red1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Λογικο αφου ειδανε οτι δεν ειχε τις αναμενομενες πωλησεις ειπανε να βγαλουν το 2 μερος και στις δυο next gen κονσολες ωστε να εχει πολυ περισσοτερες πωλησεις και πιστεψτε με δεν θα ειναι το μονο παιχνιδι που θα μεταβει στρατοπεδο και θα το δειτε στο μελλον αυτο. Δεν είναι "λογικό" και ούτε "αποτέλεσμα", το ξέραμε απο την αρχή οτι το Titanfall ηταν αποκλειστικό στο ΧΟΝΕ ενώ τα sequel οχι. Kοινώς, δεν είναι επείδή "πάτωσε" ή "δεν ηταν καλό" αλλά γιατί το 1ο είχε "κλειδωθεί" ως exclusive για την πλατφόρμα της Microsoft, τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Σωστός ο red. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Με την ευκαιρία να πω ότι το Titanfall είναι παιχνιδάρα και το πρώτο παιχνίδι που κατέβασα όταν πήρα το one πριν λίγες μέρες.Πραγματικά ούτε που θα το φανταζόμουνα ότι θα έπαιζα ένα τόσο πρωτότυπο fps την ώρα που αναμασάνε τα ίδια και τα ίδια. Έχει τρελό βάθος το gameplay, εκρηκτικούς ρυθμούς (παίξτε σε 60 fps σε one ή pc) και παρά τις καλές βαθμολογίες και τα βραβεία που έχει πάρει είναι πολύ λίγα για το παιχνίδι. Πάει πολλά βήματα μπροστά το είδος! Περιμένω πως και πως το 2! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) ....δεν μπορουσα να κρατηθω ....αλλα χαρηκα ΠΟΛΥ που θα βγει(?) τελικα και στο PS4...και θα παρει σαρκα και οστα το παιχνιδι.... .....εγω το εiχα αγορασει day one(digital μαζι με το season pass) στο PC και συνεχιζει μεχρι και σημερα ,για μενα προσωπικα, να είναι στα top ten......οσο για τους Azure servers....respect..... Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2015 από ggramenos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Θα με κάνετε να ξανασχοληθώ.. Κάντε κανένα add στο origin (ίδιο με το username μου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μολις το δοκιμασα και πραγματικα δουλευει και πολυ ευκολα και ανετα. Αλλα ειναι πραγματα τρομερα δυσκολο να παιξεις ps4 με το κινητο ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μολις το δοκιμασα και πραγματικα δουλευει και πολυ ευκολα και ανετα. Αλλα ειναι πραγματα τρομερα δυσκολο να παιξεις ps4 με το κινητο ετσι. Δεν είναι αυτό το point. Το point είναι ότι έχεις remote play χωρίς PSV ή Ζ3. Αγοράζεις ένα mount, συνδέεις το -όποιο- κινητό με το DS4 και είσαι good to go. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ναι οκ δεκτο αλλα αν ειναι unplayable τι να το κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ναι οκ δεκτο αλλα αν ειναι unplayable τι να το κανεις? Από την -αρκετή- εμπειρία που έχω πάνω στο streaming (αν και δεν έχω PS4 για να δοκιμάσω το συγκεκριμένο κόλπο) μπορώ να υποθέσω με σχετική σιγουριά ότι για να δουλέψει κομπλέ το Remote Play (όπως και κάθε άλλο είδος game streaming) θέλει 5 Ghz router για να αποδώσει σωστά. Και επίσης η app δεν είναι ακόμα σε τελικό στάδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Καμια μα καμια σχεση. Εμενα μια χαρα δουλευε σε full hd αναλυση και με ενα απλο ρουτερ χωρις να ειναι 5ghz που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Επειδή έχω μόνο Xbox 360, αξίζει να πάρω το Alien: Isolation σε αυτό το σύστημα; Για το Evil Within έχω διαβάσει ότι δεν είναι αξιόλογες οι last gen εκδόσεις. Για το Isolation όμως τι παίζει; Ρε φιλε συγνωμη κιολας αλλα μπηκες σε θεμα το Playstation 4 να ρωτησεις για παιχνιδια για το Xbox360??? Μπορουσες να ρωταγες σε αλλα θεματα ειτε για Alien Isolation στις κονσολες ή σε αυτο του Xbox..... Φιλικα παντα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Καμια μα καμια σχεση. Εμενα μια χαρα δουλευε σε full hd αναλυση και με ενα απλο ρουτερ χωρις να ειναι 5ghz που λες. Δεν καταλαβαίνω τι λες για να είμαι ειλικρινής. Κατ' αρχάς, απ' όσο ξέρω το Remote Play είναι κλειδωμένο στα 720p. Πώς σου δούλεψε σε Full HD εσένα; Από εκεί και πέρα, τι ακριβώς εννοείς όταν λες πως είναι «unplayable»; Αν εννοείς τα controls, τότε συνδέεις DS4 και έχεις ίδια εμπειρία στα controls. Αν εννοείς lag spikes, τότε θες 5 Ghz μπάντα στο router σου. Δεν καταλαβαίνω με ποιόν άλλον τρόπο μπορεί να είναι «unplayable», διαφώτισέ με αν θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Βγάλανε αυτό το theme απο το Transistor στο store, για όσους ενδιαφέρονται το αγόρασα και είναι πολύ ωραίο. Μέχρι στιγμής από τα λίγα που αξίζουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Τι ωραία μουσική που έχει αυτό το παιχνίδι όμως. Ωραίο και το theme, αλλά δεν ξέρω, μου φαίνεται υπερβολική η τιμή τους για δύο gifs (ή ό,τι είναι) με 10" μουσική σε λούπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις