Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ρε συ,δεν εφερα αντιλογο για το αν θα εχω προβλημα με τους servers απο την στιγμη που απαντησες οτι δεν θα εχω,απλα ρωτησα και για τα updates.Εφοσον λες οτι δεν υπαρχει ουτε εκει προβλημα τοτε ενταξει.

Εγραψα κατεβατο για να απαντησω στον Kostiger.Θα εκανα quote αλλα ειναι ταλαιπωρια με το κινητο που εχω.

Λες να το δωσει δωρεαν το Plus,εχει ακουστει κατι τετοιο?

Δεν "καιγομαι" τοσο για το Battlefield 4,ουτως η αλλως εχω και αλλα παιχνιδια που τα εχω παιξει ελαχιστα η και καθολου.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...για να μπει δωρεαν δεν ξέρω και δεν έχω ακουσει κάτι περί αυτου...ποτε δεν ξέρεις βέβαια....οσο για τον φίλο Thomason993 παραπάνω περί PS plus από Us store....θα μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια online που εχεις στο EU acc και από όλα τα account σου αλλα ΜΟΝΟ μέ το US account  σου....

Δημοσ.

...για να μπει δωρεαν δεν ξέρω και δεν έχω ακουσει κάτι περί αυτου...ποτε δεν ξέρεις βέβαια....οσο για τον φίλο Thomason993 παραπάνω περί PS plus από Us store....θα μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια online που εχεις στο EU acc και από όλα τα account σου αλλα ΜΟΝΟ μέ το US account  σου....

Α ναι σωστά, δεν το χα σκεφτεί έτσι.

Δηλαδή έχεις πρόσβαση σε όλα τα κατεβασμένα μέσω ps+ games με το account που χει την συνδρομή, ανεξάρτητα από το ποιό account έχει "αγορασμένο" το παιχνίδι...

Δεν με πολυνοιάζει αν θα παίζω από το EU ή το US account τα games οπότε όλα good!

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Να ρωτήσω κατι.. Εχω το ps4 κ ένας φίλος το ps3..μπορουμε να παιξουμε ον-λαιν το pro evolution2015? <br> Σημειώστε οτι εγω που εχω ps4 εχω συνδρομή για ον-λάιν αυτος δν εχει. <br> Προσπαθώ αλλα ενώ του στέλνω πρόσκληση δν τη λαμβάνει κ αντίστροφα! Μήπως πρεπει να εεθ κ αυτος συνδρομη;<br> Αναμένω απαντήσεις guysss ευχαριστώ!<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

παιδες το beta του Hardline σημερα δεν κυκλοφορει?

μεχρι στιγμης δεν βλεπω κατι.

οποιος το μπανισει,ας σφυριξει μια να το δοκιμασουμε..

Δημοσ.

Εχω ενα DS4 στο pc, παρατηρει κανεις αλλος οτι πρεπει να τερματισεις την αποσταση στο analog stick?? Πχ στο REmake αν δεν το τερματισω απλα προχωραει ενω στo 360 στη μιση αποσταση αρχιζει να τρεχει, δοκιμασα και καποια αλλα games και το ιδιο το οποιο ειναι αρκετα ενοχλητικο. Επεσα σε προβληματικο pad η ολα ετσι ειναι??

Δημοσ.

Αυτό λέγεται deadzone, μάλλον πρόβλημα έχει το δικό σου, εμενα δουλεύει κανονικά. Τι πρόγραμμα χρησιμοποιείς για να το κανεις emulate;

Δημοσ.

DS4Windows ειναι το προγραμα, οχι deadzone ειναι το "νεκρο" σημειο οταν αρχισεις να πατας το analog stick μεχρι να αρχισει να αποκρινεται, το DS4 δεν εχει deadzone το προβλημα σε εμενα ειναι οτι η αποσταση που τερματιζει το sensitivity ειναι αποτομη οταν κολλαω το analog στο τερμα ενω κανονικα θα επρεπε να ειναι καπου στη μεση.

Anyway θα παρω ps4 συντομα οποτε θα τσεκαρω με το αλλο pad..

Δημοσ.

το DS4 δεν εχει deadzone το προβλημα σε εμενα ειναι οτι η αποσταση που τερματιζει το sensitivity ειναι αποτομη οταν κολλαω το analog στο τερμα ενω κανονικα θα επρεπε να ειναι καπου στη μεση.

.....χαζο είναι αυτό που θα σου πω...αλλα εχεις κανει calibration να τσεκαρεις αν λειτουργει σωστα???Αν ναι....τοτε κατι συμβαινει με το DS4windows H το DS4Windows ....σβησε ότι profile εχεις και βαλε τις Default ρυθμισεις....παντος να ξερεις επειδή εχω και xbox360...το deadzone του DS4 είναι απλα τελειο....καμια σχεση με αυτό του xbox360...

Δημοσ.

Εχω ενα DS4 στο pc, παρατηρει κανεις αλλος οτι πρεπει να τερματισεις την αποσταση στο analog stick?? Πχ στο REmake αν δεν το τερματισω απλα προχωραει ενω στo 360 στη μιση αποσταση αρχιζει να τρεχει, δοκιμασα και καποια αλλα games και το ιδιο το οποιο ειναι αρκετα ενοχλητικο. Επεσα σε προβληματικο pad η ολα ετσι ειναι??

Mαλλον ειναι προβλημα του pad ..το ιδιο ακριβως κανει και σε εμενα στο PS4.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...