gkalas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Παιδες προσοχή μη μας πάρουν χαμπάρι στο εξωτερικό και γίνουμε αντικείμενο χλευασμου παγκοσμίως. Καταλαβαίνω οτι είναι υποκειμενικό το να αρέσει ένα παιχνιδι αλλά δε γίνεται να λες οτι είναι υποκειμενικό το αν τα σκατα είναι χειρότερα απο ενα σουβλάκι. Συγκρίνουμε το Last of us με το evil within. Είναι ανήκουστο πραγματικά. Με το evil within ,το ξαναλέω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Παιδες προσοχή μη μας πάρουν χαμπάρι στο εξωτερικό και γίνουμε αντικείμενο χλευασμου παγκοσμίως. Καταλαβαίνω οτι είναι υποκειμενικό το να αρέσει ένα παιχνιδι αλλά δε γίνεται να λες οτι είναι υποκειμενικό το αν τα σκατα είναι χειρότερα απο ενα σουβλάκι. Συγκρίνουμε το Last of us με το evil within. Είναι ανήκουστο πραγματικά. Με το evil within ,το ξαναλέω. Ωραίο πράμα η ειρωνεία, απο επιχειρήματα όμως μηδέν... Πως/γιατί θεωρείς οτι το Α είναι καλυτερότερο απο το Β ? To παράδειγμα του σουβλακιου και των σκ@των δεν πιάνει τόπο Η κανουμε διάλογο ή λέει ο καθένας το δικό του, ο Spartan πιο πάνω τουλάχιστον έκατσε και έγραψε ωραία, τοποθετήθηκε... @Spartan : Πολύ πιο polished, κανείς δεν αντιλέγει και τα ελαττώματα του EW τα έχω αναφέρει αναλυτικά σε άλλο post, έλα όμως ντε που για 'μενα το EW ειναι πιο videogame απο το LOU που είναι πιο "κινηματογραφική εμπειρία". Αμα θες να δεις LOU έργο επίσης βγήκε ήδη εδώ και καιρό και λέγεται The road (ανευ των clickers) Ρηχό δεν το θεωρώ, για εμενα είναι γεγονός, είναι παιχνίδι για όλους, κατι το οποιο δεν είναι κακό φυσικά, είναι αυτό που είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Καταλαβαίνω την λογική "είναι για όλους" μιας και στο easy/normal είναι αρκετά βατό παιχνίδι, αλλα άμα θες να το κανεις δύσκολο γίνεται (grounded). Μιλάμε όμως και για western vs japanese παιχνίδια οποτε υπάρχει και διαφορετική νοοτροπία πίσω από το game design. Και τα δυο είναι καλά παιχνίδια απλά το TLOU είναι πιο προσβάσιμο, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα εύκολο. Εγώ θα προτιμούσα το TLOU μεταξύ των δυο λόγο ότι είναι μια πολύ βατή εμπειρία λόγο polish και διότι μου άρεσαν η ιστορία, χαρακτήρες και η μουσική περισσότερο από το TEW. Το TEW παραμένει αρκετά καλο παιχνίδι στο είδος το οποιο έπρεπε να προσέξουν λίγο παραπάνω πριν το βγάλουν. Είναι λίγο ακατέργαστο διαμάντι imo. Και σίγουρα μπορείς να το κράξεις πιο εύκολα για τα λάθη που είναι εμφανή. Η όλη υπόθεση μου θυμίζει το Ninja Gaiden 2 που ανέφερα πιο πάνω, που παρότι πρέπει να είναι το most played παιχνίδι για εμενα στο x360 (top 3 σίγουρα) μπορώ πολύ εύκολα να δω όλα τα λάθη και προβλήματα που είχε ο κόσμος γενικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Καταλαβαίνω την λογική "είναι για όλους" μιας και στο easy/normal είναι αρκετά βατό παιχνίδι, αλλα άμα θες να το κανεις δύσκολο γίνεται (grounded). Μιλάμε όμως και για western vs japanese παιχνίδια οποτε υπάρχει και διαφορετική νοοτροπία πίσω από το game design. Και τα δυο είναι καλά παιχνίδια απλά το TLOU είναι πιο προσβάσιμο, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα εύκολο. Εγώ θα προτιμούσα το TLOU μεταξύ των δυο λόγο ότι είναι μια πολύ βατή εμπειρία λόγο polish και διότι μου άρεσαν η ιστορία, χαρακτήρες και η μουσική περισσότερο από το TEW. Το TEW παραμένει αρκετά καλο παιχνίδι στο είδος το οποιο έπρεπε να προσέξουν λίγο παραπάνω πριν το βγάλουν. Είναι λίγο ακατέργαστο διαμάντι imo. Και σίγουρα μπορείς να το κράξεις πιο εύκολα για τα λάθη που είναι εμφανή. Η όλη υπόθεση μου θυμίζει το Ninja Gaiden 2 που ανέφερα πιο πάνω, που παρότι πρέπει να είναι το most played παιχνίδι για εμενα στο x360 (top 3 σίγουρα) μπορώ πολύ εύκολα να δω όλα τα λάθη και προβλήματα που είχε ο κόσμος γενικά. Πολύ ωραία διατυπωμένο και αντικειμενικό post, έτσι γίνεται διάλογος Συμφωνώ σε όλα Σπαρτιάτη, εννοείται πως το LOU είναι πολυ πιο polished και πέτυχες διάνα με το "ακατέργαστο διμάντι" περι EW - αλλα παιχνίδια που ανήκουν σ'αυτή την κατηγορία ? το 1ο Mass Effect (dat framerate/tearing), το Ninja gaiden 2 (απαρχαιωμένο game engine/slowdown/input lag) και πιο πρόσφατα, τα Metal Gear rising revengeance (1.5 χρονο παραγωγής μόλις) και το Evil Within φυσικά το οποίο...βάλε λίγο οτι το ID tech 5 ΔΕΝ υπήρξε η καλύτερη επιλογή για game engine (γι'αυτα που ήθελε να κανει η Tango όπως φωτισμός π.χ) το οποίο δημιουργεί το γνωστό πρόβλημα στο framerate και οι μαύρες μπάρες οι οποίες έιναι εκεί καθαρά και μόνο για να μπορεί να τρέξει καλύτερα (αν και δεν με ενόχλησαν οταν το συνήθισα καθώς συμβάλει στην ολη κλειστοφοβικοτητα του παιχνιδιού).Φυσικά και έπρεπε να το προσέξουν παραπάνω προτού το βγάλουν αλλά...βάλε το φιάσκο της ID tech 5, βάλε και το οτι ηταν το 1ο παιχνιδι ως Tango gameworks και...έδεσε το γλυκό.Κρίμα, καθώς τα games του Mikami είναι πάντα πολύ polished.Ας ελπίσουμε πως το sequel θα είναι πολύ πιο "στρωμένο" ως προς τον τεχνικό του τομέα. Η ιστορία του E.W...ναι, γΞέρειζζζ Η ζοφερή ατμόσφαιρα όμως ηταν μαεστρική (Mikami γαρ) οπότε... Τι μένει ? το gameplay...είναι θέμα φιλοσοφίας οπως πολύ σωστά ανέφερες (Δυση Vs Ανατολή) αλλά προτιμώ τα συστήματα στα παιχνίδια μου οπότε...το Ε.W για εμενα κερδίζει σ'αυτό τον τομέα (όπως και στο replay value). Kαλό πράμα οι ιστορίες φίλε αλλά...παιχνίδια παίζουμε, δεν βλέπουμε ταινίες γι'αυτο και επιμένω Εκει που προσπαθώ να καταλήξω είναι το εξής : Ναι μεν μπορούμε και είναι πιο εύκολο να εκτιμήσουμε κατι το οποιο είναι "στρωμένο"/polished αλλά...δεν είναι και αναγκη, υπάρχουν πολλά "ακατέργαστα" διαμάντια στο gaming τα οποία είναι κρίμα να τα παραβλέπουμε επειδή δεν παραπέμπουν σε "ΑΑΑΑΑΑ VIDJYA", επίσης, το"καλυτεροτερο πράμα ever" because..."reasons" ή, επειδή "το προτιμάνε όλοι" δεν αποτελούν επιχειρήματα... Αυτά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Καλα για το The Last Of Us οπως και για αλλα παιχνιδια του ειδους του(The walking dead S1 and 2,Dying Light,H1z1 κλπ)πατανε στην δημοφιλη σειρα του Amc The walking dead και οποιο ακριβως παιχνιδι πετυχει πιο πολυ να δωσει βαθος στους χαρακτηρες οπως προσπαθει να κανει και η γνωστη σειρα,το αγαπαει ο κοσμος.Το ειδαμε αυτο και στο The Last Of Us αλλα και στο Walking dead της Taletales. Οσο για το Evil Within οπως εχω ξαναεπει ειναι το παιχνιδι οπως επρεπε να ειναι τα Resident Evil και Alone In the Dark,ειδικα ο σχεδιασμος του κεντρικου χαρακτηρα πιο πολυ μου θυμιζε Alone in the Dark The New Nightmare. Απο ατμοσφαιρα οπως ειπε και ο Red παραπανω και για μενα ηταν αψογη στο μεγαλυτερο κομματι του παιχνιδιου,κυριως οσο δεν ηταν ανοιχτο το περιβαλλον οπως πχ καποια στιγμη στην πολυ. Αλλα δυστηχως το Story του ηταν απλα τραγικο,ειδικα το τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toykaki Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Mε εχετε μπερδεψη απιστευτα,μαλλον θα πρεπει να τ απαιξω και τα 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Mε εχετε μπερδεψη απιστευτα,μαλλον θα πρεπει να τ απαιξω και τα 2 Αμα είσαι καινούργιος στο hobby, πας στο Last of Us, αμα εχεις παίξει Τζαπωνεζούρες (τα resident Evil κτλπ) και τις γουστάρεις πας στο Evil Within, είναι πολύ απλό βασικά, πρόσεξε μην προτιμήσεις όμως το Evil Within και πάθει ο gkalas κανα' εγκεφαλικό, θα είναι ανήκουστο πραγματικά και θα μας πάρουν πρέφα στα εξωτερικά - μη σου πω πως θα μας διώξουν και απο την Ευρωζώνη λόγω αυτού 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Χαλασαν οι διαπραγματευσεις εμαθα γιατι διέρρευσε πληροφορια οτι ο Ελληνικος λαος δεν εκτιμαει τοσο το TLOU, καλυτερα να αρνηθεις το ολοκαύτωμα παρα το TLOU ως GOTF στο εξωτερικο λενε εγκυρες πηγες.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Mε εχετε μπερδεψη απιστευτα,μαλλον θα πρεπει να τ απαιξω και τα 2 Οχι μη μπερδεύεσαι. Δες απο κριτικές εως reviews και θα καταλάβεις . Ρώτα και σε άλλα φόρουμ να σου πούνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Mε εχετε μπερδεψη απιστευτα,μαλλον θα πρεπει να τ απαιξω και τα 2 Καλά, αυτό εννοείται, η όλη συζήτηση ξεκίνησε για το ποιο να παίξεις πρώτο Με αυτό ως γνώμονα, τα στοιχεία δείχνουν LoU, πάντως. Evil Within παίζεις πρώτο μόνο αν ξέρεις ότι το παιχνίδι είναι για σένα, αν σου έχει μείνει καημός να παίξεις το Resi 4 that never was, αν θες να νιώσεις λίγο ολντ σκουλιά. Είναι τόσο divisive παιχνίδι, που θα σου έλεγα ίσως και να το νοίκιαζες πρώτα, αλλά να του έριχνες τουλάχιστον μερικές ώρες πριν αποφασίσεις, καθώς τα πρώτα κεφάλαια (καλά, και τα επόμενα) διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Αν υπαρξει τροπος να βγει το πραγματικo GOTG.Δημιουργησουμε ρε παιδι μου εναν θεικο αλγοριθμο που δεν γινεται να κανει λαθος, παλι καποιοι θα βγουν και θα πουν οτι το GOTG ειναι υπερκετιμημενο. Επειδη βεβαια θα υπαρχουν καποιοι τετοιοι, δεν σημαινει οτι το παιχνιδι δεν θα ειναι το GOTG. Nομιζω οτι ειδικα οι πιο εμπειροι μπορουν να καταλαβουν φτιαχνοντας τον δικο τους ''αλγοριθμο'' μεσω της εμπειριας τους, οτι το TLOU ειναι ευκολα υποψηφιο για GOTF. Βαζεις κριτικες ,αποδοχη κοσμου(και μια ιδιαιτερης μεριδας ανθρωπων που λογο εμπειριας σου ξερεις οτι δεν θα υποστηριξουν οτι τους κατεβει) και γενικα την ατμοσφαιρα που εχει δημιουργηθει, το κλιμα κτλ. Εχεις εναν αλγοριθμο λοιπον που σου βγαζει ενα αποτελεσμα.Αν εχεις καθαρο μυαλο περα απο φανατισμους θα το δεχτεις(το αποτελεσμα) και περα απο το προσωπικο σου γουστο που ειναι απολυτα σεβαστο. Προσωπικα δεν μου αρεσουν τα Halo, αλλα ο αντιστοιχος αλγοριθμος τα βαζει στην κορυφη της προηγουμενης γενιας για παραδειγμα. Για αυτο και ποτε δεν εχω πει οτι ειναι υπερεκτιμημενα.Απλα προφανως εγω δεν βλεπω κατι που αλλοι βλεπουν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Τoykaki με απλά λόγια πάρε το Last of us.Μετα νοίκιασε και το evil within και έλα πες τη γνώμη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μόλις βρήκα τον άνθρωπο πίσω απο το account : ^ Gkala, εσύ είσαι, σωστά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Τι εννοείς γιατί δε κατάλαβα;Αν ήθελες να με ειρωνευτεις με καποιον τρόπο θα μπορούσες και καλύτερα. Να σου στείλω μια φωτογραφία μου να με κάνεις photoshop αν είναι.Ποιος είναι ο τύπος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Τι εννοείς γιατί δε κατάλαβα;Αν ήθελες να με ειρωνευτεις με καποιον τρόπο θα μπορούσες και καλύτερα. Να σου στείλω μια φωτογραφία μου να με κάνεις photoshop αν είναι.Ποιος είναι ο τύπος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις