EllhnasEll Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Ε ρε φίλε ψάξε στις αγγελίες τι να σου πούμε εμείς. Ψάξε στις αγγελίες. Δεν νομίζω να βρεις κάτω από 260 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgepap2002 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Ναι ρε φιλε οκ απλα ρωταω ομως γιατι εσυ μπορει να ξερεις Αστο φιλε οκ θα βρω απο αλλη διευθυνση τελος πάντων γεια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Ναι ρε φιλε οκ απλα ρωταω ομως γιατι εσυ μπορει να ξερεις Αστο φιλε οκ θα βρω απο αλλη διευθυνση τελος πάντων γεια σου Αντε και του χρονου. Μαλλον ψαχνεις Ps4 στα 200ευρω για να το πουλησεις 300 ευρω μου φενεται γιατι δεν νομιζω να υπαρχει καποιος λογικος ανθρωπος που να πουλαει στην μιση τιμη καινουργια κονσολα στην αγορα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση για τόσο χαμηλή τιμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μέχρι 270 ή 260 ευρώ έχω δει σε αγγελίες την χαμηλότερη τιμή, αλλά προσωπικά σε τέτοια τιμή είτε ο άλλος την έχει πεθάνει στην γρατζουνιά και στο χτύπημα την κονσόλα, και πιθανότατα θα είναι και εκτός εγγύησης, είτε κάτι ύποπτο θα συμβαίνει...Εκτός και αν βρεις κάποιον που "σκοτώνει" την κονσόλα του σε άριστη κατάσταση οπότε και είσαι εξαιρετικά "κωλόφαρδος" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Καταρχας ποιος θα σκοτωσει την κονσολα του τωρα που βγαινουν παιχνιδαρες οπως The witcher 3,Uncharted 4 και Bloodborne??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Κάποιος που την πήρε από ενθουσιασμό αλλά τελικά δεν παίζει ουσιαστικά οπότε του είναι άχρηστη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Αμα δεν τον συγκινεί κανένα από τα τρία παιχνίδια που ανέφερε ο Fulgore κάτι κάνει λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Καλυτερο απο το RE6 δεν ειναι σε καμμια περιπτωση. Ειναι μια αρπαχτουλα της Capcom αρκετα ακριβη μαλιστα και δυστυχως πολυ χειροτερο απο το πρωτο. *(κατα την γνωμη μου). Γνωμη μου ειναι οτι οποιος ψηνεται να το παιξει να περιμενει ολο το πακετο γιατι αφενως το κεφαλαιο Penal Colony που ειναι το πρωτο επεισόδιο ειναι αδιαφορο απο ιστορία και αφετερου ειναι ξενερωμα αυτο το στυλ επεισοδιακού πλασαρισματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Καλυτερο απο το RE6 δεν ειναι σε καμμια περιπτωση. Ειναι μια αρπαχτουλα της Capcom αρκετα ακριβη μαλιστα και δυστυχως πολυ χειροτερο απο το πρωτο. *(κατα την γνωμη μου). Γνωμη μου ειναι οτι οποιος ψηνεται να το παιξει να περιμενει ολο το πακετο γιατι αφενως το κεφαλαιο Penal Colony που ειναι το πρωτο επεισόδιο ειναι αδιαφορο απο ιστορία και αφετερου ειναι ξενερωμα αυτο το στυλ επεισοδιακού πλασαρισματος. Εγω παντως οπως και ο περισσοτερος κοσμος πιστευω οτι γενικα θα διαφωνησουμε ως προς το RE6.Σιγουρα μπορει το παιχνιδι αργοτερα να γινει χειροτερο δεν ξερουμε αλλα το RE6 ηταν πραγματικα τραγικο και κουραστικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα πάντως με το episodic format. Ισως και να το προτιμώ σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα. Μέχρι τώρα, δηλαδή, ό,τι έχω παίξει που ήταν έτσι μου άρεσε, και σε καμία περίπτωση δε σκέφτηκα ότι ήταν μείον αυτό. Αν υπάρχει δυνητικά κάτι μείον είναι οι καθυστερήσεις των μετέπειτα επεισοδίων (TT, I'm looking at you and your Wolf Among Us). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 εγω παντως που παιζω το πρωτο επεισοδιο , μ αρεσει αρκετα.Σιγουρα δεν φτανει ακομα τον προκατοχο του αλλα ειναι αρκετα καλο και δεν εχει καμια σχεση με το 6 που το παρατησα στα μισα...Χωρις να αμφισβητω κανεναν παιδια , αλλα παμε απο το κακο στο χειροτερο σε αυτο που λεγεται gaming , βαλτε τα κατω, οπως και η Ελλαδα ετσι και αυτο, οτι ειμασταν βγαζαμε τοσα χρονια και να τι παθαμε...Δε ξερουμε τι θελουμε, οταν μας δινουν περσινα ξινα σταφυλια, μας χαλαει, αλλαζουυν κατι παλι μας χαλαει...Ειμαστε και μεις ωρες-ωρες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Οι δικες μου αποψεις δεν εχουν αλλαξει παντως και ξερω ακριβως τι θελω. Οι απαιτησεις μου ηταν παντα ιδιες. Αδυνατο να καταλαβω που κολλαει η συσχετιση της ελλαδας γενικοτερα με τις gaming προτιμησεις του καθενα μας περα απο το γεγονος οτι σε καποια πραματα ειναι προφανες οτι δε μπορουμε να συμφωνουμε σε ολα. Σορρυ που δε μου αρεσε παιδια το παιχνιδι. Απο δω και.περα θα τα λεμε ολα τελεια ή καλυτερα θα λεμε οτι λενε οι πολλοι. Χαλια το ρε6 χαλια, καλο το ρεβ2 καλο. Δυσκολο το dark souls δυσκολο και.παει λεγοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 hollow στα λογια μου ερχεσαι που ελεγα πιο παλια...Πρεπει να γραφουμε εκθεσεις εδω μεσα για να ικανοποιησουμε το εγω του καθενος..Η Ελλαδα ηταν παραδειγμα - του οτι ψηφζεις εισαι - Αρα , οτι ζητας και απαιτεις (ο μεσος ορος) εισαι (οχι εσυ hollow-γενικα), μαλλον το χωρις να αμφισβητω κανεναν πηγε περιπατο, εχουμε την ιδια αποψη αυτη τη στιγμη, επειδη δλδ δε συμφωνουμε δε σημαινει οτι αυτο που πιστευουμε ειναι λαθος, απλα ειναι γουστα και αποψεις.Οταν βγηκε το 4 με φωναζαν ασχετο , οταν εγω το καραγουσταρα , τι να λεει...Τεσπα , εμενα μ αρεσει το Rev 2 οπως μ αρεσει και εν τελει το The order που ολοι εκραξαν κλπ κλπ...Γουστα ειναι αυτα και περιμενω πως και πως το sequel του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις