Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρχίσανε να κάνουν stream το The Order άτομα που το έχουν ήδη αλλα τους κλείνουν. 2 non-spoilery εικόνες από ένα stream:

INSueTN.jpg

qv6xdru.jpg

Showcase τίτλος σίγουρα, ίσως η καλύτερη χρήση PBR που έχω δει μέχρι στιγμής.

Δημοσ.

πιο απο τα 2?the evil within η last of us remastered ή καποιο αλλο?

To Last of Us είναι ΑΑΑ παιχνίδι για "όλους", το Evil Wihin είναι πιο "video game" απο το LOU με (πολύ) καλύτερο replay value και καλύτερο μπουμ-μπουμ αλλά δεν είναι για όλους...GLORIOUS MIKAMI

Το LOU εχει multiplayer, το Evil οχι.

Eν κατακλείδι, αμα σ'αρέσει το "cinematic" gaming πας για LOU, άμα "καίγεσαι" με games καιρό και δεν ξεκίνησες να παίζεις λόγω pro evolution/FIFA/"AAA" Assasin's Creed πας για Evil Within...

Το LOU είναι το πιο "στρωτό" απο τα 2 χωρίς να σημαίνει αναγκαστικά πως είνια και καλύτερο ως παιχνίδι, εγώ προσωπικά προτιμώ το Evil με διαφορά, γούστα βέβαια οπότε...ναι...

Δημοσ.

πιο απο τα 2?the evil within η last of us remastered ή καποιο αλλο?

Last of Us χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο μόνος λόγος να πας πρώτα στο Evil Within είναι ότι το Last of Us ενδέχεται να καταστρέψει ό,τι παιχνίδι παίξεις αμέσως μετά, είναι τόσο καλό :P

• Like 1
Δημοσ.

Παρομοια ζημια ειχα παθει Vole οταν ειχα παιξει πρωτη φορα το Max Payne 3 και μετα εβαλα να παιξω ενα αλλο third person shοοt em up. Απλα γελαγα.

Δημοσ.

Last of Us χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο μόνος λόγος να πας πρώτα στο Evil Within είναι ότι το Last of Us ενδέχεται να καταστρέψει ό,τι παιχνίδι παίξεις αμέσως μετά, είναι τόσο καλό :P

DAT HYPERBOLE THO...  :P

Δημοσ.

Όπως είπες, απόψεις είναι. Για πολλούς είναι το GOTG. Εμενα μου άρεσε αρκετά αλλα το multi μου έσπασε τα νεύρα. Και το ότι το EW είναι καλύτερο game από το TLOU δεν θα δεις πολλά άτομα να το λένε αλλα δεν είπαμε και τίποτα, απόψεις είναι :P

Δημοσ.

Όπως είπες, απόψεις είναι. Για πολλούς είναι το GOTG. Εμενα μου άρεσε αρκετά αλλα το multi μου έσπασε τα νεύρα. Και το ότι το EW είναι καλύτερο game από το TLOU δεν θα δεις πολλά άτομα να το λένε αλλα δεν είπαμε και τίποτα, απόψεις είναι :P

Spartan, δεν είπα οτι καλύτερο, είπα οτι είνια πιο πολύ "videogame", να το αναλύσω ? Λιγότερο "cinematic", περισσότερα συστήματα παιχνιδιού (i-frames/audio cues/συγκεκριμενο συστημα για συγκεκριμενους εχθρους κτλπ).

Σχετικά με το τι λένε τα "πολλά" άτομα αδερφέ μου (ή τα review)...ξέρεις, έτσι ? :P

Αμα ακουγαμε αυτους μονο...ολη μερα FIFA/Call of duty κτλπ θα παιζαμε μονο...

Και οχι, το LOU δεν ειναi το "καλυτερότερο" game όλων των εποχώνΕ oπως πολλοί θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε, με το συμπάθιο κιόλας φίλε μου, μια καλή ιστορία έχει (για videogame πάντα)...μεχρι εκεί όμως...Δεν είναι το "be all, end all" όμως των vidjya...

O κόσμος γουστάρει "cinematic", πως να το κάνουμε τώρα - και δεν το εννοώ υποτιμητικά, διαφωνείς ? :)

Δημοσ.

Το καλυτερο ολων των εποχων μπορει να μην ειναι αλλα ειναι αριστουργημα και μπαινει μεσα στα καλυτερα παιχνιδια που εχουν εμφανιστει χωρις καμια αμφιβολια.Το evil within ειναι παιχνιδακι μπροστα του.Πραγματικα καμια συγκριση.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω με το ζορι το τελείωσα, οπως εχω ξαναπει ισως most overrated game ever συμφωνα με το hype του. Μια καλη ιστορια των 10-15 ωρων και ενα gameplay που κανει τη δουλεια απλα δεν κανει ενα game GOAT. To evil within μου φανηκε αίσχος προσωπικά οπως και το max payne 3 που αναφέρθηκε πριν, μπροστα τους το last of us ειναι οντως GOAT.. :P

Τα ισοπέδωσα ολα.. :P

• Like 1
Δημοσ.

Το καλυτερο ολων των εποχων μπορει να μην ειναι αλλα ειναι αριστουργημα και μπαινει μεσα στα καλυτερα παιχνιδια που εχουν εμφανιστει χωρις καμια αμφιβολια.Το evil within ειναι παιχνιδακι μπροστα του.Πραγματικα καμια συγκριση.

Dayum son... :D

Γκαλα, ποιος το κρίνει αυτό ? ο τύπος ? Ξερεις για τον τυπο...

Οι "παίκτες" ? Δες ποια παιχνίδια πουλάνε πιο πολύ και καταλαβαίνεις...

Ολοι τερμάτισαν ενα TLOU, απορώ γιατί..."Flavour of the month" κατάσταση...

Truth/fact : oi μισοί και βάλε που "παίξανε" το Evil Within...το παράτησαν στο 2ο chapter..." M@λ@κία είναι ρε φίιιλε, πολύ stealth κι'ετς" - εντομεταξύ, το 2ο chapter είναι 30λεπτα παιχνιδιού και στην ουσία tutorial...Δεν έχεις ουτε όπλα, ουτε abilities ουτε τιποτα...βαλε και οτι το παιχνιδι δεν σου έχει πετάξει τα "ωραία" στα μουτρα που αρχίζει να σου πετάει απο το 4ο κεφάλαιο και μετά...

Άρα ? Μη μου πεις πως οι παίκτες δεν επιθυμούν πλέον instant gratification γιατί θα είναι ψέμα μεγάλο...ΑΑΑ shootbang/production values και δώσε. Είμα εμπαθής που το αναφέρω αυτό ? Ισχύει η όχι ? Ισχύει το οτι αμα πλεον ενα game δεν σε κρατήσει απο το 1ο μισάωρο κατευθείαν το κατατάσουμε στα "σκουπίδια" ? Για το αν έχει διαφορετικό δείκτη δυσκολίας σε σχέση με την πλειοψηφία επίσης ? Ναι ή όχι ? Μη κρυβόμαστε ρε φίλε πίσω απο το δάχτυλό μας...

ξερεις ποια είναι η διαφόρά ? Το TLOU είνια τίτλος για να το πάιξουν ΟΛΟΙ αυτοί που έχουν μπλεϊστέσιο ενω το Evil...είναι πιο "καϊλα" και για αυτούς που γουστάρουν λιγο πιο old-school κατασταση...

Το TLOU θα άρεζε και στη μάνα μου να στο πω απλά...

Επίσης, καλό είναι να παραθέτουμε και επιχειρήματα οταν αναφερόμαστε σε κάτι, το "αριστούργημα" για το ενα και το "υποδεεστερο"/μάπα ή "παιχνιδάκι" που αναφερες προσωπικά δεν είναι επιχειρήματα.

Αν το "αρέσει σε περισσότερους" αποτελεί επιχείρημα ως προς την ποιότητα ενς προϊόντος...αμα είναι έτσι, οι ταινίες του Michael Bay είναι αριστουργήματα επειδή κόβουν 80% περισσότερα εισιτηρια απο αυτές του Anderson π.χ, δλδ τώρα, ναι...

Εντομεταξύ, το έγραψα φίλε στο 1ο post οτι το TLOU είναι πιο "στρωτό", κανείς δεν αμφιβάλει για την ποιοτητα του, απλά, το να εκεθειάζουμε κατι αναλώσιμο ως το ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΜΑ ΕΒΕΡ...εεεε, εκεί είναι που διαφωνούμε ;)

Φιλικά and you know it ;)

Δημοσ.

Δεν το έκρυψα ποτέ :P

Πάντως δεν πρόκειται να σου πω ότι δεν ξέρεις από παιχνίδια επειδή προτιμάς το EW, που για άλλους μπορεί να είναι ίιιου :D

Καλό είναι κι αυτό αν είσαι στο target audience του, αλλά μέχρι εκεί. Εγώ με κλειστά τα μάτια θα προτιμούσα το LoU, και όχι μόνο για την ιστορία του. Τα παιχνίδια τα κρίνω συνήθως στο σύνολό τους, όχι κατά μέρη, και ως σύνολο το LoU για μένα είναι μες στο τοπ 5 των παιχνιδιών που έχω παίξει στα 20 χρόνια που παίζω παιχνίδια (πριν από τα 9-10 δε θυμάμαι και πολλά, οπότε δεν τα μετράω :P )

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέρα από την ιστορία που ήταν καλή στο TLOU αυτό που πέτυχαν είναι να φτιάξουν ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Πέραν του main cast όλοι όσοι συνάντησα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού είχαν λόγο και κίνητρο για ότι κάνανε, δεν ήταν ο στερεοτυπικός κακός/καλός όπως δεν ήταν ούτε ο Joel.

Το gameplay στις μεγαλύτερες δυσκολίες (το τερμάτισα στο grounded/grounded+) ήταν πολύ ωραίο και challenging χωρίς να σου σπάει τα νεύρα (Ninja Gaiden 2 Master Ninja μου έρχεται στο μυαλό).

Η μεγαλύτερη διαφορα μεταξύ του TLOU και του TEW είναι ότι το TLOU είναι πολύ πιο polished, και πιθανότατα να το θυμάσαι αρκετά περισσότερο σαν παιχνίδι από το TEW. Για εμενα από τα καλύτερα games της προηγουμενης γενιάς, και αυτό το "cinematic" λες και είναι αρνητικό να είναι story driven παιχνίδι μου φαίνεται λίγο ρηχή κριτική.

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...