HarryGrey Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας παιδια Επειδη σκοπευω να πουλησω την κονσολα τι πρεπει να κανω ετσι ωστε να εξαφανιστουν ολα?προφιλ,πιστωτικες κλπ Υπαρχει επιλογη reset ή κατι αντιστοιχο γι αυτες τις περιπτωσεις? Επιδημία έπεσε; Άλλοι 2 γνωστοί μου τα πουλάνε. Παιδιά τι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Το μοναδικο προβλημα που αντιμετωπισα ηταν οτι για λιγο με πεταξε εκτος psn, ενω οι υπολοιπες συσκευες ηταν κανονικα συνδεδεμενες στο ιντερνετ μεσω wi-fi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Κανένα πρόβλημα κι εδώ με το update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 απο το πρωι την ωρα του multiplay,με πεταγε εξω συνεχεια. μπας κ εχουνε επιθεση παλι? (by the way,και στα PS3 εχουν θεμα,τους βγαζει error συνδεσης...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Το Alien isolation σε cd σε ποια εκδοση αξιζει? Τι διαφορα εχει η Nostromo με την Ripley edition? Μηπως θυμαται κανεις ποσο ειχε οταν κυκλοφορησε,ηταν στα 70e? http://www.skroutz.gr/c/1413/playstation_4_games.html?from=catspan&keyphrase=Alien+isolation Σχετικα με το update ειχα καποια sign out χθες,επρεπε να κανω restart το PS4 για να κανω sign in.Σημερα ειναι ενταξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Το Alien isolation σε cd σε ποια εκδοση αξιζει? Τι διαφορα εχει η Nostromo με την Ripley edition? .....παρε αυτή που εχει τα περισσοτερα DLC....δηλαδή την Ripley..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toykaki Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 παιδια εχετε παρατρση καποιες φορες σαν να κρασαρει γι αδευτερολεπτα,σαν να κολλανε τα γραφικ ακατι.για δευτερολεπτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 παιδια εχετε παρατρση καποιες φορες σαν να κρασαρει γι αδευτερολεπτα,σαν να κολλανε τα γραφικ ακατι.για δευτερολεπτα ...εγω προσωπικα όχι.... κανε ένα rebuild database ....δεν θα χασεις τιποτα ουτε saves....ουτε παιχνίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Oλοι ειχαν ή εχουν καποιο θεμα με την κονσολα anw. Eμενα το μονο που μου κανει μια φορα εως και τωρα (δυο φορες) ειναι οτι μου κολλαει το Eject. Εχω διαβασει οτι ειναι λογω της ευαισθησιας του συγκεκριμενου function, και απο το βαρος της κονσολας που δημιουργει ολο αυτο. Το καταλαβαινεις γιατι οταν σηκωνω την κονσολα σταματα να το κανει. Η λυση ειναι ειναι να βγαλεις το ρευμα απο πισω και να αφησεις την κονσολα για περιπου 10 με 15 δευτερολεπτα. Σε οποιους παρουσιαστει κατι αναλογο αυτο να κανετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Eμενα το μονο που μου κανει μια φορα εως και τωρα (δυο φορες) ειναι οτι μου κολλαει το Eject. Εχω διαβασει οτι ειναι λογω της ευαισθησιας του συγκεκριμενου function, και απο το βαρος της κονσολας που δημιουργει ολο αυτο. Το καταλαβαινεις γιατι οταν σηκωνω την κονσολα σταματα να το κανει. ....αυτό το πρόβλημα Alex στο παρουσιασε εξ αρχης η μετα από καιρο???Εμενα στους 10μηνες που το εχω το μονο που μου ειχε (...και μεχρι τωρα) παρουσιασει είναι στο update 2.00 ...οπου εκανε reboot την στιγμη που επαιζα....παντως μια φορα το μηνα θα κανω ένα rebuild database(...αναλογα τα game updates) και χωρις να εχω προβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 ....αυτό το πρόβλημα Alex στο παρουσιασε εξ αρχης η μετα από καιρο???Εμενα στους 10μηνες που το εχω το μονο που μου ειχε (...και μεχρι τωρα) παρουσιασει είναι στο update 2.00 ...οπου εκανε reboot την στιγμη που επαιζα....παντως μια φορα το μηνα θα κανω ένα rebuild database(...αναλογα τα game updates) και χωρις να εχω προβλημα... Mαιο του 14 το πηρα και μου το εκανε πρωτη φορα τον Νοεμβριο και σημερα. Αυτες τις δυο φορες. Δεν μου εχει κανει το παραμικρο σε κανενα game γενικα περα του Tomb raider Definite Edition που ετρωγα error και με πεταγε εξω σε ενα συγκεκριμενο glitch που εφταιγε καθαρα το ιδιο το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 .....αν θες το πιστευεις....δεν εχω δοκημασει καν το BD/DVD drive του Ps4.........τοσο στο PC οσο και στο Ps4 όλα τα παιχνίδια τα εχω σε digital.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Καλα, και το δισκακι μεσα να βαλεις, στον hdd τα κανει install και απο εκει τα φορτωνει. Οποτε σε κανεναν δεν χρησιμοποιειται, περα απο μερικα sec για να διαβασει τα licenses για να σου φορτωσει το game. Πανε οι εποχες βαζω cd/dvd- παιζω κατευθειαν. Τωρα περιμενε να γινει το installation, να κανει updates, και μετα να μπεις στο game. Και οταν το game αυτο λεγεται για παραδειγμα gta v, ε.. πας στην δουλεια σου, και οταν γυρισεις το βραδυ θα ειναι ετοιμο να το παιξεις.. Αν τα καταφερεις φυσικα και δεν σε παρει ο υπνος στον καναπε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 ...μιας και ανεφερες το Tomb raider Definite Edition.. για οποιον ενδιαφερετε είναι στα 14$(...με Plus) στο US store...και όχι μονο...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Στα 15 ειναι και στο δικο μας store.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις