mikele13- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Που φτιάχνεται η μητρική φίλος? Επίσης ευχαριστώ τον full για την απάντησή. ποιο μοντελο εχεις? δωσε model number.
vag.patrick Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 κουφαλες .. να σας πω...για να μην ανοιγω νεο θεμα χωρις λογο και επειδη υπαρχει κοσμος που εμπιστευομαι οσον αφορα τις γνωσεις γενικοτερα, οποιος εχει την καλοσυνη και μπορει να ριξει μια ματια στο θεμα μου...εχω την $%#^@$ την elgato game capture hd , στα ξαφνικα δεν παιξει το passthrough του hdmi(οταν το software ειναι κλειστο παιζει νερο-οταν το τρεχω δεν κανει τπτ) , εχω φαει ολο τον τοπο 3 μερες τωρα...Αν καποιος ξερει κατι, παει καπου το μυαλο του η οτιδηποτε , ας μου πει απο δω, με π.μ οτι αγαπαει...ΝΑ ενηεμρωσω οτι επαιζει κανονικα νερο....Ξαφνικα οπως αλλαξα καρτα γραφικων μου το κανει αυτο....thnx προκαταβολικα... Το βαζω εδω γιατι αφορα το ps4 κυριως...με αυτο την χρησιμοποιω...
ahill2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα,ψάχνω ένα παιχνίδι (MLB 14 The Show) baseball αλλά ΔΕΝ εδώ Ελλάδα,αν μπορεί κάποιος να μου πεί απο πού στο εξωτερικό μπορώ να το αγοράσω και να έρθει και σε καλή τιμή θα το εκτιμήσω
xavier Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα,ψάχνω ένα παιχνίδι (MLB 14 The Show) baseball αλλά ΔΕΝ εδώ Ελλάδα,αν μπορεί κάποιος να μου πεί απο πού στο εξωτερικό μπορώ να το αγοράσω και να έρθει και σε καλή τιμή θα το εκτιμήσω παντως να ξες οτι σε κανα μην βγαινει το 15
ahill2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Το ξέρω αλλά τι να το κανείς όταν δεν το φέρνει κανείς; Είναι και λίγο εξειδικευμένο παιχνίδι... Καλό είναι και το 14 δεν χρειάζομαι το τελευταίο ρόστερ .
raxanas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Το ξέρω αλλά τι να το κανείς όταν δεν το φέρνει κανείς; Είναι και λίγο εξειδικευμένο παιχνίδι... Καλό είναι και το 14 δεν χρειάζομαι το τελευταίο ρόστερ . http://www.amazon.co.uk/dp/B00GG4BBUM/ref=olp_product_details?_encoding=UTF8&me= ψαξε ποιος απο τους seller στελνει ελλαδα και αγορασε το
johngamer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Το ξέρω αλλά τι να το κανείς όταν δεν το φέρνει κανείς; Είναι και λίγο εξειδικευμένο παιχνίδι... Καλό είναι και το 14 δεν χρειάζομαι το τελευταίο ρόστερ . Θα το φερουν...σιγουρα! Το 14 απλα πουλησαν ολα τα copies και δεν ξαναεφεραν λογω περιορισμενης ζητησης και λογικο ειναι...
ariskard Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 http://www.play.com/stores/GameSeek/listing/988192203 https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-us/games/mlb-14-the-show/cid=UP9000-CUSA00039_00-MLBTHESHOW14SHIP https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-us/games/mlb15-the-show-standard-edition/cid=UP9000-CUSA00998_00-MLBTHESHOW15SHIP ελπίζω να σε κάλυψα... 1
toykaki Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 το πρωτο μου παιχνιδι ηταν το assasin creed black flag μετριο για εμενα το δευτερο μου τωρα ειναι το last of us...ειμαι ακομα στην αρχη περιπου 6-7% και εχω παθ τρελλη πλακα.δεν πιστευω αυτο που βλεπω,,πραγματικα πολυ δυνατο παιχνιδι....
Aias Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 το πρωτο μου παιχνιδι ηταν το assasin creed black flag μετριο για εμενα το δευτερο μου τωρα ειναι το last of us...ειμαι ακομα στην αρχη περιπου 6-7% και εχω παθ τρελλη πλακα.δεν πιστευω αυτο που βλεπω,,πραγματικα πολυ δυνατο παιχνιδι.... αν και το επαιξα σε xbox one (νομιζω στο ps4 ειναι καλυτερο λιγο) θα σου ελεγα να παρεις το shadow of mordor.Εχω παθει πλακα με τις μαχες .
mikele13- Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 παιδες καλημερα. το 2.04 update που βγηκε χτες το περασατε? ακουγονται οτι εχει θεματα παλι... δεν εχω δει κατι μεχρι στιγμης.
toykaki Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 αν και το επαιξα σε xbox one (νομιζω στο ps4 ειναι καλυτερο λιγο) θα σου ελεγα να παρεις το shadow of mordor.Εχω παθει πλακα με τις μαχες . Mαχες στυλ assasin?αν ναι να μου λειπουν δεν μου αρεσαν καθολου,ετσι τετοιες περιπετιες ας το πω στυλ last of us δηλαδη μου αρεσουν...οποτε μαλλον το επομενο με το καλο θα ειναι το evil within
spacecowboy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δεν είχα κάποιο πρόβλημα κάνα δύο ώρες που ασχοληθηκα χθες (με 2.04)
ggramenos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 παιδες καλημερα. το 2.04 update που βγηκε χτες το περασατε? ....κανονικα εγινε και σε μενα το update εχτες το βραδυ κατά τις 11.....καποια προβλήματα υπηρχαν νομιζω επειδή σε καποιες χωρες ηταν διαθεσημο και σε καποιες όχι και η κονσολα για να ανοιξει ζητουσε να γινει το update πρωτα το οποιο δεν ηταν διαθεσημο για downloading στην χωρα,ενω σε άλλες ηταν....εχουμε κανα νέο σχετικα με το τη αφορα αυτό το update(...εκτος από το γενικολογο...."System software stability during use of some features has been improved". ... )??
Προτεινόμενες αναρτήσεις