Vole Maulder Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μπορεί να βγάλουν σε DLC τα υπόλοιπα 30, Capcom είναι αυτή 3
johngamer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Για να ειναι πιο κινηματογραφικο.. Ας το κλειδωναν στα 24 τοτε... 1
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Αυτο μπορει να το προσθεσουν μελλοντικα(Οπως προσθεσαν τη λειτουργια dim που αρχικα δεν την ειχαν) αν και χλωμο το κοβω γιατι το ειχαν προωθήσει σαν νεα λειτουργια/εφε σε πολλα παιχνιδια που αναλογα τι χρωμα εχει η lightbar ειναι και η ενεργεια/ζωη σου. Παντως οσο αφορα την μπαταρια το εχω πει και παλιοτερα και το αναφερω και τωρα μπορειτε πολυ ευκολα να αλλαξετε μπαταρια με μια διπλασιων mah(2000 αφου η μαμα ειναι 1000mah) οπως ηταν αυτη του dualshock3. Εγω προσωπικα το εχω κανει και στους 2 μοχλους που εχω και εχω δει τουλαχιστον 2πλασια ωρα διαρκειας απ' οταν ειχε με την μαμα μπαταρια. Οριστε και ενα βιντεο να σας βοηθησει πως ακριβως γινεται η αλλαγη μπαταριας στο dualshock4 controller. Βασικα απο οσο γνωριζω γενικα απο τα προιοντα αν το ανοιξεις το controller για να βαλεις πχ αλλη μπαταρια βγαινει εκτως εγγυησης,κατι που βλεπω οτι δεν αναφερεται απο κανενα.Αρα ιδιαιτερη προσοχη με κατι τετοια. 2
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δεν νομιζω να βγαινει εκτος εγγυησης γιατι δεν εχει κανενα αυτοκολητο ή κατι που να υποδηλωνει οτι το ανοιξες. Αν λοιπον το ανοιξεις με προσοχη χωρις να αφησεις σημαδια στο μοχλο τοτε δεν νομιζω να χανεις την εγγυηση του.
Fulgore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δεν νομιζω να βγαινει εκτος εγγυησης γιατι δεν εχει κανενα αυτοκολητο ή κατι που να υποδηλωνει οτι το ανοιξες. Αν λοιπον το ανοιξεις με προσοχη χωρις να αφησεις σημαδια στο μοχλο τοτε δεν νομιζω να χανεις την εγγυηση του. Ειναι ρισκο γιατι ακομα και οταν αλλαξεις την μπαταρια και βαλεις βγαλεις παλια καινουργια και μετα παλι καινουργια παλια μπορει να φανει αυτο.Εγω παντως ενημερωσα καλου κακου να προσεχουν οσοι προχωρησουν στο παραπανω.
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Καλα αυτο εννοειτε αλλα σου ειπα απο προσωπικη πειρα(εχω αλλαξει την μπαταρια και στους 2 μοχλους που ειχα) δεν ειναι κατι ιδιαιτερα δυσκολο ειδικα αν προσεξεις λιγο και δεν κανεις βιαστικες και βεβιασμένες κινησεις μια χαρα θα την αλλαξεις και θα εχεις σχεδον τον διπλασιο χρονο λειτουργιας του dualshock4.
Fulgore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Να σου πω την αληθεια ολα αυτα ειναι λαλακιες της Sony,και εγω το αναφερω πιο πολυ με το θεμα των μοχλων που εχει το DS4. Κακως ριξανε τοσο πολυ την αυτονομια στο controller σε σχεση με το Ds3.
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Σε αυτο βοηθαει πολυ και το lightbar που εχουν βαλει και ειναι μονίμως ανοιχτό οποτε οπως καταλαβαινεις.. Με τη προσθηκη dim απλα μπαλωσανε καπως το θεμα μιας και μπορεις να το βαλεις να ειναι πολυ χαμηλο αλλα και παλι δεν παυει να ειναι μονημως ανοιχτο.
Alex21121988 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Το φωτακι βεβαια απο οτι ισχυριζονται πολλοι δεν επηρεαζει και τοσο την μπαταρια. Το dim κτλ δεν το εβαλαν για να εξασφαλισουν παραπανω ωρες λειτουργιας στο ds4 αλλα γιατι εκανε αντανακλαση στην tv και ηταν ενοχλητικο για πολλους. Οταν χρησιμοποιω την καμερα και συγκεκριμενα στο playroom, απενεργοποιει την λειτουργια dim ωστε να βρισκει η καμερα πιο ευκολα την θεση του controller στον χωρο.
ultrobyr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ερωτηση! Μπορω στο ps4 να εχω psplus για δυο λογαριασμους?? δηλαδη για το δικο μου προφιλ (εχω ηδη) και για τον αδερφο μου? Παιζουμε τα ιδια παιχνιδια online και ειναι μπερδεμα...
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ναι αρκει να κανετε και τους δυο λογαριασμους primary στην ιδια κονσολα και κυριως ο λογαριασμος που εχει το psn+ αλλα καντε καλου - κακου και τους 2 primary και θα μπορειτε να παιζετε οποιοδηποτε παιχνιδι θελετε και στον εναν αλλα και στον αλλον παντα στην ιδια κονσολα ps4 ετσι.
ultrobyr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ναι αρκει να κανετε και τους δυο λογαριασμους primary στην ιδια κονσολα και κυριως ο λογαριασμος που εχει το psn+ αλλα καντε καλου - κακου και τους 2 primary και θα μπορειτε να παιζετε οποιοδηποτε παιχνιδι θελετε και στον εναν αλλα και στον αλλον παντα στην ιδια κονσολα ps4 ετσι. Σε ευχαριστω πολυ, Ο δικος μου ειναι primary αρα μενει να κανω μονο τον λογαριασμο του αδερφου μου...
Vole Maulder Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ερωτηση! Μπορω στο ps4 να εχω psplus για δυο λογαριασμους?? δηλαδη για το δικο μου προφιλ (εχω ηδη) και για τον αδερφο μου? Παιζουμε τα ιδια παιχνιδια online και ειναι μπερδεμα... Αν έχεις εσύ Plus και έχεις primary την κονσόλα στο προφίλ σου, το Plus μοιράζεται σε ό,τι άλλο προφίλ υπάρχει στην κονσόλα. Οπότε, θα έπρεπε και όπως είσαι τώρα να μην έχεις θέμα. Το έχετε δοκιμάσει;
AntiCambeR Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Εφοσον στην ιδια κονσολα εχει 1 λογαριασμος Plus τοτε εχουν ολοι οι λογαριασμοι Plus οσοι και αν ειναι.Οποτε μπορουν ολοι να παιζουν online.Ο μονος περιορισμος ειναι οτι μονο ο λογαριασμος που εχει αγορασει το Plus μπορει να κατεβαζει τα games του Plus και σε αυτα που εχει εκπτωση λογω Plus.Αλλα εφοσον τα κατεβασει εχουν προσβαση ολοι οι λογαριασμοι.Και ο καθενας φυσικα εχει τα δικα του saves. Τι εννοεις οτι ειναι μπερδεμα?Δεν υπαρχει λογος να πληρωσεις το Plus 2 φορες. Μονο οταν εχεις κανει game share εχεις Plus μονο σε 1 account. 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μαγκες εχει κανεις προβλημα με το psn στο ps4?Εδω και 2 ωρες μου βγαζει error. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις