Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορουμε να εχουμε 2 primary λογαριασμους(Εναν ελληνικο και εναν αμερικανικο) με το ιδιο mail ή σε καθε acc πρεπει να δηλωσουμε και αλλο mail?

Δημοσ.

spartan εγώ το αγόρασα απο το "ελληνικό" Store και εκεί που σου λεει εσενα expected download date εμενα μου λεει "set auto download" παρόλο που έχω ρυθμίσει να κάνει auto download.Μήπως πρεπει να κάνω κάποια άλλη ρυθμιση?

Δημοσ.

spartan εγώ το αγόρασα απο το "ελληνικό" Store και εκεί που σου λεει εσενα expected download date εμενα μου λεει "set auto download" παρόλο που έχω ρυθμίσει να κάνει auto download.Μήπως πρεπει να κάνω κάποια άλλη ρυθμιση?

Όχι δεν νομίζω, λογικά θα σου κάνει preload κανονικά.

Μπορουμε να εχουμε 2 primary λογαριασμους(Εναν ελληνικο και εναν αμερικανικο) με το ιδιο mail ή σε καθε acc πρεπει να δηλωσουμε και αλλο mail?

Εγώ τα έχω με διαφορετικά email

• Like 1
Δημοσ.

ναι κανονικά

Το ρωτάω γιατί είχα την εντύπωση ότι γίνεται σε σύνολο δύο κονσόλες. Είναι δύο κονσόλες για το κάθε είδος?

Δημοσ.

Παιδια καπου διαβασα οτι cross olay μεταξυ ps3 κονσολας κ ps4 ειναι δυνατο. Εγκειται στον προμηθευτη του εκαστοτε παιχνιδιου! Εγω που θελω να παιξω το pro2015 θα μπορω να το κανω με φιλο που εχει ps3?

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Απο οσο γνωριζω μονο το FF14 (το MMORG) εχει δυνατοτητα online crossplay μεταξυ κονσολων αλλα και του PC. (στον ιδιο κοσμο δλδ παιζουν ολοι.)

Αυτο ειναι καθαρα θεμα παιχνιδιου και εταιρειας και οχι δυνατοτητας.

Δημοσ.

Μολις εφτιαξα και ενα αμερικανικο psn acc και παιδια καμια σχεση με το ελληνικο psn store μα καμια μερα με τη νυχτα.

Το τι εχει το αμερικανικο psn store σε σχεση με το ελληνικο δεν λεγεται το ελληνικο psn store θα ελεγα απλα εχει τα 2 στα 10 απ' οτι εχει το αμερικανικο και υποθετω και αλλων ηπειρων psn stores.

Μονο το ελληνικο psn store ειναι πάμφτωχο και αυτο ειναι κριμα για την ελλαδα.

Δημοσ.

Το ρωτάω γιατί είχα την εντύπωση ότι γίνεται σε σύνολο δύο κονσόλες. Είναι δύο κονσόλες για το κάθε είδος?

Δύο κονσόλες PS3 και μία κονσόλα PS4. 

Δημοσ.

Καλημέρα, γίνεται να έχω τον λογαριασμό μου ταυτόχρονα σε δύο κονσόλες ps3 και μία κονσόλα ps4?

1 χαρα γινεται και εφοσον εχεις βαλει Plus στο PS4 θα εχεις και στο PS3 στον ιδιο λογαριασμο και το Plus θα μοιραζεται και στους αλλους λογαριασμους.

Θα μπορεις οποτε να "κατεβαζεις" τα δωρεαν παιχνιδια που δινει καθε μηνα η SONY και στις 2 κονσολες.

Οι 2 κονσολες θα ειναι κατα καποιον τροπο "συνδεδεμενες" μεταξυ τους εικονικα.

Οταν ο αδερφος μου "πιανει" το PS4 καποιες φορες παιζω στο PS3.Ειναι ελαχιστα τα παιχνιδια που ειναι παιζεις διπλο και αξιζουν στο PS4.

Εγω ετσι το εχω και καποιες φορες δεν ξερω τι να πρωτοπαιξω... :-D

Δημοσ.

Αυτό που κάνω εγώ είναι πως από το PS4 που ανοίγω συνήθως, βάζω στη βιβλιοθήκη μου τα παιχνίδια του PS3 κάθε μήνα. Οπότε τα καπαρώνω και όποτε θέλω να κατεβάζω στο PS3.

Δημοσ.

Αυτό που κάνω εγώ είναι πως από το PS4 που ανοίγω συνήθως, βάζω στη βιβλιοθήκη μου τα παιχνίδια του PS3 κάθε μήνα. Οπότε τα καπαρώνω και όποτε θέλω να κατεβάζω στο PS3.

Νομιζω οτι γινεται και το αντιθετο.Αυτο βολευει οταν δεν θες να ανοιξεις και την αλλη κονσολα αν πχ δεν ειναι καν συνδεδεμενη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...