JUST-GAMER Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Τα παραδείγματα του στυλ σηκώνει η δεν σηκώνει 1080p60 είναι λίγο άκυρα για ένα κλειστό σύστημα όπως μια κονσόλα. Απλά νούμερα είναι που δεν λένε τίποτα από μόνα τους. Πρέπει να υπάρχει και μέτρο σύγκρισης σε συνδυασμό με το πόσο λεπτομερή είναι τα γραφικά που επιτυγχάνονται με τα παραπάνω νούμερα. Εαν ένα παιχνίδι έχει γραφικά... pacman, 1080p60 σηκώνουν μια χαρά και τα PS3, X360. Αυτό τι σημαίνει? Ότι θα γίνει το ίδιο και με το AC Unity πχ? Επειδη προβλεπω οτι θα πας να κανεις συγκριση με gaming-pc να σου πω οτι αλλο κονσολα αλλο pc ειναι δυο εντελως ανομοια πραγματα μα εντελως. Και μονο απο χρηματα να το βαλεις ενα αξιοπρεπες gaming-pc κοστιζει πολυ μα παρα πολυ πανω απο 400 ευρω που κοστιζει μια κονσολα και εκτος αυτου πρεπει καθε 2-3 χρονια να αλλαξεις κατι για να συνεχιζεις να παιζεις ολα τα παιχνιδια σε ultra high settings. Για αυτο ακριβως το λογο λεω οτι το να συγκρινεις ενα gamig-pc με μια κονσολα ειναι σαν να συγκρινεις αχλαδια με πεπονια. Οπως καταλαβαινεις δεν συγκρίνονται. Και σε προλαβαινω για ακομα μια φορα στην απαντηση σου μα και τα δυο παιζουν παιχνιδια θα σου πω τοτε μα και τα δυο τα τρως(πεπονι & αχλαδι) γιατι να μην τα συγκρίνουμε? Καταλαβαινεις τωρα τι ακριβως θελω να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Επειδη προβλεπω οτι θα πας να κανεις συγκριση με gaming-pc να σου πω οτι αλλο κονσολα αλλο pc ειναι δυο εντελως ανομοια πραγματα μα εντελως. Και μονο απο χρηματα να το βαλεις ενα αξιοπρεπες gaming-pc κοστιζει πολυ μα παρα πολυ πανω απο 400 ευρω που κοστιζει μια κονσολα και εκτος αυτου πρεπει καθε 2-3 χρονια να αλλαξεις κατι για να συνεχιζεις να παιζεις ολα τα παιχνιδια σε ultra high settings. Για αυτο ακριβως το λογο λεω οτι το να συγκρινεις ενα gamig-pc με μια κονσολα ειναι σαν να συγκρινεις αχλαδια με πεπονια. Οπως καταλαβαινεις δεν συγκρίνονται. Και σε προλαβαινω για ακομα μια φορα στην απαντηση σου μα και τα δυο παιζουν παιχνιδια θα σου πω τοτε μα και τα δυο τα τρως(πεπονι & αχλαδι) γιατι να μην τα συγκρίνουμε? Καταλαβαινεις τωρα τι ακριβως θελω να πω. Προτρέχεις πολύ φίλε μου...Πάρα πολύ όμως. Απλά ξαναδιάβασε αυτά που γράφω. Νομίζω ότι ήμουν ξεκαθαρος, πιο λιανά δεν γίνεται. Δεν έχω καμία διάθεση για flame ή φρουτοσαλάτα. Τη σύγκριση PC με κονσόλες την κάνεις μόνος σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Εκτος θεματος αλλα ηθελε καπου να τα πει τι να κανουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Προτρέχεις πολύ φίλε μου...Πάρα πολύ όμως. Απλά ξαναδιάβασε αυτά που γράφω. Νομίζω ότι ήμουν ξεκαθαρος, πιο λιανά δεν γίνεται. Δεν έχω καμία διάθεση για flame ή φρουτοσαλάτα. Τη σύγκριση PC με κονσόλες την κάνεις μόνος σου. Επειδη μαλλον θελεις να παιξουμε με τις λεξεις και τις εννοιες να το παμε με τη οπτικη. Για εξηγησε μου σε παρακαλω πολυ τι ακριβως εννοούσες λέγοντας αυτο που σου εχω υπογραμμίσει στο ποστ σου ποιο κατω? Με τι δηλαδη να συγκρινουμε τα παιχνιδια για να δουμε ποσο λεπτομερη ειναι τα γραφικα...... Τα παραδείγματα του στυλ σηκώνει η δεν σηκώνει 1080p60 είναι λίγο άκυρα για ένα κλειστό σύστημα όπως μια κονσόλα. Απλά νούμερα είναι που δεν λένε τίποτα από μόνα τους. Πρέπει να υπάρχει και μέτρο σύγκρισης σε συνδυασμό με το πόσο λεπτομερή είναι τα γραφικά που επιτυγχάνονται με τα παραπάνω νούμερα. Εαν ένα παιχνίδι έχει γραφικά... pacman, 1080p60 σηκώνουν μια χαρά και τα PS3, X360. Αυτό τι σημαίνει? Ότι θα γίνει το ίδιο και με το AC Unity πχ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δεν έχω να εξηγήσω τίποτα. Πιο απλά δεν γίνεται. Προφανώς κάπου έχεις παρεξηγήσει τα πράγματα αλλά δεν έχω το χρόνο ούτε τη διάθεση να κάθομαι να εξηγώ απλά Ελληνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Με απλά λόγια για να καταλάβετε τα 30 vs 60 fps Για να χτυπήσει ένα παιχνίδι 60 fps πρέπει το κάθε frame, ιδανικά, να αργεί 16~ millisecond για να γίνει render. Αυτό συμπεριλαμβάνει τα πάντα που βλέπεις στην εικόνα. Για να χτυπήσει τα 30 το κάθε frame χρειάζεται περίπου 33 millisecond για να κάνει render το ένα frame. Με λίγα λόγια, όσο μειώνεις το framerate τόσα περισσότερα πράματα μπορείς να μπουκώσεις στην εικόνα, είτε αυτά είναι εφέ, είτε καλύτερα physics, καλύτερο post processing, καλύτερο animation and so on. Προφανώς το ίδιο ισχύει και με την ανάλυση, σε περίπτωση που είσαι GPU bound, όσο μειώνεις την ανάλυση τόσο πιο εύκολο είναι να κανεις render μέσα στα 33 ή 16 millisecond το κάθε frame σου. Και μετά έρχεται το δίλημμα για τους developer όταν δουλεύεις σε κλειστή πλατφόρμα όπως είναι οι κονσόλες. Καλύτερα γραφικά/physics/ai ή πιο smooth gameplay; Ανάλογα το παιχνίδι επιλεγουν. Το PC δουλεύει διαφορετικά, brute force τα πάντα για να τρέχουν στα υψηλότερα frames/αναλύσεις. Πάντως αυτό το frametime που μπορείς να κάνεις monitor στο PC είναι ακριβώς το ίδιο, σε ποσο χρόνο κάνει render το ένα frame το PC σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Oι περισσοτεροι devs θυσιαζουν το 60αρι για να μπορει να κρατησει το game τα 1080p και οτι φιλτρα/AA προσθεσουν. Υπαρχουν και games που ειναι δυσκολο να τα εχουν και τα δυο(κυριως open world) καθως εκει θελεις και πιο ισχυρη cpu οπου και το ps4/xbone δεν ειναι τοσο δυνατα. Εκει εχουμε πλεον 900p και 30αρι και δυσκολα θα δουμε παραπανω. Στο The Order για να μην μειωσουν την αναλυση παραπανω, και μας πανε στο 900p πχ, αποφασισαν να βαλουν borders. Εχει αναλυθει στο section του game τι κερδισαν με αυτο που εκαναν. Ολο και καποια τετοια τεχνασματα αφηνουν τους devs να παρουν οτι καλυτερο μπορουν απο την κονσολα. Δεν ειναι και ευκολο. Το 1080p 60fps για μελλοντικους next gen τιτλους μοιαζει τελειως ουτοπικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλα μην εισαι και τοσο απόλυτος. Να σου θυμησω εποχες ps2 & ps3 με το παιχνιδι god of war που εβλεπες και πραγματικα απιστευτα γραφικα αλλα και πολυ καλες αναλυσεις για την εποχη. Δεν λεω οτι θα ειναι ευκολο αλλα αν θελει καποια εταιρια και κατσει και ασχοληθει σε οποιαδηποτε κονσολα μπορει να βγαλει παπαδες αλλα πρεπει να κατσει να ασχοληθει αρκετα για να γινει αυτο. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2015 από JUST-GAMER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Το υπεραναλυετε. Για να πετυχουν το 4Κ και το 60αρι (οχι απαραιτητα συνδυαστικα), θα πρεπει να θυσιασουν αρκετα απο το γραφικο κομματι των παιχνιδιων κατι που δεν προκειτε να το κανουν ποτε, αφενως γιατι τα γραφικα σαν γραφικα πολλες των περιπτωσεων εχουν να πουν κατι αλλα και γιατι αυτο ειναι που πουλαει, αν δεν ελεγε κατι η αναλυση και το επιπεδο των γραφικων δε θα σκιζομασταν σε καθε νεο παιχνιδι να βρουμε ποσα λιγοτερα pixel εχει το One και ποσες σκιασεις χανει το PS4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
etf13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα παλικάρια. Επειδή πρώτη φορά προπαραγγέλνω παιχνίδι στο ps4 να μου δώσετε τα φώτα σας αν μπορείτε. Αγοράσα το order και μου έχει βγάλει μια αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις 20/02 που βγαίνει. Δεν μου το κατεβάζει όμως.Θα ξεκινήσει κάποια στιγμή αυτόματα πρίν τις 20/2 ή το download θα ξεκινήσει ακριβώς την ημέρα που θα γίνει διαθέσιμο το Game? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 ...21 Οκτωβρίου έρχεται το Battlefield 4 bundled με το premium (Game plus DLCs) στα 59.99$... http://www.se7ensins.com/forums/threads/battlefield-4-premium-edition-announced-but-with-an-unexpected-twist.1220719/ το δωρεάν που έχουν βάλει στο ps plus τι είναι? το κατεβάζω τώρα Για πόσο καιρό είναι free? Battlefield™ Hardline Beta http://blog.eu.playstation.com/2015/02/03/play-battlefield-hardline-open-beta-today-ps3-ps4/ 5 ημέρες? ή για πέντε μέρες μπορούμε να το κατεβάσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mzou29 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα, γίνεται να έχω τον λογαριασμό μου ταυτόχρονα σε δύο κονσόλες ps3 και μία κονσόλα ps4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 .... ή για πέντε μέρες μπορούμε να το κατεβάσουμε ......και τα δυο.....9/2 σταματάει το κατεβασμα και η beta... Δεν μου το κατεβάζει όμως.Θα ξεκινήσει κάποια στιγμή αυτόματα πρίν τις 20/2 ή το download θα ξεκινήσει ακριβώς την ημέρα που θα γίνει διαθέσιμο το Game? ....αναμενεις μεχρι να τελειωσει η αντιστροφη μετρηση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα παλικάρια. Επειδή πρώτη φορά προπαραγγέλνω παιχνίδι στο ps4 να μου δώσετε τα φώτα σας αν μπορείτε. Αγοράσα το order και μου έχει βγάλει μια αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις 20/02 που βγαίνει. Δεν μου το κατεβάζει όμως.Θα ξεκινήσει κάποια στιγμή αυτόματα πρίν τις 20/2 ή το download θα ξεκινήσει ακριβώς την ημέρα που θα γίνει διαθέσιμο το Game? Ευχαριστώ. Λέει στις 18 αρχίζει το preload, οποτε περιμένεις μέχρι τότε και μετά για το ξεκλείδωμα στις 20. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
etf13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Λέει στις 18 αρχίζει το preload, οποτε περιμένεις μέχρι τότε και μετά για το ξεκλείδωμα στις 20. Που το λέει ότι αρχίζει 18 το pre load?Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις