Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

^ Ανοιξα χθες βραδυ να παιξω λιγο President evil και...store δεν φόρτωνε, what's new κατηγορία ούτε και το ιδιο και το friends list, πάλι καλά, νόμιζα πως ηταν σε εμένα μόνο ;)

YΓ : τo streaming (Live from playstation) λειτουργει ΠΑΝΤΑ σ'αυτές τις περιπτώσεις για κάποιον λόγο όμως...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

YΓ : τo streaming (Live from playstation) λειτουργει ΠΑΝΤΑ σ'αυτές τις περιπτώσεις για κάποιον λόγο όμως...

..και το internet δουλευει....όλα αυτά είναι ανεξάρτητα από το PSN/Ps store...

• Like 2

^ Ανοιξα χθες βραδυ να παιξω λιγο President evil και...store δεν φόρτωνε, what's new κατηγορία ούτε και το ιδιο και το friends list, πάλι καλά, νόμιζα πως ηταν σε εμένα μόνο ;)

..και το internet δουλευει....όλα αυτά είναι ανεξάρτητα από το PSN/Ps store...

Και τα παιχνίδια που κανονικά θέλουν ίντερνετ για να παίξουν (βλέπε gamesharing) έπαιζαν σε εμένα κανονικά. Πάλι καλά που δεν είναι τα πάντα ενοποιημένα αυτά, τόσο συχνά που το κλείνουν για συντήρηση.

Ο νικητής του διαγωνισμου.

http://www.vg24.gr/winner-vg24-giveaway-dragon-age-inquisition/

Aν ειναι καποιος απο εδω ας στειλει ενα mail στο [email protected] με τα στοιχεια του για να στειλουμε το παιχνιδι.

Ευχαριστω Πολυ

χθες το μεσημερι παιζοντας Driveclub και χανοντας ενα event απο μλκια ΜΟΥ.Κοπανησα το γραφειο και εφυγε ο καφες πανω σε 2o Dualshock 4 & xboxone controller...  :-( :cry:

Παλι καλα που ηταν σκετος.... B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια εχει κατεβασει κανεις το Battlefield 4 απο Αμερικανικο store?Το εχει βαλει σε προσφορα απ'οτι ειδα προχθες στα 13$ μαζι με το Premium,το οποιο εχω αλλα μονο για Ευρωπαικο account.Αν οντως ισχυει αυτη η τιμη ειναι τζαμπα.Αλλα δεν εγραφε οτι η προσφορα ληγει καποια στιγμη οπως σε αλλα.

Η χαμηλοτερη προσφορα που εχω δει στο Ελληνικο store ηταν 35e πριν μηνες.

Βασικα το συγκεκριμενο game το εχω χρυσοπληρωσει γιατι το πηρα 70e οταν βγηκε + 50e το Premium πριν καν βγει το PS4,ειχα κανει μεταφορα το cd απο PS3 σε PS4 αλλα εχω πουλησει το cd.

Θα εχω καποιο προβλημα με τους servers αν το παρω?Οταν ειχα το cd διαλεγα στο φιλτρο να παιζω μονο Europe γιατι στους USA servers κολλουσε.Θα μου εχει επιλογη να διαλεξω?Και η ειρωνια ειναι οτι το εχω παιξει ελαχιστα.

Edit:

Μολις μπηκα στο US Storε και το ανεβασαν στα 23,99$.Και παλι ομως η τιμη ειναι πολυ καλη.

Επεξ/σία από AntiCambeR

Καλησπέρα παιδιά! Να ρωτήσω κατι.. Εχω το ps4 κ ένας φίλος το ps3..μπορουμε να παιξουμε ον-λαιν το pro evolution2015?

Σημειώστε οτι εγω που εχω ps4 εχω συνδρομή για ον-λάιν αυτος δν εχει.

Προσπαθώ αλλα ενώ του στέλνω πρόσκληση δν τη λαμβάνει κ αντίστροφα! Μήπως πρεπει να εεθ κ αυτος συνδρομη;

Αναμένω απαντήσεις guysss ευχαριστώ!

Sent from my iPhone using Insomnia

Καλησπέρα παιδιά! Να ρωτήσω κατι.. Εχω το ps4 κ ένας φίλος το ps3..μπορουμε να παιξουμε ον-λαιν το pro evolution2015?

Σημειώστε οτι εγω που εχω ps4 εχω συνδρομή για ον-λάιν αυτος δν εχει.

Προσπαθώ αλλα ενώ του στέλνω πρόσκληση δν τη λαμβάνει κ αντίστροφα! Μήπως πρεπει να εεθ κ αυτος συνδρομη;

Αναμένω απαντήσεις guysss ευχαριστώ!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δεν υπάρχει cross-play μεταξύ PS3 και PS4. 

Θα εχω καποιο προβλημα με τους servers αν το παρω?

....κανενα θεμα δεν θα εχεις και κανενα προβλημα.....εγω το εχω από US store και παιζω ΠΑΝΤΑ με το US acc μου όλα τα παιχνίδια μου στους EU servers και UK.......παντα  συνδέεται με τους κοντινότερους servers... ;)....να φανταστείς ότι εχω κατεβασει το playstation now στο US acc μου,οπου είναι διαθεσημο στο US PS store και παρ'αυτα μου βγαζει ότι δεν είναι διαθεσημο στη χωρα μου...

Παιδια εχει κατεβασει κανεις το Battlefield 4 απο Αμερικανικο store?Το εχει βαλει σε προσφορα απ'οτι ειδα προχθες στα 13$ μαζι με το Premium,το οποιο εχω αλλα μονο για Ευρωπαικο account.Αν οντως ισχυει αυτη η τιμη ειναι τζαμπα.Αλλα δεν εγραφε οτι η προσφορα ληγει καποια στιγμη οπως σε αλλα.

Η χαμηλοτερη προσφορα που εχω δει στο Ελληνικο store ηταν 35e πριν μηνες.

Βασικα το συγκεκριμενο game το εχω χρυσοπληρωσει γιατι το πηρα 70e οταν βγηκε + 50e το Premium πριν καν βγει το PS4,ειχα κανει μεταφορα το cd απο PS3 σε PS4 αλλα εχω πουλησει το cd.

Θα εχω καποιο προβλημα με τους servers αν το παρω?Οταν ειχα το cd διαλεγα στο φιλτρο να παιζω μονο Europe γιατι στους USA servers κολλουσε.Θα μου εχει επιλογη να διαλεξω?Και η ειρωνια ειναι οτι το εχω παιξει ελαχιστα.

Edit:

Μολις μπηκα στο US Storε και το ανεβασαν στα 23,99$.Και παλι ομως η τιμη ειναι πολυ καλη.

Απο τη στιγμη που τα dlc εχουν region lock, ενω τα παιχνιδια οχι,νομιζω οτι θα εχεις. Vole ετσι δεν ειναι ή κανω λαθος;

Να συμπληρωσω οτι μιλω για τα dlc,τα οποια φοβαμαι οτι δεν θα μπορει να τα παιξει, με τους σερβερ δεν θα εχει προφανως κανενα προβλημα...

Δεν θα εχω προβλημα με τα DLC γιατι το παιχνιδι πωλειται Bundle,δηλαδη μαζι με τα DLC.Ολα απο Us Store.

Προβλημα θα ειχα αν επαιρνα μονο το παιχνιδι απο Us Store χωρις τα Dlc.Τοτε τα Dlc που εχω αγορασμενα με Ελληνικο account δεν θα συμβαδιζαν με το παιχνιδι απο Us.Η αν γινοταν το αντιθετο.

Τα Dlc που ειναι αγορασμενα με το Ελληνικο account εχουν σβηστει απο τον δισκο αυτοματα με το που εσβησα το παιχνιδι το οποιο το ειχα και αυτο σε ψηφιακο.

Ειχα πουλησει δηλαδη το Battlefield 4 για PS3 που ηταν σε cd και το ειχα αγορασει σε ψηφιακο αλλα σε κονσολα αλλου γιατι ειχαμε κανει game share και τωρα δεν το εχω.Το μονο που εχω ειναι τα Dlc.

Εμεινε στον μαλακα το παιχνιδι...

Δηλαδη η θα πρεπει να αγορασω το παιχνιδι απο Ελληνικο store για να συμβαδισει με τα Ελληνικα Dlc που δεν συμφερει με τιποτα γιατι ειναι πανακριβα η να παρω απο Us Store το παιχνιδι μαζι με τα Dlc.

Επισης εχω ακουσει οτι καποιοι ειχαν προβλημα με τα updates.Ερχονταν τα updates για καποιο παιχνιδι US πιο νωρις απο οτι στο Ελληνικο και οι μεν παιχτες δεν μπορουσαν να παιξουν μαζι με τους δεν λογω ασυμβατοτητας update,ηταν διαφορετικα γιατι στο Us τα updates τα δινουν πιο νωρις απο την Ελλαδα..Οταν ομως προκειται για παιχνιδι οπως αυτο που ειναι παλιο και εχει ηδη βγαλει 1 καρο updates τοτε δεν υπαρχει προβλημα εκτος αν ξαναβγαλει και αλλα.

Δηλαδη η θα πρεπει να αγορασω το παιχνιδι απο Ελληνικο store για να συμβαδισει με τα Ελληνικα Dlc που δεν συμφερει με τιποτα γιατι ειναι πανακριβα η να παρω απο Us Store το παιχνιδι μαζι με τα Dlc.

...ρε συ AntiCambeR σου ειπα εγω που το εχω και που παιζω με φιλους από ελλαδα/ευρωπη ότι δεν θα εχεις κανενα μα κανενα θεμα,ουτε ποτε ειχα θεμα με τα updates που αναφέρεις....οσο για τα dlc είναι region locked και τα παιρνεις ΠΑΝΤΑ από το store που εκανες την αγορα...

Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με ps+
Μέχρι 15 Φλεβάρη θα έχω συνδρομή ps+ στο ευρωπαϊκό μου account στο οποίο έχω κατεβασμένα και τα δωρεάν παιχνίδια Δεκέμβρη και Γενάρη.

Μετά την λήξη της συνδρομής όμως λέω να πάρω συνδρομή για το αμερικάνικο account μου μιας και είναι φθηνότερη.

Η απορία μου όμως είναι:

Βάζοντας συνδρομή στο αμερικάνικο account μου, το οποίο φυσικά έχω σαν primary στην κονσόλα μου όπως και το ευρωπαϊκό, θα μπορώ να παίζω τα παιχνίδια που είχα κατεβασμένα δωρεάν μέσω ps+ στο ευρωπαϊκό account? Ή θα πρέπει να έχω ξεχωριστή ευρωπαϊκή συνδρομή ps+ για να παίζω τα ήδη κατεβασμένα games του ευρωπαϊκού account?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...