Spartan117 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Καλά εγώ είχα περίσσεια δολάρια στο αμερικανικο account και το αγόρασα, μου άρεσε και παρα πολύ το Transistor οποτε είμαι και λίγο biased Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Κι εγώ είχα αγοράσει κάποτε ένα Mass Effect theme για το 360, οπότε έχω λερωμένη τη φωλιά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Απο που μπορω να κατεβασω το τελευταιο nba 2k15 roster? Ή με το που κανει game update αναβαθμίζει και αυτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Aναβαθμιζει κι αυτα...Οι τραυματιες τιθενται εκτος ή επανερχονται στη δραση, αναλογα με την πραγματικη τους κατασταση στο πρωταθλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δηλαδη δεν χρειαζεται να παω σε κανενα μενου οταν ειναι θα κανει μονο του update το roster? Ετσι δουλευει και στα αλλα παιχνιδια οπως π.χ. στο fifa 15 ή pes 2015 κ.τ.λ.? Καθε ποτε γινεται update σε παιχνιδια οπως nba 2k15 & fifa 15? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Sackboy στο TO1886 Έχει λένε και κάτι Easter egg από Zelda, μου αρέσει όταν κάνουν τέτοια σε παιχνίδια. Thermite rifle in action http://giant.gfycat.com/FatherlyShimmeringArchaeocete.gif Εγώ ενώ ήμουν σε φάση day one rent από τα τελευταία που είδα και διάβασα για το ΤΟ1886 πήγα σε day one buy, αν και πάλι είμαι λίγο biased σε single player only παιχνίδια μιας και δεν είναι πολλά, επίσης ένα game που ήταν σε development 4 χρονια και όχι το κλασικό annual release #11. Ελπίζω να είναι όσο καλο όσο δείχνει στον τεχνικό τομέα γιατί κακά τα ψέματα ρίχνει σαγόνια. Και δεν μιλάμε για first party studio. Η RaD είναι third party χωρίς in-house βοήθεια και τα προηγούμενα παιχνίδια τους ήταν στο Psp και ένα port στο Ps3... Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2015 από Spartan117 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Επιτέλους η Sony είπε να κάνει το αυτονόητο, να δώσει τη δυνατότητα μετατροπής των sub accounts σε master (αν έχεις κλείσει τα 18 - λογικό). Να υπενθυμίσω πως τα sub accounts στο PS είναι, ουσιαστικά, child accounts, με parental controls και κάμποσους περιορισμούς. Η "λύση" που πρότεινε η Sony μέχρι τώρα σε όσους είχαν sub accounts από το PS3 ως παιδιά και πήραν PS4 ως ενήλικοι ήταν να φτιάξουν νέο λογαριασμό (aka λες αντίο στο gaming history του προφίλ σου, στα trophies και στο friends list). http://www.eurogamer.net/articles/2015-02-13-psn-now-lets-you-upgrade-your-sub-account-to-a-master-account 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Να ενημερώσω οτι αφού έβαλα VDSL δοκίμασα το share play με φίλο που εχει κ αυτός vdsl και τα αποτελέσματα ήταν άψογα ...σχεδον μηδενικό lag και άψογη εμπειρία ...δοκιμαστικάν αρκετά παιχνίδια όπως fifa,dead nation,far cry κτλ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας παιδια Επειδη σκοπευω να πουλησω την κονσολα τι πρεπει να κανω ετσι ωστε να εξαφανιστουν ολα?προφιλ,πιστωτικες κλπ Υπαρχει επιλογη reset ή κατι αντιστοιχο γι αυτες τις περιπτωσεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας παιδια Επειδη σκοπευω να πουλησω την κονσολα τι πρεπει να κανω ετσι ωστε να εξαφανιστουν ολα?προφιλ,πιστωτικες κλπ Υπαρχει επιλογη reset ή κατι αντιστοιχο γι αυτες τις περιπτωσεις? yep settings--->initialisation---->initialise ps4--->Full 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Να ενημερώσω οτι αφού έβαλα VDSL δοκίμασα το share play με φίλο που εχει κ αυτός vdsl και τα αποτελέσματα ήταν άψογα ...σχεδον μηδενικό lag και άψογη εμπειρία ...δοκιμαστικάν αρκετά παιχνίδια όπως fifa,dead nation,far cry κτλ. άντε κάντο post στον ΟΤΕ για να κερδίσεις συμμετοχή στην νέα διαφήμιση!!! ωραίος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green gordon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Σύντομα θα αγοράσω το λευκό με 2ο χειριστηριο και 3 μήνη κάρτα. Υπάρχεί κάτι να προσέξω? Στο site του γερμανού στη Φώτο αυτής ακριβως της προσφοράς που προανέφερα τα 2 χειριστήρια δεν είναί ακριβώς ίδία γιατί? Και μια τελευταία αν και δεν ανηκει εδώ. .. Η κόκκινη οθόνη στο (ήδη μια φορά επισκευασμένο)PS3 αυτή με τις πολλές γλωσσες ισχύει ότι είναί motherboard και ότι δεν φτιάχνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Και μια τελευταία αν και δεν ανηκει εδώ. .. Η κόκκινη οθόνη στο (ήδη μια φορά επισκευασμένο)PS3 αυτή με τις πολλές γλωσσες ισχύει ότι είναί motherboard και ότι δεν φτιάχνεται? φτιαχνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Σύντομα θα αγοράσω το λευκό με 2ο χειριστηριο και 3 μήνη κάρτα. Υπάρχεί κάτι να προσέξω? Στο site του γερμανού στη Φώτο αυτής ακριβως της προσφοράς που προανέφερα τα 2 χειριστήρια δεν είναί ακριβώς ίδία γιατί? Και μια τελευταία αν και δεν ανηκει εδώ. .. Η κόκκινη οθόνη στο (ήδη μια φορά επισκευασμένο)PS3 αυτή με τις πολλές γλωσσες ισχύει ότι είναί motherboard και ότι δεν φτιάχνεται? Οντως δεν φενεται καλα.Να πας να ρωτησεις στο κοντινο καταστημα αν ειναι γνησιο Controller ή οχι.Αν σου πουν οτι δεν ειναι γνησιο Sony controller να αγορασεις απο αλλου την κονσολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green gordon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Που φτιάχνεται η μητρική φίλος? Επίσης ευχαριστώ τον full για την απάντησή. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2015 από green gordon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις