λογο (πχ στορυ)ε ειναι hater η ασχετος...δεν παει ετσι ομως...Καποιοι περιμενουν ενα στορυ σε μια σειρα που οι μηχανισμοι ειναι ως επι το πλειστων πανομοιοτυποι...Τελοσπαντων δεν υπαρχει λογος καθε φορα που καποιος εχει μια αποψη να πεφτουμε να τον φαμε (αρκει να γραφει ομορφα και οχι εριστικα) , γιατι δεν συμφωνουμε....

Υ.γ: Γιατι ξερω οτι θα παρεξηγηθω ολοι οι παραπανω ειμασταν παραδειγματα σε αυτα που ηθελα να πω.τπτ παραπανω....

Peace!

• Like 2
Δημοσ.

Δεν τιθεται θεμα παρεξησης κουβεντα κανουμε.

Η λεξη εμετος ειναι απλα μια λεξη που προσδιδει ασχημια, θα μπορουσα να ειχα πει απαραδεκτο, χαλια, και πολλες αλλες λεξεις, ειναι δικη μου αποψη και δεν εγραψα καπου μη το παρει κανεις, αντιθετα εγραψα οτι λογω του επεισοδιακου του φορματ ας το παρει οποιος το θελει ολοκληρο.

Με την ιδια λογικη αν καποιος πει εξαιρετικο, διαμαντι κτλ, παλι θα πρεπει να πεσουν αλλοι 20 που διαφωνουν και να τον φανε επειδη ειπε την αποψη του με χ τροπο.

Και για να μιλαμε και με επιχειρηματα δε μου αρεσε γιατι:

Χλιαρο στορυ, σχεδον βαρετο, πολυ κακα γραφικα πολυ χειροτερα απο αλλα παραδειγματα της MT Framework, ανεμπνευστοι εχθροι, μονο local coop για την ωρα και φυσικα και τελος αυτο το επεισοδιακο με χαλαει στο συγκεκριμενο παιχνιδι. Αλλα παιχνιδια οπως πχ το Life is Strange με εκαναν να περιμενω για περισσοτερο. Με αυτο παρακαλαω να μην ειναι το ιδιο τα επομενα επεισοδια.

Δημοσ.

Δεν τιθεται θεμα παρεξησης κουβεντα κανουμε.

Η λεξη εμετος ειναι απλα μια λεξη που προσδιδει ασχημια, θα μπορουσα να ειχα πει απαραδεκτο, χαλια, και πολλες αλλες λεξεις, ειναι δικη μου αποψη και δεν εγραψα καπου μη το παρει κανεις, αντιθετα εγραψα οτι λογω του επεισοδιακου του φορματ ας το παρει οποιος το θελει ολοκληρο.

Με την ιδια λογικη αν καποιος πει εξαιρετικο, διαμαντι κτλ, παλι θα πρεπει να πεσουν αλλοι 20 που διαφωνουν και να τον φανε επειδη ειπε την αποψη του με χ τροπο.

Και για να μιλαμε και με επιχειρηματα δε μου αρεσε γιατι:

Χλιαρο στορυ, σχεδον βαρετο, πολυ κακα γραφικα πολυ χειροτερα απο αλλα παραδειγματα της MT Framework, ανεμπνευστοι εχθροι, μονο local coop για την ωρα και φυσικα και τελος αυτο το επεισοδιακο με χαλαει στο συγκεκριμενο παιχνιδι. Αλλα παιχνιδια οπως πχ το Life is Strange με εκαναν να περιμενω για περισσοτερο. Με αυτο παρακαλαω να μην ειναι το ιδιο τα επομενα επεισοδια.

Γιαυτο και ειπα οτι περιμενω να βγουν πρωτα ολα τα επεισοδια να δουμε μπας και φτιαξει αργοτερα. Σαν αρνητικα εγω μπορω να σου βαλω και αλλα οπως εχω αναφερει και στο αντιστοιχο θεμα του παιχνιδιου για το Pc και τα review των Ign και Gamespot,κραζουν το 1 τους εχθρους και τα περιβαλλοντα οπως ακριβως τα λες και το αλλο site το Co op και την Moira. Οσον αφορα τα επεισοδια ουτε εμενα μου αρεσει σαν ιδεα αλλα σε αλλους ισως τους αρεσει.Το μονο πραγμα που πραγματικα με κερδισε σε ενα μονο επεισοδιο απο οτι πχ σε ολο το RE6 ηταν κυριως το δευτερο μερος με τον Barry.

Δημοσ.

To life is strange το χω βαλει στο ματι...δε ξερω ομως.... τσιμπησα το the escapists για one δε το βρηκα στο ps4 ....παντως εμενα μ αρεσε το ρεβ απλα ακομα δε σ δινει κατι το σπουδαιο..σ προετοιμαζει προφανως....τι να πω.θα δουμε....

Δημοσ.

Μακαρι να γινει καλυτερο και μακαρι να παει καλα γιατι αν παει καλα μπορει να το δει σοβαρα  και το 7 να γυρισει οσο ειναι δυνατον στις ριζες του.

Δημοσ.

Ξανα επιστρεφω μολις τερματσα το last of us Οντως παρα πολυ ωραιο παιχνιδι και γραφικα,αλλα σαν να μου φανηκε λιγο μικρο γενικα σαν ιστορια... :P ..το επομενο θα ειναι το evil within η εχετε κατι αλλο να προτεινετε?τα μονο που εχω παιξει ειναι assasin creed εμενα δεν μου αρεσε και last of us μακραν καλυτερο απο το assasin...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...