Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλα,  και το δισκακι μεσα να βαλεις, στον hdd τα κανει install και απο εκει τα φορτωνει. Οποτε σε κανεναν δεν χρησιμοποιειται, περα απο μερικα sec για να διαβασει τα licenses για να σου φορτωσει το game.

Πανε οι εποχες βαζω cd/dvd- παιζω κατευθειαν. Τωρα περιμενε να γινει το installation, να κανει updates, και μετα να μπεις στο game. Και οταν το game αυτο λεγεται για παραδειγμα gta v, ε.. πας στην δουλεια σου, και οταν γυρισεις το βραδυ θα ειναι ετοιμο να το παιξεις.. Αν τα καταφερεις φυσικα και δεν σε παρει ο υπνος στον καναπε.

Γιατι ως γνωστόν κάθε φορα που βγάζεις το δισκάκι το παιχνίδι κάνει αυτόματα unistall και σβήνει ολα τα update και κάθε φορα που το ξαναβάζεις κάνει install 50gb και κατεβάζει 5gb updates. Κάθε φορά αυτό, αυτόματα. Και κάθε φορά περιμένεις κανα 2ωρο. Φήμες λένε στο PS5 δεν θα γίνεται αυτό αλλά θα κάνει install μια φορά στην αρχή και τα update ΔΕΝ θα σβήνονται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα,  και το δισκακι μεσα να βαλεις, στον hdd τα κανει install και απο εκει τα φορτωνει. Οποτε σε κανεναν δεν χρησιμοποιειται, περα απο μερικα sec για να διαβασει τα licenses για να σου φορτωσει το game.

Πανε οι εποχες βαζω cd/dvd- παιζω κατευθειαν. Τωρα περιμενε να γινει το installation, να κανει updates, και μετα να μπεις στο game. Και οταν το game αυτο λεγεται για παραδειγμα gta v, ε.. πας στην δουλεια σου, και οταν γυρισεις το βραδυ θα ειναι ετοιμο να το παιξεις.. Αν τα καταφερεις φυσικα και δεν σε παρει ο υπνος στον καναπε.

Πήρα πρόσφατα το PS4 με το GTA V και πέραν του firmware update του PS4 και του latest patch του GTA V το οποίο ήθελα να βάλω για να παίξω από την αρχή με το νεότερο patch, το παιχνίδι φόρτωσε πολύ γρήγορα. Νομίζω 1 ώρα περίπου μου πήρε και έχω και χαμηλή ταχύτητα Internet οπότε αυτά που λες δεν στέκουν ακόμα και με "Π" :)

Γιατι ως γνωστόν κάθε φορα που βγάζεις το δισκάκι το παιχνίδι κάνει αυτόματα unistall και σβήνει ολα τα update και κάθε φορα που το ξαναβάζεις κάνει install 50gb και κατεβάζει 5gb updates.

..τη λες τωρα Federer :blink: .....δεν πιστευω να συμβαινει κατι τετοιο....ουτε γνωριζω βεβαια μιας και εχω παει all Digital και δεν εχω ΟΥΤΕ ένα game σε CD/DVD τοσο στο PC οσο και στη κονσολα....εσεις Alex/Comfuzio που εχετε το GTA V σε δισκακι συμβαίνει κατι τετοιο??

• Like 1

..τη λες τωρα Federer :blink: .....δεν πιστευω να συμβαινει κατι τετοιο....ουτε γνωριζω βεβαια μιας και εχω παει all Digital και δεν εχω ΟΥΤΕ ένα game σε CD/DVD τοσο στο PC οσο και στη κονσολα....εσεις Alex/Comfuzio που εχετε το GTA V σε δισκακι συμβαίνει κατι τετοιο??

Ειρωνικό ήταν το σχόλιο του αν δεν κάνω λάθος! 

Αλλά φαντάζομαι αν βγάλω το παιχνίδι εντελώς από το σύστημα μου και μετά το ξαναβάλω θα πάρει λίγη ώρα να κατεβάσει το latest patch 

Αλλά φαντάζομαι αν βγάλω το παιχνίδι εντελώς από το σύστημα μου ....

...αν το κανεις uninstall  λογικο είναι να ξανακατεβασει τα update....και όχι να κατεβαζει το ιδιο update καθε φορα που βαζεις/βγαζεις το δισκακι!!!!

Προφανως και δεν καταλαβε ο φιλος ή εκανε πως δεν καταλαβε αυτο που εγραψα για να γραψει και αυτος το ειρωνικο του σχολιο και ακολουθησε και αλλο ενα μελος την ιδια τακτικη ετσι για να "σπασουμε πλακα"

Ειπα να μην πατησω την αναφορα αν και με προσεβαλε το υφος και η αναιτια επιθεση ουσιαστικα που δεχτηκα.

Αν ξαναδιαβασετε την συζητηση που ειχαμε και δεν ειπα καμια ανακριβεια, απλα καπου πρεπει να πιαστει καποιος εδω μεσα για να στην πει-να του απαντησεις και να γινει οτι εμφυλιος πολεμος.

Κλεινοντας λοιπον τον προλογο μου και επειδη πιστευω πως μια συζητηση πρεπει να γινεται παντα σε δημοκρατικα και πολιτισμενα πλαισια με επιχειρηματα ακομα και αν σε προσβαλει το υφος του αλλου προσωπου,ας διευκρινισω τι λεγαμε για να καταλαβουν και οι υπολοιποι και ας βγαλουν τα συμπερασματα τους.

Λεγαμε ή μαλλον τα ελεγα με τον φιλτατο μελος ggramenos οτι το drive του ps4 πραγκατικα κοιμαται αφου ολα πλεον πανε στον hdd της κονσολας. Οταν βαζεις καινουριο game το οποιο συνηθως ειναι αρκετα μεγαλο, αν βλεπετε τα μεγεθη των παιχνιδιων στο info, διαβαζει το license απο το δισκακι, επειτα φορτωνει ενα μερος του game και μπορεις να παιξεις.Οσο παιζεις αυτο κανει εγκατασταση και το υπολοιπο game στον hdd. Αν εχει βγει και update, το κατεβαζει και αυτο απο πισω. Σε παιχνιδια οπως το gta v (τεραστιο σε μεγεθος) Μου εκανε χωρις υπερβολες γυρω στις 2 ωρες εγκατασταση ενω το ειχα σε digital.

Αυτο εννοουσα με ολο αυτο που ανεφερα. Σε παιχνιδια τυπου gta θα περιμενεις αρκετα για να παιξεις, παει αυτο που ειχαμε στο ps3 που νοικιαζες και σε 5 λεπτα το πολυ επαιζες. Εκει δεν εμπαιναν ολα τα games στον σκληρο. Σε μερικα σου εδινε την επιλογη οπως γινοταν και με το 360 να τα βαλεις εκει για να διευκολυνεις την ταχυτητα στο loading.

Για αυτο τον λογο ολοι λενε οτι ο hdd του ps4 που θεωρουσαμε μεγαλος, στην πραγματικοτητα ειναι απλα για να κανεις την δουλεια σου.

Ευτυχως δηλαδη η κονσολα δεν εχει και τοσα games ή τουλαχιστον εγω οτι εχω βαλει δεν την εχω γεμισει ακομα. Μην σβηνετε τιποτα με τον υπαρχων δισκο και τα λεμε του χρονου λοιπον οσο αφορα αυτο το κομματι.

Πιστευω τωρα να εγινα αντιληπτος στο τι ελεγα.

• Like 2

Τι γινεται ρε μαγκες με το phantom pain και το the division?

Εχουμε κανα νεο για release dates?

Νομιζα οτι θα τα βγαζανε q1 2015 αλλα δεν διαβαζω κατι ακομα...

Προφανως και δεν καταλαβε ο φιλος ή εκανε πως δεν καταλαβε αυτο που εγραψα για να γραψει και αυτος το ειρωνικο του σχολιο και ακολουθησε και αλλο ενα μελος την ιδια τακτικη ετσι για να "σπασουμε πλακα"

Ειπα να μην πατησω την αναφορα αν και με προσεβαλε το υφος και η αναιτια επιθεση ουσιαστικα που δεχτηκα.

Αν ξαναδιαβασετε την συζητηση που ειχαμε και δεν ειπα καμια ανακριβεια, απλα καπου πρεπει να πιαστει καποιος εδω μεσα για να στην πει-να του απαντησεις και να γινει οτι εμφυλιος πολεμος.

Κλεινοντας λοιπον τον προλογο μου και επειδη πιστευω πως μια συζητηση πρεπει να γινεται παντα σε δημοκρατικα και πολιτισμενα πλαισια με επιχειρηματα ακομα και αν σε προσβαλει το υφος του αλλου προσωπου,ας διευκρινισω τι λεγαμε για να καταλαβουν και οι υπολοιποι και ας βγαλουν τα συμπερασματα τους.

Λεγαμε ή μαλλον τα ελεγα με τον φιλτατο μελος ggramenos οτι το drive του ps4 πραγκατικα κοιμαται αφου ολα πλεον πανε στον hdd της κονσολας. Οταν βαζεις καινουριο game το οποιο συνηθως ειναι αρκετα μεγαλο, αν βλεπετε τα μεγεθη των παιχνιδιων στο info, διαβαζει το license απο το δισκακι, επειτα φορτωνει ενα μερος του game και μπορεις να παιξεις.Οσο παιζεις αυτο κανει εγκατασταση και το υπολοιπο game στον hdd. Αν εχει βγει και update, το κατεβαζει και αυτο απο πισω. Σε παιχνιδια οπως το gta v (τεραστιο σε μεγεθος) Μου εκανε χωρις υπερβολες γυρω στις 2 ωρες εγκατασταση ενω το ειχα σε digital.

Αυτο εννοουσα με ολο αυτο που ανεφερα. Σε παιχνιδια τυπου gta θα περιμενεις αρκετα για να παιξεις, παει αυτο που ειχαμε στο ps3 που νοικιαζες και σε 5 λεπτα το πολυ επαιζες. Εκει δεν εμπαιναν ολα τα games στον σκληρο. Σε μερικα σου εδινε την επιλογη οπως γινοταν και με το 360 να τα βαλεις εκει για να διευκολυνεις την ταχυτητα στο loading.

Για αυτο τον λογο ολοι λενε οτι ο hdd του ps4 που θεωρουσαμε μεγαλος, στην πραγματικοτητα ειναι απλα για να κανεις την δουλεια σου.

Ευτυχως δηλαδη η κονσολα δεν εχει και τοσα games ή τουλαχιστον εγω οτι εχω βαλει δεν την εχω γεμισει ακομα. Μην σβηνετε τιποτα με τον υπαρχων δισκο και τα λεμε του χρονου λοιπον οσο αφορα αυτο το κομματι.

Πιστευω τωρα να εγινα αντιληπτος στο τι ελεγα.

Ασε εγω τα τραβαγα αυτα στο Ps3 80gb που ειχα που ενω στην αρχη υπηρχαν παιχνιδια που δεν ετρωγαν πολυ χωρο μεσα,εβλεπες απο το πουθενα κατι RE 5 ή GTA V κλπ που πιανανε πολλα Giga και επειδη στο τελος μαλιστα πηγαινα και επαιρνα και παιχνιδια απο το seven ολο στο τι θα σβησω ημουν.... Γενικα αν παιζεις πολλα παιχνιδια ειτε σε Ps4 εισαι,ειτε σε Xbox ειτε σε Pc ο σκληρος δισκος των 500Gb δεν φτανει ουτε για πλακα(εστω οτι στο Pc εχεις ενα σκληρο 500gb για παιχνιδια μονο).

• Like 3

Ειχα ανοιχτο 1 application και ξαφνικα εσβησε η κονσολα.Παταω το ps button και δεν ανοιγε.Παταω το power απο την κονσολα,κανει μπιπ αλλα τιποτα.Ξαναπαταω το ps button και ανοιξε.Δεν μου το εχει κανει ποτε.

Σας το εχει κανει ποτε?Ειναι μηπως απο το τελευταιο update?

Αν παρω το child of light απο zavvi θα μπορω να το κατεβασω κανονικα απο ελληνικο λογαριασμό?

τα παιχνίδια είναι region free στο PS4 ... μόνο τα DLC πρέπει να είναι ίδια με το λογαριασμό π.χ. Αμερικάνικα DLC δεν μπορείς να τα κατεβάσεις σε Ελληνικό Λογαριασμό

Ως εκ τούτων , ναι θα μπορείς να παίξεις από τον Ελληνικό λογαριασμό σου

Αν το παιχνιδι ειναι ευρωπαικο θα μπορεις και εννοειτε να παιξεις σε οποιαδηποτε κονσολα και λογαριασμο αλλα για να κατεβασεις οποιοδηποτε dlc για αυτο πρεπει να ειναι της αντιστιχης ηπειρου που ειναι και το παιχνιδι π.χ. αν θες για ελληνικο psn id τοτε θα πρεπει το παιχνιδι να ειναι ευρωπαικο αν ειναι αμερικανικο ή ιαπωνεζικο τοτε δεν θα μπορεις εκτος αν το psn id σου ειναι αμερικανικο ή ιαπωνεζικο αντιστοιχα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...