hollow_83 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Kαι πιο γρηγορα μη σου πω. Εκτος αν ασχοληθεις με ολα τα γυρω γυρω, που ειναι εξαιρετικα βαρετα μετα απο λιγο. Καλο ειναι γενικα, αρκει να το βρεις σε πολυ χαμηλη τιμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Eγω του 'ριξα 30 ωριτσες. Πολλες μου κανουν για ενα ΣΚ. Βγαινει και στις μισες ομως. Τα συμπερασματα δικα σου Φωτη. Ειναι επαναλαμβανομενο, εχει και τις χαρες του ομως.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Eγω του 'ριξα 30 ωριτσες. Πολλες μου κανουν για ενα ΣΚ. Βγαινει και στις μισες ομως. Τα συμπερασματα δικα σου Φωτη. Ειναι επαναλαμβανομενο, εχει και τις χαρες του ομως.. Νεαρέ, άσε τα Auto-pilot-mash-X-for-awesome παιχνίδια (Shadow of mordor) και πιάσε τα Evil within και Alien Isolation που τσίμπησες... Σχετικα με το Αlien isolation...Το τερμάτισα πριν 1 βδομάδα και...απλά...Θεε μου, η ατμοσφαιρα και ο ΤΡΟΜΟΣ που νιωθεις οταν ακους το Alien να κατεβαίνει απο τους αεραγωγούς...ιδρώνεις λέμε...Τι παιχνιδάρα ρε π@@στ@ μου...τι παιχνιδάρα...Παρόλο που μερικοί κράξανε την διάρκειά του (οτι είναι πολύ μεγάλο και έπρεπε να "κόψουν" μερικές ώρες) προσωπικά δεν ήθελα να τελειώσει...ΤΟΣΟ @#$%%#- καλό το βρήκα... Απίστευτη λεπτομέρεια πιστή στην αυθεντική/original καλλιτεχνική διεύθυνση του 1ου Alien του Scott (βλέπε: retro-futurism), φοβερά ζοφερή και κλειστοφοβική ατμόσφαιρα και - ΘΕΕ ΜΟΥ - το μιξάρισμα και η παραγωγή του ήχου είναι απλά HHNNGGGG...ΠΡΕΠΕΙ να το παίξετε με ακουστικά, δεν υπάρχει άλλο υποκατάστατο για να νιώσετε ολόκληρη την εμπειρία του παιχνιδιού...(ουτε καν ενα καλό 5.1 σύστημα ήχου) Το αστείο της υπόθεσης ? Καλύτερο Alien sequel/prequel απ'ότι...τα ίδια τα έργα (μετα το 2ο) - ως γνωστόν, Αlien εργα είναι μονο 2, το 3 και το resurrection δεν συνέβησαν ποτέ, amirite ? Aφήστε για λίγο τα "ΑΑΑ" φτιαγμένα κατόπιν συνελευσης επιτροπής παιχνίδια (Mordor/Assassin's κτλπ κτλπ) και δώστε τα λεφτάκια σας σε κανα πραγματικο διαμαντάκι όπως το Alien...Περι των 30€ ακόμα και στην Ελλάδα μπορείτε να το βρείτε πλέον εξάλλου... "Αυτη η γενιά δεν έχει παιχνίδια" my ass...Έχει και παραέχει... ΥΓ : προς τους ενδιαφερόμενους : Μείνετε ΜΑΚΡΙΑ απο τα review, ολα μα ολα spoiler-αρουν πράματα και καταστάσεις, απο αντικείμενα που μαζεύεις μεχρι ολοκληρες σκηνές/chapter, αίσχος πραγματικά καθώς ο τίτλος έχει πολλές εκπληξεις - ιδίως αμα είστε fan των Alien...κρίμα, είμαι σίγουρος πως θα είχα γουστάρει ακόμα πιο πολύ αμα δεν είχα φάει ολα τα spoilers στη μαπα απο τους "ειδικούς" του χώρου. Μην κάνετε το ίδιο λάθος με εμενα ^ Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2015 από red1 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Can confirm, Alien Isolation + SBZ + Senn HD 598 = 10/10 Το κυριότερο δεν είναι ο τρόμος αλλα το άγχος που δημιουργεί η όλη κατάσταση με το Alien. Κάνει κοιλια σε μερικά σημεία αλλα γενικά μου άφησε μια παρα πολύ καλή εικόνα, για εμενα ήταν το GOTY 2014. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Can confirm, Alien Isolation + SBZ + Senn HD 598 = 10/10 Το κυριότερο δεν είναι ο τρόμος αλλα το άγχος που δημιουργεί η όλη κατάσταση με το Alien. Κάνει κοιλια σε μερικά σημεία αλλα γενικά μου άφησε μια παρα πολύ καλή εικόνα, για εμενα ήταν το GOTY 2014. ^ This man gets it Πέτυχες bingo Σπαρτιάτη, το άγχος που προκαλει το Alien είναi το όλο θέμα...με το που κάνεις το...λάθος...ακούς τον χαρακτηριστικότατο ήχο του Alien, λες μέσα σου "NOPE" και ετοιμάζεσαι για την σκηνή θανάτου (σου) ...και ΔΕΝ τσατίζεσαι γιατί Α) το παιχνίδι είναι παντα δίκαιο και Β) ο ήχος είναι τόοοοοοσο καλός που μπορείς να ορίσεις απο που θα'σου ερθει η (οποιαδήποτε) απειλή... Στην αρχή, μέχρι να μάθεις πως λειτουργεί το όλο A.I του Alien ενδέχεται να ξενερώσει κάποιος και να θεωρήσει πως το παιχνίδι βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στο "trial and error" - δεν είναι έτσι όμως, το παιχνίδι μαθαίνεται και έχει τα "κόλπα" του και αυτό απλά, το A.I είναι πραγματικά σε άλλο επίπεδο... Το καλύτερο horror-game που έχω παίξει στην ζωουλα μου - και τα έχω παίξει (σχεδόν) όλα, και όλα αυτά...απο developer που μέχρι πρότινος ασχολούταν αποκλειστικά και μόνο με...strategy παιχνίδια, πόσο σέβας... Καλύτερο Alien παιχνίδι που έχει βγει με διαφορά, επιτέλους και μια εταιρεία που σεβάστηκε την κληρονομιά και το βάρος του franchise σε αντίθεση με...ολη την σαβούρα που έβγαινε τόσο καιρό...Μπράβο στην creative assembly, αυτό και μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Nα ξεμπερδεψω με το αλλο πουλεν σου(ΤΕW) και επειτα καταπιανομαι και με αυτο. Στη Μordor ειχα παει τον Οκτωβρη. Με τοσα χιονια δεν θα περπατιοταν τετοια εποχη . Υ.γ1: Το 3 μια χαρα υπηρξε. Το 2 απο την αλλη, υπηρετησε διαφορετικα υφολογικα μονοπατια απο τον ογκολιθο του Scott και ως εκ τουτου, εχασε κατα κρατος. Υ.γ2: Ο Bruce σου στελνει πολλους χαιρετισμους... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Γενικα η γεννια εχει παρα πολυ καλα παιχνιδια και δυστυχως δεν ειναι αυτα που τρωνε promotion. Εχω ξενερωσει απιστευτα απο τα 3-4 πολυ προωθημενα και εχω ευχαριστηθει παραπανω απο οσο περιμενα αλλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Γενικα η γεννια εχει παρα πολυ καλα παιχνιδια και δυστυχως δεν ειναι αυτα που τρωνε promotion. Εχω ξενερωσει απιστευτα απο τα 3-4 πολυ προωθημενα και εχω ευχαριστηθει παραπανω απο οσο περιμενα αλλα. https://www.facebook.com/1408213046077339/posts/1618697748362200/ το A:I δεν τα πήγε τόσο άσχημα, αν σκεφτείς ότι το είδος δεν είναι και το πιο δημοφιλές. Πάντως αυτό που είδα και λιγουρεύτηκα είναι άτομα να το παίζουν σε Oculus, insta buy με το που βγει είναι το oculus για εμενα μονο και μονο για να το δοκιμάσω στο Alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Eχω παιξει evil within kai allien ειναι εξαιρετικα και τα 2 .Ειμαι του horror surviror sta games ετσι και αλλιως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Επειδή έχω μόνο Xbox 360, αξίζει να πάρω το Alien: Isolation σε αυτό το σύστημα; Για το Evil Within έχω διαβάσει ότι δεν είναι αξιόλογες οι last gen εκδόσεις. Για το Isolation όμως τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Επειδή έχω μόνο Xbox 360, αξίζει να πάρω το Alien: Isolation σε αυτό το σύστημα; Για το Evil Within έχω διαβάσει ότι δεν είναι αξιόλογες οι last gen εκδόσεις. Για το Isolation όμως τι παίζει; Δεν θα στο πρότεινα, άμα μπορείς δοκίμασε το στο PC. Παρα πολύ καλο port, υπερβολικά καλά optimized. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Το πηρα δεν αντεξα Sent from my iPhone 6 plus using Insomnia 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Άμα σου άρεσαν τα Arkham παιχνίδια θα σου αρέσει αρκετά, εγώ ξόδεψα μπόλικη ώρα με την PC έκδοση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 http://www.ign.com/articles/2015/02/11/ea-says-titanfall-2-will-likely-be-on-multiple-platforms\ Να τα μας.Titanfall 2 πιθανως και στο Ps4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Λογικο αφου ειδανε οτι δεν ειχε τις αναμενομενες πωλησεις ειπανε να βγαλουν το 2 μερος και στις δυο next gen κονσολες ωστε να εχει πολυ περισσοτερες πωλησεις και πιστεψτε με δεν θα ειναι το μονο παιχνιδι που θα μεταβει στρατοπεδο και θα το δειτε στο μελλον αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις